astropedia.gr

Γενική εικόνα
Με τον Ουρανό να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 9ο ηλιακό σου οίκο από την Πρωτοχρονιά μέχρι τις 6/3, η ανάγκη σου για διεύρυνση των οριζόντων σου, για μελέτη ασυνήθιστων γνωστικών αντικειμένων και για πραγματοποίηση μακρινών ταξιδιών μοιάζει έντονη. Ωστόσο, στις 6 Μαρτίου ο Ουρανός εισέρχεται στον Ταύρο και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, οι στόχοι σου στη ζωή αλλάζουν, ενώ ο ίδιος μοιάζεις να αναθεωρείς τις έννοιες της επιτυχίας και της εσωτερικής ολοκλήρωσης. Επίσης, αρχίζεις σταδιακά να πλασάρεις τον εαυτό σου προς τα έξω κατά τρόπο πιο εναλλακτικό και αντισυμβατικό.

Το χρονικό διάστημα 1/1/-2/12 ο Δίας θα βρίσκεται στον Τοξότη και στον 5ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε δραστηριότητες που σε διασκεδάζουν και σου προσφέρουν χαρά. Συν τοις άλλοις, η ανάγκη σου να ερωτοτροπήσεις έρχεται στο προσκήνιο, ενώ η δημιουργική σου διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη. Η επαφή με παιδιά σε ανανεώνει και σου χαρίζει τεράστια ικανοποίηση, ενώ οι τέχνες αρχίζουν να σε ενδιαφέρουν περισσότερο από πριν, καθώς οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες μοιάζουν αυξημένες.

Τέλος, με τον Ποσειδώνα στον 8ο ηλιακό σου οίκο για ακόμη μία χρονιά, επικρατεί χάος στα οικονομικά σου ζητήματα, τα οποία καλείσαι να βάλεις σε μια τάξη. Επίσης, οι ερωτικές σου φαντασιώσεις συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο και ο ίδιος αναζητάς τρόπους προκειμένου να τις κάνεις πραγματικότητα.

Μην βασίζεσαι σε φήμες και σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν αιχμάλωτο στις αμφιβολίες σου... Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Καριέρα και επαγγελματικά
Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον 6ο ηλιακό σου οίκο για ακόμη μία χρονιά, οι επαγγελματικές σου ευθύνες μοιάζουν αυξημένες και ο ίδιος, παρά τα διάφορα εμπόδια και προβλήματα, είσαι παθιασμένος, σε γενικές γραμμές, με τη δουλειά σου.

Ειδικότερα, στις 6/1 η Μερική Ηλιακή Έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, δείχνει αυξημένο κίνδυνο για απώλεια της εργασίας σου ή για διάφορες επικρίσεις σε σχέση με την παραγωγικότητά σου.

Η δε είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο επηρεάζει με τη σειρά της σημαντικά τα εργασιακά σου ζητήματα. Γενικά, με τον Ουρανό να διελαύνει από το Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 6/3-31/12, αναμένεται να έχεις πρωτοποριακές ιδέες που θα έχουν εφαρμογή στον τομέα της καριέρας και θα σου προσφέρουν ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο. Δεν αποκλείονται, ωστόσο, και κάποια ασυνήθιστα περιστατικά εντός του επαγγελματικού σου χώρου καθώς και ένα γενικότερο κλίμα μεταβλητότητας.

Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 10ο ηλιακό σου οίκο από τις 14/2 μέχρι τις 31/3, είναι πιθανό να βιώσεις ανταγωνισμούς και επιθετικές συμπεριφορές από πρόσωπα που κατέχουν εξουσία. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος αισθάνεσαι ατρόμητος.

Στις 5 Μαΐου η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σου παρέχει τη δυνατότητα για θετικές επαγγελματικές αλλαγές, ενώ κατά το διάστημα 16/5-9/6 η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου σηματοδοτώντας βοήθεια για επαγγελματική ανέλιξη, η οποία ενδεχομένως θα προέρχεται από γυναίκες.

Στις 17/7 η Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνου μπορεί να φέρει εργασιακό παρασκήνιο και ίντριγκες.

Στις 12 Νοεμβρίου η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, σε κάνει να αισθάνεσαι κάποιο είδος εσωτερικής δυσαρέσκειας, καθώς διαπιστώνεις ότι οι φιλοδοξίες σου δεν εκπληρώνονται στο βαθμό που θα ήθελες.

Ο Δεκέμβριος αναμένεται να «σφραγίζει» τα επαγγελματικά σου ζητήματα, καθώς από τις 26/11 έως τις 20/12 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω (και στον 6ο ηλιακό σου οίκο), από τις 2/12 έως τις 31/12 ο Δίας θα βρίσκεται επίσης στον Αιγόκερω και στις 26/12 πραγματοποιείται Δακτυλιοειδής Ηλιακή Έκλειψη στο ίδιο ζώδιο. Ως εκ τούτου, μια σπουδαία επαγγελματική ευκαιρία φαίνεται να σε προσμένει κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα του έτους.

Σπίτι και οικογένεια
Στις 19 Μαΐου η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και στο Ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μπορεί να προκαλέσει κάποιο ξαφνικό πρόβλημα σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια.

Στις 28/10 Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σου δημιουργεί την επιθυμία να βελτιώσεις τη σχέση σου με την πατρική σου οικογένεια. Χάρη και στη διέλευση της Αφροδίτης από τον 4ο ηλιακό σου οίκο κατά το χρονικό διάστημα 8/10-1/11, οι όποιες διαφορές σας μοιάζουν να τοποθετούνται (προσωρινά) στο περιθώριο.

Ωστόσο, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο Σκορπιό από τις 31/10 έως τις 20/11 προκαλεί παρεξηγήσεις, παρερμηνεύσεις και μια γενικότερη δυσκολία στην επικοινωνία σου με τα μέλη της πατρικής σου οικογένειας. Μάλιστα, μοιάζει να επαναφέρει στο προσκήνιο κάποιο θέμα από το παρελθόν.

Με τον Άρη να διελαύνει από τον 4ο ηλιακό σου οίκο κατά το χρονικό διάστημα 19/11-31/12, τα πράγματα μοιάζουν να χειροτερεύουν. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείονται εντάσεις μέσα στο σπίτι ή καβγάδες με τους γονείς σου.

Εσωτερική κατάσταση και ψυχολογία
Στις 21/1 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σε κάνει κυκλοθυμικό και κακοδιάθετο και, ταυτόχρονα, φέρνει στην επιφάνεια διάφορους φόβους σου. Επίσης, αισθάνεσαι ότι οι γύρω σου σε καταπιέζουν και νιώθεις την ανάγκη να ανακτήσεις την ανεξαρτησία σου.

Ιδιαίτερα κρίσιμο για την εσωτερική σου κατάσταση αναμένεται να είναι το χρονικό διάστημα 2/7-18/8. Ειδικότερα, στις 2/7 η Ολική Ηλιακή Έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται στον Καρκίνο και στον 12ο ηλιακό σου οίκο, εντείνει και πυροδοτεί όλες τις κρυμμένες σου ανασφάλειες και τις απωθημένες φοβίες σου και σου προκαλεί άσχημη ψυχολογική διάθεση. Επίσης, την ίδια ημερομηνία (2 Ιουλίου) ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου (όπου και παραμένει μέχρι τις 18 Αυγούστου), προκαλώντας σου νεύρα και εκνευρισμό.

Το χρονικό διάστημα 8/7-19/7 ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου. Ω εκ τούτου, αισθάνεσαι ότι οι επικοινωνίες σου για κάποιο λόγο συναντούν εμπόδια, δυσκολίες και μπλοκαρίσματα καθώς και ότι δεν εισπράττεις την κατανόηση που θα ήθελες από τους γύρω σου, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς.

Ευτυχώς, στις 1/8 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, αναπτερώνει στιγμιαία το ηθικό σου και σου δημιουργεί την επιθυμία να προβείς σε δυναμικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς.

Βέβαια, η Πανσέληνος του 15αύγουστου, η οποία πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα, αναμένεται να φέρει εντάσεις στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις, λόγω του δικού σου εγωισμού. Ως εκ τούτου, αισθάνεσαι πιεσμένος και στρεσαρισμένος.


Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 
 
Δείτε επίσης: Ερωτικές προβλέψεις για το 2019