astropedia.gr

Γενική εικόνα
Κατά την περίοδο 1/1-6/3 ο Ουρανός θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, η διαίσθησή σου θα είναι αυξημένη και θα βιώσεις έναν καταιγισμό εμπνεύσεων και ιδεών. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να βιώσεις ξαφνικές εχθρότητες, οι οποίες δε θα γίνουν εύκολα αντιληπτές.

Ωστόσο, στις 6 Μαρτίου του 2019 ο Ουρανός εισέρχεται στο ζώδιό σου και έτσι γίνεσαι ξανά ο πρωταγωνιστής του Ζωδιακού. Η αλήθεια είναι ότι αναμένονται πολλές αλλαγές σε πολλά επίπεδα, πράγμα πρωτόγνωρο για έναν Ταύρο, ο οποίος αγαπά τη σταθερότητα και την ηρεμία. Έτσι, αρχικά θα νιώσεις «έξω από τα νερά σου», αργά ή γρήγορα όμως θα συνειδητοποιήσεις ότι οι αλλαγές αυτές λειτούργησαν προς όφελός σου. Επιπλέον, με τον Ουρανό στο ζώδιό σου σου γεννιέται η επιθυμία να τοποθετήσεις τον έμφυτο συντηρητισμό σου στο περιθώριο, γίνεσαι υπέρμαχος της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας και οι άλλοι σε θεωρούν διαφορετικό από τον μέσο όρο. Και πράγματι, έλκεσαι από οτιδήποτε εναλλακτικό.

Ο Ποσειδώνας παραμένει και φέτος στον τομέα που έχει να κάνει με τις φιλίες και, συνεπώς, προβλέπεται να είσαι συμπονετικός και δοτικός προς τους φίλους σου, να κάνεις περισσότερα για να τους βοηθήσεις και να τους ευεργετήσεις. Το ίδιο ισχύει και από την πλευρά τους βέβαια προς εσένα. Επίσης, για ακόμη μία χρονιά θα αισθανθείς την ανάγκη να προσφέρεις φιλανθρωπικό έργο ή άλλου είδους βοήθεια στους αδύναμους συνανθρώπους μας, συμμετέχοντας σε μια συλλογική προσπάθεια. Προσπάθησε να διατηρήσεις την προσωπική σου ταυτότητα και το εγώ σου, καθώς θα υπάρξει μια ροπή προς την ταύτιση με τα διάφορα φιλικά σου πρόσωπα καθώς και με τις ομάδες στις οποίες μετέχεις.

Ο Άρης στο ζώδιό σου από τις 14 Φεβρουαρίου μέχρι τις 31 Μαρτίου αυξάνει τη ζωτικότητα και  την ενεργητικότητά σου αλλά την ίδια στιγμή σου δίνει μια ροπή σε πονοκεφάλους και ασήμαντα ατυχήματα, όπως κοψίματα, καψίματα..

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς από τις 5 έως τις 28 Μαρτίου φέρνει προσωρινά δυσκολίες και ασυνεννοησία στις επικοινωνίες σου με φιλικά πρόσωπα καθώς και παρεξηγήσεις και παρερμηνεύσεις.
 
Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, θα είναι ορθόδρομος καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ως εκ τούτου, τα συναισθήματά σου, η συμπεριφορά σου και η οικονομική σου ζωή  θα εκφραστούν πιο ισορροπημένα σε σχέση με πέρσι. Γύρω στις 18/2 κορυφώνεται η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, οπότε θα αισθανθείς στιγμιαία χαμηλή αυτοεκτίμηση και έντονη μοναξιά. Κατά το διάστημα 16/5-9/6 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου. Ωε εκ τούτου, θα έχεις ροπή στις απολαύσεις και στην υπερκατανάλωση υλικών αγαθών. Η γοητεία σου θα είναι εκτοξευμένη στα ύψη και ο ερωτισμός σου θα έρθει στο προσκήνιο, ενώ ο ίδιος θα αισθάνεσαι περισσότερη αυτοεκτίμηση. Επιπλέον, το σύστημα των αξιών σου αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένο.

Στις 2 Ιουλίου η Ολική Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο προκαλεί προβλήματα που σχετίζονται με αδέλφια, συγγενείς ή γείτονες, ενώ δεν αποκλείεται να βιώσεις ένα ασυνήθιστο περιστατικό κατά τη διάρκεια κάποια μετακίνησής σου.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 31/10 έως τις 20/11 είναι πιθανό να έρθεις σε επικοινωνία με έναν παλιό σου έρωτα. Συν τοις άλλοις, μπαίνεις στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί σχέσεων και συντροφικότητας. Τέλος, στις 26/12 η Δακτυλιοειδής Ηλιακή Έκλειψη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 9ο ηλιακό σου οίκο, σηματοδοτεί μία σημαντική ημέρα σε σχέση με τις σπουδές σου. Μπορεί, μάλιστα, να πάρεις πτυχίο (αν είσαι φοιτητής) αλλά επεισοδιακά και κατόπιν μιας μεγάλης περιπέτειας.

Μην βασίζεσαι σε φήμες και σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν αιχμάλωτο στις αμφιβολίες σου... Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Καριέρα και επαγγελματικά

Η Νέα Σελήνη στις 4/2 (η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου) μπορεί να σου φέρει νέα θετικά επαγγελματικά ξεκινήματα.

Με τον κυβερνήτη σου (Αφροδίτη) στον Υδροχόο κατά το χρονικό διάστημα 1/3-26/3 μια γυναίκα μπορεί με τον τρόπο της και τη δυναμική της παρέμβαση να σε βοηθήσει να ανελιχθείς. Συν τοις άλλοις, η διπλωματία και η δημοτικότητά σου βρίσκονται στο προσκήνιο.

Στις 15/8 η Πανσέληνος στον Υδροχόο προκαλεί εντάσεις εντός του επαγγελματικού σου χώρου ενώ είναι πιθανές και κάποιες απροσδόκητες αλλαγές. Στις 28/9 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να σου φέρει αλλαγή δουλειάς ή αλλαγή πόστου εντός της ίδιας εργασίας.

Με τον Άρη να διελαύνει από το ζώδιο του Ζυγού κατά την περίοδο 4/10-19/11 αναμένονται ανταγωνισμοί ή και καβγάδες με συναδέλφους, ενδεχομένως και εργατικά ατυχήματα. Επίσης, δεδομένης της ανάδρομης κίνησης του Ερμή στον Σκορπιό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 31/10 έως τις 20/11 μπορεί να παρεξηγηθείς με κάποιον συνεργάτη σου. Κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, καλό θα ήταν να αποφύγεις να υπογράψεις συμφωνητικά ή συμβάσεις, διότι οι όροι τους δεν θα σε συμφέρουν.

Σπίτι και οικογένεια
Στις 21/1 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα και στο Ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου φανερώνει αυξημένο κίνδυνο για καβγάδες στο σπίτι. Μάλιστα, είναι πιθανό να παραπονεθούν οι δικοί σου ότι τους παραμελείς για χάρη της καριέρας σου.

Το διάστημα από 2/7 μέχρι 18/8 ο Άρης διελαύνει από το ζώδιο του Λέοντα και τον 4ο ηλιακό σου οίκο Ως εκ τούτου, οι αντιπαραθέσεις και οι συγκρούσεις στο σπίτι επιστρέφουν. Επιπλέον, μπορεί να έχεις νεύρα για κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με ακίνητη περιουσία. Ευτυχώς, ήδη από τις 28/7 τα πράγματα στο σπίτι βελτιώνονται ενώ η ισορροπία σταδιακά αποκαθίσταται, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα όπου και παραμένει μέχρι τις 21/8.

Εσωτερική κατάσταση και ψυχολογία
Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019, η επέκταση και η αλλαγή αποτελούν θέματα ζωτικής σημασίας, αλλά καλείσαι να συμπεριφερθείς με σύνεση και υπευθυνότητα.

Με τον Δία να διελαύνει από τον Τοξότη και τον 8ο ηλιακό σου οίκο από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, σε γενικές γραμμές χαρακτηρίζεσαι από καλή ψυχολογική κατάσταση, αισιοδοξία και θετική διάθεση. Επίσης, τείνεις στην ενδοσκόπηση και προσπαθείς να συμφιλιωθείς με τον αρνητισμό σου και, γενικότερα, με τον εσώτερο εαυτό σου.

Ωστόσο, με τον Ουρανό να διελαύνει από τον 12ο ηλιακό σου οίκο το διάστημα  1/1-6/3, βιώνεις εσωτερική ένταση την οποία για κάποιο λόγο «θάβεις» και απωθείς.

Επίσης, με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού από την Πρωτοχρονιά μέχρι τις 14/2, η θέλησή σου είναι κάπως ανίσχυρη και τα επίπεδα της ενεργητικότητάς σου μειωμένα. Επιπρόσθετα, βιώνεις κάποιο είδος εσωτερικής σύγχυσης καθώς και μια δυσκολία εύρεσης του προσανατολισμού σου.

Τέλος, με τον Άρη να διελαύνει από το ζώδιό σου κατά την περίοδο 14/2-31/3 ξαφνικά γίνεσαι επιθετικός, ερειστικός και παρορμητικός. Καλείσαι, λοιπόν, να «τιθασεύσεις» τα νεύρα και τη βιασύνη σου και να επιστρατεύσεις την υπομονή σου, που άλλωστε είναι μία από τις αρετές για τις οποίες φημίζεσαι.

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 
 
Δείτε επίσης: Ερωτικές προβλέψεις για το 2019