astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 12/3 έως 18/3/2018

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 12/3 έως 18/3/2018


Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Όρος

Σε σχέση
Η εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση με το έτερο ήμισυ, αγγίζοντας κάποιο ευαίσθητο θέμα που έχει ταλαιπωρήσει αρκετά την σχέση σας. Μπλοκαρισμένα συναισθήματα και περιοριστικοί τρόποι σκέψης θα έρθουν στην επιφάνεια και θα απαιτήσουν να βρεθεί ένας τρόπος διευθέτησης τους. Μπορεί να αντιμετωπίζεις δυσκολίες, όμως να ξέρεις κάθε πρόβλημα έχει και τη λύση του. Επιστράτευσε την ψυχραιμία σου και ψάξε τα βαθύτερα αίτια.  
Χωρίς σχέση
Θα αισθανθείς μεγάλη δυσκολία αυτή την εβδομάδα, να εκφραστείς συναισθήματα. Η ανάγκη να βγάλεις από μέσα σου όλα όσα σε βαραίνουν θα είναι έντονη αλλά δεν θα ξέρεις πως να το κάνεις αυτό. Ένα φιλικό σου πρόσωπο θα είναι πρόθυμο να σε ακούσει για ένα ερωτικό σου θέμα, χωρίς να σε κρίνει και θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε εσωτερικά και εξωτερικά εμπόδια που αντιμετωπίζεις. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα
Σε σχέση

Αυτή την εβδομάδα θα βρεις νέους τρόπους για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, ενώ η συμπεριφορά σου απέναντι του θα γίνει περισσότερο ερωτική. Αυτές τις μέρες θα τονωθεί ο δυναμισμός σου και θα πάρεις δραστικές πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις το δεσμό σου. Αυτή την εβδομάδα μαθαίνεις όμως πόσο σημαντικό είναι να κάνεις και εσύ κάποια μικρά βήματα χωρίς τα τα περιμένεις όλα από το ταίρι σου.
Χωρίς σχέση
Ο ερωτισμός και η αποφασιστικότητά σου θα ενισχυθούν, κάτι που θα σε βοηθήσει να προσελκύσεις νέα άτομα στη ζωή σου και πιθανόν ένα νέο έρωτα. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρεις τα ηνία στα ερωτικά σου και να τα οδηγήσεις εκεί που θέλεις εσύ. Όμως ένα πρόσωπο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση των ερωτικών σου και θα σου αλλάξει τα δεδομένα εκεί που δεν το περιμένεις. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά
Σε σχέση

Η σπίθα του πάθους φουντώνει για τα καλά αυτή την εβδομάδα. Ο έρωτας της ζωή σου ξαναζωντανεύει και όχι μόνο. Το αγαπημένο σου πρόσωπο είναι δίπλα σου και θέλει να σε κάνει να το νιώσεις βαθιά και σίγουρα. Αλλά και εσύ δεν πας πίσω. Η ερωτική σου ενέργεια ξεχειλίζει και την εκφράζεις σε κάθε ευκαιρία που σου δίνεται. Μπορείς χωρίς κανένα φόβο να το ζήσεις μέχρι τέλους και σε όλο του το μεγαλείο. Κάθε φόβος για το μέλλον είναι άστοχος και κάθε κακή ανάμνηση από το παρελθόν έχει εξαφανιστεί. Όλα έχουν μπει στον δρόμο που και οι δύο ονειρευτήκατε από την αρχή.  
Χωρίς σχέση
Οι μέρες τις μοναξιάς φτάνουν στο τέλος τους. Έρχεται η ώρα να ζήσεις τον έρωτα της ζωής σου. Η γνωριμία που θα προκύψει ξαφνικά με ένα νεότερο πρόσωπο θα φέρει στην καρδιά σου μεγάλη αναστάτωση. Θα σε γεμίσει επιθυμία και έρωτα. Με την ευγένεια και την μεγαλοψυχία του θα σε κάνει να νιώσεις πως βρήκες το άλλο σου μισό. Θα σε κάνει να νιώσεις βαθιά συναισθήματα που δεν φανταζόσουν ότι θα μπορούσες ποτέ να ζήσεις. Αφέσου στην δίνη του έρωτα γιατί δεν είναι πολλές αυτές οι ευκαιρίες που μας δίνει η ζωή. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22  Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα
Σε σχέση

