astropedia.gr

Γενική εικόνα
Γενικά, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον 12ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, μπορεί να νιώθεις κάποιες φορές ότι απειλείσαι από πραγματικούς ή φανταστικούς εχθρούς. Επιπλέον, με τον Ποσειδώνα στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου για ακόμη μία χρονιά, καλείσαι να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή, καθώς ο κίνδυνος για απώλειες αντικειμένων ή χρημάτων καθώς και για εξαπατήσεις οικονομικής φύσεως θα είναι αυξημένος.

Από την άλλη, με τον Δία στον Τοξότη και στον 11ο ηλιακό σου οίκο από την Πρωτοχρονιά μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, αισθάνεσαι πιο ομαδικός από ποτέ και αντλείς τεράστια ικανοποίηση από τον τομέα της φιλίας. Συνάπτεις νέες γνωριμίες και διευρύνεις τους κοινωνικούς σου κύκλους. Επίσης, αισθάνεσαι έντονα την επιθυμία να ενταχθείς σε ομάδες ανθρώπων με οράματα τα οποία σε αντιπροσωπεύουν και σε καλύπτουν ιδεολογικά.

Ειδικότερα, το διάστημα 1/1-6/3 ο Ουρανός βρίσκεται στον Κριό και στον 3ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, είναι πιθανό να βιώσεις κάποια ασυνήθιστα περιστατικά κατά τη διάρκεια κοντινών ταξιδιών ή άλλων μετακινήσεων. Συν τοις άλλοις, σου γεννιέται η επιθυμία να εκσυγχρονίσεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς.

Κατά την περίοδο 6/3-31/12 ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και στο Ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, κατορθώνεις να αποκολληθείς από παλιές συνήθειες και, γενικότερα, από το παρελθόν σου. Υπάρχει, μάλιστα, πιθανότητα να μετακομίσεις ή να προβείς εντελώς ξαφνικά σε κάποια αγοραπωλησία ακινήτου.

Καριέρα και επαγγελματικά
Από τις 16 Μαΐου έως τις 2 Ιουλίου ο Άρης θα βρίσκεται στον Καρκίνο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, αναμένονται εντάσεις και ανταγωνισμοί εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Η όρεξή σου για δουλειά είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Είσαι αρκετά παραγωγικός και γρήγορος, ωστόσο θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν λάθη ή επιπολαιότητες.

Ειδικότερα, στις 19 Μαΐου, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό και στο Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη, είναι πιθανό να βιώσεις απροσδόκητες αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή, οι οποίες θα σε στρεσάρουν και θα σε αναστατώσουν.

Στις 2 Ιουλίου, με την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, υπάρχει πιθανότητα να βιώσεις απογοητεύσεις και σοβαρούς καβγάδες εντός του εργασιακού σου χώρου. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να αμφισβητηθεί και η ποιότητα της εργασίας σου. Επιπρόσθετα, τα πράγματα μπορεί να φτάσουν σε τόσο οριακό σημείο που θα παραιτηθείς ή θα απολυθείς. Ακόμη και αν παραμείνεις στην ίδια δουλειά, η στάση σου απέναντι στον τομέα της εργασίας θα αλλάξει σημαντικά.

Κατά τη διάρκεια του χρονικού διαστήματος 19/7-1/8 ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, έρχεσαι σε επαφή με κάποιον παρελθοντικό εργοδότη σου, με τον οποίο συζητάτε το ενδεχόμενο εκ νέου συνεργασίας. Αν συμφωνήσετε στο ζήτημα της αμοιβής, υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει η συνεργασία σας από τις 1/8 (με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα και στον 7ο ηλιακό σου οίκο) ή να υπογράψετε κάποιο συμφωνητικό τότε.

Με τη Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 28/10, και με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Σκορπιό κατά τη διάρκεια του διαστήματος 31/10-20/11, προσδιορίζεις εκ νέου τις φιλοδοξίες σου και προσπαθείς να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σου χαρίζει πληρότητα και ικανοποίηση σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς και να «αποκρυπτογραφήσεις» την επαγγελματική σου ταυτότητα.

Μην βασίζεσαι σε φήμες και σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν αιχμάλωτο στις αμφιβολίες σου... Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Σπίτι και οικογένεια
Με τον Άρη στον Ταύρο και στο Ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 14/2 μέχρι τις 31/3, αφιερώνεις αρκετό χρόνο και ενέργεια σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να μπεις στη διαδικασία να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου κάποιο ακίνητο.

Με τον Ουρανό στον Ταύρο από τις 6 Μαρτίου έως τις 31 Δεκεμβρίου, είναι πιθανό να αποστασιοποιηθείς από την πατρική σου οικογένεια ή να βιώσεις ξαφνικά προβλήματα που αφορούν στην υγεία των γονιών σου, ενώ δεν αποκλείεται η σχέση σου μαζί τους να υποστεί διακυμάνσεις και δυσκολίες.

Στις 5 Μαΐου η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σου δημιουργεί την επιθυμία να μετακομίσεις ή να ανακαινίσεις το σπίτι σου.

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο κατά τη διάρκεια του διαστήματος 16/5-9/6 προσωρινά βελτιώνεται κάπως η σχέση σου με τους γονείς σου, καθώς αποφασίζεις να τους προσεγγίσεις με φιλικές και ειρηνικές διαθέσεις.

Στις 12 Νοεμβρίου, λόγω της Πανσελήνου στον Ταύρο, εισπράττεις παράπονα και πίεση από τα μέλη της οικογένειάς σου, τα οποία θεωρούν ότι η σκέψη σου είναι επικεντρωμένη αποκλειστικά στα επαγγελματικά σου ζητήματα.

Εσωτερική κατάσταση και ψυχολογία
Κατά τη διάρκεια των χρονικών διαστημάτων 1/1-6/1 και 12/8-31/12 ο κυβερνήτης σου (Ουρανός) κινείται σε ανάδρομη τροχιά και σου δημιουργεί την ανάγκη να ενδοσκοπήσεις και να εξερευνήσεις τον εσώτερο εαυτό σου. Τα επίπεδα του παρορμητισμού, της ενεργητικότητας και της επαναστατικής σου διάθεσης εμφανίζονται σχετικά μειωμένα, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ημέρες του έτους. Ωστόσο, η διαίσθηση και η διόρασή σου μοιάζουν πανίσχυρες.

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 4 Φεβρουαρίου, βελτιώνεται σημαντικά η διάθεσή σου και σου γεννιέται η επιθυμία να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα και να αλλάξεις την εξωτερική σου εμφάνιση και το προσωπικό σου στυλ.

Με την Πανσέληνο του 15αύγουστου, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, οι φόβοι και οι ανασφάλειές σου έρχονται στην επιφάνεια και η διάθεσή σου υπόκειται σε διακυμάνσεις.

Στις 30/8, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου και κατορθώνεις να διαχειριστείς τον αρνητισμό των προηγούμενων ημερών και να βελτιώσεις την ψυχολογία σου.

Τέλος, κατά την περίοδο 2/12-31/12 ο Δίας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, τα όνειρά σου θα είναι ασυνήθιστα πολλά, ενώ θα σου γεννηθεί η ανάγκη να βοηθήσεις και να στηρίξεις τους ευάλωτους και ανήμπορους συνανθρώπους σου.


Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 
 
Δείτε επίσης: Ερωτικές προβλέψεις για το 2019