astropedia.gr

Αναγκαίες οι αλλαγές αλλά η τύχη με το μέρος σας!

Οι δυο μεγάλοι παίκτες συνεχίζουν και φέτος το παιχνίδι τους
Με τον Ουρανό ακόμη απέναντί σας και με τον Πλούτωνα ακόμη στον Αιγόκερω εδώ και αρκετά χρόνια, η φετινή χρονιά, όπως και οι προηγούμενες είναι μια ακόμη χρονιά γεμάτη προκλήσεις και ριζικές αλλαγές. Βέβαια, η τελευταία ακριβής όψη τετραγώνου μεταξύ των δύο αυτών βαρέων πλανητών πραγματοποιήθηκε το 2015, οπότε και τα πιο δύσκολα έχουν περάσει. Επειδή όμως κινούνται αργά, παραμένουν σε σκληρή όψη τετραγώνου όλο το πρώτο τρίμηνο του 2017. Μάλιστα, ο Δίας από το ζώδιό σας θα μετατρέψει αυτό το τετράγωνο σε έναν σχηματισμό γνωστό ως ταυ-τετράγωνο διογκώνοντας ακόμη περισσότερο τις προκλήσεις και την πιθανότητα ανατροπών και ριζικών αλλαγών. Αυτό επηρεάζει πιο έντονα όσους από εσάς γεννηθήκατε από 12 έως 15 Οκτωβρίου και σηματοδοτεί μια σειρά σημαντικών αλλαγών, κάποιες από τις οποίες μπορεί να είναι ξαφνικές και απρόβλεπτες και σχετίζονται με κομβικά θέματα  όπως η αισθηματική σας ζωή, ο γάμος σας και η οικογένεια.

Αναθεώρηση των σχέσεων

Με τον Ουρανό να βρίσκεται απέναντί σας, ειδικά για τους Ζυγούς του τελευταίου δεκαημέρου, ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σας, όπως ο σύντροφός σας ή κάποιος συνεργάτης, θα θελήσει να κάνει κάποια ανατροπή χωρίς απαραίτητα να υπολογίσει τις συνέπειες. Η ανατροπή αυτή μπορεί να επιφέρει βαθιές αλλαγές στο σπιτικό και την οικογένειά σας αν και είναι εξίσου πιθανό να επιδιώξετε κι εσείς οι ίδιοι αυτές τις αλλαγές ώστε να φέρετε μια καινούρια σπίθα στη σχέση με τον σύντροφο/σύζυγο.
Η περίοδος κατά την οποία θα κορυφωθούν τα παραπάνω είναι η περίοδος Φεβρουαρίου-Μαρτίου οπότε η ηλιακή έκλειψη της 26ης Φεβρουαρίου και η παρουσία του Άρη και της ανάδρομης Αφροδίτης στο έβδομο ηλιακό σας σπίτι θα σας βάλουν, θέλοντας και μη, στη διαδικασία να αναθεωρήσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αλλά και τον γάμο σας αν είστε παντρεμένοι. Αφορμές θα αποτελέσουν τυχόν ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να επεκτείνετε τους προσωπικούς σας ορίζοντες, ειδικά χάρη σε κάποιο κεφάλαιο που φαίνεται τότε να κλείνει ή να ανοίγει στην καθημερινότητα και την εργασία σας.

Ο Δίας συνεχίζει και σας ευνοεί και φέτος

Βεβαίως, η παρουσία του Δία στο ζώδιό σας συνεχίζεται και φέτος και σα φέρνει ευκαιρίες για να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτονομία και αισιοδοξία. Είναι σημαντικές αυτές οι ευκαιρίες γιατί παρουσιάζονται μια φορά στα δώδεκα χρόνια, όσο δηλαδή χρειάζεται ο Δίας για να ξαναπεράσει από το ζώδιό σας. Φέτος μπορείτε να κάνετε κάποιο όνειρό σας πραγματικότητα και να θέσετε νέες βάσεις στην ζωή σας. Οι ευκαιρίες μπορεί να έρθουν μέσα από πολλά διαφορετικά κανάλια και να εκδηλωθούν σε διαφορετικούς τομείς της ζωής σας. Μπορεί να είναι μια καινούργια σχέση, μπορεί να  είναι μια δουλειά, ένας γάμος ή μια μετακόμιση που θα σας βγει σε καλό.

Ο Δίας αλλάζει και μαζί και η τύχη σας
Από τον Οκτώβριο και μετά, η είσοδος του Δία στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι υπόσχεται περισσότερη αυτοπεποίθηση αλλά και ενίσχυση της εισοδηματικής σας ικανότητας και αύξηση των οικονομικών σας πηγών! Σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιό σας από 22 Οκτωβρίου έως 7 Νοεμβρίου φαίνεται εσείς οι ίδιοι να παίρνετε κάποια οικονομική πρωτοβουλία που να έχει μακροπρόθεσμη προοπτική. Εκμεταλλευτείτε την!