astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 12 – 18/8/2019

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 12 – 18/8/2019ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου     
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σπαθιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα μπορεί να σε δυσκολέψει αρκετά και αυτό οφείλεται στο ότι πολλές φορές βγάζεις προς τα έξω μια υπεροπτική συμπεριφορά προς το ταίρι σου, ακόμα και αν μέσα σου δεν είσαι έτσι. Μπορεί λοιπόν και να συναντήσετε αδιέξοδα με το ταίρι σου, αν δεν μπεις λίγο και στη δική του θέση... Ο προσωπικός αστρολόγος σου στο 14780, ξέρει ακριβώς να σου πει πώς να κινηθείς πάνω σε αυτό, ώστε να μην βάλεις σε κίνδυνο τη σχέση, αλλά να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μην βιαστείς να επενδύσεις σε μια γνωριμία που μόλις έκανες, καθώς μολονότι υπάρχει ο ενθουσιασμός, μπορεί αργότερα να απογοητευτείς λίγο από αυτό το πρόσωπο. Ένας φίλος ή μια φίλη σου δείχνει τον δρόμο, αλλά μπορεί να είναι ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780, του οποίου οι συμβουλές είναι πολύτιμες. Καλύτερα πάντως μην μπλέξεις τις φιλίες με τα ερωτικά.ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου     
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/ή, καθώς προσεγγίζουν το ταίρι σου κάποια πρόσωπα που δεν έχουν όλα... καλό σκοπό, έτσι θα πρέπει να φυλάξεις τα νώτα σου. Τώρα μαθαίνεις για κάποιες δυσκολίες που δημιούργησαν άλλοι στη σχέση σου, ενώ αν ήδη υπάρχουν προβλήματα επικοινωνίας, αυτά ίσως επιδεινωθούν... Καλύτερα λοιπόν μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780, να δεις πώς θα κινηθείς!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μέσα στην φλόγα του πιο καυτού μήνα του καλοκαιριού μπορεί να θελήσεις να ζήσεις έναν θυελλώδη έρωτα, όμως μην βιαστείς να επενδύσεις σε μια νέα γνωριμία, αν αναζητάς κάτι παραπάνω από το σαρκικό, καθώς η κάρτα της Σελήνης δείχνει πως αυτή η γνωριμία δεν θα κρατήσει πολλά... φεγγάρια! Το κλίμα λοιπόν είναι κάπως ασταθές και μάλλον θα χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780.ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η κάρτα του Κήπου βοηθά να ανθίσουν ξανά οι καταστάσεις μεταξύ σας, ειδικά αν πριν κάποιο διάστημα κάποια σύννεφα είχαν δοκιμάσει την αντοχή της σχέσης σας. Αυτή η εβδομάδα σε φέρνει λοιπόν πιο κοντά στο ταίρι σου και ανανεώνει τον δεσμό σας, χάρη στις προσπάθειες που καταβάλλεις! Συμβολικά, δεν πρέπει να ξεχνάς πως ο «Κήπος» χρειάζεται πάντα... κηπουρό, για να ξεριζώνει τα ζιζάνια και να ποτίζει –με αγάπη– όλα τα φυτά και τα λουλούδια. Στο 14780 πάντως μπορεί να μην είναι ο κηπουρός, αλλά ο προσωπικός σου αστρολόγος που έχει όλες τις απαντήσεις!  

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα σε καλεί να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις! Έρχεται μάλιστα ένα νέο πρόσωπο, ωστόσο εσύ σε πείσμα της διδυμίσιας φύσης σου θα ήταν καλύτερα να λειτουργούσες με περισσότερη φρόνηση, αν θες να το κερδίσεις Μπορεί να έρχονται από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780, ο οποίος έχει τις απαντήσεις που αναζητάς.ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου    
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα της περασμένης περιόδου, αυτή την εβδομάδα σου έτυχε στο άνοιγμα της τράπουλας μια από τις πιο θετικές της κάρτες! Είναι λοιπόν για την σχέση σου μια περίοδος ανασυγκρότησης και αναγέννησης. Οι καταστάσεις που έχετε περάσει μαζί σας κάνουν πιο ώριμους, όμως το μόνο σύννεφο είναι οι γκρίνιες για πρακτικά ζητήματα. Σιγουρέψου λοιπόν ότι δεν θα παρασυρθείς σε... καρκινίσια πείσματα, μιλώντας με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780.  

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι έντονα ερωτική αυτή η εβδομάδα και δεν αποκλείεται μια γνωριμία που θα αρχίσει με έναν πιο εφήμερο χαρακτήρα, σταδιακά να αρχίσει να παίρνει την μορφή μιας σοβαρής σχέσης. Μπορεί απλώς να θες να απολαύσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές χωρίς ένα πρόσωπο να σε ζαλίζει και να σε φέρνει σε αδιέξοδα. Ευτυχώς άλλωστε που έχεις τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 και τα αποφεύγεις!
 
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα μην βιαστείς να πάρεις παρορμητικές αποφάσεις καθώς το ταίρι σου θα περιμένει πολλά από εσένα. Έχει μαζέψει κάποια παράπονα και εσύ δεν το ακούς, καθώς ασχολείσαι περισσότερο σε αυτή τη φάση με τα δικά σου θέλω. Έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξει απόσταση και ψυχρότητα, η σχέση σου όμως δεν απειλείται αν χρησιμοποιείς σωστά τα δυνατά σου. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 σου δείχνει ποιος είναι ο άσσος στο μανίκι σου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Καλύτερα να δείξεις περισσότερη επιφυλακτικότητα απέναντι στα νέα πρόσωπα που έρχονται και να προτιμήσεις τα αργά και σταθερά βήματα. Ναι, προφανώς δεν θέλεις να περάσεις την εβδομάδα αυτή μοναχικά –ειδικά αν ανήκεις σε αυτούς που έχουν γενέθλια– αλλά χρειάζεται και σωστές επιλογές... Τώρα για το πως πρέπει να δράσεις μπορεί να σε βοηθήσει ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες και εμπόδια αυτή την εβδομάδα, έτσι εσύ προτιμάς να γυρίσεις στην προστασία που νιώθεις μέσα στην ερωτική σου σχέση. Στην σχέση όμως αυτή βιώνεις και συναισθήματα ασυνεννοησίας, καθώς το ταίρι σου μοιάζει τον τελευταίο καιρό να είναι λίγο χαμένο με τις δικές του υποθέσεις. Παράλληλα, κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις πιέζουν και τους δυο, όμως αν περιορίσεις την επικριτικότητα, το ταίρι σου θα σε ακούσει. Όπως θα σε ακούσει και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780, που έχει πολύτιμες συμβουλές για σένα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Πρέπει να καθίσεις για λίγο με τον εαυτό σου και να δεις τα λάθη που έγιναν από την πλευρά σου στην προηγούμενη σχέση (ή στις προηγούμενες σχέσεις), αλλά και τα προειδοποιητικά σημάδια που δεν αναγνώρισες. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 σε βοηθά να τα εντοπίσεις. Για την ώρα, το Σύμπαν σου λέει πως έχεις άλλες προτεραιότητες, θα έρθει και η σειρά του έρωτα, αργότερα!ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Δρόμος.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η κάρτα αυτή προμηνύει μια εβδομάδα αλλαγών, διαδρομών και μετακινήσεων. Μπορεί οι διαδρομές και οι μετακινήσεις που αναφέρει η κάρτα να είναι κυριολεκτικές, δηλαδή λόγω καλοκαιρινών διακοπών να πάτε κάπου με το ταίρι σου. Από την άλλη όμως σε μια βαθύτερη ανάγνωση της κάρτας μπορεί να δείχνει πως παίρνεις λίγο απόσταση από το ταίρι σου για να ζήσεις κάτι ξεχωριστό, πιθανώς λοιπόν να χρειαστείς την πολύτιμη καθοδήγηση του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μια παλιά γνωριμία θα μπορούσε να ξαναέρθει στον «δρόμο» σου, ή αντίστοιχα εσύ να επιστρέψεις στο δικό του, πιθανώς να ξαναβρεθείτε στην ιδιαίτερη πατρίδα σου, αν την επισκεφθείς για το καλοκαίρι... Αν χρειάζεσαι συμβουλές, πώς να χειριστείς είτε ένα νέο φλερτ που σκάει στον ορίζοντα, είτε κάτι από τα παλιά, ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 θα μπορούσε να σε κατευθύνει.ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μην σε τρομάζει η εικόνα αυτής της κάρτας, αφού δεν είναι και τόσο τρομερή όσο νομίζεις. Απλώς αυτή την εβδομάδα πρόκειται να γίνουν αλλαγές, ή μάλιστα να δεις τα αποτελέσματα αλλαγών μέσα στην σχέση σου, οι οποίες ξεκίνησαν πιθανώς το προηγούμενο διάστημα. Αν είσαι σε μια σχέση λοιπόν που σε πιέζει και έχεις φτάσει στο απροχώρητο, τότε πιθανώς να αποφασίσεις να την τελειώσεις. Συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 πάνω σε αυτό, για να δεις αν η σχέση σου θα κινδυνεύσει ή όχι.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Πιθανώς το περασμένο διάστημα να είχες ένα ειδύλλιο που κάτι «έπαιζε» αλλά η άλλη πλευρά δεν έδινε ιδιαίτερη βάση και αυτό σου έφερνε εκνευρισμό. Όμως το σοφό Σύμπαν είναι αποφασισμένο να απομακρύνει από τον δρόμο σου ανθρώπους που δεν θα σε εξελίξουν. Αυτή την εβδομάδα πάντως αναγκάζεσαι να προσγειωθείς στην σκληρή πραγματικότητα…  
 


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή είναι μια προστατευτική κάρτα της τράπουλας και δείχνει πως από κοινού μπορείτε με το ταίρι σου να πετύχετε τους στόχους σας χάρη στις δυνατότητές σας. Η καρδιά του καλοκαιριού σας βρίσκει χαρούμενους και αισιόδοξους, κυρίως εσένα δηλαδή, και το μεταδίδεις στο ζευγάρι σου. Ξεπερνάτε σταδιακά τις δυσκολίες, αρκεί να βρεις την χρυσή τομή. Σε βοηθά άλλωστε σε αυτό και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780. Το «Δέντρο» σας όμως θέλει και φροντίδα για να δώσει καρπό!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα μπορούσες να κάνεις μια νέα γνωριμία η οποία να φέρει προοπτικές, αρκεί να μην βιαστείς, καθώς όπως δείχνει και η κάρτα που σου έτυχε, τα δέντρα δεν φυτρώνουν εν μια νυκτί! Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 θα μπορούσε να σε διαφωτίσει με τα παραπάνω, καθώς υπάρχουν ευκαιρίες! Η τύχη είναι μαζί σου.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είναι μια εβδομάδα που θα πρέπει να διαχειριστείς τις καταστάσεις με σύνεση και σωστή κρίση. Αν νιώθεις εγκλωβισμένος/η ή πιεσμένος/η από μια σχέση, τότε θέλεις να φύγεις και να αποδεσμευτείς, αλλά πέφτεις σε παγίδες λόγω αυταπατών που τρέφεις. Τόσο εσύ, όσο και το ταίρι σου θα πρέπει πάση θυσία να μείνετε μακριά από πειρασμούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να αποδειχτούν επιζήμιοι για τη σχέση σας. Πιθανώς μάλιστα να χρειαστεί δηλαδή να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ένα νέο, ζωηρό και σαγηνευτικό πρόσωπο μπαίνει στο παιχνίδι και μοιάζει να ξέρει τόσο τα κουμπιά σου, όσο και τα αδύναμα σημεία σου, αλλά νιώθεις ότι… κάποιο λάκκο έχει η φάβα! Άρα, η έξυπνη κίνηση από μέρους σου είναι να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 που σε συμβουλέψει τι να προσέξεις, και πώς να κινηθείς ώστε να κατακτήσεις αυτό το... αινιγματικό πρόσωπο!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου    
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Νόμος.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα υπάρχουν λάθη που σε καλούν να τα επιλύσεις μέσα στην σχέση, τα οποία τώρα κορυφώνονται. Μπορεί το ταίρι σου να μην συγχωρεί κάποια σφάλματα από τα παλιά, ακόμα και αν τότε είχατε προσωρινά αποφασίσει να τα προσπεράσετε. Είναι πάντως εβδομάδα με έντονα γεγονότα που πιθανώς να φέρει και τριγμούς στη σχέση. Μπορεί ως Υδροχόος να αγαπάς την ελευθερία σου, αλλά πριν πάρεις αποφάσεις, καλύτερα συμβουλεύσου πρώτα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Επιδιώκεις να ζήσεις περιστασιακές σχέσεις με εφήμερο χαρακτήρα, μέσα στην κάψα που φέρνει η καρδιά του καλοκαιριού, ωστόσο η εβδομάδα αυτή θέλει να σε διδάξει κάτι για τον τρόπο που λειτουργείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί απλώς να είναι ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 είναι εκεί για να σε κατευθύνει! Αν εργάζεσαι όμως, καλύτερα να αποφύγεις τα φλερτ στη δουλειά…

 

ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Γράμμα.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ήρθε η ώρα να αξιολογήσεις με ηρεμία και ησυχία τις καταστάσεις. Καλείσαι να βάλεις προτεραιότητες και να κινηθείς με σύνεση. Πρέπει να αφήσεις πίσω τις δύσκολες στιγμές και να βοηθήσεις ώστε να ξαναβρείτε τον ρομαντισμό μεταξύ σας. Μάλιστα το ταίρι σου αυτή την περίοδο μπορεί να τραβάει δικά του ζόρια... Μίλα καλύτερα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780, γιατί σου δίνει συμβουλές που σε βοηθούν να βρεις την δική σου ψυχική ισορροπία μέσα στη σχέση.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι μια πιο μοναχική, ίσως και νοσταλγική περίοδος για σένα. Σαφώς, θα σου δοθούν ευκαιρίες για φλερτ και πονηρές γνωριμίες, όμως εσύ θέλεις να αποδράσεις από την κουραστική καθημερινότητα, τόσο μεταφορικά, όσο και κυριολεκτικά, μέσα από διακοπές. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 σε βοηθά πάντως να βρεις τον τρόπο και τον χρόνο για να το κάνεις!Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: