astropedia.gr

Γενική εικόνα
Με τον Ουρανό να διελαύνει από τον Κριό και τον 4ο ηλιακό σου οίκο από την 1η ημέρα του έτους μέχρι τις 6 Μαρτίου, είσαι σε μια διαδικασία αναζήτησης της προσωπικής σου ταυτότητας, ενώ παράλληλα σου δημιουργείται η ανάγκη να αλλάξεις – όσο αυτό είναι εφικτό- τον βαθύτερο εαυτό σου.

Το διάστημα 6/3-31/12 ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 5ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, σου γεννιέται η επιθυμία να ξεκινήσεις ένα καινούριο –πιθανώς ασυνήθιστο- χόμπι και να εκφράσεις τα ταλέντα σου. Δεν αποκλείονται κεραυνοβόλοι έρωτες και σεξουαλικοί πειραματισμοί. Επιπλέον, δεν αποκλείονται ξαφνικά προβλήματα, τα οποία θα σχετίζονται με τους απογόνους σου.

Με τον Δία να βρίσκεται στον Τοξότη και στον 12ο ηλιακό σου οίκο από τις 1/1 έως τις 2/12, τοποθετείς στο περιθώριο τις υπαρξιακές σου ανασφάλειες και ο εσωτερικός σου κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο. Μάλιστα, αποφασίζεις να εκφράσεις τον Ανώτερο Εαυτό σου, ενώ η συμπονετική σου φύση και η φιλανθρωπική σου διάθεση έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Επίσης, αυξάνονται οι μεταφυσικές και καλλιτεχνικές σου ανησυχίες.

Τέλος, ο Κρόνος και ο Πλούτωνα συνεχίζουν να βρίσκονται στο ζώδιό σου για ακόμη μία χρονιά, συμβάλλοντας στη «μεταμόρφωση» και στην εξέλιξή σου. Χάρη στον κυβερνήτη σου (Κρόνο), η υπευθυνότητά σου συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου στα χέρια σου και να κάνεις τα πράγματα με τον σωστό τρόπο.

Καριέρα και επαγγελματικά

Στις 21/3 με την Πανσέληνο στον Ζυγό και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, ένα απροσδόκητο γεγονός που αφορά στην επαγγελματική σου ζωή σε ταράζει και σου προκαλεί άγχος.

Το χρονικό διάστημα 31/3-16/5 ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, εργάζεσαι σκληρά και πολλές ώρες. Επίσης, υπάρχει κίνδυνος υπερκόπωσης, ενώ δεν αποκλείονται και προστριβές με συναδέλφους.

Στις 19 Απριλίου με την Πανσέληνο στον Ζυγό, βιώνεις στιγμιαία εσωτερική ένταση καθώς αισθάνεσαι ότι οι φιλοδοξίες σου παραμένουν ανολοκλήρωτες.

Στις 2/7, με την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, μπορεί να βιώσεις την απώλεια κάποιου συνεργάτη ή να συνάψεις εντελώς ξαφνικά μια νέα, πολλά υποσχόμενη συνεργασία.

Στις 28 Σεπτεμβρίου, με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επαναπροσδιορίζεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου και οργανώνεις εκ νέου την επαγγελματική σου ζωή.

Κατά τη διάρκεια του διαστήματος 4/10-19/11 ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού. Ως εκ τούτου, αισθάνεσαι πιο δυνατός από ποτέ και έτοιμος να διεκδικήσεις τα επαγγελματικά σου όνειρα. Προσπάθησε να αποφύγεις βιαστικές ή παρορμητικές ενέργειες και χρησιμοποίησε περισσότερο την οδό της διπλωματίας.

Τέλος, στις 12 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στους Διδύμους και στον 6ο ηλιακό σου οίκο φέρνει αλλαγές εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος, οι οποίες αρχικά σε αναστατώνουν. Μακροπρόθεσμα, όμως, αναμένεται να σε ωφελήσουν.

Μην βασίζεσαι σε φήμες και σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν αιχμάλωτο στις αμφιβολίες σου... Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Σπίτι και οικογένεια
Γενικά, με τον Ουρανό να βρίσκεται στον 4ο ηλιακό σου οίκο από τις 1/1 έως τις 6/3, αισθάνεσαι κάπως αποστασιοποιημένος από την οικογένειά σου. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του διαστήματος 1/1-14/2 ο Άρης βρίσκεται στον Κριό και στο Ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, βιώνεις προβλήματα στο σπίτι και καβγάδες με τα μέλη της οικογένειάς σου. Προσπάθησε να θέσεις υπό έλεγχο το θυμό και τα νεύρα σου.

Στις 5 Απριλίου με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, αποφασίζεις να κάνεις μια νέα αρχή σε ό,τι αφορά τη σχέση σου με την οικογένειά σου. Επίσης, μπαίνεις στη διαδικασία να εισάγεις αλλαγές στο χώρο διαμονής σου (πχ εκ νέου διακόσμηση του σπιτιού σου).

Κατά το διάστημα 20/4-16/5 η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού. Έτσι, γίνεσαι περισσότερο σπιτόγατος, καλείς κόσμο στο σπίτι και γενικότερα περνάς ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.

Στις 14 Οκτωβρίου με την Πανσέληνο στον Κριό, βρίσκεσαι ξαφνικά αντιμέτωπος με κάποιο πρόβλημα το οποίο σχετίζεται με ένα ακίνητο.

Τέλος, θα πρέπει να αναφερθεί ότι με τον Ποσειδώνα στον 3ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τα αδέλφια σου (αν έχεις) ή άλλοι πιο μακρινοί συγγενείς μπορεί να βιώσουν δοκιμασίες και δυσκολίες. Επίσης, δεν αποκλείεται οι ίδιοι να θυματοποιηθούν και να υιοθετήσουν έναν ρόλο «οσιομάρτυρα», ενώ οι μεταξύ σας σχέσεις πιθανώς θα χαρακτηρίζονται από μπερδέματα και παρεξηγήσεις.

Εσωτερική κατάσταση και ψυχολογία
Στις 6/1, με τη Μερική Ηλιακή Έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, η διάθεσή σου υπόκειται σε έντονες διακυμάνσεις. Επιπλέον, βιώνεις νεύρα και εσωτερική δυσαρέσκεια, ενώ τα επίπεδα της αυτοπεποίθησής σου εμφανίζονται μειωμένα.

Κατά την χρονική περίοδο 4/2-1/3 η Αφροδίτη διελαύνει από το ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, η διάθεσή σου βελτιώνεται και ο ίδιος μοιάζεις να ανακτάς την εσωτερική σου ισορροπία.

Με τον κυβερνήτη σου (Κρόνο) να κινείται σε ανάδρομη τροχιά από τις 30 Απριλίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, κλείνεσαι στον εαυτό σου και προσπαθείς να βάλεις σε μια τάξη τη ζωή σου και να επαναπροσδιορίσεις τα θέλω, τα πρέπει και τις φιλοδοξίες σου.

Στις 17/7 με τη Μερική Σεληνιακή Έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, αισθάνεσαι «διχοτομημένος» μεταξύ του εγώ και του εμείς και προσπαθείς να εξισορροπήσεις την ανάγκη σου για ανεξαρτησία με την επιθυμία σου για συντροφικότητα και υγιείς ανθρώπινες σχέσεις.

Κατά το χρονικό διάστημα 1/11-26/11 η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, μοιάζεις να εξοικειώνεσαι με την ιδέα της μοναξιάς, ενώ η διάθεσή σου βελτιώνεται, καθώς κατορθώνεις να αποκωδικοποιήσεις τα βαθύτερα κίνητρά σου και τα αίτια της υποτιθέμενης κακοδαιμονίας σου.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου μεταξύ 2/12 και 31/12, ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, ανακτάς την αισιοδοξία σου και νιώθεις την ανάγκη να επεκταθείς σε όλους τους τομείς.

Τέλος, στις 26 Δεκεμβρίου με τη Δακτυλιοειδή Ηλιακή Έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, νιώθεις έτοιμος να μεταμορφωθείς εσωτερικά και να προβείς σε ριζικές αλλαγές, οι οποίες θα σε ανανεώσουν και θα σηματοδοτήσουν μια νέα, διαφορετική πορεία ζωής.


Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 
 
Δείτε επίσης: Ερωτικές προβλέψεις για το 2019