astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 6/8 έως 12/8/2018

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 6/8 έως 12/8/2018
 

 
Κριός: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος
Σε σχέση
Αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για άφθονη διασκέδαση, συναρπαστικές εξόδους και συγκεντρώσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Θα είσαι σε διάθεση να βγεις παραπάνω, κι αν το ταίρι σου δεν θέλει να σε ακολουθήσει και προσπαθήσει να σε περιορίσει, εσύ δε θα του κάνεις το χατίρι. Αυτό βέβαια μπορεί να γίνει αιτία διαφωνιών. Προσπάθησε να το φέρεις στα νερά σου και να κάνεις εξίσου πράγματα που για κείνο είναι διασκεδαστικά, όχι μόνο για σένα. 

Χωρίς σχέση
Η εβδομάδα ξεκινά με πολλές χαρές και η όλη ατμόσφαιρα γύρω σου θα βοηθήσει να γίνεις πόλος έλξης από το αντίθετο φύλλο. Θα δεχτείς αρκετές προτάσεις για να βγεις και να περάσεις καλά με φιλικά σου πρόσωπα, στις οποίες δύσκολα θα φέρεις άρνηση! Το φλερτ και οι νέες γνωριμίες ευνοούνται. Είναι πολύ πιθανό αυτή την εβδομάδα να ξεκινήσεις ένα όμορφο ειδύλλιο που θα σου προσφέρει άφθονη διασκέδαση και καλοπέραση.


Ταύρος: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι
Σε σχέση
Στο μυαλό σου θα τρυπώσει το μικρόβιο της αμφιβολίας για το ταίρι σου. Ίσως κάποιο τρίτο πρόσωπο σε επηρεάσει επάνω σε αυτό. Η αμφιβολία θα σε οδηγήσει σε κρίσεις ζήλιας. Αυτό θα σε φέρει σε έντονη σύγκρουση με το ταίρι σου με αποτέλεσμα να υπάρξουν λογομαχίες και τσακωμοί. Πρόσεξε γιατί όλα αυτά μπορεί να τα δημιουργεί κάποιος που δεν βλέπει με καλό μάτι την σχέση σου και ίσως στόχος του να είναι η διάλυσή της.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή με άτομα που θα σου συστηθούν από τρίτους. Μην δείξεις αμέσως εμπιστοσύνη και μην αφεθείς στις υποσχέσεις τους. Οι προθέσεις τους δεν είναι και τόσο αθώες και μπορεί να σε παρασύρουν σε πράξεις που ξεπερνάνε τα όρια της ηθικής σου.


Δίδυμος: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας
Σε σχέση
Ξεκαθαρίζεις δυναμικά το κλίμα στη σχέση σου, καθώς σου είναι σημαντικό να ξέρεις που πάει, βάζοντας τέλος στην αναμονή και στα παιχνίδια. Παίρνεις δραστικές πρωτοβουλίες, που έπρεπε εδώ και καιρό να πάρεις και δημιουργείς το κατάλληλο πεδίο για να εξελιχθεί η σχέση σου με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Το ερωτικό βαρόμετρο θα είναι στα ύψη και θα φροντίσεις να το εκμεταλλευτείς καταλλήλως για να τονώσεις το κρεβάτι σας και να επαναφέρεις το πάθος.

Χωρίς σχέση
Κοιτάς να διασκεδάσεις περισσότερο και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου αν τον παραμέλησες για χάρη της εργασίας ή της οικογένειας. Η εβδομάδα σού φέρνει στο πιάτο νέα φλερτ και γνωριμίες, ώστε να μπορέσει ς να κάνεις το πολυπόθητο νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου. Αν σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο, παίρνεις την πρωτοβουλία να τον προσεγγίσεις καθώς σε έχει κουράσει όλη αυτή η αναμονή. Στόχος σου είναι να δεις αν μπορεί να εξελιχθεί, αλλιώς αν όχι, να πας παρακάτω.


Καρκίνος: 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια
Σε σχέση
Αν νιώθεις πως η σχέση σου έχει βαλτώσει και έχεις κουραστεί ψυχικά, ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις αλλαγές και να αναθεωρήσεις την στάση σου απέναντι στο ταίρι σου. Η γκρίνια δεν είναι καλός σύμμαχος, οτιδήποτε σε δυσαρεστεί καλό θα ήταν να το συζητήσεις μαζί του με ήρεμους τόνους. Μην κρατάς μέσα σου πράγματα. Η σεξουαλική σου ζωή έχει ατονήσει κάπως και αυτό μπορεί να σου φουντώνει διάφορες αμφιβολίες. Απομάκρυνε τις αρνητικές σκέψεις και εστίασε στην βελτίωση του δεσμού σου.

Χωρίς σχέση
Πολλές ευθύνες και λίγος χρόνο για διασκέδαση και έρωτα. Μήπως πρέπει να οργανώσεις εκ νέου το πρόγραμμα σου και να κάνεις λίγο χώρο και για την προσωπική σου ζωή; Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση προβληματισμού για τα αισθηματικά σου, ίσως δεν εξελίσσεται μια πρόσφατη γνωριμία όπως θέλεις ή δεν έχεις γνωρίσει ακόμη το πρόσωπο που θα σου κάνει το κλικ. Μην αγχώνεσαι, δώσε βάση σε αυτά που θες εσύ και απομάκρυνε τοξικές καταστάσεις απ τη ζωή σου.


Λέων: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού
Σε σχέση
Προσοχή χρειάζεται αυτή την εβδομάδα, διότι η πιθανότητα να δημιουργηθεί κάποια ρήξη στη σχέση σου, είναι μεγάλη. Αν κρατάς κάποια μυστικά από το άλλο σου μισό, υπάρχει ο κίνδυνος να αποκαλυφθούν και να σας φέρουν σε ρήξη. Τα μυστικά και τα κρυφά πάθη μπορεί να ανάψουν φωτιές και να σε φέρουν προ ευθυνών.  Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να υποκρίνεσαι στον ίδιο τον εαυτό, πόσο μάλλον στο ταίρι σου και να κάνεις κάποιες παραδοχές και ένα εσωτερικό απολογισμό, που ίσως καταλήξει σε μια απόφαση να χωρίσεις ή να προσπαθήσεις εν τέλει για τη σχέση αυτή.

Χωρίς σχέση
Αν θέλεις να κάνεις μια σοβαρή σχέση στη ζωή σου, ίσως καλύτερα θα ήταν να αρχίσεις να επενδύεις συναισθηματικά σε άτομα που είναι διαθέσιμα,  όχι δεσμευμένα. Το μυστήριο και η περιπέτεια μπορεί να σε εξιτάρουν, αλλά δεν είναι τα κατάλληλα εφόδια για την ευτυχία. Από την άλλη, να δείξεις μεγάλη προσοχή και επιφύλαξη σε μια νέα γνωριμία, που άλλο πρόσωπο θα σου παρουσιάσει και άλλο θα κρύβει.


Παρθένος: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά
Σε σχέση
Μπορεί να νιώσεις πως δεν υπάρχει συνεννόηση με το έτερο ήμισυ και δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος. Θα σου φανεί αρκετά δύσκολο να επικοινωνήσεις μαζί του, ακόμη και στα πιο απλά πράγματα της καθημερινότητας, και αυτό θα σου προκαλέσει εκνευρισμό και ανησυχία.  Απέφυγε να αναφερθείς σε θέματα του παρελθόντος που προκάλεσαν τριβές αυτή την εβδομάδα, όσο κι αν σε τρώνε κάποια πράγματα και θες να τα βγάλεις από μέσα σου, καλύτερα να περιμένεις να τελειώσει αυτή η περίοδος και να το κάνεις όταν είναι καλύτερο το κλίμα . Καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις, γιατί μπορεί να δημιουργήσεις περαιτέρω προβλήματα στο δεσμό σου, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα, βρίσκεσαι σε φάση ερωτικής αναζήτησης, γι αυτό και δεν είναι καθόλου απίθανο να φλερτάρεις με δύο άτομα που σου αρέσουν και να μην μπορείς να πάρεις μια απόφαση. Δεν βιάζεσαι να καταλήξεις σε μια σχέση, γιατί τώρα αυτό που έχεις ανάγκη είναι να διασκεδάσεις λίγο ακόμη, χωρίς να δεσμευτείς και να δεχτείς περιορισμούς και ευθύνες. Αυτό προς τα έξω μπορεί να φαίνεται μπερδεμένο και γενικά να μην λείψουν κάποια σχόλια, στα οποία δε θα δώσεις καμία σημασία, καθώς εσένα όλη αυτή η κατάσταση σε κάνει να αισθάνεσαι ζωντάνια και τόνωση το Εγώ σου. Βέβαια φρόντισε να μην πεις πολλά και να μην δώσεις υποσχέσεις που μπορεί μετά να μετανιώσεις, αλλά ξεκαθάρισε από την αρχή την θέση σου.


Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα
Σε σχέση
Ο ερωτισμός ανάμεσα σε σένα και το έτερο ήμισυ θα είναι πολύ έντονος και θα έχετε ευκαιρίες να περάσετε όμορφα και να ανανεώσετε το κρεβάτι σας, αρκεί να μην αναφερθείτε σε οικονομικά θέματα, που μπορεί να αποτελέσουν την αιτία για να χαλάσει το καλό κλίμα. Επίσης, μπορεί να σε πιάσουν οι ανασφάλειες σου και να σου βγει μια υπερπροστατευτικότητα ή καταπίεση προς το ταίρι σου, προκειμένου εσύ να νιώσεις ασφάλεια, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις αλλά να μιλήσεις μαζί του για αυτά που σε ανησυχούν και να του δώσεις χρόνο και χώρο να εκφραστεί όταν νιώσει την ανάγκη.

Χωρίς σχέση
Σταματάς να σκέφτεσαι τι θα γίνει μετά και παίρνεις το θάρρος να πλησιάσεις το πρόσωπο που σου αρέσει. Αρπάζεις κάθε ευκαιρία και τολμάς να ρισκάρεις, έχοντας πλήρη επίγνωση πως τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως τα έχεις σχεδιάσει. Θέλεις να αλλάξεις την κατάσταση που επικρατεί στα ερωτικά σου για αυτό παίρνεις δραστικές πρωτοβουλίες. Αν δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που να σου αρέσει, τώρα μπορεί να παρουσιαστεί μια εξαιρετική ευκαιρία σε επαγγελματικό χώρο. Το άτομο θα υπερκαλύπτει τις προσδοκίες σου αν και στην αρχή μπορεί να σε δυσκολέψει λίγο. Εσύ βέβαια δε θα πτοηθείς γιατί άπαξ και σου μπει κάτι στο μυαλό, δεν βγαίνει με τίποτα.


Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη
Σε σχέση
Θα διεκδικήσεις αυτή την εβδομάδα μια βαθύτερη σχέση με το άλλο σου μισό και θα εστιάσεις στο κλείσιμο εκκρεμοτήτων του παρελθόντος  που προκαλούν εντάσεις στο δεσμό σου. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα αισθανθείς ηρεμία και ανακούφιση μέσα από μια συζήτηση που θα φωτίσει σκοτεινές πτυχές του δεσμού σου και θα καθορίσει το μέλλον της μεταξύ σας κατάστασης. 

Χωρίς σχέση
Η επιθυμία σου για ερωτικές περιπέτειες και η ανάγκη για ένα καινούργιο ειδύλλιο στην ζωή σου, θα σε οδηγήσει σε μια πολύ σημαντική γνωριμία. Το άτομο που θα γνωρίσεις θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς συναισθηματικά από το παρελθόν σου και θα σου δώσεις νέες εμπειρίες. Ζήσε αυτό τον έρωτα χωρίς να σκέφτεσαι το μετά.


Τοξότης: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι
Σε σχέση
Θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις την σχέση σου σε μια καινούρια βάση. Αυτό θα γίνει μέσα από δυσκολίες και εντάσεις αφού θα απαιτήσεις να σταματήσουν οι συμπεριφορές και οι καταστάσεις που δεν εκδηλώνουν σεβασμό και κατανόηση προς εσένα. Όσο δύσκολο κι αν είναι όλο αυτό, θα έχεις τόσο πολύ έντονη αυτή την ανάγκη μέσα σου που δεν θα υποχωρήσεις στις αντιξοότητες που θα έρθουν μέσα στην σχέση σου.

Χωρίς  σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα νοιώσεις πως τα άτομα που σε πλησιάζουν το κάνουν με λάθος τρόπο και δεν δείχνουν σεβασμό προς το άτομό σου. Επιπλέον, δεν θα έχεις ιδιαίτερη δραστηριότητα στον έρωτα γιατί η διάθεσή σου για φλερτ θα είναι κάπως υποτονική.


Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος
Σε σχέση
Στο διάστημα αυτής της εβδομάδας θα έχεις μια πολύ ευχάριστη διάθεση, κάτι που θα περάσει και στο ταίρι σου με αποτέλεσμα να περάσετε ένα πολύ όμορφο και ευτυχισμένο διάστημα που η εδραίωση του είναι στο χέρι και των δυο σας. Εκμεταλλεύσου αυτή την θετική ενέργεια και μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί σε διαδικασίες οργάνωσης και τελειομανίας που θα μπλοκάρουν την ενέργεια της εβδομάδας γιατί υπάρχει περίπτωση τότε η ευτυχία που εσύ και το άλλο σου μισό θα μπορούσατε να νοιώσετε, να μεταμορφωθεί σε λύπη.

Χωρίς σχέση
Στο διάστημα αυτών των ημερών θα σου προκύψουν πολλές ευκαιρίες για περιστασιακές καταστάσεις που θα διαρκέσουν μια βραδιά ή λίγο παραπάνω. Θα συναντήσεις όμως ένα άτομο καλόκαρδο και με ζεστό χαρακτήρα που θα διεκδικήσει με κάπως επίμονο τρόπο κάτι παραπάνω από μια βραδιά.


Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά
Σε σχέση
Αυτές οι μέρες προμηνύονται άκρως ερωτικές και ευνοϊκές για τον δεσμό σου. Επιτέλους ξεκαθαρίζουν τα συναισθήματα σου και πλέον θα έχεις μια σαφέστερη εικόνα του δεσμού σου ειδικά αν πέρασες μια περίοδο που είχες πολλές αμφιβολίες. Το ταίρι σου θα είναι αρκετά εκδηλωτικό και τρυφερό απέναντι σου συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην βελτίωση της σχέσης σας και με πράξεις κερδίζει ξανά την εμπιστοσύνη σου.

Χωρίς σχέση
Τα κύρια χαρακτηριστικά της εβδομάδας αυτής είναι το έντονο φλερτ από πολλά άτομα που θα γοητεύσεις και η διασκέδαση. Δεν αποκλείεται βέβαια να ερωτευθείς κεραυνοβόλα ή να πετύχεις μια επανασύνδεση με το άτομο που σε ενδιαφέρει.


Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός
Σε σχέση
Η εβδομάδα φέρνει αλλαγές και εξελίξεις που στην αρχή σε προβληματίζουν αλλά θα εξελιχθούν πολύ καλά για σένα. Το ταίρι σου θα εστιάσει στην βελτίωση της μεταξύ σας σχέσης και θα σου δείξει σταδιακά μια πιο θερμή αντιμετώπιση. Η σχέση σου θα περάσει σε ένα διαφορετικό στάδιο και τα γεγονότα θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις κάποιες αποφάσεις που θα μπορέσεις να πάρεις προς τα τέλη της εβδομάδας και αφορούν μια συγκατοίκηση και ό,τι συνεπάγεται στο να αρχίσει η σχέση σου να σοβαρεύει με την καλή έννοια. 

Χωρίς σχέση
Εντός της εβδομάδας θα αρχίσεις να παρατηρείς μια ξαφνική κινητικότητα στα ερωτικά σου. Άτομα σου μιλάνε και δείχνουν ενδιαφέρον να σε γνωρίσουν καλύτερα. Η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από εσένα. Οι ευκαιρίες πάντως σου δίνονται. Τέλος, πολύ πιθανό να λάβεις κάποιο μήνυμα από άτομο με το οποίο άφησες στη μέση ένα φλερτ και πλέον σου δίνεται η ευκαιρία, αν θέλεις να υπάρξει συνέχεια.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: