astropedia.gr

Γενική εικόνα
Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο, χαρίζοντάς σου εμπνεύσεις, οίστρο και άπειρα αποθέματα φαντασίας και δημιουργικότητας. Οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες παραμένουν αυξημένες, ενώ η ρομαντική σου διάθεση συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Με τον Ουρανό στον Κριό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο κατά το χρονικό διάστημα 1/1-6/3, μπορεί να υιοθετήσεις εναλλακτικές μορφές θεραπείας και να προσπαθήσεις να εξισορροπήσεις το νου σου με το σώμα σου μέσα από μοντέρνες τεχνικές και διαδικασίες. Μπορεί, επίσης, να μπει εντελώς ξαφνικά στη ζωή σου ένα κατοικίδιο ζώο, το οποίο θα αλλάξει την καθημερινότητά σου.

Κατά την περίοδο μεταξύ 6 Μαρτίου και 31 Δεκεμβρίου ο Ουρανός θα βρίσκεται στον Ταύρο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη να ανανεώσεις και να εκμοντερνίσεις τη σχέση ή το γάμο σου, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να αποξενωθείς από το ταίρι σου και να μπει (κυριολεκτικά ή μεταφορικά) ο παράγοντας της απόστασης ανάμεσά σας.

Γενικά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Δία από τον Τοξότη και τον 2ο ηλιακό σου οίκο (1/1-2/12) τα έσοδά σου αναμένεται να παρουσιάσουν αύξηση. Ειδικότερα, δεν αποκλείεται να αυξηθούν οι μηνιαίες καθαρές αποδοχές σου, ενώ μπορεί να επιτύχεις και κάποιο bonus παραγωγικότητας χάρη στην υψηλή σου απόδοση. Συν τοις άλλοις, αποφασίζεις να αξιολογήσεις τον εαυτό σου αλλά ευτυχώς επικεντρώνεσαι στις αρετές, στα χαρίσματα και στα θετικά σου σημεία. Ως εκ τούτου, η αυτοεκτίμησή σου μοιάζει εκτοξευμένη στα ύψη. Τέλος, μπαίνεις στη διαδικασία να φιλοσοφήσεις γύρω από το ευρύτερο θέμα των ηθικών αξιών και αρχών και να δομήσεις ένα πανίσχυρο σύστημα αξιών, το οποίο αποφασίζεις να χρησιμοποιήσεις ως βάση αναφοράς και ως κινητήριο δύναμη σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής σου ζωής.

Μην βασίζεσαι σε φήμες και σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν αιχμάλωτο στις αμφιβολίες σου... Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Καριέρα και επαγγελματικά
Από την Πρωτοχρονιά μέχρι και τις 14/2 ο Άρης διελαύνει από το ζώδιο του Κριού και τον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, η όρεξή σου για δουλειά είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Ωστόσο, προσπάθησε να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις και επιλογές σε σχέση με τα εργασιακά σου ζητήματα και δείξε αυτοσυγκράτηση και υπομονή, καθώς αναμένεται να «εισπράξεις» εχθρότητες και ανταγωνισμούς από συναδέλφους.

Στις 21/1, με την Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, μπορεί να υποστείς κάποιο είδος αξιολόγησης σε σχέση με τα επαγγελματικά σου επιτεύγματα και την μέχρι τώρα πορεία σου, ενώ κάποιο είδος επίπληξης (από ένα πρόσωπο που κατέχει θέση κύρους) σε σχέση με ένα σημαντικό εγχείρημα μοιάζει να σε ταράζει.

Στις 5 Απριλίου η Νέα Σελήνη στον Κριό σου δημιουργεί την ανάγκη για αλλαγή νοοτροπίας και στάσης σε ό,τι αφορά τον τομέα της εργασίας. Επίσης, μπορεί να σου γίνει κάποια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση.

Κατά το χρονικό διάστημα 2/7-18/8 ο Άρης θα βρίσκεται στον Λέοντα και στον 10ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, επικεντρώνεσαι στους στόχους και στις φιλοδοξίες σου και εμφανίζεσαι ιδιαίτερα δυναμικός και αποφασιστικός, γεγονός το οποίο «γεννά» εκ νέου συναισθήματα ζήλειας, ανταγωνισμού και φθόνου στους συναδέλφους σου.

Τέλος, καθ’ όλη τη διάρκεια της ευρύτερης παραμονής του Ουρανού στον 7ο ηλιακό σου οίκο (6/3-31/12) μπορεί να εμφανίζονται (κατά διαστήματα) ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες, πολλά υποσχόμενες και πρωτοποριακές συνεργασίες.

Σπίτι και οικογένεια
Στις 4 Φεβρουαρίου, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και στον 4ο ηλιακό σου οίκο, μπορεί να αλλάξεις σπίτι ή να προβείς σε κάποιο είδος ανακαίνισης. Επιπλέον, προσπαθείς να βάλεις νέες βάσεις στη σχέση σου με την πατρική σου οικογένεια.

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Αφροδίτης από το ζώδιο του Υδροχόου (1/3-26/3), σου γεννιέται η επιθυμία να ψωνίσεις πράγματα για το σπίτι καθώς και να περάσεις όμορφες οικογενειακές στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Γύρω στον 15αύγουστο, με την Πανσέληνο στον Υδροχόο, τα μέλη της οικογένειάς σου παραπονιούνται ότι δουλεύεις πάρα πολύ και ξοδεύεις ελάχιστο χρόνο μαζί τους.

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και στο Ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του Δεκεμβρίου (20/12-31/12), περνάς όμορφες, ευχάριστες στιγμές στο σπίτι μαζί με την οικογένειά σου.

Τέλος, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον 3ο ηλιακό σου οίκο για ακόμη μία χρονιά, οι σχέσεις σου με τα αδέλφια σου ή άλλους πιο μακρινούς συγγενείς (πχ θείες, θείους, ξαδέλφια κτλ) θα χαρακτηρίζονται από δυσκολίες ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζήλειες καθώς και ένα γενικότερο κλίμα ψυχρότητας.

Εσωτερική κατάσταση και ψυχολογία
Κατά τη χρονική περίοδο 24/4-3/10 ο κυβερνήτης σου (Πλούτωνας) κινείται σε ανάδρομη τροχιά. Ως εκ τούτου, γίνεσαι φοβερά εσωστρεφής και καχύποπτος. Υποφέρεις από εμμονές και φοβίες και βλέπεις τριγύρω σου εχθρούς, που σε αρκετές περιπτώσεις δεν υπάρχουν. Ωστόσο, η διαίσθησή σου και το έμφυτο ταλέντο σου στην ψυχολογία έρχονται στο προσκήνιο. Δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία της ενδοσκόπησης και της μελέτης του αποκρυφισμού και της μεταφυσικής.

Κατά το διάστημα 8/10- 1/11, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, τοποθετείς το σύνδρομο καταδίωξης και την ευρύτερη ψυχική σου ένταση στο περιθώριο, επιδιώκοντας ηρεμία, αρμονία και ισορροπία.

Στις 28 Οκτωβρίου, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό και νιώθεις την επιθυμία να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου και να αλλάξεις/ανανεώσεις όλους τους τομείς.

Τέλος, ο Άρης στο ζώδιό σου από τις 19/11 μέχρι τις 31/12 σε ωθεί σε δράση και σε κάνει πιο δυναμικό και πιο διεκδικητικό. Η ζωτικότητα και η ενεργητικότητά σου εκτοξεύονται στα ύψη και ο ίδιος αισθάνεσαι ως «αήττητος πολεμιστής» που μπορεί να πετύχει τα πάντα. Προσπάθησε να αποφύγεις τυχόν επιπολαιότητες και βιασύνες και φέρσου/δράσε με σύνεση και ρεαλισμό.


Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 
 
Δείτε επίσης: Ερωτικές προβλέψεις για το 2019