Αυτή την εβδομάδα θα δώσεις όλη σου την προσοχή στο ταίρι σου, που μπορεί να περνά κάποιες δυσκολίες και να χρειάζεται την βοήθεια σου. Γενικότερα θα συνειδητοποιήσεις πόσο σημαντική σου είναι η παρουσία του στη ζωή σου και θα θελήσεις να του το εκδηλώσεις με διάφορους τρόπους. Από πλευράς του θα υπάρξουν πικάντικες πρωτοβουλίες που θα αναγεννήσουν το πάθος μεταξύ σας και θα σε κάνουν να αισθανθείς την απόλυτη ευτυχία.
Χωρίς σχέση
Η εβδομάδα αυτή προμηνύει πως θα κάνει την εμφάνιση του στη ζωή σου κάποιο πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα ανατρέψει την καθημερινότητα σου. Σε αυτό το πρόσωπο θα βρεις όλα όσα έψαχνες και θα νιώσεις πως βρήκες τον ιδανικό άνθρωπο. Η προσέγγιση του θα είναι δυναμική και ξεκάθαρη. Φυσικά δε θα σου αφήσει αμφιβολίες για τις προθέσεις του. Είναι όμως ένα άτομο με το οποίο θα πρέπει να κάνεις πολύ υπομονή. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος
Σε σχέση

Εβδομάδα αναθεωρήσεων και διορθώσεων. Αν υπήρξαν θέματα που σε απασχόλησαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα, τα βάζεις κάτω με το ταίρι σου και προσπαθείτε να τα λύσετε. Αν έχεις σφάλει σε κάποια πράγματα, θα προβείς στις κατάλληλες διευθετήσεις ούτως ώστε να μην αφήσεις να υπάρχουν δυσαρέσκειες μεταξύ σας. Αναγνωρίζεις το γεγονός πως ενώ έχεις συναισθήματα, πολλές φορές κλείνεσαι και αυτό σας φέρνει σε απόσταση και προσπαθείς σιγά σιγά να το αλλάξεις.
Χωρίς σχέση
Μήπως ήρθε η ώρα να αφήσεις την ελεύθερη ζωή και να κατασταλάξεις στα αισθηματικά σου; Μια απόφαση πολύ δύσκολη για σένα, που καλείσαι να πάρεις αυτό το διάστημα. Αυτή την εβδομάδα θα κάνεις ένα βήμα πίσω και θα αξιολογήσεις τη μέχρι τώρα πορεία των σχέσεων σου. Ενδέχεται η επανεμφάνιση μιας πρώην σχέσης σου να σε προβληματίσει ιδιαίτερα για το αν πρέπει να δώσεις ευκαιρία ή όχι. Μπορεί να έχουν μείνει κάποια απωθημένα, πράγματα που δεν έκανες και τώρα δίνεται η ευκαιρία να φερθείς αλλιώς. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο
Σε σχέση

Ανατροπές και αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν αναταράξεις στη σχέση σου να περιμένεις αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να μάθεις μυστικά που αφορούν το ταίρι σου ή να έρθουν στην επιφάνεια δικά σου, που θα βάλουν κλονίσουν την εμπιστοσύνη και θα βάλουν τη σχέση σου σε κίνδυνο. Για να διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο τις καταστάσεις, απέφυγε δικαιολογίες και ψέματα, αν οι αποκαλύψεις αφορούν εσένα και πες την αλήθεια στο άλλο σου μισό. Αν αφορούν το ταίρι σου εξέτασε με προσοχή αυτά που θα μάθεις, πριν πάρεις τις αποφάσεις σου.
Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με άτομα από το παρελθόν σου, πρώην συμφοιτητές ή συμμαθητές ή να παρευρεθείς σε κάποια συγκέντρωση και να ξεκινήσεις ένα φλερτ μέσα από τον κύκλο αυτό. Παράλληλα, αν συμμετέχεις σε εκπαιδευτικά σεμινάρια ή σε συλλογικές δραστηριότητες, θα ευνοηθείς σε νέες επαφές και γνωριμίες που μπορούν  να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες μελλοντικά. Αν σε ενδιαφέρει ήδη κάποιο πρόσωπο, θα μάθεις σημαντικές πληροφορίες που τον αφορούν και θα έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τη ζωή του. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος
Σε σχέση

Αυτό που συνειδητοποιείς εντός της εβδομάδας είναι πως χρειάζεται να αλλάξεις κάποια πράγματα προκειμένου να υπάρξει ένα είδος επανεκκίνησης της σχέσης σου και να τονώσεις τον έρωτα σας. Ξεκινά δραστηριότητες με το ταίρι σου που θα προσφέρουν ευχαρίστηση και στους δύο, δείξε ενδιαφέρον για τις ασχολίες του ή προσπάθησε να ρυθμίσεις το χρόνο σου ώστε να βγαίνετε έξω λίγο πιο συχνά. Πέρα από τον ερωτικό τομέα, δώσε σημασία στη φιλία γιατί είναι ένας σημαντικός παράγοντας και θα δεις θετικές αλλαγές. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχεις την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά, να συζητήσεις για όσα σε έχουν πειράξει και να αποκαταστήσεις το καλό κλίμα.
Χωρίς σχέση
Ίσως υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά για διάφορους λόγους δεν έχεις βρει το θάρρος να το πλησιάσεις. Η εβδομάδα αυτή σου δίνει την λύση. Η διαμεσολάβηση ενός οικείου ατόμου θα συντελέσει θετικά και θα σε φέρει πιο κοντά με το αντικείμενο του πόθου σου. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο μια φιλία να μετατραπεί σε παθιασμένο έρωτα ή να γνωρίσεις μέσα από παρέα φίλων ένα νέο έρωτα. Τα αισθηματικά σου θα εξελιχθούν με μεγαλύτερη σταθερότητα και θα υπάρξουν ευκαιρίες επίσης να αποκαταστήσεις τη σχέση σου με ένα πρόσωπο από το παρελθόν που έχεις έρθει σε ρήξη. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
 

