astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 12/2 έως 18/2/2018

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 12/2 έως 18/2/2018Κριός 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί
Σε σχέση

Θα επιδείξεις αρκετή αποφασιστικότητα και δυναμισμό στη σχέση σου προκειμένου να διατηρήσεις το καλό κλίμα και να αποφύγεις τις εντάσεις. Θα μπορέσεις να βοηθήσεις το ταίρι σου να βρει λύσεις στα προβλήματα του καθώς και θα εστιάσεις στην εύρεση λύσεων σε θέματα που ταλαιπωρούν το δεσμό σου. Το κλίμα της εβδομάδας αυτής σου δίνει τη γνώση και τη δύναμη ώστε να μπορέσεις να χειριστείς τις καταστάσεις με έξυπνο τρόπο και να καταφέρεις αυτό που θέλεις.

Χωρίς σχέση
Την εβδομάδα αυτή ξεκλειδώνει η πόρτα του έρωτα, ετοιμάσου να τον υποδεχτείς και να κάνεις ένα νέο βήμα στη ζωή σου. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για περιπέτειες σύντομης διάρκειας αλλά αν κάποια από αυτές μεταμορφωθεί σε σχέση ή όχι εξαρτάται καθαρά από τις δικές σου ανάγκες. Αν αντιμετώπιζες διλλήματα, τώρα θα βρεις τις απαντήσεις που θες και δε υπάρχουν πλέον αμφιβολίες προς τα που πρέπει να κινηθείς. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.Ταύρος 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι
Σε σχέση

Θα έχεις την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να βάλεις την σχέση σου σε μια καινούργια βάση. Βέβαια, αυτό θα επιτευχθεί μέσα από δυσκολίες και εντάσεις. Δε θα ανεχτείς μια συμπεριφορά που δεν δείχνει σεβασμό και κατανόηση, ακόμη κι αν αυτό σε φέρει σε ρήξη με το ταίρι σου. Από την στιγμή που ξέρεις τι θέλεις, δεν πρόκειται να υποχωρήσεις, αν δεν το κατακτήσεις. Οι αντιξοότητες στο τέλος θα σε ανταμείψουν αρκεί να δείξεις υπομονή και επιμονή.

Χωρίς σχέση
Θα αισθανθείς πως τα άτομα που σε πλησιάζουν αυτό το διάστημα, είτε το κάνουν με λάθος προσέγγιση ή δεν δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό για το άτομο σου. Ανεβάζεις τα κριτήρια σου γιατί ξέρεις τι σου αξίζει και δεν συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο. Αν είχες γνωρίσει κάποιο άτομοκαι η κατάσταση βλέπεις πως δεν προχωράει, δε θα κάτσεις να περιμένεις αλλά θα δώσεις ένα τέλος και θα κοιτάξεις μπροστά. Σου είναι σημαντικό να απομακρύνεις τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις από τη ζωή σου. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.Δίδυμος 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα
Σε σχέση

Η ερωτική σου ζωή παίρνει έντονες διαστάσεις αυτή την εβδομάδα. Θα μπορέσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου κάνοντας πιο ρομαντικά πράγματα που ενισχύσουν το δεσμό σας. Μπορεί να διασκεδάσετε περισσότερο μόνοι σας ή παρέα με φίλους σας.  Νιώθεις πως η σχέση σου όσο περνά ο καιρός μπαίνει σε μια πιο σταθερή τροχιά και αυτό σε κάνει να δείχνεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. 

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα είσαι το επίκεντρο και τραβάς όλα τα βλέμματα πάνω σου. Το φλερτ θα ανθίσει στη ζωή σου, ειδικά αν πέρασες μια περίοδο που κλείστηκες πολύ στον εαυτό σου, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να λάμψεις και να απολαύσεις τον έρωτα.Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί ανάμεσα στα πολλά άτομα που θα σε προσεγγίσουν ή θα προσεγγίσεις, τώρα είναι που μπορεί να εμφανιστεί το ιδανικό πρόσωπο για σένα. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.Καρκίνος 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός
Σε σχέση

Το άγχος και η ανασφάλεια σιγά σιγά υποχωρούν και ετοιμάζεσαι να μπεις σε ένα νέο κύκλο στα προσωπικά σου. Δρομολογείς τις αλλαγές που έμειναν σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα και κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να οδηγηθείς στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα αισθανθείς πως το ταίρι σου αλλάζει για χάρη σου κάποια πράγματα που σε ενοχλούν και αυτό σου δίνει μεγάλη χαρά. Έτσι λοιπόν θα νιώσεις πως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα βήμα μπροστά και να δεις τη σχέση σου να εξελίσσεται.

Χωρίς σχέση: Η εβδομάδα αυτή προμηνύει μια καινούργια κατάσταση στη ζωή σου που θα έχει άμεση επιρροή τόσο στην ερωτική σου ζωή όσο και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις σου. Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη. Από την άλλη, θα υπάρξει κινητικότητα σε στάσιμες καταστάσεις, οπότε αν ήσουν στον πάγο με ένα άτομο που γνώρισες, αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις, μηνύματα, συναντήσεις και εξομολογήσεις που θα ξεκαθαρίσουν σε βάθος το τοπίο. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Λέων 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας
Σε σχέση

Αυτή την εβδομάδα όλα θα δείχνουν να παίρνουν επιτέλους τον δρόμο τους στην σχέση σου. Ότι εμπόδιο είχες να αντιμετωπίσεις μέχρι σήμερα ξεπερνιέται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο. Απόλαυσε με το ταίρι σου αυτήν την όμορφη περίοδο κάνοντας πράξη ότι είχατε σχεδιάσει μαζί στο παρελθόν. Αν υπήρξαν παρεξηγήσεις τώρα λύνονται και όλα ισορροπούν ως δια μαγείας. Ένα αίσθημα ικανοποίησης θα σε κατακλύζει και θα σε κάνει να λάμπεις από χαρά και ευχαρίστηση.

Χωρίς σχέση

Αυτή την εβδομάδα εισβάλει κυριολεκτικά στην ζωή σου ένας άτομο με έναν ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα και φέρνει τα επάνω κάτω. Μια ολότελα καινούργια περίοδος εγκαινιάζεται στα συναισθηματικά σου. Μια περίοδος πολλά υποσχόμενη για το μέλλον. Αν υπάρχει ήδη κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει θα αρχίσει να φλερτάρει μαζί σου και αυτό θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Μην διστάσεις να ανταποκριθείς στις προτάσεις του είναι σίγουρο πως θα τα πάτε πολύ καλά οι δύο σας. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Παρθένος 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σπαθιά
Σε σχέση

Αυτή είναι μια εβδομάδα γεμάτη ευνοϊκές καταστάσεις για την σχέση σου. Η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο με το ταίρι σου θα γεμίσει την καρδία σου. Κάθε ευχή σου θα βλέπεις να πραγματοποιείται και θα σε γεμίζει χαρά. Ρίσκαρε όσο περισσότερο μπορείς και ζήσε κάθε στιγμή γιατί η καλή τύχη δεν κρατάει για πάντα. Ακόμη και στις πιο δύσκολες ώρες μεταξύ σας θα δεις ότι κάποιος από μηχανής θεός θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε  όποιο πρόβλημα προκύψει.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα η τύχη είναι με το μέρος σου. Αν θέλεις να βγεις από την μοναξιά ρίσκαρε. Φλέρταρε σε κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί. Τα αποτελέσματα θα είναι παραπάνω από ενθαρρυντικά. Αυτό το γύρισμα της τύχης όμως δεν θα κρατήσει  πολύ. Γι’αυτό βιάσου και εκμεταλλεύσου την περίοδο όσο περισσότερο μπορείς. Θα έχεις ξαφνική συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που σου έχει εξάψει το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό, μην αφήσεις την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο
Σε σχέση

Αυτή η εβδομάδα θα φέρει στη σχέση σου μεγάλες αλλαγές. Θα ζήσεις μια πραγματική μεταμόρφωση στον συναισθηματικό σου τομέα και αυτό ίσως αναστατώσει το ταίρι σου. Αν δεν είναι χαρακτήρας τέτοιος που να αντέχει στις ριζικές αλλαγές θα παραξενευτεί από τον νέο εαυτό σου και μπορεί ακόμη και να θυμώσει σε σημείο που να προκληθεί μεταξύ σας ρήξη. Μην απογοητευτείς από τυχόν εμπόδια που θα σου προβάλλει. Προχώρα μπροστάκαι με θάρρος. Να θυμάσαι ότι όταν μία πόρτα κλείνει, πάντα ανοίγει μία άλλη. Αν το ταίρι σου ξέρει να χειρίζεται σωστά κάθε είδους αλλαγή τότε θα συντονιστεί μαζί σου και όλα θα πάνε κατ’ευχήν. 

Χωρίς σχέση
Η κούραση της μοναξιάς έχει αρχίσει να εμφανίζεται στο πρόσωπό σου. Ζεις μία περίοδο γεμάτη εμπόδια και καθυστερήσεις στα ερωτικά σου και αυτό σε ρίχνει ψυχολογικά. Αυτό όμως επίσης σου δίνει και την ώθηση να θελήσεις να αλλάξεις τα πάντα γύρω σου. Αποφασίζεις λοιπόν να αλλάξεις τακτική στο τρόπο που φλερτάρεις, αλλά και στον τρόπο που αντιδράς όταν κάποιο άτομο σε προσεγγίζει. Αυτό θα ταρακουνήσει για καλά τα νερά στη ζωή σου και θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Προσοχή όμως γιατί μπορεί να φέρει επίσης και απογοητεύσεις. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Σκορπιός 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος
Σε σχέση

Η σχέση σου διανύει μια πολύ καλή περίοδο και αυτή την εβδομάδα οι θετικές εξελίξεις συνεχίζονται. Μαζί με το ταίρι σου θα κάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και φέρνουν δράση και ενθουσιασμό στη ζωή σας. Αν θέλεις να ανανεώσεις τη σχέση σας και να επαναφέρεις συναισθήματα όπως τον πρώτο καιρό, δοκίμασε να δώσεις στη σχέση σου το κλίμα της περιόδου που βγαίναμε τα πρώτα σας ραντεβού.

Χωρίς σχέση

Θα έχεις έντονη διάθεση να βγεις έξω και να περάσεις καλά, να γνωρίσεις νέα άτομα και να φλερτάρεις. Οι προσκλήσεις για να παρευρεθείς σε διάφορα event θα έρχονται η μία μετά την άλλη και εσύ δε θα αφήσεις καμία ανεκμετάλλευτη. Η εβδομάδα αυτή προσφέρει ξεκούραση και διασκέδαση. Άλλωστε είναι κάτι που το έχεις ανάγκη. Κάπου εκεί έξω έχεις όλες τις πιθανότητες να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε κερδίσει. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.Τοξότης 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα
Σε σχέση

Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει σε ένα κλίμα κούρασης και απογοήτευσης σχετικά με την προσωπική σου ζωή. Μπορεί ακόμη να μην βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα που υπάρχουν στο δεσμό σου και αυτό να σε έχει κουράσει πολύ ψυχικά. Ή ίσως το ταίρι σου ζητά πολλά περισσότερα από όσα μπορείς να δώσεις με αποτέλεσμα να τσακώνεστε συνεχώς. Κάνε λίγο υπομονή και μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις τώρα γιατί δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, ανέβαλλε τες για πιο μετά. 

Χωρίς σχέση

Μπορεί να πιάσεις αρκετές φορές τον εαυτό σου να κάνει απαισιόδοξες σκέψεις για το ερωτικό σου μέλλον ή να κάνει σκέψεις για έναν έρωτα που έληξε άδοξα. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να διασφαλίσεις ηρεμία νου και ψυχής, που σημαίνει πως πρέπει να καταβάλεις αρκετή προσπάθεια ώστε να μην δίνεις σημασία σε όσα αρνητικά συνέβησαν στο παρελθόν. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί
Σε σχέση

Νέος αέρας έρχεται στα ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα. Θα διαπιστώσεις πως πρέπει να κάνεις κάτι καινούργιο για να ανανεώσεις το δεσμό σου και να επαναφέρεις το πάθος. Θα υπάρχει θετική διάθεση τόσο από την πλευρά σου όσο και από του αγαπημένου σου προσώπου για να κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές που θα σας απογειώσουν συναισθηματικά. Θα δοκιμάσετε νέα πράγματα που θα ανανεώσουν το ερωτικό σας στοιχείο και θα εξωτερικεύσετε με μεγαλύτερη άνεση όσα νιώθετε με θετικό αντίκτυπο.

Χωρίς σχέση

Προμηνύεται μια νέα κατάσταση στην ερωτική σου ζωή. Αυτό μπορεί να σημαίνει την γέννηση ενός νέου έρωτα ή την αναγέννηση ενός παλιού. Σε κάθε περίπτωση, θα βρεθείς να φλερτάρεις, να γνωρίζεις νέα άτομα και να βγάζεις προς τα έξω την χαρούμενη και αισιόδοξη πλευρά του εαυτού σου. Θα αισθανθείς έντονη ικανοποίηση με την τροπή που θα πάρουν τα ερωτικά σου και θα προσεγγίσεις τον έρωτα με πιο φρέσκο τρόπο. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Υδροχόος 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο
Σε σχέση

Αν πέρασες ένα μεγάλο διάστημα που ένιωθες ανασφάλεια και αβεβαιότητα στη σχέση σου, θα δεις αυτή την εβδομάδα να υποχωρούν οι ανησυχίες σου και το κλίμα να βελτιώνεται. Θα συνειδητοποιήσεις τα δυνατά σημεία που σε φέρνουν κοντά με το ταίρι σου και θα δουλέψεις στην ενδυνάμωση των συναισθημάτων και της εμπιστοσύνης μεταξύ σας. Θα έχεις την δυνατότητα να φτάσεις την ρίζα των προβλημάτων και τα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.

Χωρίς σχέση

Νιώθεις πως η ερωτική σου ζωή μπαίνει πλέον σε μια πιο σταθερή βάση και τα πράγματα είναι πιο σαφή και ξεκάθαρα. Θα έχεις την δυνατότητα μέσα από μια νέα γνωριμία να βάλεις τις σωστές βάσεις για να ξεκινήσεις μια πολύ δυνατή σχέση που θα σε μαγέψει. Ο νέος έρωτας θα σε βοηθήσει να επουλώσεις πληγές του παρελθόντος και να βελτιωθείς ως άτομο. Οι εξελίξεις θα είναι αργές και σταθερές με αποτελέσματα που θα διαρκέσουν στο χρόνο. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος
Σε σχέση

Η στεναχώρια, τα προβλήματα και το άγχος απομακρύνονται,έτσι ώστε να μπορέσεις να περάσεις μια ανάλαφρη εβδομάδα με το ταίρι σου. Θα έχεις θετική διάθεση που θα σε βοηθήσει να εξομαλύνεις εντάσεις που μπορεί να προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα, να ξεκαθαρίσεις παρεξηγήσεις και να τονώσεις την σεξουαλική σου ζωή αν είχε ατονήσει.

Χωρίς σχέση
Η διάθεση σου για φλερτ και ερωτικές περιπέτειες θα βρει άμεση ανταπόκριση αυτή την εβδομάδα. Πολλά ενδιαφερόμενα πρόσωπα θα εμφανιστούν στο προσκήνιο και θα σε διεκδικήσουν. Υπάρχει η πιθανότητα να γνωρίσεις μέσα από αυτά τα άτομα να ξεχωρίσεις κάποιο συγκεκριμένο που θα κλέψει το ενδιαφέρον σου και θα κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά για αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: