astropedia.gr

Γενική εικόνα
Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον 2ο ηλιακό σου οίκο για άλλη μία χρονιά, αισθάνεσαι ανασφάλεια σε σχέση με τα οικονομικά σου ζητήματα, ενώ σου δημιουργείται η ανάγκη να εφαρμόσεις διαφορετικούς τρόπους διαχείρισης των πόρων σου και να αποταμιεύσεις χρήματα.

Από την 1η κιόλας ημέρα του 2019 μέχρι και τις 6/3 ο Ουρανός διελαύνει από το ζώδιο του Κριού και τον 5ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, κατά τη διάρκεια του εν λόγω χρονικού διαστήματος είναι πιθανό να αισθανθείς την ανάγκη να ξεκινήσεις ένα καινούριο (ενδεχομένως ασυνήθιστο) χόμπι και να εκφράσεις τα ταλέντα σου. Δεν αποκλείονται ξαφνικοί, κεραυνοβόλοι έρωτες και ερωτικές περιπέτειες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν και σεξουαλικό πειραματισμό.

Στις 6 Μαρτίου ο Ουρανός εισέρχεται στον Ταύρο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει μέχρι το τέλος του έτους. Έτσι, προσπαθείς να βρεις νέους, αποτελεσματικούς τρόπους προκειμένου να διαχειριστείς πρακτικά θέματα και διαδικασίες ρουτίνας. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν εντελώς ξαφνικά διάφορα ασυνήθιστα προβλήματα υγείας, τα οποία θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Μάλιστα, μπορεί να καταφύγεις σε εναλλακτικές, αντισυμβατικές μορφές θεραπείας.

Γενικά, από την Πρωτοχρονιά μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου, ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, η τύχη μοιάζει να σου κλείνει το μάτι και σου παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Η έμφυτη αισιοδοξία και η θετική σου ιδιοσυγκρασία έρχονται στην επιφάνεια. Σου δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθείς ενεργά με το προσωπικό σου στυλ και την εξωτερική σου εμφάνιση και να εισάγεις τις αλλαγές που επιθυμείς (σε ό,τι αφορά τα μαλλιά σου, το ντύσιμό σου κτλ). Θα πρέπει, ωστόσο, να δείξεις την απαιτούμενη εγκράτεια και σύνεση, καθώς υπάρχει κίνδυνος για περιττά κιλά.

Μην βασίζεσαι σε φήμες και σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν αιχμάλωτο στις αμφιβολίες σου... Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Καριέρα και επαγγελματικά
Το διάστημα 14/2-31/3 ο Άρης θα διελαύνει από τον Ταύρο και τον 6ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, μπορεί να βιώσεις ανταγωνισμούς, πόλεμο και εκρήξεις θράσους από τη μεριά ορισμένων συναδέλφων σου. Δείξε υπομονή και προσπάθησε να είσαι προσεκτικός κατά τη διάρκεια της εργασίας σου, καθώς μπορεί να κινδυνέψεις από διαφόρων ειδών εργατικά ατυχήματα.

Ειδικότερα, στις 19/2 η Πανσέληνος στην Παρθένο και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου προκαλεί ανασφάλεια, απογοήτευση και ψυχική ένταση, καθώς νιώθεις ότι οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου δεν εκπληρώνονται όπως και όσο θα ήθελες.

Γενικά, με τον Ουρανό στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 6/3 μέχρι τις 31/12, σου γεννιέται η επιθυμία να φέρεις «αέρα ανανέωσης» στην επαγγελματική σου ζωή. Αν είσαι άνεργος, θα παρουσιαστούν ξαφνικές ευκαιρίες, οι οποίες θα σηματοδοτήσουν μια νέα, ενδιαφέρουσα περίοδο για τον τομέα της εργασίας. Αν εργάζεσαι, μπορεί να βρεις άλλη δουλειά και να παραιτηθείς από την τωρινή εργασία σου. Επίσης, μπορεί να αλλάξεις πόστο εντός του ίδιου εργασιακού περιβάλλοντος.

Συν τοις άλλοις, κατά το διάστημα 18/8-4/10 ο Άρης βρίσκεται στην Παρθένο και στο Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στον τομέα της καριέρας.

Μάλιστα, στις 30 Αυγούστου, χάρη στη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου, σου «γεννιέται» η επιθυμία για εκ νέου προσδιορισμό των φιλοδοξιών και των στόχων σου.

Ωστόσο, στις 12 Νοεμβρίου η Πανσέληνος στον Ταύρο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο σου φέρνει ένα ξαφνικό περιστατικό εντός του εργασιακού σου χώρου, το οποίο μπορεί να σε αιφνιδιάσει και να σε αναστατώσει.

Σπίτι και οικογένεια

Με τον Ερμή να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στους Ιχθύς και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 5/3 μέχρι τις 28/3, η επικοινωνία σου με τα μέλη της οικογένειάς σου μοιάζει δύσκολη. Μάλιστα, υπάρχει κίνδυνος για παρεξηγήσεις και παρερμηνεύσεις, ενώ αναβάλλεται ή ακυρώνεται μια αγοραπωλησία ακινήτου που σχεδίαζες εδώ και καιρό. Ειδικότερα, στις 6 Μαρτίου, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, σου γεννιέται η επιθυμία να τροποποιήσεις κάπως τον χώρο στον οποίο διαμένεις, ενδεχομένως αλλάζοντας διακόσμηση.

Το διάστημα 26/3-20/4 η Αφροδίτη διελαύνει από το ζώδιο των Ιχθύων. Ως εκ τούτου, ψωνίζεις πράγματα για το σπίτι και τους αγαπημένους σου και προσπαθείς να εμπλουτίσεις το οικογενειακό τραπέζι, αγοράζοντας όσο περισσότερα (και διαφορετικά) τρόφιμα μπορείς.

Γενικά, με τον Ποσειδώνα να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στους Ιχθύς και στον 4ο ηλιακό σου οίκο από τις 21/6 έως τις 27/11, συνειδητοποιείς ότι υπάρχει κάποιο οικογενειακό μυστικό το οποίο (αν μαθευόταν) θα άλλαζε πολύ τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι και θα δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα.

Τέλος, γύρω στις 14 Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος στους Ιχθύς σου φέρνει ξαφνικές διαφωνίες και εντάσεις με τα μέλη της πατρικής σου οικογένειας.

Εσωτερική κατάσταση και ψυχολογία

Γενικά, με τον κυβερνήτη σου (Δία) να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου από τις 10 Απριλίου μέχρι τις 11 Αυγούστου, για κάποιο λόγο μπορεί να αισθανθείς ότι το παρελθόν σου σε καταδιώκει ή ότι παλαιότερες επιλογές σου επηρεάζουν τη ζωή σου σήμερα. Επίσης, νιώθεις την ανάγκη να προσδιορίσεις εκ νέου την ευρύτερη φιλοσοφία σου, αφού πρώτα στοχαστείς και ενδοσκοπήσεις.

Ειδικότερα, στις 17/6 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου εμφανίζεσαι κυκλοθυμικός, κακοδιάθετος και ανασφαλής.

Στις 2/7 η Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο και στον 8ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να μεταμορφωθείς εσωτερικά και να αλλάξεις εντελώς τη διάθεση και την ψυχολογία σου, καθώς υπάρχει μια ροπή στη μελαγχολία η οποία σε φθείρει και σε εξαντλεί.

Το διάστημα 1/11-26/11 η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, αισθάνεσαι περισσότερη αυτοπεποίθηση και η φιλαρέσκειά σου έρχεται στο προσκήνιο.

Τέλος, στις 26 Νοεμβρίου η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί την επιθυμία να επικεντρωθείς στο παρόν, να ζήσεις έντονα και να αναλάβεις δράση.


Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 
 
Δείτε επίσης: Ερωτικές προβλέψεις για το 2019