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου ~ 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας
Σε σχέση

Θα βρεθείς ενόψει σημαντικών αλλαγών στη σχέση σου και θα θέσεις νέους κανόνες που θα αλλάξουν την κατάσταση προς όφελός σου. Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ θετική για τα αισθηματικά σου. Η ανάγκη να δραπετεύσεις από την καθημερινότητα και να ξεκουραστείς, θα σε οδηγήσει σε ευχάριστες εξορμήσεις με το άλλο σου μισό που θα αποτελέσουν τονωτικές ενέσεις για το δεσμό σας. Το ταίρι σου θα έχει μια πιο τρυφερή και στοργική συμπεριφορά αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο για να είναι δίπλα σου. Από την άλλη εσύ θα κάνεις τα απαραίτητα βήματα ώστε να αναζωπυρώσεις τη χαμένη αίγλη του έρωτα σας με θεαματικά αποτελέσματα.
Χωρίς σχέση
Αυτές τις μέρες αναμένεται να προκύψει μια ξαφνική γνωριμία, η οποία προς το τέλος της βδομάδας θα φανεί αν θα αντέξει, τι είδους προοπτικές έχει και ποια είναι τα πραγματικά συναισθήματα της άλλης πλευράς. Δώσε προσοχή και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Επίσης απέφυγε παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να τρομάξουν το άλλο πρόσωπο. Γενικότερα είσαι σε μια έντονη διάθεση να φλερτάρεις και να ζήσεις έντονες καταστάσεις στον έρωτα. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα
Σε σχέση

Μπορεί να αισθανθείς αβεβαιότητα στο δεσμό σου ή να κάνεις απαισιόδοξες και αρνητικές σκέψεις για την έκβαση του. Οι σκέψεις σου θα είναι μπερδεμένες και η επικοινωνία με το ταίρι δε θα είναι στα καλύτερα της. Μπορεί να νιώθεις πως το άλλο σου μισό δεν καταλαβαίνει αυτό που θέλεις να του μεταδώσεις, πως σε παρεξηγεί ή ακόμη χειρότερα αδιαφορεί για όσα του λες. Θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα που δε μπορέσεις εύκολα να ξεκαθαρίσεις το κλίμα και να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου. Γενικότερα απέφυγε να συζητήσεις κάποιο δύσκολο και ιδιαίτερο θέμα, άφησε το για μετά και πάρε το χρόνο σου για να βρεις ηρεμία νου. Προς το τέλος της εβδομάδας τα πράγματα θα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο.
Χωρίς σχέση
Το ζητούμενο αυτή της εβδομάδας είναι να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε πλήγωσε, τις άσχημες αναμνήσεις μια παρελθοντικής σχέσης που στέκεται εμπόδιο στη σύναψη μιας νέας και να καθαρίσεις το μυαλό σου από αρνητικές σκέψεις. Μια νέα γνωριμία εμφανίζεται αλλά εσύ πιθανόν να φέρεις εμπόδια στην ολοκλήρωση της, έχοντας σκέψεις για το άτομο από το παρελθόν σου. Όμως πρέπει να καταλάβεις πως κρατώντας αλυσοδεμένο το παρελθόν στην καρδιά σου, δεν επιτρέπεις σε κάτι νέο να ανθίσει και συνεχώς συγκρίνοντας το παλιό με το νέο, μόνο παραλείψεις, λάθη και μειονεκτήματα θα βλέπεις. Άνοιξε την καρδιά σου σε κάτι νέο, δώσε χρόνο στην γνωριμία να εξελιχθεί και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου ~ 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη
Σε σχέση

Αυτή την εβδομάδα έρχονται στην επιφάνεια βαθύτερα ψυχολογικά κίνητρα που θα πρέπει να εξετάσεις με προσοχή, διότι και να επιλέξεις να τα αποφύγεις, πάλι θα τα βρεις μπροστά σου, απλώς θα επιτείνεις την διαδικασία. Πως αισθάνεσαι απέναντι στο ταίρι σου; Νιώθεις πλήρης από αυτή την σχέση; Μήπως κλείνεσαι αρκετά στον εαυτό σου γιατί φοβάσαι να δεθείς παραπάνω; Ψάχνεις τις απαντήσεις για να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τη σχέση σου και να κάνεις τις απαιτούμενες αλλαγές. Το να σκάψεις λίγο πιο βαθιά αυτή τη φορά, μπορεί να φέρει επώδυνες αναμνήσεις, όμως θα είναι σίγουρο πως θα έχεις την συναισθηματική υποστήριξη από το ταίρι σου για να προσπεράσεις τα όποια εμπόδια.
Χωρίς σχέση
Σε καταδιώκει ένα άγχος και μια πίεση λόγω της μοναξιάς. Εκεί που πάει κάτι να συμβεί, εμφανίζονται εμπόδια. Νιώθεις οτι έχεις μπλοκαριστεί συναισθηματικά και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Ίσως έχεις περάσει πρόσφατα κάποια ερωτική απογοήτευση, ξέρεις πως δεν πάει κάπου, αλλά εσύ συνεχίζεις να  σκέφτεσαι και να  επιθυμείς το συγκεκριμένο πρόσωπο. Το ζητούμενο είναι να βρεις ξανά τον εαυτό σου και την γαλήνη της ψυχής σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, φιλικά σου πρόσωπα ίσως μπορέσουν να σε βοηθήσουν να πάρεις και πάλι τα πάνω σου. Αν αδυνατείς να ξεκόψεις από το παρελθόν, ίσως είναι δείγμα πως κάτι έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Αν εξωτερίκευες όλα όσα αισθάνεσαι, ίσως θα ήταν καλύτερα τα πράγματα για σένα. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
 

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Δρόμος
Σε σχέση

Θα βρεθείς να περνάς από το μικροσκόπιο το ταίρι σου και το δεσμό σας και να ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά, καθώς βρίσκεσαι μπροστά σε αποφάσεις που πρέπει να παρθούν, αλλά εσύ δεν νιώθεις σιγουριά και διακατέχεσαι από έντονες αμφιβολίες. Πολλά συναισθηματικά διλλήματα, μιας και τα πράγματα δε πάνε όπως τα είχες προβλέψεις αλλά και επιρροές από άτομα που διαμορφώνουν το παιχνίδι της σχέσης, σε αναγκάζουν να αναβάλλεις αποφάσεις για αργότερα.
Χωρίς σχέση
Βρίσκεσαι σε μια περίοδο με έντονη κοινωνική δραστηριότητα και γνωριμίες, που δε σε αφήνουν να βαρεθείς. Όμως αυτή την εβδομάδα θα έχεις συνεχόμενα διλλήματα και θα διστάσεις να αξιοποιήσεις ευκαιρίες για να ξεκινήσεις ένα νέο ειδύλλιο, γιατί οι προτάσεις θα είναι αρκετές και θα θέλεις να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Ίσως βέβαια μπορεί ήδη να ήρθε στη ζωή σου πρόσφατα κάποιο πρόσωπο που μπορεί να μην σου ανοίγει όλα του τα χαρτιά και αυτό να σε προβληματίζει και συνάμα να σε εξιτάρει. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος
Σε σχέση

Έντονες συγκινήσεις, σκαμπανεβάσματα αλλά και ενθουσιασμός προβλέπεται αυτή την εβδομάδα για τα ερωτικά σου. Όλα τα παραπάνω θα αναθερμάνουν τον σεξουαλικό τομέα, όπου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρηθεί μια έντονη δραστηριότητα. Το σεξ θα αποκτήσει μια άλλη διάσταση, το πάθος και η ένταση θα βασιλέψουν. Ταυτόχρονα οι κόντρες και οι εντάσεις με το άλλο σου μισό δε θα λείψουν, όμως μπορούν βρουν την λύση τους στο κρεβάτι. Τέλος φρόντισε να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και να μην συμπεριφερθείς απόλυτα και απαιτητικά σε θέματα που θα συζητηθούν προς το τέλος της εβδομάδας.
Χωρίς σχέση

Ο ερωτισμός σου θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και δεν θα διστάσεις να αρπάξεις ευκαιρίες για να περάσεις καλά στον σεξουαλικό τομέα χωρίς να μπεις σε διαδικασίες δέσμευσης. Η ανάγκη σου για στιγμές πάθους σε σπρώχνει σε μια αναζήτηση που κύριο κριτήριο της είναι η απόλαυση. Αν βγαίνεις ήδη με κάποιο άτομο,  σταθεροποίησε τα θέλω σου και μην κάνεις εκπτώσεις σε κάτι λιγότερο από αυτό που σου αξίζει. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: