astropedia.gr

Γενική εικόνα
Από την Πρωτοχρονιά μέχρι τις 6/3 ο Ουρανός θα βρίσκεται στον Κριό και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, ένα από τα εμφανή χαρακτηριστικά σου είναι η προοδευτικότητά σου ενώ οι ανθρωπιστικές, κοινωνικές και πολιτικές σου ανησυχίες βρίσκονται στο προσκήνιο. Δεν αποκλείονται και απροσδόκητα περιστατικά στον τομέα της φιλίας, ενώ είναι πιθανή και η αποστασιοποίησή σου από ορισμένα φιλικά σου πρόσωπα. Ωστόσο, στις 6 Μαρτίου ο Ουρανός εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 12ο ηλιακό σου οίκο (όπου και θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους), γεγονός το οποίο σου φέρνει αναλαμπές και μηνύματα από τα βάθη του συλλογικού ασυνειδήτου, καλλιτεχνικές εμπνεύσεις, υπαρξιακή μοναξιά καθώς και μια επαναστατική διάθεση, την οποία επιλέγεις να καταπιέσεις και να απωθήσεις.

Γενικά, ο Δίας στον Τοξότη και στον 7ο ηλιακό σου οίκο από την 1η ημέρα του έτους μέχρι τις 2/12 σου φέρνει πολλές συναισθηματικές ευκαιρίες. Βιώνεις μια γενικότερη τύχη και προστασία στον συναισθηματικό τομέα, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα ενός γάμου ή στο άλλο άκρο ενός χωρισμού ο οποίος μακροπρόθεσμα αναμένεται να σε απαλλάξει από ένα τεράστιο βάρος και να σε ωφελήσει.

Τέλος, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον 8ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, οι υποχρεώσεις σου προς Τραπεζικά Ιδρύματα και άλλες ληξιπρόθεσμες οφειλές σου προς Δημόσιους Οργανισμούς (όπως η Φορολογική Διοίκηση και οι Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης) σου προκαλούν φόβο και σε στρεσάρουν. Μπορεί να επιδιώξεις κάποια ρύθμιση των οφειλών σου αλλά θα συναντήσεις εμπόδια, γραφειοκρατία και χρονικές καθυστερήσεις.

Μην βασίζεσαι σε φήμες και σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν αιχμάλωτο στις αμφιβολίες σου... Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Καριέρα και επαγγελματικά

Σε γενικές γραμμές, με τον Δία να διελαύνει από τον 7ο ηλιακό σου οίκο από την 1η ημέρα του έτους μέχρι τις 2/12 τυχόν συνεργασίες, συμπράξεις και συνεταιρισμοί μοιάζουν να ευνοούνται.

Το διάστημα 5/3-28/3 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) κινείται σε ανάδρομη τροχιά στους Ιχθύς και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, φέρνοντας παρεξηγήσεις, λεκτικές αντιπαραθέσεις και μια γενικότερη ασυνεννοησία σε ό,τι αφορά τη σχέση σου με αφεντικά, εργοδότες ή προϊστάμενους. Επίσης, μπορεί να σου γίνει επαγγελματική πρόταση από κάποιον παλιό σου εργοδότη. Καλό θα είναι να σκεφτείς διπλά και τριπλά πριν υπογράψεις την οποιαδήποτε σύμβαση. Ευτυχώς, στις 26/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύς, όπου και παραμένει μέχρι τις 20/4. Ως εκ τούτου, τα πράγματα μοιάζουν να βελτιώνονται. Ειδικότερα, περνάς ευχάριστες στιγμές εντός του επαγγελματικού σου χώρου, ενώ σου παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο καθώς η δημοτικότητά σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Με την ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και στον 10ο ηλιακό σου οίκο από τις 21/6 έως τις 27/11, αναθεωρείς τους στόχους σου και προσπαθείς να προβείς σε εκ νέου προσδιορισμούς και οριοθετήσεις των φιλοδοξιών σου.

Στις 14/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς προλέγει ξαφνικές επαγγελματικές αλλαγές, ενώ στις 28/10 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον Σκορπιό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη για νέα εργασιακά ξεκινήματα και σηματοδοτεί μια πιθανή αλλαγή δουλειάς ή πόστου εντός της ίδιας εργασίας.

Με τον Ερμή να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Σκορπιού κατά το χρονικό διάστημα 31/10-20/11, η επικοινωνία σου με συναδέλφους γίνεται δύσκολη. Επίσης, επικρατούν χάος και έλλειψη οργάνωσης στον εργασιακό σου χώρο. Γενικότερα, πρόκειται για μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας επανεξετάζεις και αναθεωρείς τον τρόπο με τον οποίο εργάζεσαι και αναζητάς νέους τρόπους και διαφορετικές τακτικές, προκειμένου να γίνεις πιο παραγωγικός και πιο αποδοτικός.

Σπίτι και οικογένεια

Στις 19/2 η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη μπορεί να προκαλέσει ένα ξαφνικό πρόβλημα το οποίο αφορά σε κάποιο ακίνητο και φαίνεται να σε απασχολεί. Επιπλέον, μπορεί να χρειαστεί να μετακομίσεις. Επίσης, αισθάνεσαι ότι οι άνθρωποι της οικογένειάς σου δεν κατανοούν τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου.

Στις 30/8, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, αποφασίζεις να κάνεις μια νέα αρχή σε ό,τι αφορά τη σχέση σου με την πατρική σου οικογένεια. Μπορεί να προβείς σε κάποιο είδος ανακαίνισης ή να αλλάξεις διακόσμηση στο σπίτι, δεδομένης και της Αφροδίτης στην Παρθένο από 21/8 έως 14/9 καθώς και του Ερμή στην Παρθένο από 29/8 έως 14/9.

Εσωτερική κατάσταση και ψυχολογία
Στις 6/1 η Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω και στον 8ο ηλιακό σου οίκο δείχνει μια ροπή στη μελαγχολία, σου προκαλεί άσχημη ψυχολογία και φέρνει στην επιφάνεια τις φοβίες, τον αρνητισμό καθώς και την ανάγκη σου για εσωτερική μεταμόρφωση.

Από τις 31/3 έως τις 16/5 ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου, προκαλώντας σου νεύρα, βιασύνη, ροπή στους καβγάδες, παρορμητισμό και ανταγωνιστική διάθεση. Επίσης, με τον Κρόνο να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 8ο ηλιακό σου οίκο από τις 30/4 μέχρι τις 18/9 έρχονται στην επιφάνεια διάφορα ταμπού, αναστολές και ψυχικά σου τραύματα καθώς και ο φόβος του θανάτου.

Στις 17/7 η Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνου σε κάνει κυκλοθυμικό και σου δημιουργεί ανασφάλεια, χαμηλή αυτοεκτίμηση και φόβους γύρω από τα οικονομικά σου ζητήματα. Το χρονικό διάστημα μεταξύ 12/8 και 31/12 (με τον Ουρανό να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 12ο ηλιακό σου οίκο) ενδείκνυται για ενδοσκόπηση και εσωτερική απομόνωση ενώ δεν αποκλείεται η ενασχόλησή σου με τον διαλογισμό ή άλλες εναλλακτικές θεραπείες και τεχνικές χαλάρωσης.

Τέλος τα διαστήματα 5/3-28/3, 8/7-1/8 και 31/10-20/11 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά. Ως εκ τούτου, αναμένεται να αισθανθείς αποδυναμωμένος και κακοδιάθετος, καθώς το σύμπαν θα μοιάζει να «μπλοκάρει» τις επικοινωνίες σου με τους γύρω σου κι αυτό θα σε «σκοτώνει». Θα χαρακτηρίζεσαι, ωστόσο, από οίστρο και εμπνεύσεις και το μυαλό σου θα υπερλειτουργεί και θα «γεννά» μοναδικές ιδέες.


Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 
 
Δείτε επίσης: Ερωτικές προβλέψεις για το 2019