astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 02/7 εως 08.07.2018

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 02/7 εως 08.07.2018


Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
 
 
Κριός: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί
Σε σχέση
Θα έχεις έντονη ερωτική διάθεση και μια πιο διαχυτική συμπεριφορά προς το έτερο ήμισυ, όχι μόνο σε πράξεις, αλλά και σε λόγια καθώς έχεις μεγάλη ανάγκη να εκφράσεις αυθόρμητα τα συναισθήματα σου. Δεν θέλεις να μένεις στο παρελθόν, αλλά να εστιάζεις στο εδώ και τώρα και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή όσο μπορείς. Αν η εμπιστοσύνη μεταξύ σας είχε κλονιστεί, είναι βέβαιο πως θα αποκατασταθεί πάλι αυτές τις ημέρες. 

Χωρίς σχέση
Ο ενθουσιασμός, ο αυθορμητισμός αλλά και η ανυπομονησία θα είναι κύρια χαρακτηριστικά που θα σημαδέψουν τις εξελίξεις στα ερωτικά σου. Η εβδομάδα ευνοεί την αρχή μιας νέας ερωτικής κατάστασης στη ζωή σου με πολύ λαμπρές προοπτικές για το μέλλον. Η γνωριμία με ένα νέο ευχάριστο πρόσωπο θα σε ενθουσιάσει και θα τονώσει την ελπίδα σου, μιας και είχες απογοητευτεί αρκετά στο παρελθόν και πίστευες ώρες ώρες πως δεν θα έρθει κάτι καλό.


Ταύρος: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη
Σε σχέση
Μια εξαιρετική εβδομάδα που θα δώσει ευκαιρίες για να ανανεώσεις το δεσμό σου, να ενδυναμώσεις τα συναισθήματα και να τονώσεις το ρομαντικό στοιχείο με διάφορους τρόπους. Θα νιώσεις την ανάγκη να συνδεθείς σε ένα βαθύτερο επίπεδο με το άλλο σου μισό και να εξερευνήσεις νέες πτυχές τις σχέσεις σου. Η διάθεση του αγαπημένου σου προσώπου θα εναρμονίζεται πλήρως με την δική σου. Θα βρεις ένα νέο νόημα που θα φέρει επέκταση και εξέλιξη στη σχέση σου με θετικό αντίκτυπο.    

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα ίσως νιώσεις την καρδιά σου να χτυπά για κάποιο πρόσωπο που είναι τελείως διαφορετικό από εσένα ή δεν είναι του τύπου σου ή προέρχεται από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο. Η αντίληψη σου για την αγάπη θα αλλάξει και θα εμπλουτιστεί με νέα στοιχεία. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή την εβδομάδα θα τολμήσεις να πάρεις ρίσκο στην αγάπη και να ενεργήσεις σύμφωνα με τις επιταγές της καρδιάς σου. Αφήνεις του δισταγμούς που προέρχονται από το φόβο απόρριψης και παραδίνεσαι στην περιπέτεια, στο πάθος και στα μονοπάτια του έρωτα.


Δίδυμος: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια
Σε σχέση
Η σεξουαλική σου ζωή περνάει σε μια διαφορετική φάση, θετικά πάντως. Θα μπορέσεις να εκφραστείς μέσα από το σεξ και να συνδεθείς με το ταίρι σου συναισθηματικά σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Θα προσπαθήσεις να εισέλθεις σε πιο μύχια κομμάτια του άλλου σου μισού και ίσως εκπλαγείς με το τι μπορεί να ανακαλύψεις. Βέβαια το σεξ και οι ατελείωτες ώρες συζητήσεων, δεν είναι πανάκεια στα προβλήματά σας. Προς το παρόν μπορείς να τα αποφύγεις και να απολαύσεις ηρεμία, αλλά αργότερα θα χρειαστεί να το κάνεις.

Χωρίς σχέση
Με γεμάτες τις ψυχικές σου μπαταρίες και με την ενισχυμένη διάθεση σου για φλερτ και γνωριμίες θα απολαύσεις μια πολλά υποσχόμενη εβδομάδα που θα σε ικανοποιήσει. Ο αισθησιασμός σου αναμένεται να μαγνητίσει ένα νέο πρόσωπο που θα σε φλερτάρει με έναν πολύ έξυπνο και ευγενικό τρόπο. Επειδή όμως το παιχνίδι μπορεί να σοβαρέψει απότομα, βεβαιώσου κατά πόσο διατίθεσαι να ανοιχτείς περισσότερο.


