astropedia.gr

Γενική εικόνα
Κατά το χρονικό διάστημα 1/1-6/3 ο Ουρανός διελαύνει από το ζώδιο του Κριού και τον 7ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να συνάψεις ξαφνικά μια σχέση (ή ακόμη και να παντρευτείς, αιφνιδιάζοντας τους πάντες). Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αποκλείεται ένας απροσδόκητος χωρισμός, ο οποίος αναμένεται να σοκάρει πολύ κόσμο.

Κατά το χρονικό διάστημα 6/3-31/12 ο Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αρχίζεις σταδιακά να αναζητάς πιο μοντέρνες λύσεις για τα οικονομικά σου προβλήματα. Ωστόσο, έρχονται στο προσκήνιο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές σου προς Τραπεζικά Ιδρύματα ή Δημόσιους Οργανισμούς, τις οποίες θα προσπαθήσεις να εντάξεις σε κάποια ευνοϊκή για εσένα ρύθμιση. Επιπλέον, σου γεννιέται η επιθυμία να πειραματιστείς σεξουαλικά, ενώ η στάση σου απέναντι στο ζήτημα του θανάτου αλλάζει εντελώς.

Με τον Δία στον Τοξότη και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από 1/1-2/12, αναμένονται πολλά κοντινά ταξίδια και εκδρομές. Η ανάγκη σου για επικοινωνία και κοινωνικές επαφές αυξάνεται, ενώ η σχέση σου με αδέλφια, θείους, θείες, ξαδέλφια βελτιώνεται σημαντικά. Η «δίψα» σου για μάθηση και συλλογή πληροφοριών μοιάζει πιο έντονη από ποτέ, ενώ είναι πιθανό να σου γεννηθεί η επιθυμία να γράψεις δικά σου κείμενα ή διηγήματα.

Καριέρα και επαγγελματικά
Κατά τη χρονική περίοδο 5/3-28/3 ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη τροχιά στους Ιχθύς και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Συνεπώς, βιώνεις μια γενικότερη δυσκολία στις μετακινήσεις σου, η οποία με τη σειρά της σου δημιουργεί πρόβλημα στον τομέα της εργασίας. Επιπλέον, μπορεί να βιώσεις ένα χάος στο γραφείο (πχ μπορεί να μη λειτουργεί ο server της εταιρείας, να υπάρχουν προβλήματα και δυσλειτουργίες σε διαφόρων ειδών πληροφοριακά συστήματα, να μη μπορείς να δουλέψεις λόγω έλλειψης διαδικτύου ή τηλεφώνου κτλ). Προσπάθησε να είσαι όσο μπορείς πιο επεξηγηματικός, σαφής και ακριβής γιατί άλλα θα λες και άλλα θα καταλαβαίνουν οι συνάδελφοί σου.

Κατά το διάστημα μεταξύ 16/5 και 2/7 ο Άρης θα βρίσκεται στον Καρκίνο και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, κατά τη διάρκεια του εν λόγω χρονικού διαστήματος εμφανίζεσαι ιδιαίτερα φιλόδοξος. Πολεμάς όσο και όπως μπορείς για τα όνειρα και τους στόχους σου. Ωστόσο, μπορεί να αισθανθείς ότι οι διάφορες μορφές εξουσίας «μπλοκάρουν» και περιορίζουν τη δράση σου. Προσπάθησε να «τιθασεύσεις» τον παρορμητισμό σου, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν καβγάδες με τα αφεντικά σου.

Γενικά, η περίοδος 21/6-27/11 χαρακτηρίζεται από διάφορες ιδιαιτερότητες, καθώς ο Ποσειδώνας κινείται σε ανάδρομη τροχιά στους Ιχθύς και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, υπάρχει αυξημένη πιθανότητα για μπερδέματα, ίντριγκες και παρασκήνιο εντός του εργασιακού σου χώρου. Επιπλέον, δεν αποκλείονται απογοητεύσεις και διάψευση των προσδοκιών σου. Συν τοις άλλοις, κλείνεσαι στον εαυτό σου γιατί νιώθεις ότι δε μπορείς να εμπιστευτείς συναδέλφους.

Ωστόσο, στις 2 Ιουλίου η Ολική Ηλιακή Έκλειψη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, μπορεί να σηματοδοτήσει μια πιθανή αλλαγή δουλειάς. Δεν αποκλείεται να σου δοθεί μια σημαντική ευκαιρία για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Παρ’ όλα αυτά, καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς δεν αποκλείεται να εμπλακεί το όνομά σου σε κάποιο σκάνδαλο, το οποίο θα απειλήσει το κύρος και την εικόνα σου εντός του επαγγελματικού σου χώρου.

Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια του διαστήματος 19/7-1/8 ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 10ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, είναι πιθανό να σου γίνει επαγγελματική πρόταση από κάποιον παλιό σου εργοδότη. Καλό θα είναι να εξετάσεις πολύ προσεκτικά όλους τους όρους της συνεργασίας που πρόκειται να σου προταθεί. Επιπλέον, μπορεί να επιχειρήσεις να προβείς σε κάποιο είδος συζήτησης με τον τωρινό σου εργοδότη, με θέμα μια ενδεχόμενη αύξηση στις καθαρές αποδοχές σου ή μια ενδεχόμενη προαγωγή σου. Το πιθανότερο είναι ότι η συγκεκριμένη συνάντηση για κάποιο λόγο θα ακυρωθεί ή θα οδηγήσει σε ασυνεννοησία και παρερμηνεύσεις.

Μην βασίζεσαι σε φήμες και σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν αιχμάλωτο στις αμφιβολίες σου... Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Σπίτι και οικογένεια
Για ακόμη μία χρονιά, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα βρίσκονται στον 4ο ηλιακό σου οίκο, δηλαδή θα επηρεάζουν τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι, οι ευθύνες στον εν λόγω τομέα θα συνεχίσουν να είναι αυξημένες, ενώ παράλληλα θα συνεχίσεις την προσπάθεια για αποτελεσματικότερη και καλύτερη οργάνωση του χώρου σου, έτσι ώστε να είναι πιο εύχρηστος και λειτουργικός για εσένα. Συν τοις άλλοις, θα «ξεφορτωθείς» οτιδήποτε μοιάζει να είναι περιττό, εφαρμόζοντας ένα ευρύτερο πλάνο βελτίωσης του σπιτιού και της διαμονής σου. Μπορεί, ωστόσο, να αισθανθείς κάπως περιορισμένος στο σπίτι, ενώ δεν αποκλείεται να μετακομίσεις τελικά σε έναν χώρο μικρότερο μεν αλλά πιο κατάλληλο για εσένα.

Ειδικότερα, στις 6/1 η Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη μπορεί να προκαλέσει μια σοβαρή απώλεια που θα σχετίζεται με το οικογενειακό σου περιβάλλον ή με κάποιο ακίνητο. Η προαναφερθείσα απώλεια φαίνεται να σε αναστατώνει ιδιαίτερα. Αν υπάρχουν μέλη στην οικογένειά σου τα οποία είναι προχωρημένης ηλικίας, καλό θα είναι να προσέξουν την υγεία τους.

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 4/2 έως τις 1/3 περνάς ζεστές και ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.

Στις 17 Ιουλίου η Μερική Σεληνιακή Έκλειψη, που πραγματοποιείται στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνου, σου προκαλεί άγχος και ανησυχία σχετικά με την υγεία (σωματική ή ψυχική) κάποιου μέλους της οικογένειάς σου. Επίσης, δεν αποκλείονται εντάσεις ή διαφωνίες με τους γονείς σου γύρω από κάποιο ακίνητο.

Συν τοις άλλοις, το διάστημα 26/11-20/12 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, φέρνοντας αρμονία και ηρεμία μέσα στο στενό οικογενειακό σου περιβάλλον. Τέλος, στις 2 Δεκεμβρίου ο Δίας εισέρχεται στο Ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια σταδιακά αρχίζουν να παρουσιάζουν αισθητή βελτίωση.

Εσωτερική κατάσταση και ψυχολογία
Στις 19/2 η Πανσέληνος στην Παρθένο σου προκαλεί φοβίες, ανασφάλειες, στρες, άγχος και πιθανά ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας.

Στις 19/4 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σε κάνει κυκλοθυμικό και σου δημιουργεί ένα αίσθημα ανεπάρκειας και ανικανοποίητου. Επιπλέον, σου δημιουργεί την επιθυμία να προβείς σε αλλαγές.

Στις 5 Μαΐου, με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, αποφασίζεις να αλλάξεις τη διάθεση και την ψυχολογία σου και να αναγεννηθείς εσωτερικά.

Κατά το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου, με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Ήλιο στο ζώδιό σου, εμφανίζεσαι εξωστρεφής, δημιουργικός, διπλωμάτης και ευρηματικός. Επιπρόσθετα, αναζητάς νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, δεδομένης και της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σου στις 28/9.

Τέλος, κατά το διάστημα 4/10-19/11 ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου, εκτοξεύοντας στα ύψη το θάρρος και τον παρορμητισμό σου.


Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 
 
Δείτε επίσης: Ερωτικές προβλέψεις για το 2019