astropedia.gr

Έρωτες από το παρελθόν, επαγγελματικές αλλαγές και γάμοι!

Ο Ουρανός παραμένει στο ζώδιό σας και επιμένει

Με τον Ουρανό ακόμη στο ζώδιό σας και με τον Πλούτωνα ακόμη στον Αιγόκερω εδώ και αρκετά χρόνια, η φετινή χρονιά, όπως και οι προηγούμενες είναι μια ακόμη χρονιά γεμάτη προκλήσεις και ριζικές αλλαγές. Βέβαια, η τελευταία ακριβής όψη τετραγώνου μεταξύ των δύο αυτών βαρέων πλανητών πραγματοποιήθηκε το 2015, οπότε και τα πιο δύσκολα έχουν περάσει. Επειδή όμως κινούνται αργά, παραμένουν σε σκληρή όψη τετραγώνου όλο το πρώτο τρίμηνο του 2017. Μάλιστα, ο Δίας από τον Ζυγό θα μετατρέψει αυτό το τετράγωνο σε έναν σχηματισμό γνωστό ως ταυ-τετράγωνο διογκώνοντας ακόμη περισσότερο τις προκλήσεις και την πιθανότητα ανατροπών και ριζικών αλλαγών. Αυτό επηρεάζει πιο έντονα όσους από εσάς γεννηθήκατε από 8 έως 11 Απριλίου και σηματοδοτεί μια σειρά ριζικών αλλαγών που επηρεάζουν τομείς της ζωής σας όπως καριέρα ή γάμος.

Ποιος ρίχνει το λάδι στην φωτιά;
Η τάση θα είναι να θελήσετε να αλλάξετε τα πάντα μια και καλή, αλλά αυτό θα πρέπει να το προσέξετε, ειδικά αν είστε Κριοί του τελευταίου δεκαημέρου. Χρειάζεται να υπολογίσετε τις συνέπειες τον πράξεών σας και να μην λειτουργήσετε εντελώς παρορμητικά. Το λάδι στην φωτιά που θα σας οδηγήσει σε εκρήξεις μπορεί να το ρίξουν οι γονείς σας, το αφεντικό σας ή κάποιο άτομο που προσπαθεί με τον τρόπο του να σας επιβληθεί και να σας αναγκάσει να κινηθείτε με συγκεκριμένο τρόπο, κινώντας συναισθηματικά ή οικονομικά νήματα.

Πάμε από την αρχή;
Αυτό ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα να θελήσετε να επαναστατήσετε φέρνοντας έτσι μια γενική ανανέωση στη ζωή σας. Η ανανέωση μπορεί να σημάνει αλλαγή δουλειάς, κοινωνικής θέσης ή ακόμα και συντρόφου. Το τελευταίο ενδεχόμενο είναι ακόμη πιο έντονο δεδομένου ότι ο Δίας, από το έβδομο ηλιακό σας σπίτι, θα σας δώσει ευκαιρίες για να αλλάξετε την κατάσταση στην σχέση σας ή στο επίσημο αισθηματικό σας κομμάτι, είτε βελτιώνοντας τις καταστάσεις είτε αλλάζοντας σταθερό σύντροφο. Πολλές αλλαγές και σημαντικές λοιπόν σε αυτό το κομμάτι, οι οποίες βέβαια θα χρειαστούν χρόνο για να κατασταλάξουν.

Διαστήματα προσοχής
Η περίοδος κορύφωσης των παραπάνω αλλαγών θα κρατήσει από τα τέλη Φεβρουαρίου έως τα τέλη Μαρτίου, μια περίοδος που σημαδεύεται άλλωστε από την ηλιακή έκλειψη της 26ης Φεβρουαρίου και την αναδρομή της Αφροδίτης η οποία θα ξεκινήσει από το ζώδιό σας. Αναθεωρήσεις σε προσωπικές σας αξίες και πηγές εισοδήματος καθώς και σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις, με πιθανή αφορμή την επιστροφή ερώτων από το παρελθόν, θα τεθούν τότε επί τάπητος και θα σας βάλουν σε σκέψεις να τα παρατήσετε όλους και όλα! Μάλιστα, από 20 Απριλίου έως 3 Μαΐου θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή σε νεύρα και σε λόγια που θα ξεστομίσετε γιατί ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας δεν αστειεύεται!
Υπομονή, όμως, γιατί η ορθόδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σας σε συνδυασμό με τον κυβερνήτη σας Άρη από τους Διδύμους για όλο τον μήνα του Μαΐου θα σας βοηθήσουν να τα ξαναβρείτε με τους αγαπημένους σας και να περάσετε όμορφες και απολαυστικές στιγμές επιδιδόμενοι σε αρκετές εκδρομές. Τέλος, η έκλειψη της 21ης Αυγούστου επηρεάζει θετικά όσους έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου και σας βοηθά να κλείσετε εργασιακές εκκρεμότητες ώστε να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας μέσω ενός πιστού συντρόφου, ενώ η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στα τέλη της χρονιάς σηματοδοτεί γάμο ή εργασιακό συμβόλαιο για όσους έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου.