astropedia.gr

Ανοίγει το μυαλό και αυξάνεται η αισιοδοξία σας!

Αισιοδοξία και καινούργιες εμπειρίες
Ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβρη πρέπει να έχετε αρχίσει να νιώθετε την ευεργετική επίδραση του Δία από το τρίτο ηλιακό σας σπίτι. Αλλαγή γειτονιάς ή ανακάλυψη καινούργιων πραγμάτων και δρώμενων στη γειτονιά είναι ανάμεσα στα πιθανά σενάρια. Εξίσου πιθανή είναι η βελτίωση των σχέσεων με τα αδέρφια και τους κοντινούς σας συγγενείς ή γείτονες. Ενδέχεται να δείτε οφέλη από τις σχέσεις σας με τα παραπάνω άτομα, ενώ μπορεί να σας δοθούν και ευκαιρίες να μάθετε καινούργια πράγματα ώστε να ανοίξετε το μυαλό σας. Για παράδειγμα, ίσως να αρχίσετε να μαθαίνετε χορό, οδήγηση, χειρισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών ή κάποια ξένη γλώσσα.

Περισσότερες κοντινές εκδρομές και έξοδοι στα τοπικά μαγαζιά θα είναι επιπλέον στο πρόγραμμα για εσάς. Μάλιστα, εάν εσείς οι ίδιοι έχετε κάποιο μαγαζί ή κατάστημα, είναι αρκετά πιθανό να δείτε αύξηση της πελατείας σας. Αγορά τηλεφώνου, υπολογιστή, αυτοκινήτου ή άλλου επικοινωνιακού ή μεταφορικού μέσου είναι, επίσης, ανάμεσα στα ενδεχόμενα της ευεργετικής επίδρασης του Δία από το τρίτο ηλιακό σας σπίτι. Σε κάθε περίπτωση, ανοίξτε το μυαλό σας και σκεφτείτε τρόπους, έστω και φαινομενικά ασήμαντους, που θα μπορούσαν, όχι μόνο να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, αλλά και να σας χαρίσουν περισσότερη αισιοδοξία. 

Ισορροπία ανάμεσα στις ανάγκες σας και τις ανάγκες του άλλου
Καλό είναι να λάβετε, επίσης, υπόψη ότι από τις τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς οι τρεις σας αφορούν άμεσα καθώς πραγματοποιούνται στον δικό σας ζωδιακό άξονα, αυτόν του Λέοντα-Υδροχόου, επηρεάζοντας προσωπικά σας ζητήματα καθώς και συνεργασίες και σχέσεις. Πιο συγκεκριμένα, οι σεληνιακές εκλείψεις της 11ης Φεβρουαρίου και της 7ης Αυγούστου θα επηρεάσουν, αντίστοιχα, εσάς που γεννηθήκατε από 13 έως 17 Αυγούστου και εσάς που γεννηθήκατε από 5 έως 9 Αυγούστου. Και στις δύο περιπτώσεις θα χρειαστεί να βρείτε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ των προσωπικών σας αναγκών και αυτών ενός σημαντικού άλλου όπως είναι ο/η σύζυγος, μια μόνιμη σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία. Η διαφορά είναι ότι, στην πρώτη περίπτωση, θα νιώσετε την έλλειψη της ικανοποίησης κάποιων προσωπικών σας αναγκών λόγω συμβιβασμού με τις απαιτήσεις ενός σημαντικού άλλου, ενώ στη δεύτερη θα σας λείψει περισσότερο η παρουσία αυτού του ατόμου λόγω ενδεχόμενης αδυναμίας συμβιβασμού μαζί του.

Σε ό,τι αφορά την ηλιακή έκλειψη της 21ης Αυγούστου, αυτή επηρεάζει πιο άμεσα εσάς που γεννηθήκατε τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου και σηματοδοτεί την αρχή ή το τέλος ενός σημαντικού κεφαλαίου που αφορά εσάς τους ίδιους, την εξωτερική σας εμφάνιση ή κάποιο προσωπικό ζήτημα που είναι κεντρικής σημασίας για εσάς. Μάλιστα, δεν είναι διόλου απίθανο το κεφάλαιο αυτό να επηρεάσει θετικά τις μετακινήσεις σας, κοντινές και μακρινές, καθώς και τις σχέσεις με τα παιδιά σας και τους κοντινούς αλλά και τους μακρινούς σας συγγενείς.  

Ερωτικό και αισιόδοξο διάστημα
Από τις πιο ευχάριστες περιόδους της χρονιάς αναμένεται να είναι η περίοδος από 5 έως 20 Σεπτεμβρίου οπότε η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα διεγείρει εντός σας την επιθυμία για έρωτες, εξόδους, απολαύσεις και κοινωνικές επαφές. Τέλος, η είσοδος του Δία στον τέταρτο ηλιακό σας οίκο από 10 Οκτωβρίου και μετά φέρνει έναν νέο αέρα αισιοδοξίας στο σπίτι και την οικογένειά σας. Αλλαγή ή διακόσμηση σπιτιού και θετικές εξελίξεις για γονείς ή για οικογενειακά μέλη που ζουν μαζί σας θα είναι στο πρόγραμμα. Προσοχή μόνο στην υπεραισιοδοξία και τα πολλά έξοδα καθώς ενδέχεται με το πέρασμα αυτό του Δία να νιώσετε υπερβολικά δυνατοί και να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας.