astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 10/9 έως 16/9/2018

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 10/9 έως 16/9/2018

 
Παράλληλη Σχέση; Νέα γνωριμία; Συμβίωση; Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια;
Η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760 

Κριός: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Δρόμος
Σε σχέση
Η εβδομάδα αυτή πρόκειται να σε οδηγήσει σε αμετάκλητες αποφάσεις και λύσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Αν η σχέση σου τον τελευταίο καιρό έχει υποστεί αναταράξεις, θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν θα γίνει πιο ουσιαστική και θα προχωρήσει στο επόμενο στάδιο και από τις δύο πλευρές ή αν θα φτάσει στο τέλος της. Από την άλλη, ίσως το ταίρι σου, σου δείξει πώς σκέφτεται την μεταξύ κατάσταση μακροπρόθεσμα και σε βάλει στην διαδικασία να πάρεις κάποιες αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

Χωρίς σχέση
Στο διάστημα αυτής της εβδομάδας πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν γύρω σου, αλλά θα προβληματιστείς αρκετά πάνω στο τι πραγματικά χρειάζεται να κάνεις. Να συνεχίσεις να απολαμβάνεις την ελευθερία σου ή να δοκιμάσεις να μπεις σε μια καινούργια σχέση; Να δόσεις ευκαιρία σε πρόσωπα που ήδη σε πολιορκούν ή να περιμένεις να γνωρίσεις κάτι καινούργιο; Οποία απόφαση κι αν πάρεις καλό θα ήταν να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο συνειδητή.


Ταύρος: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα
Σε σχέση: Εάν τον τελευταίο καιρό η σχέση σου έχει μπει σε μια περίεργη ρουτίνα και έχεις αρχίσει να κουράζεσαι με τα ίδια και τα ίδια, τότε αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να βρεις τρόπους για να τονώσεις το ενδιαφέρον για το άλλο σου μισό και να κάνεις την σχέση σου λίγο πιο ενδιαφέρουσα. Μπορείς να προτείνεις να κάνετε μαζί κάτι πέρα από τα συνηθισμένα ή να πάτε σε κάποιο μέρος για διασκέδαση ή για μονοήμερη απόδραση σε κάποιο μέρος που δεν έχετε πάει ξανά. Επίσης μπορείς να πάρεις το χρόνο σου για να σκεφτείς τι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις μελλοντικά σε αυτή τη σχέση.

Χωρίς σχέση
Μέσα σε αυτό το επταήμερο θα σου δημιουργηθεί έντονα η επιθυμία να φέρεις αέρα αλλαγής στα αισθηματικά σου και να δραπετεύσεις από τα καθιερωμένα. Θα έχεις περισσότερη κοινωνικότητα, θα αρχίσεις να βγαίνεις πιο πολύ με φιλικά σου πρόσωπα, θα φλερτάρεις και θα ανοίξεις τα χαρτιά σου προς διάφορες κατευθύνσεις. Καθόλου απίθανο σε κάποια βραδινή σου έξοδο με παρέα φίλων να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω στις αντιλήψεις σου περί αισθηματικών.

Δίδυμος: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και αυτή τη φορά θα νιώσεις πως είστε πραγματικά ζευγάρι με όλη τη σημασία της λέξης. Ο ένας είναι εκεί για τον άλλον να τον υποστηρίζει και να τον φροντίζει στα δύσκολα. Αυτός θα είναι και ο βασικότερος πυλώνας για να μπορέσει η σχέση σου να πορευθεί στο μέλλον χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα η καλή σου διάθεση θα μαγνητίσει τους γύρω σου. Φλερτάρεις πολύ και η γοητεία σου θα είναι ακαταμάχητη. Ανάμεσα στα άτομα που θα σε προσεγγίσουν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που μπορεί να υπόσχεται περισσότερα από όσα μπορεί να σου δείξει στη πρώτη προσέγγιση.

Καρκίνος: 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος
Σε σχέση
Μια ευτυχισμένη και ονειρεμένη εβδομάδα έρχεται για εσένα και το ταίρι σου. Θα διαπιστώσεις πως η σχέση σου μπαίνει σε μία πολύ καλή φάση. Η αυξημένη λίμπιντο και των δυο σας θα είναι ένας παράγοντας που θα βελτιώσει τα πράγματα μέσα στην σχέση αφού το ταίρι σου θα ανταποκρίνεται σε κάθε σου ερωτική επιθυμία και φαντασίωση.

Χωρίς σχέση
Μια πολύ δυνατή εβδομάδα αναμένεται και για σένα όπου θα φλερτάρεις έντονα. Θα παίξεις το παιχνίδι του έρωτα καλύτερα από ποτέ και η γοητεία σου μπορεί να σαγηνεύσει όποιο πρόσωπο επιθυμείς εσύ. Θα προκύψουν επίσης πολλές ευκαιρίες για περιστασιακές καταστάσεις που θα διαρκέσουν μια βραδιά. Δεν αποκλείεται όμως να συναντήσεις ένα άτομο με ζεστό χαρακτήρα που θα σου ζητήσει κάτι παραπάνω.


Λέων: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί
Σε σχέση
Την εβδομάδα αυτή ενισχύονται έντονα η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός σου μέσα στην σχέση. Θα έχεις πλήρως την επίγνωση στο τι θα πρέπει να κάνεις για να συνεχίσει η αρμονία μέσα στην σχέση σου και να αποφευχθούν τυχόν κακοτοπιές. Επίσης μπορείς να βοηθήσεις και το ταίρι σου να βρει λύσεις και σε δικά του προβλήματα ή της σχέσης, γρήγορα και με αποτελεσματικό τρόπο.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα ενισχυθεί πάρα πολύ η επιθυμία σου για να αναζητήσεις έναν άνθρωπο για την δημιουργία μιας σχέσης. Αυτή σου η επιθυμία θα πραγματοποιηθεί μόνο αν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και δείξεις μεγάλη προσοχή. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για περιπέτειες σύντομης διάρκειας, αλλά αν κάποια από αυτές μεταμορφωθεί σε σχέση ή όχι, εξαρτάται καθαρά από τις δικές σου επιλογές, απαιτήσεις και ανάγκες.

Παρθένος: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη
Σε σχέση
Στη διάρκεια της εβδομάδας θα δεις την σχέση να μπαίνει σε μια πολύ καλή διάσταση. Η επικοινωνία με το ταίρι σου θα γίνει πιο εύκολη και απλή και δεν θα χρειάζεται να εξηγείτε συνεχώς τα αυτονόητα αφού πλέον θα καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον με τα μάτια. Αυτές οι μέρες θα είναι μια ευκαιρία για εσάς να έρθετε πιο κοντά και έτσι θα μπορέσετε να απολαύσετε την σχέση σας. Αυτό φυσικά θα ανανεώσει και την ερωτική σας ζωή.

Χωρίς σχέση
Μία πολύ ζωντανή και ερωτική εβδομάδα αναμένεται για σένα. Πολλά άτομα θα διεκδικούν την προσοχή σου και όχι μόνο. Όποιο άτομο επιμείνει περισσότερο θα μπορέσει να σε κερδίσει. Η έκπληξη έρχεται στα ερωτικά σου όταν ένα άτομο που ήδη υπάρχει στην ζωή σου από τον φιλικό σου περίγυρο θα εκδηλώσει τρυφερά συναισθήματα προς εσένα. Μη βιαστείς αμέσως να βγάλεις αρνητικό συμπέρασμα. Αξιολόγησε και αξιοποίησε αυτή την ευκαιρία όπως πρέπει.


Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα απολαύσεις την σιγουριά και την αρμονία στην σχέση σου. Η συναισθηματική ασφάλεια και πληρότητα που θα νιώσεις πρόκειται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ερωτική σου πίστη απέναντι στο ταίρι σου και θα αναθερμάνει το ερωτικό σας πάθος.

Χωρίς σχέση
Εντός της εβδομάδας θα προκύψει κάποια γνωριμία με ένα άτομο που θα σε κάνει να αισθανθείς ασφαλής και αυτό πρόκειται να ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Αυτό το άτομο θα διαπιστώσεις πως είναι έτοιμο να μπει σε μία μονογαμική σχέση μαζί σου και δεν ζητάει από εσένα μια περιπέτεια της μιας βραδιάς. Αν από την άλλη δεν νιώθεις ότι είναι ακόμη ο καιρός να μπεις σε σχέση, τότε θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να ζήσεις βραδιές έντονου πάθους.


Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά
Σε σχέση

Αυτή την εβδομάδα θα οδηγηθείς στο να ανακαλύψεις καινούργιους τρόπους επικοινωνίας σε ό,τι αφορά την σχέση σου. Θα δεις την σχέση σου να ανανεώνεται σε πολλά επίπεδα. Έρχεστε κοντά με το ταίρι σου και θα μοιράζεστε μεταξύ σας πράγματα που στο παρελθόν η σχέση σας δεν θα άντεχε.

Χωρίς σχέση
Καλό θα ήταν να αρχίσεις να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα για κάτι καινούργιο στην προσωπική σου ζωή. Υπάρχουν άτομα γύρω σου που δεν μπορούσαν για αρκετό καιρό να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους προς εσένα, αυτή την εβδομάδα όμως βλέποντας πως η αυτοπεποίθηση σου βρίσκεται στα ύψη, θα προσπαθήσουν να κάνουν κάποια διακριτική κίνηση περιμένοντας από εσένα το πράσινο φως για να προχωρήσουν περαιτέρω.

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σπαθιά
Σε σχέση
Θα βρεις την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να αφιερώσεις ακόμα περισσότερο χρόνο στη σχέση σου, ακόμη κι αν έχεις παρασυρθεί από πολλές υποχρεώσεις, θα φροντίσεις να διευθετήσεις το χρόνο σου ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε μαζί όμορφες στιγμές. Μπορεί να πάτε κάποια εκδρομή ή μια μονοήμερη απόδραση ή να παροτρύνεις το ταίρι σου να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα σας βγάλει από τη μονοτονία. Στο εξής μπορείτε παρέα να απολαύσετε τα πιο απλά πράγματα της ζωής, να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας.

Χωρίς  σχέση
Η έλξη που ασκείς αυτή την εβδομάδα θα είναι τόσο έντονη που θα σε κάνει να ξεπεράσεις ταμπού και αναστολές, επιλέγοντας να ρισκάρεις με ένα άτομο που ξεφεύγει από τα δεδομένα σου αλλά δεν θα καταφέρεις με τίποτα να το βγάλεις από το μυαλό σου. Επίσης θα καταλάβεις πως μόνο εσύ έχεις την ευθύνη για τη μοναξιά σου και μόνο εσύ θα δώσεις ένα τέλος σε αυτή τη μοναχική περίοδο κόβοντας οριστικά δεσμούς αρρωστημένους με το παρελθόν, αλλά και να ξεπεράσεις κάποιες συμπεριφορές και νοοτροπίες που μόνο εμπόδια φέρνουν στα ερωτικά σου.

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας
Σε σχέση
Μια εξέλιξη στη ζωή σου, είτε σε επαγγελματικό είτε σε οικογενειακό θέμα, θα επηρεάσει θετικά το δεσμό σου και θα φέρει ευχάριστες αλλαγές. Πλέον η θετική σου ψυχολογία θα συμβάλει καθοριστικά στην εξέλιξη σας. Αν εκκρεμεί κάποια απόφαση που πρέπει να πάρετε από κοινού, οι μέρες αυτές ενδείκνυνται για να προχωρήσουν σχέδια που καθυστέρησαν και να βρείτε λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Μια συζήτηση για μετακόμιση ή συγκατοίκηση πολύ πιθανόν να προκύψει προς το τέλος της εβδομάδας και να δώσει μια τελείως διαφορετική νότα στη σχέση σας. 

Χωρίς σχέση
Την εβδομάδα αυτή θα τολμήσεις να εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου στο πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, αφού οι εξελίξεις σε ευνοούν και δημιουργούν το κατάλληλο πεδίο για την ανάπτυξη μιας όμορφης σχέσης, που θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις από τα παλιά και να ανοίξεις και πάλι την καρδιά σου. Αν πάλι δεν υπάρχει τίποτα στο προσκήνιο, θα έχεις την ευκαιρία να φλερτάρεις και να χαρείς τον έρωτα, αλλά χωρίς να δεσμευτείς απόλυτα, αφήνοντας χώρο για να έρθει αυτό το ιδιαίτερο που περιμένεις στη ζωή σου.
 

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος
Σε σχέση
Η καλή σου διάθεση θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη αυτή την εβδομάδα και γενικότερα θα επικρατεί ένα ανάλαφρο, ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα. Θα θελήσεις να επαναφέρεις την ζωντάνια στο σχέση σου, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό περάσατε δια πυρός και σιδήρου. Πολύ πιθανό να βρεις μια καινούργια δραστηριότητα να κάνεις με το άλλο σου μισό από κοινού που θα σας συναρπάσει ή θα οργανώσεις κάποια σύντομη απόδραση έστω για το Σαββατοκύριακο για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνεις περισσότερες κοινές εμφανίσεις με το ταίρι σου και θα βρεθείτε παρέα με φίλους και γνωστούς, να απολαμβάνετε την διασκέδαση και την καλοπέραση, δημιουργώντας νέες όμορφες στιγμές.

Χωρίς σχέση
Αυτή η εβδομάδα θα λειτουργήσει για εσένα με τον καλύτερο τρόπο ειδικά πάνω στα ερωτικά σου, αφού η θετική ενέργεια που υπάρχει γύρω σου συμβάλει στην αυτοπεποίθηση σου. Πολλές ευκαιρίες πρόκειται να προκύψουν με σκοπό να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου, να διασκεδάσεις παρέα με φιλικά πρόσωπα και να ακολουθήσεις δραστηριότητες που σε φέρνουν σε επαφή με νέο κόσμο. Ανοίγεσαι σε νέες περιπέτειες και κάνεις τα απαραίτητα βήματα ώστε να αποτραβηχτείς από τα καθιερωμένα και να ζήσεις καινούργιες εμπειρίες. Κάπου εκεί έξω, σε περιμένεις ένας νέος έρωτας.


Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι
Σε σχέση
Την εβδομάδα αυτή θα προσπαθήσεις να ισορροπήσεις πάνω σε νέα δεδομένα ανάμεσα στις υποχρεώσεις που αφορούν το δεσμό σου και στις υποχρεώσεις του επαγγελματικού τομέα, γιατί εμφανίζονται νέες ευθύνες, που ωστόσο θα μπορέσεις να τις διαχειριστείς με επιτυχία και χωρίς τόσο άγχος, αφού θα έχεις δίπλα σου το άλλο σου μισό που θα σε στηρίζει και θα σε καταλαβαίνει.

Χωρίς σχέση
Στο διάστημα αυτών των ημερών δεν αποκλείεται να κάνεις στροφή στο παρελθόν. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα θέλω σου και τις ανάγκες σου και μην οδηγηθείς σε μια επανασύνδεση, καθαρά και μόνο γιατί νιώθεις οικεία και φοβάσαι το άγνωστο. Μια τέτοια απόφαση ίσως όμως να μην σε δικαιώσει τελικά, γιατί είναι πολύ πιθανόν να μπεις εκ νέου σε έναν φαύλο κύκλο.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: