astropedia.gr

Γενική εικόνα
Ο Ουρανός θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από την Πρωτοχρονιά μέχρι τις 6/3. Μάλιστα, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου ο εν λόγω πλανήτης θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά. Ως εκ τούτου κατά τη διάρκεια των 6 πρώτων ημερών του 2019 η διάθεσή σου σίγουρα δεν θα είναι εκτοξευμένη στα ύψη. Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται να αισθανθείς ότι διαφέρεις πολύ από το μέσο όρο, ενώ επίσης θα διαπιστώσεις ότι ο συντηρητισμός και η έλλειψη ομαδικότητας κυριαρχούν γύρω σου, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς. Ωστόσο, στις 6/1  Ουρανός γυρίζει ευθύδρομος για να συνεχίσει τη διέλευσή του από το ζώδιό σου μέχρι και τις 6 Μαρτίου. Έτσι, αισθάνεσαι πια έτοιμος να επαναστατήσεις με θάρρος ενάντια στο κατεστημένο και να διεκδικήσεις αλλαγές οι οποίες θα σε εξελίξουν και θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις τη μοναδικότητά σου καθώς και την εναλλακτική πλευρά του εαυτού σου.

Στις 6 Μαρτίου ο Ουρανός εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Συνεπώς, προβλέπονται απροσδόκητα κέρδη, ξαφνικές απώλειες χρημάτων και υλικών αγαθών και, γενικά, οικονομικές αλλαγές οι οποίες αρχικά θα σε αιφνιδιάσουν αλλά στη συνέχεια θα αποδειχθούν προς όφελός σου. Επίσης, οι προαναφερθείσες αλλαγές θα σε βοηθήσουν να απαλλαχθείς από τον υλισμό που σε χαρακτήριζε μέχρι πρότινος και θα σε υποχρεώσουν να σκεφτείς και να εφαρμόσεις πρωτότυπες μεθόδους προκειμένου για την αποτελεσματική διαχείριση των οικονομικών σου ζητημάτων. Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του Ουρανού στον Ταύρο, μπαίνεις στη διαδικασία να εκσυγχρονίσεις το σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου, τοποθετώντας στο περιθώριο πεπαλαιωμένες και ξεπερασμένες αντιλήψεις.

Ο κυβερνήτης σου (Άρης) θα βρίσκεται στο ζώδιό σου για φέτος από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, αυξάνοντας τη ζωτικότητα και τον παρορμητισμό σου. Το καλό για εσένα είναι ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019 ο Άρης δεν προβλέπεται να κινηθεί σε ανάδρομη τροχιά. Ως εκ τούτου, φέτος δεν θα βιώσεις την έλλειψη σκοπού που βίωσες πέρσι όταν ο κυβερνήτης σου ήταν ανάδρομος.

Μην βασίζεσαι σε φήμες και σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν αιχμάλωτο στις αμφιβολίες σου... Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 
 
Καριέρα και επαγγελματικά
Τόσο ο Πλούτωνας όσο και ο Κρόνος παραμένουν στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019. Έτσι, η χρονιά μοιάζει να σε δραστηριοποιεί αρκετά σε ό,τι αφορά τα ζητήματα καριέρας και την εκπλήρωση των στόχων σου. Μάλιστα, σου δίνεται για 2η συνεχόμενη χρονιά η δυνατότητα να εργαστείς με αξιοζήλευτη πειθαρχία και συγκέντρωση προκειμένου να πραγματοποιήσεις τα θέλω σου και τις φιλοδοξίες σου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να βιώσεις και δυσκολίες στον τομέα της καριέρας καθώς και αναβολές, καθυστερήσεις και καρμικές απογοητεύσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπος με ισχυρούς εχθρούς και διαφόρων ειδών επαγγελματικές αλλαγές.

Ειδικότερα, στις 6/1 η Μερική Έκλειψη Ηλίου η οποία πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και στον 10ο ηλιακό σου οίκο σηματοδοτεί επώδυνες αλλαγές ενώ μπορεί να δείχνει από νέα επαγγελματικά ξεκινήματα μέχρι την απώλεια της δουλειάς σου.


Ευτυχώς, από τις 4/2-1/3 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, προσδίδοντάς σου καλή επαγγελματική φήμη και ευκαιρίες οι οποίες θα προέρχονται από γυναίκες. Εξαίρεση αποτελεί η 19η Φεβρουαρίου, λόγω της Πανσελήνου στο ζώδιο της Παρθένου και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, ένα αναπάντεχο συμβάν το οποίο θα διαδραματιστεί εντός του εργασιακού σου χώρου θα σε αναστατώσει και θα σε ρίξει ψυχολογικά.

Στις 24/4 ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος ενώ από τις 30//4 αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά και ο Κρόνος. Ως εκ τούτου, η πίεση, οι φοβίες και οι ανασφάλειες επανέρχονται στο προσκήνιο.

Η Μερική Σεληνιακή Έκλειψη της 17ης Ιουλίου σε κάνει να αισθάνεσαι «διχοτομημένος» μεταξύ 2 σημαντικών τομέων της ζωής: της καριέρας και της οικογένειας. Στις 18 Αυγούστου ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, με αποτέλεσμα να είναι αυξημένος ο κίνδυνος για εργατικά ατυχήματα και εντάσεις εντός του εργασιακού σου χώρου. Ευτυχώς, όμως, με τη Νέα Σελήνη της 30ής Αυγούστου, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου, είναι πιθανά νέα εργασιακά ξεκινήματα ενώ δεν αποκλείονται θετικές αλλαγές στον τομέα της εργασίας.

Με την ευθυδρόμηση του Κρόνου και του Πλούτωνα στις 18 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου αντίστοιχα τα πράγματα βελτιώνονται ακόμα περισσότερο. Πιο συγκεκριμένα, αρχίζεις σταδιακά να αισθάνεσαι λιγότερο πιεσμένος ενώ οι φοβίες σου τοποθετούνται στο περιθώριο. Το χρονικό διάστημα από τις 26 Νοεμβρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου μοιάζει πολλά υποσχόμενο, καθώς στις 26/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω, στη συνέχεια στις 2/12 ο Δίας εισέρχεται στο ίδιο ζώδιο ενώ στις 26/12 πραγματοποιείται η περίφημη Δακτυλιοειδής Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Έτσι, το πιθανότερο είναι ότι θα περάσεις όμορφες στιγμές στον επαγγελματικό σου χώρο, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ξαφνική δημοσιότητα και να ανελιχθείς επαγγελματικά. Σε ακραία περίπτωση, μπορεί να εμπλακεί το όνομά σου σε κάποιο σκάνδαλο.

Σπίτι και οικογένεια
Με τον Άρη να διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου και τον 4ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 16/5-2/7 αναμένονται εντάσεις και καβγάδες στο σπίτι. Τα μέλη της οικογένειάς σου θα μοιάζουν επιθετικά απέναντί σου, ενώ μπορεί για κάποιο λόγο να σε βλέπουν ανταγωνιστικά. Στις 2/7 η Ολική Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο και στον 4ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να σηματοδοτήσει αλλαγές στο σπίτι ή ακόμη και μια μετακόμιση. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν διάφορες δυσκολίες οι οποίες θα σχετίζονται με τους γονείς σου. Ειδικότερα, η υγεία τους μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο. Καλείσαι, λοιπόν, να τους συμβουλέψεις και να τους προστατεύσεις όσο μπορείς. Ευτυχώς, κατά τη διάρκεια του χρονικού διαστήματος 3/7-28/7 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Ως εκ τούτου, βελτιώνονται σημαντικά οι σχέσεις σου με την πατρική σου οικογένεια. Επιπρόσθετα, σου γεννιέται η επιθυμία να εκφράσεις την καλαισθησία σου εντός του χώρου όπου διαμένεις και, έτσι, αποδίδεις ιδιαίτερη έμφαση στη διακόσμηση του σπιτιού σου.  Όμως, καλείσαι να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή κατά το διάστημα 19/7-1/8 λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή στο ζώδιό σου, καθώς τα λόγια σου μπορεί να παρερμηνευτούν από τους πολύ δικούς σου ανθρώπους. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν ασυνεννοησία ή ανεπιτυχείς διαπραγματεύσεις γύρω από κάποιο ακίνητο. Γι’ αυτό, καλό θα είναι να αποφύγεις να υπογράψεις σχετικά συμφωνητικά.

Εσωτερική κατάσταση και ψυχολογία
Με το Δία στον Τοξότη (που είναι ένα φιλικό προς εσένα ζώδιο) και στον 9ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 2/12/2019 θα έχεις ανεβασμένη διάθεση και ψυχολογία και θα μπορείς να εστιάσεις στους στόχους σου και, γενικά, σε όλα εκείνα που επιθυμείς να πετύχεις με ένα πιο θετικό βλέμμα και με περισσότερη αισιοδοξία. Μάλιστα, θα θελήσεις να επεκτείνεις τα όρια του μυαλού σου και τις γνώσεις σου και θα προσπαθήσεις να κατανοήσεις τη λειτουργία των πραγμάτων και του κόσμου.

Ειδικότερα, το διάστημα 1/1-14/2 (με τον κυβερνήτη σου Άρη να διελαύνει από το ζώδιό σου) εμφανίζεσαι βιαστικός και ανταγωνιστικός με τους γύρω σου, ενώ βιώνεις νεύρα και εσωτερική ένταση.

Κι ενώ στις 6/3 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 12ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις την ψυχολογία σου και τον εσωτερικό σου κόσμο, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στους Ιχθύς κατά την περίοδο 5/3-28/3 παρεμποδίζει –ως κάποιο βαθμό- την προσπάθειά σου να εισάγεις τις προαναφερθείσες αλλαγές, σε κάνει μοναχικό και εσωστρεφή και σου προκαλεί φόβους και ανασφάλεια. Ταυτόχρονα, όμως, σου προσδίδει έμπνευση και οίστρο και κάνει το νου σου δημιουργικό και ευφάνταστο.

Στις 5 Απριλίου η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου σου δημιουργεί την ανάγκη να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα, ενώ στις 19 Μαΐου η Πανσέληνος στον Σκορπιό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο σου προκαλεί εσωτερική ένταση και κάποιο είδος απροσδιόριστης εσωτερικής ανεπάρκειας.

Με την ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα στον 12ο ηλιακό σου οίκο κατά το χρονικό διάστημα 21/6-27/11, τείνεις στην υπέρμετρη ονειροπόληση καθώς και στην εξιδανίκευση ή μυθοποίηση ανθρώπων και καταστάσεων.

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 
 
Δείτε επίσης: Ερωτικές προβλέψεις για το 2019