astropedia.gr

Γενική εικόνα
Γενικά, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να συνεχίζουν τη διέλευσή τους από τον 5ο ηλιακό σου οίκο, καλείσαι για ακόμη μία χρονιά να αναλάβεις ευθύνες που σχετίζονται με παιδιά. Συν τοις άλλοις, αισθάνεσαι ότι δε διασκεδάζεις όσο θα ήθελες, ενώ η ερωτική σου ζωή χαρακτηρίζεται από εμμονές, παρασκήνιο, απογοητεύσεις και δυσκολίες (δεδομένου και του διελαύνοντος Ποσειδώνα στον 7ο ηλιακό σου οίκο, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους).

Με τον Ουρανό στον Κριό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο από την Πρωτοχρονιά μέχρι τις 6/3, προσπαθείς να εφαρμόσεις πρωτότυπους και εναλλακτικούς τρόπους διαχείρισης των οικονομικών σου ζητημάτων. Δεν αποκλείονται απροσδόκητα έσοδα, τα οποία μάλιστα μπορεί να προέρχονται από το Χρηματιστήριο ή και από κάποια κληρονομιά. Ωστόσο, μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με ξαφνικά χρέη, τα οποία έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα. Μάλιστα, θα προσπαθήσεις να τα ρυθμίσεις, αλλά θα συναντήσεις ασυνήθιστα εμπόδια τα οποία θα σε εκνευρίσουν.

Στις 6 Μαρτίου ο Ουρανός εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 9ο ηλιακό σου οίκο (όπου και παραμένει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους). Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις διάφορα μακρινά ταξίδια τα οποία μοιάζουν να σε ανανεώνουν και να καλύπτουν τη δίψα σου για μάθηση. Η ευφυΐα και η ευρηματικότητά σου σε βοηθούν να φέρεις εις πέρας με επιτυχία θέματα σπουδών και άλλου είδους εκπαιδευτικά ζητήματα.

Με τον Δία να διελαύνει από το ζώδιο του Τοξότη και τον 4ο ηλιακό σου οίκο από τις 1/1 μέχρι τις 2/12, εξοικειώνεσαι σταδιακά με τον εσώτερο εαυτό σου και τις παρελθοντικές σου εμπειρίες. Ενδοσκοπείς και μπαίνεις στη διαδικασία να αναλύσεις και να επιλύσεις ψυχικά τραύματα τα οποία είχες απωθήσει και είχες «θάψει» βαθιά στο υποσυνείδητο.

Μην βασίζεσαι σε φήμες και σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν αιχμάλωτο στις αμφιβολίες σου... Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Καριέρα και επαγγελματικά
Στις 21/1 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σου προκαλεί ένα αίσθημα εργασιακής δυσαρέσκειας. Αισθάνεσαι μπερδεμένος σε σχέση με τη μεθοδολογία που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσεις για την αύξηση της παραγωγικότητας και τη βελτίωση της αποδοτικότητάς σου.

Ωστόσο, στις 4/2 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο μοιάζει να βελτιώνει τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου. Επίσης, μπορεί να φέρει κάποια χωροταξική αλλαγή στον τομέα της εργασίας (πχ αλλαγή γραφείου) ή ακόμη και αλλαγή πόστου.

Με τον Άρη να διελαύνει από το ζώδιο των Διδύμων και τον 10ο ηλιακό σου οίκο κατά το χρονικό διάστημα 31/3-16/5, εμφανίζεσαι ακούραστος και ιδιαίτερα διεκδικητικός. Ειδικότερα, παλεύεις για την επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων και των φιλοδοξιών σου.

Στις 3 Ιουνίου, χάρη στη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, σου παρουσιάζεται μια αξιόλογη ευκαιρία για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

Στις 15 Αυγούστου η Πανσέληνος στον Υδροχόο φανερώνει αυξημένο κίνδυνο για ίντριγκες εντός του εργασιακού σου χώρου, για αψιμαχίες ή ακόμη και για εργατικά ατυχήματα.

Τέλος, στις 12/12 η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων-Τοξότη σε φέρνει σε σύγκρουση με τα αφεντικά σου, ενώ την ίδια στιγμή σου δημιουργεί την επιθυμία να εισάγεις αλλαγές στον τομέα της καριέρας.

Σπίτι και οικογένεια
Γενικά, με τον Δία να διελαύνει από τον Τοξότη και το Ναδίρ του ηλιακού σου χάρτη κατά το χρονικό διάστημα 1/1-2/12, η σχέση σου με τα μέλη της οικογένειάς σου μοιάζει να είναι καλύτερη από ποτέ. Επίσης, ευνοούνται τυχόν αγοραπωλησίες ή ακόμη και η εκμίσθωση ακινήτων. Οι δε γονείς σου μοιάζουν να σε στηρίζουν και να σε βοηθούν αρκετά.

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη από τις 7 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου, περνάς όμορφες οικογενειακές στιγμές. Απολαμβάνεις να αφιερώνεις χρόνο στο σπίτι και επικεντρώνεσαι σε ζητήματα καλαισθησίας και ευρύτερης διακόσμησης του χώρου στον οποίο διαμένεις.

Στις 17/6 η Πανσέληνος στον Τοξότη προκαλεί στιγμιαίους, προσωρινούς καβγάδες στο σπίτι. Πιο συγκεκριμένα, δεν αποκλείεται να διαφωνήσεις με τα μέλη της οικογένειάς σου γύρω από κάποια προσωπική σου επιλογή/απόφαση επαγγελματικής φύσεως

Τέλος, στις 26/11 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 4ο ηλιακό σου οίκο, μπορεί να φέρει κάποια μετακόμιση, η οποία μοιάζει να σε ανανεώνει. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να συγκατοικήσεις ή να πετύχεις ευνοϊκότερη συμφωνία με τον εκμισθωτή σου ως προς την αξία του μηνιαίου μισθώματος.

Εσωτερική κατάσταση και ψυχολογία
Στις 21/1 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα και στον 12ο ηλιακό σου οίκο δείχνει ροπή στη μελαγχολία. Ειδικότερα, αισθάνεσαι πιεσμένος και απογοητευμένος εξαιτίας πρακτικών, διαδικαστικών ζητημάτων της καθημερινής σου ζωής.

Στις 19/2 η Πανσέληνος στο ζώδιό σου σε κάνει κυκλοθυμικό, κακοδιάθετο και νευρικό. Επίσης, προσπαθείς να εξισορροπήσεις την ανάγκη σου για αυτονομία με την επιθυμία σου να συνάπτεις υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις.

Κατά τη διάρκεια του χρονικού διαστήματος 18/8-4/10 ο Άρης διελαύνει από το ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, βιώνεις εντάσεις και διαπληκτισμούς λόγω της παρορμητικής και σκληρής (στα μάτια των γύρω σου) κριτικής σου.

Στις 2/12 ο πλανήτης της επέκτασης και της τύχης (Δίας) εισέρχεται στον Αιγόκερω και στον 5ο ηλιακό σου οίκο (όπου και παραμένει μέχρι το τέλος της χρονιάς). Έτσι, η διάθεσή σου βελτιώνεται και ο ίδιος αισθάνεσαι πιο δημιουργικός από ποτέ. Επιπλέον, ανακτάς την παιδικότητα και την ξεγνοιασιά σου και σου δημιουργείται η ανάγκη να εκφράσεις ελεύθερα και άφοβα τον εαυτό σου.

Τέλος, κατά τα χρονικά διαστήματα 5/3-28/3, 8/7-1/8 και 31/10-20/11 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) κινείται σε ανάδρομη τροχιά. Ως εκ τούτου, εμφανίζεσαι εσωστρεφής και οι επικοινωνίες σου μοιάζουν δύσκολες. Συν τοις άλλοις, απογοητεύεσαι διότι οι γύρω σου παρεξηγούν και παρερμηνεύουν την προσπάθειά σου να τους βοηθήσεις και να τους συμβουλέψεις, εκλαμβάνοντας τη στάση σου ως κακοπροαίρετη και επικριτική.


Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 
 
Δείτε επίσης: Ερωτικές προβλέψεις για το 2019