astropedia.gr

Οικιακά βάρη αλλά με πορτοφόλι γεμάτο!

Υλικά και πρακτικά οφέλη, ενδυνάμωση αυτοπεποίθησης
Μετά από μια χρονιά όπου είχατε τον Δία, τον πλανήτη της τύχης, στο ζώδιό σας, το 2017 φαίνεται ότι αποκομίζετε τους καρπούς της τύχης και των καινούργιων ευκαιριών που μπορεί να σας ήρθαν το 2016. Οι καρποί αυτοί θα έχουν σαφώς υλική και οικονομική χροιά. Αυτό μεταφράζεται ως διεύρυνση του «πορτοφολιού» σας, βελτίωση της εισοδηματικής σας ικανότητας και επέκταση των οικονομικών σας πηγών και πόρων. Μαζί με τα παραπάνω θα παρατηρήσετε ότι και η αυτοπεποίθησή σας θα είναι αρκετά αυξημένη. Το σημειώνουμε αυτό γιατί το θέμα «αυτοπεποίθηση» δεν είναι για εσάς κάτι δεδομένο αφού συνηθίζετε να θεωρείτε ότι οι άλλοι αξίζουν περισσότερο από ό,τι εσείς.
Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, την ισχυρότερη αίσθηση αυτοαξίας και αυτοπεποίθησης που θα σας χαρίσει ο Δίας από το δεύτερο ηλιακό σας σπίτι με αφορμή τη βελτίωση των οικονομικών σας. Βέβαια, μπορεί και τα έξοδα να είναι περισσότερα αλλά αυτό θα έρθει σαν φυσική απόρροια των περισσότερων εσόδων που θα έχετε. Επομένως, μια καλή οικονομική διαχείριση αυτή τη χρονιά θα σας δώσει ευκαιρίες για να κάνετε έργα επέκτασης ή διακόσμησης στο σπίτι το οποίο ίσως να το νιώθετε σαν «βάρος».

Σπίτι και παρελθόν σε αναθεώρηση
Η αίσθηση βάρους που μπορεί να έχετε για το σπίτι δεν είναι καινούργια καθώς οφείλεται στον Κρόνο που από το ζώδιο του Τοξότη και τον τέταρτο ηλιακό σας οίκο μοιάζει να σας περιορίζει αρκετά και να σας ρίχνει τη διάθεση. Φέτος αυτό αφορά πολύ περισσότερο όσους από εσάς έχετε γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου.  Από τον τέταρτο ηλιακό σας οίκο, ο Κρόνος θα σας θυμίσει μέσω των οικογενειακών σας υποχρεώσεων ή των απαιτήσεων των γονέων σας (ειδικά του πατέρα) ότι πρέπει από τη μία να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά σε αυτές και από την άλλη να κάνετε σημαντικές, ίσως και οδυνηρές περικοπές στην προσωπική σας ζωή. Με τον Κρόνο σε όψη τετραγώνου προς το ζώδιό σας, θα κληθείτε επίσης να αποκολληθείτε από συνήθειες του παρελθόντος που δεν έχουν πλέον σχέση με τις τωρινές σας ανάγκες.

Ξεκαθαρίσματα και αγοραπωλησίες
Σε κάθε περίπτωση, ο Κρόνος στον τέταρτο ηλιακό σας οίκο σχετίζεται με σημαντική ανάληψη ευθυνών αλλά και ξεκαθαρίσματα που έχουν να κάνουν είτε με το σπίτι και την οικογένεια είτε με τους γονείς σας. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να προβείτε σε διαδικασίες αγοραπωλησίας σπιτιού ή άλλου ακινήτου ή μπορεί να αποφασίσετε να τακτοποιήσετε την πατρογονική σας περιουσία σε περίπτωση που δεν το έχετε ήδη κάνει. Ενδέχεται, επίσης, να νιώσετε πιεσμένοι από μέλη της οικογένειάς σας που απαιτούν την προσοχή σας. Αυτό ίσως να σημαίνει ότι μόλις γίνατε γονείς και καλείστε να προσαρμόσετε τη ζωή σας βάσει του παιδιού σας ή μπορεί κάποιος από τους δύο γονείς σας (ο πατέρας πιθανώς) να είναι άρρωστος και να χρειάζεται τη βοήθειά σας.

Σημαντικές στιγμές της χρονιάς
Επιπλέον, ο Ποσειδώνας από τον έβδομο ηλιακό σας οίκο είναι σε θέση να σας φέρει τόσο την ιδανική σχέση όσο και την απόλυτη απογοήτευση στον ίδιο τομέα. Ιδιαίτερα μικρό «καλάθι» κρατήστε κοντά στην ηλιακή έκλειψη της 26ης Φεβρουαρίου καθώς η ισχυρή ενεργοποίηση του Ποσειδώνα αυξάνει την πιθανότητα απογοητεύσεων. Από τις πιο θετικές περιόδους της χρονιάς, όμως, αναμένεται να είναι το διάστημα από 20 Σεπτεμβρίου έως 14 Οκτωβρίου χάρη στην παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας η οποία θα σας κάνει να έχετε περισσότερη όρεξη για εξόδους και απολαύσεις. Τέλος, η είσοδος του Δία στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι από 10 Οκτωβρίου και μετά θα αυξήσει τη διάθεσή σας για μάθηση, μετακινήσεις και εκδρομές.