astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 8 έως 14.7.2019

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 8 έως 14.7.2019


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Δρόμος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Κάποιοι Κριοί πιθανώς να ετοιμάζουν μια εκδρομή με το ταίρι τους, η οποία θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, αλλά αυτή την στιγμή νιώθεις πως είσαι σε ένα μεταίχμιο, μια μεταβατική περίοδο της ζωής σου από κάτι σε κάτι άλλο, εντελώς διαφορετικό. Σε αυτό το πλαίσιο αναζητάς τον τρόπο που θα κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στις φιλοδοξίες και τη σχέση σου, έχοντας πάντα ως σύμβουλο τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Θέλεις να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο και να προχωρήσεις μπροστά, ίσως μάλιστα αυτό γίνεται πιο έντονο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας σημαντικής μετακίνησης, όμως για την ώρα είσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο που δεν αποκλείει σαφώς τα φλερτ –αντίθετα γνωρίζεις πρόσωπα από μακριά– αλλά δεν δίνει πρόσφορο έδαφος για μακροημέρευση. Η πιο σταθερή σου σχέση άλλωστε είναι ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 που σου αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για το επόμενο κεφάλαιό σου!
Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.grΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια εβδομάδα που έχεις πολλούς λόγους να χαμογελάς, να διασκεδάζεις και να χαίρεσαι, καθώς αυτές οι μέρες φέρνουν ευχάριστες και αισιόδοξες συνθήκες για σένα. Πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις και αυτή θα ήταν μια καλή εβδομάδα για να απολαύσετε ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου και να έρθετε ακόμα πιο κοντά, κάνοντας γνώριμα πράγματα. Είσαι όμως εστιασμένος μόνο στα θέλω σου και δεν ακούς τι σου λέει το έτερον σου ήμισυ. Άκουσε το λοιπόν, και άκου και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780, ο οποίος σε βοηθά να μην μπει η σχέση σου σε δοκιμασία, λόγω ξεροκεφαλιάς!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Απολαμβάνεις τις στιγμές που περνάς μόνος/μόνη καθώς έχεις τα δικά σου πρόσωπα που σε περιβάλλουν και περνάτε όμορφα. Εκπέμπεις αυτοπεποίθηση, ζωντάνια και μαγνητισμό, κάτι που τραβά πάνω σου τους άλλους! Σε χώρο διασκέδασης, ψυχαγωγίας ή άθλησης μάλιστα μπορεί να κάνεις μια γνωριμία που ακόμα και αν δεν κρατήσει... αιώνες (!), το πάθος είναι έντονο! Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 σε βοηθά πώς να κάνεις το εφήμερο, μόνιμο!
Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


   
ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναιτο Φέρετρο

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα κατέβασε τους τόνους, αν δεν θέλεις να βάλεις τη σχέση σου σε κίνδυνο, καθώς ακόμα και αν έχεις δίκιο είναι πιθανό η άλλη πλευρά να μην σου το αναγνωρίζει. Αν είσαι σε μια σχέση φθαρμένη που δεν σε εξελίσσει, ίσως να δώσεις τέλος, ενώ αν είσαι σε μια σχέση με γερά θεμέλια, τότε ξανασυζητάτε με το ταίρι σου ένα επίπονο θέμα από τα παλιά. Πριν μιλήσεις όμως με το ταίρι σου, μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 για να δεις πώς θα το χειριστείς.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτό το επταήμερο μοιάζεις στάσιμος/η σε μια κατάσταση που δεν σου πάει, καθώς η ζωή σε προετοιμάζει για κάτι νέο, αλλά εσύ μένεις κολλημένος/η σε μια ερωτική ιστορία που έχει τελειώσει οριστικά, σπαταλώντας κόπο, χρόνο και ενέργεια. Η πόρτα αυτή έχει κλείσει. Μην φοβάσαι το καινούργιο, κράτα όσα σου δίδαξαν οι προηγούμενες σχέσεις και αν δυσκολεύεσαι να δεις αυτά τα μαθήματα, ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 σε βοηθά να τα εντοπίσεις.
Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Ευχάριστη εβδομάδα αυτή για σένα, που σε ωθεί για μια εξόρμηση στη φύση με το ταίρι σου, κάτι που απολαμβάνεις, ενώ δεν αποκλείεται να εκμεταλλευτείς αυτές τις θερμές καλοκαιρινές μέρες για να επισκεφτείς ξανααγαπημένα σου μέρη. Θέλεις τώρα να απολαύσεις τις γεύσεις, τις εικόνες και τις μυρωδιές με το ταίρι σου, η ρουτίνα όμως νιώθεις πως σε πνίγει. Διψάς για περιπέτεια, κάτι που όμως μοιράζεσαι και με τον εκλεκτό της καρδιάς σου. Φόρτισε τις μπαταρίες σου!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η εβδομάδα αυτή αυξάνει κατακόρυφα την έμφυτη κομψότητά σου και γοητεύεις πολλά πρόσωπα, αλλά δυσκολεύεσαι να εμπιστευτείς εύκολα το οποιοδήποτε νέο πρόσωπο. Νοσταλγείς όμορφες στιγμές και θες να επισκεφτείς όμορφα μέρη. Μάλιστα, είναι πιθανό να θελήσεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση που στο παρελθόν δεν ευδοκίμησε, αλλά τώρα εκείνο το πρόσωπο σε διεκδικεί ξανά και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σου!Στο 14780 ο προσωπικός σου αστρολόγος σου ξεδιαλύνει τι ακριβώς εννοούσε.
Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Υπάρχει αστάθεια στη σχέση σου αυτή την εβδομάδα και κάποιοι εξωγενείς παράγοντες απορροφούν χρόνο από εσένα και το ταίρι σου, έτσι  δεν αποκλείεται να έχεις κάποια παράπονα γιατί θα ήθελες να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί. Το πιο δύσκολο όμως είναι πως γίνεσαι κάπως κυκλοθυμικός/ή και αλλάζεις διαθέσεις πολύ γρήγορα, κάτι που φέρνει εκνευρισμό στη σχέση. Ωστόσο με επίμονή, υπομονή και τον προσωπικό σου αστρολόγο να σε συμβουλεύει σωστά στο 14780, τα ξεπερνάς όλα!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θες να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο αλλά δεν έχεις σιγουρευτεί ακόμα αν σε θέλει εξίσου ή όχι και γενικότερα έχεις απορία ως προς το πώς να κινηθείς. Αυτό το πρόσωπο μάλιστα έχει κάποια γυναίκα δίπλα του, ή κάποιο μέλος της οικογένειάς του που το επηρεάζει. Γενικότερα πάντως νιώθεις το συναίσθημα να ξεχειλίζει μέσα σου και θες να δώσεις πολλά. Για την ώρα πάντως είσαι σε φάση αναμονής, ενώ αν αναζητάς κάτι εντελώς νέο, ίσως παιχτεί κάτι στο κοντινό σου περιβάλλον!
Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Τις προηγούμενες ημέρες περίμενες κάποια πράγματα από το ταίρι σου που όμως δεν έγιναν, έτσι εσύ αποφασίζεις να αναλάβεις δράση και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Παίρνεις πρωτοβουλίες και φέρνεις αέρα ανανέωσης στη σχέση, κάτι που αντηχεί και στην κρεβατοκάμαρα, η οποία... φλέγεται!Πριν ξαναφέρεις όμως στην επιφάνεια μια παλιά υπόθεση που αφορά τη σχέση σου, μίλα πρώτα με ένα φιλικό πρόσωπο, ή ακόμα καλύτερα, με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780, για να ξέρεις ακριβώς πού βαδίζεις και τι να προσέξεις!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα ξυπνά μέσα σου την ανάγκη για το καινούργιο, έτσι αν υπάρξει κάποιο νέο πρόσωπο στον ορίζοντα, αναλαμβάνεις εσύ να κάνεις την πρώτη κίνηση. Δεν αποκλείεται όμως αυτό το πρόσωπο να χρειάζεται περισσότερο χρόνο λόγω πολλών που συμβαίνουν στη ζωή του και εσύ δεν σκοπεύεις να περιμένεις. Πάντως, το διάστημα αυτό είναι ερωτικό, και ίσως να γνωρίσεις κάποιον/α σε χώρους εργασίας ή περιποίησης.
Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ενεργήσεις πιο προσεκτικά, ίσως και με την... πονηριά που χαρακτηρίζει το σύμβολο της κάρτας αυτής, καθώς είναι πιθανό να αφήνεις εκτεθειμένα κάποια σημεία σου που προκαλούν τριγμούς. Αν για παράδειγμα έχεις μυστικά ή κρύβεις πράγματα από την σχέση σου, τότε μπορεί να έρθουν στο φως. Επίσης, μπορεί να σου ανεβάζει τη λίμπιντο ένα κομπλιμέντο εκτός σχέσης, αλλά αξίζει όμως πραγματικά τον κόπο να βάλεις σε κίνδυνο όσα χτίζετε;

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αναζητάς κάτι νέο γιατί θες να περάσεις μια όμορφη καλοκαιρινή εβδομάδα, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν θες να δεσμευτείς πολύ σοβαρά, καθώς μια σχέση τώρα θα έμπαινε εμπόδιο στα θέλω σου. Επίσης, έλκεσαι από πρόσωπα που φαίνονται εντυπωσιακά ως προς την εξωτερική εμφάνιση, αλλά είναι μπερδεμένα με άλλες ιστορίες. Γεγονός όμως είναι πως η ζυγαριά σου δεν κλείνει πως κάποια κατεύθυνσης και είσαι σε φάση περίσκεψης, όμως ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 έχει τα κλειδιά για να σε βοηθήσει να αποφασίσεις!
Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Έρχονται κάποιες αλλαγές στο ξεκίνημα της εβδομάδας, τις οποίες αρχικά δεν καλοβλέπεις, όμως στο τέλος προχωρούν πολύ καλά για σένα. Το ταίρι σου καταλαβαίνει πως είχε κρατήσει μια πιο ψυχρή στάση και τώρα κάνει πιο θερμά βήματα στο να σε προσεγγίσει, βήματα στα οποία εσύ φυσικά ανταποκρίνεσαι. Θα έρθουν γεγονότα πάντως που θα κάνουν την σχέση να σοβαρέψει –με την καλή έννοια– και εσύ θες να ορισμένες αποφάσεις. Πριν πεις όμως την τελευταία σου λέξη, βεβαιώσου με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ότι είναι όλα σε σωστή πορεία!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ξαφνικά παρατηρείς πως οι μετοχές σου στα φλερτ και τον έρωτα ανεβαίνουν, χωρίς μάλιστα να κάνεις κάτι εσύ, απλώς συμβαίνει, ενώ λόγω κάποιας "τυχαίας" σύμπτωσης πιθανώς να ξαναβρεθείς με ένα πρόσωπο από τα παλιά, για να δεις αν η φλόγα που υπήρξε τότε, είναι ακόμα ζωντανή. Κατά πάσα πιθανότητα είναι, εσύ όμως δεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος με τότε, καθώς πέρασες πολλά και έχεις ωριμάσει. Απόφυγε λοιπόν τα διλήμματα, αφού έχεις σύμμαχο τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780.
Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Η κάρτα Λένορμαν για αυτή την εβδομάδα είναι η ίδια με της προηγούμενης, έτσι το σύμπαν ξεκάθαρα σου δείχνει πως συνεχίζονται κάποιες καταστάσεις στην σχέση σου, οι οποίες σε προβληματίζουν. Έχετε άγχος και γκρίνιες με το ταίρι σου, ίσως και για θέματα καθημερινότητας, ενώ έχεις και πολλά κουτσομπολιά γύρω σου. Μην πάρεις αποφάσεις τώρα, ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 μπορεί να σε συμβουλέψει και να σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις ποιος από το περιβάλλον σου υπονομεύει τη σχέση σου...

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Τα μαθήματα και τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας συνεχίζονται και αυτό το επταήμερο, καθώς η κάρτα επαναλαμβάνεται. Θα χρειαστεί λοιπόν να κάνεις περισσότερο υπομονή, καθώς μοιάζεις με ασθενή που αναρρώνει, έτσι πριν ανοιχτείς σε νέους ορίζοντες, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι έχεις ολοκληρωτικά αποδεσμευτεί από το παρελθόν και τα τραύματα που σου άφησε. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 σε βοηθά να τα εντοπίσεις. Κάποιο νέο πρόσωπο πάντως μπορεί να εμφανιστεί, αλλά μεσολαβεί ένα διάστημα πριν γίνει κάτι ουσιαστικό μεταξύ σας...
Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Έχεις πολλά να διαχειριστείς σε αυτή την φάση της ζωής σου και έχεις –ορθώς– την απαίτηση από το ταίρι σου να είναι στο πλευρό σου βράχος και να σου προσφέρει ασφάλεια, όπως ακριβώς κάνεις και εσύ για εκείνο. Αν δυσκολευτεί στην αρχή, χρειάζεται να πεις κάποια πράγματα και να είσαι σαφής στο τι θέλεις και γιατί, χωρίς μισόλογα. Πρόσεξε την εμφάνισή σου, κάνε πάλι όσα απολαμβάνατε να κάνετε μαζί ως τώρα. Βρίσκεις τρόπους λοιπόν να ανανεώσεις τη σχέση σου, μίλα όμως με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780, ο οποίος σε κατευθύνει για να βγεις κερδισμένος/η!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θες να κάνεις βαθιές τομές, να πάρεις αποφάσεις και να ξαναμπείς δυναμικά στο παιχνίδι του φλερτ, του έρωτα και της κατάκτησης. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στο να χτίσεις το δικό σου "κάστρο" και αυτό αμέσως θα γίνει πόλος έλξης πολλών και σημαντικών υποψηφίων για τη θέση του εκλεκτού της καρδιάς σου. Ξαναπιάσε μια δραστηριότητα στην οποία τα καταφέρνεις περίφημα και αφιερώσου σε σένα!
Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr

 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Κάτι που θεωρούσες πως είχατε ξεκαθαρίσει με το ταίρι σου, επανέρχεται αυτές τις μέρες και σε θυμώνει αρκετά, αλλά θα πρέπει να προσέξεις καθώς η κατά μέτωπο επίθεση με το έτερον σου ήμισυ θα φέρει ρήγματα. Προτίμησε να τον μαγνητίσεις, αφού πρώτα καταστρώσεις ένα πλάνο από πριν τι πρέπει να ειπωθεί και τι όχι. Χωρίς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 όμως δεν μπορείς να έχεις μια σαφή εικόνα. Τέλος, παίζει κάποιο πρόσωπο να του βάζει λόγια για σένα…

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Από την προηγούμενη περίοδο πιθανώς να έχει ξεκινήσει κάποιο φλερτ, όμως τώρα σου λέει ότι δεν θέλει ή δεν μπορεί αυτό το διάστημα να δεσμευτεί. Παρόλα αυτά εσύ παρασύρεσαι από το πάθος και λες στον εαυτό σου "μα θέλω να το ζήσω με κάθε κόστος". Το κόστος όμως είναι ότι πιθανώς να επενδύσεις σε ένα πρόσωπο που τελικά σε φθείρει. Σε αντίθεση με προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 που είναι εκεί για να σε συμβουλέψει ώστε να πάρεις τη σωστή απόφαση.
Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr

ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναιτο Δέντρο

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είστε τόσο εσύ, όσο και το ταίρι σου, σε μια περίοδο που και οι δυο έχετε ανάγκη από ηρεμία και σταθερότητα, έτσι καλείσαι να φερθείς με περισσότερη φρόνηση και να μην αφήνεις την «σαδιστική» σου πλευρά να βάζει συνεχώς τον εκλεκτό της καρδιάς σου να σου αποδεικνύει πως σε αγαπάει. Απόλαυσε όσα έχετε ζήσει και έχετε καταφέρει από κοινού, κάντε μια απόδραση στη φύση, το καλοκαίρι άλλωστε βοηθά σε αυτό!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτό το διάστημα κάτι παίζει με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και εσύ θες να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον και την προσοχή πάση θυσία, αλλά πιθανώς να παρασύρεσαι σε υπερβολές. Κάνε πιο αργά και σταθερά βήματα, άσε εκείνο να σε προσεγγίσει και μην βιάζεσαι. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 είναι εκεί για να σε κατευθύνει, να θυμάσαι πάντως ότι αυτό το πρόσωπο έχει γοητευτεί από αυτό που εκπέμπεις!
Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.grΕγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: