astropedia.gr

Σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι!

Βελτίωση στην εργασία
Ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβρη με την είσοδο του Δία στο έκτο ηλιακό σας σπίτι,  εσείς οι Ταύροι φαίνεται να έχετε περισσότερη δουλειά από ό,τι συνήθως. Ο Δίας θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου 2017, άρα μέχρι τότε να είστε σίγουροι πως θα έχετε εύνοια σε ό,τι αφορά τα εργασιακά σας ζητήματα. Πιθανά σενάρια με τον Δία από αυτή τη θέση είναι η αλλαγή δουλειάς και η βελτίωση των εργασιακών σας συνθηκών και των σχέσεων με συναδέλφους. Εάν δεν είχατε δουλειά, μπορείτε τώρα να βρείτε μία που σας ικανοποιεί, ή, εάν είχατε δουλειά, μπορεί να σας δοθούν ευκαιρίες να επεκτείνετε τους εργασιακούς σας ορίζοντες και να κάνετε επενδύσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας. Μάλιστα, οι ευκαιρίες αυτές θα έρθουν αρκετά ξαφνικά και από εκεί που δεν το περιμένατε, κοντά στην ηλιακή έκλειψη της 26ης Φεβρουαρίου, οπότε κάποιο κεφάλαιο που αφορά τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο μοιάζει να κλείνει και μαζί να κορυφώνεται η ριζική αλλαγή της νοοτροπίας σας που καλλιεργεί εδώ και πολύ καιρό τώρα ο Πλούτωνας από το ένατο ηλιακό σας σπίτι.

Τακτοποιείτε τα οικονομικά σας
Η βελτίωση στη δουλειά και στα εργασιακά σας ζητήματα υπόσχεται και ευκαιρίες για τακτοποίηση οικονομικών βαρών ή χρεών και τραπεζικών ή ασφαλιστικών ζητημάτων που μπορεί να έχετε – ο Κρόνος από το όγδοο ηλιακό σας σπίτι ήδη από το φθινόπωρο του 2015 δεν φαίνεται να αστειεύεται με αυτά τα ζητήματα. Επιπλέον, εάν σας απασχολούσαν θέματα υγείας, τότε με τον Δία στο έκτο ηλιακό σας σπίτι το 2017 σας υπόσχεται σημαντική ανάρρωση και βελτίωση της σωματικής ευεξίας σας – θεραπείες που δεν είχατε δοκιμάσει μέχρι πρότινος θα σας ωφελήσουν. Επίσης, αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ένα κατοικίδιο, το 2017 ενδείκνυνται για κάτι τέτοιο.

Σημαντικές οι φετινές εκλείψεις
Γενικότερα, λάβετε υπόψη ότι από τις τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς οι τρεις σας αφορούν άμεσα καθώς πραγματοποιούνται σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας όπως είναι το σπίτι, η οικογένεια και η καριέρα. Πιο συγκεκριμένα, οι σεληνιακές εκλείψεις της 11ης Φεβρουαρίου και της 7ης Αυγούστου θα επηρεάσουν, αντίστοιχα, εσάς που γεννηθήκατε από 11 έως 15 Μαΐου και εσάς που γεννηθήκατε από 3 έως 7 Μαΐου. Και στις δύο περιπτώσεις θα χρειαστεί να βρείτε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ σπιτιού και δουλειάς, αλλά στην πρώτη θα σας λείψει πιο έντονα το σπίτι ή κάποιο οικογενειακό μέλος ενώ στη δεύτερη θα σας λείψει περισσότερο η δουλειά ή κάτι σχετικά με την επαγγελματική σας εξέλιξη. Σε ό,τι αφορά την ηλιακή έκλειψη της 21ης Αυγούστου, αυτή επηρεάζει πιο άμεσα εσάς που γεννηθήκατε τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου και σηματοδοτεί την αρχή ή το τέλος ενός σημαντικού κεφαλαίου που αφορά το σπίτι, την οικογένειά σας και την ακίνητη περιουσία σας. Μάλιστα, δεν είναι διόλου απίθανο το κεφάλαιο αυτό να επηρεάσει θετικά την καθημερινότητά σας, την εργασία σας και τα τυχόν χρέη που έχετε. 

Περίοδοι που θέλουν προσοχή
Από τις πιο «περίεργες» περιόδους της χρονιάς αναμένεται να είναι η περίοδος από 4 Μαρτίου έως 20 Απριλίου γιατί ο κυβερνήτης σας, Αφροδίτη, θα είναι ανάδρομη και θα την ακολουθήσει στην ανάδρομη πορεία της ο Ερμής όσο αυτός θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Παρεξηγήσεις αλλά και καθυστερήσεις με αφορμή αναθεωρήσεις σε σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά ζητήματα και πόρους θα είναι στο πρόγραμμα τότε. Ωστόσο, τυχόν παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις θα έχουν ξεπεραστεί το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουνίου, ο οποίος θα είναι ένας μήνας αρκετά ερωτικός με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Μια καινούργια γνωριμία που θα κάνετε τότε, ίσως στη δουλειά ή μέσω συναδέλφου, μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση με προοπτική γάμου από τον Οκτώβριο και μετά που ο Δίας θα έχει πια εισέλθει στο έβδομο ηλιακό σας σπίτι!