Καρκίνος: 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος
Σε σχέση
Το κλίμα θα είναι έντονο αυτή την εβδομάδα στη σχέση σου, για αυτό και πρέπει να προσέξεις πολύ. Η τάση σου να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και να δρας παρορμητικά, μπορεί να σε φέρει σε ένταση με το ταίρι σου. Επειδή δεν θα μπορείς να δεις ξεκάθαρα κάποια πράγματα, πρόσεχε πώς διατυπώνεις αυτά που θέλεις να πεις και τις κινήσεις σου. Μπορείς να διαχειριστείς ωφέλιμα αυτή την έντονη ενέργεια, διοχετεύοντάς την στο σεξουαλικό κομμάτι, όπου κανείς από τους δύο δε θα βγει ζημιωμένος.   

Χωρίς σχέση
Αναγνωρίζεις πλέον πως δεν αξίζει να στεναχωριέσαι για κάτι που έχει τελειώσει και προχωράς παρακάτω. Ωθείσαι αυτή την εβδομάδα να ζήσεις έντονες ερωτικές στιγμές και μάλιστα με ένα πρόσωπο που κατά κάποιο τρόπο σχετίζεται με τον επαγγελματικό σου χώρο. Η γνωριμία συντελείται κάτω από μυστήριες καταστάσεις και θα αποδειχτεί αρκετά μοιραία στο μέλλον.


Λέων: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά
Σε σχέση
Τέλος ερωτικής αναμονής και ευχάριστες εξελίξεις προμηνύονται αυτή την εβδομάδα. Ερωτικές διαβεβαιώσεις και εκδηλώσεις τρυφερότητας και αγάπης, αναθερμαίνουν τον έρωτα και δίνουν ένα νέο αέρα στην σχέση σου. Αυτές τις μέρες θα απολαύσεις αρμονική επικοινωνία με το ταίρι σου και θα περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του, κάνοντας διάφορα πράγματα που ευχαριστούν και τους δύο και κυρίως ανανεώνοντας το σεξουαλικό κομμάτι.  

Χωρίς σχέση
Μπορεί ο έρωτας να λείπει από τη ζωή σου, ετοιμάσου όμως αυτές τις μέρες να τον υποδεχθείς. Αρχίζεις πάλι να μπαίνεις στο παιχνίδι του φλερτ και να αναπτύσσεις ερωτικό ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο που ήδη ξέρεις αλλά που ποτέ δε φανταζόσουν πως θα έβλεπες με τέτοιο μάτι. Απόλαυσε την κάθε στιγμή και αφέσου στην μαγεία της αγάπης.


Παρθένος: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού
Σε σχέση
Θα κρατήσεις μια δύσπιστη στάση απέναντι στο ταίρι σου, καθώς θα θεωρήσεις πως κάτι σου κρύβει. Μπορεί να σου κολλάει μια συγκεκριμένη σκέψη στο μυαλό που δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις. Ωστόσο αντί να χαλιέσαι και να βγάζεις δικά σου συμπεράσματα, που ενδεχομένως δεν ισχύουν, ο καλύτερος τρόπος για να δεις αν οι αμφιβολίες σου ισχύουν είναι να συζητήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου και να παρατηρήσεις τη συμπεριφορά του. 

Χωρίς σχέση
Θα εντείνεις τις προσπάθειες σου να πλησιάσεις με έξυπνο τρόπο το άτομο που σε ενδιαφέρει, σκαρώνοντας διάφορα κόλπα. Θα βάλεις μπρος την εξυπνάδα σου και θα κινηθείς με πλάγιο τρόπο ώστε να μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά του και να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή του. Ένα τρίτο πρόσωπο θα σου αποκαλύψει κάποια πράγματα που θα είναι προς όφελος σου αρκεί να μην δείξεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πως τα γνωρίζεις.


Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι
Σε σχέση
Σκηνές ζήλιας και κτητικότητα από πλευράς του αγαπημένου σου προσώπου θα δημιουργήσουν ένα έντονο κλίμα που εσύ καλείσαι να διαχειριστείς. Η αιτία θα είναι ένα θέμα που αντιμετωπίσατε στο πρόσφατο παρελθόν αλλά δε το λύσατε οριστικά. Με το να αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο το ταίρι σου, κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Απόφυγε τις αμφιταλαντεύσεις και προσπάθησε να μιλήσεις ανοιχτά. Η ειλικρίνεια μπορεί να σώσει το δεσμό σου, διότι αν δε το κάνεις, κινδυνεύει να διαλυθεί.

Χωρίς σχέση
Πολύ πιθανό να επανεμφανιστεί στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, με το οποίο είχατε αφήσει κάποια θέματα ανοιχτά, δίνοντας σου την ευκαιρία να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα. Βέβαια κράτα μικρό καλάθι σε υποσχέσεις που θα ακούσεις. Μια νέα αρχή μπορεί να φαίνεται εφικτή, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο και θα λειτουργήσουν αρνητικά στο μέλλον. Μην πέσεις πάλι στα ίδια λάθη, μάθε από τις εμπειρίες σου.


Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας
Σε σχέση
Απρόσμενα νέα από το εξωτερικό και γενικά από κάπου μακριά θα έχεις αυτή την εβδομάδα τα οποία θα σε ξεσηκώσουν με το ταίρι σου για ένα ταξίδι μεγάλο που θα αποφασίσετε να κάνετε από κοινού και θα συνδυάσετε και την διασκέδαση αλλά και κάποια νέα αλλαγή που θα αφορά μια επαγγελματική πρόταση. Είστε σε όλα μαζί με το ταίρι σου και αυτό σας ενώνει πιο πολύ σε κάθε κατάσταση που αντιμετωπίζετε από κοινού με ηρεμία και εξυπνάδα. 

Χωρίς σχέση
Την εβδομάδα αυτή ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σου μέσα από μια επικοινωνία μακρινή, πιθανόν να είναι και διαδικτυακή επικοινωνία γιατί το πρόσωπο αυτό έρχεται από μακριά. Είναι πολύ πιθανόν να εδρεύει και στο εξωτερικό. Νέες επαφές λοιπόν θα σου χαρίσουν ένα φλερτ με έναν καινούργιο πολιτισμό και μια καινούργια ερωτική αλλά διαφορετική κουλτούρα.


Τοξότης: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα
Σε σχέση
Αναζωπύρωση του πάθους και βελτίωση της επικοινωνίας με το ταίρι σου προβλέπεται γι’ αυτή την εβδομάδα. Αν ξεκίνησες πρόσφατα μια σχέση, βλέπεις τα πρώτα θετικά σημάδια και αισθάνεσαι πως το νέο σου ταίρι σου παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα. Αν ήδη βρίσκεσαι σε μια μακροχρόνια δέσμευση που πέρασε πολλές τρικυμίες, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις, να περάσεις τρυφερές στιγμές με το άλλο σου μισό, να αποκαταστήσεις την σταθερότητα και να νιώσεις γαλήνη ψυχής στην αγκαλιά του. 

Χωρίς σχέση
Το τοπίο στα ερωτικά σου αρχίζει να ξεκαθαρίζει, πλέον μπορείς να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά. Αν έχεις κάνει κάποια γνωριμία πρόσφατα, αυτή την εβδομάδα τα πράγματα εξελίσσονται πολύ θετικά για σένα, καθώς το πρόσωπο στο οποίο έχεις επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου σού ξεκαθαρίζει τα συναισθήματά του και διεκδικεί μια πιο ουσιώδη και σταθερή δέσμευση μαζί σου. Καλό θα είναι να τολμήσεις από την πλευρά σου να του δείξεις τι αισθάνεσαι και να κάνεις βήματα που θα σας φέρουν πιο κοντά.


Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Δρόμος
Σε σχέση
Θα διανύσεις μια εβδομάδα αποφάσεων. Πάντα στη ζωή μας μια απόφαση είναι δύσκολη γιατί πρέπει κάτι να αφήσεις πίσω, όμως έρχεται η στιγμή που αυτή η απόφαση είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στη ζωή. Το ταίρι σου θα σου βάλει το δίλλημα και εσύ θα πρέπει με το χέρι στην καρδιά να διαλέξεις αυτό που είναι καλύτερο και για τους δύο σας και αυτό που θα σας οδηγήσει στην τελειοποίηση της σχέσης σας.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις επιτακτικά την ανάγκη να αλλάξεις αυτή την κατάσταση και να ανατρέψεις όλα τα άσχημα συναισθήματα,  που σε περιτριγυρίζουν. Νιώθεις ότι εσύ είσαι η αιτία που δεν μπορείς να βρεις το ταίρι που σου ταιριάζει και θα θελήσεις να κάνεις ριζικές αλλαγές στην συμπεριφορά σου, στην εμφάνιση σου, σε όλο σου το στυλ, προκειμένου να πετύχεις αυτό που προσδοκείς. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου ή θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπο να έρθεις άμεσα σε επαφή μαζί του ή θα το απορρίψεις μια για πάντα.


Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα διαπιστώσεις πως έχει έρθει η ώρα να βάλεις φρένο σε οτιδήποτε γίνεται μέσα στην σχέση και νοιώθετε πως σε πληγώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι μειονεκτικά. Αν νιώσεις πως έχεις προσπαθήσει περισσότερο από όσο σου επιτρέπουν οι δυνατότητες σου και παρόλα αυτά εξακολουθεί να μην υπάρχει επικοινωνία με το ταίρι σου, τότε θα πρέπει να μπεις στη διαδικασία να δώσεις ένα τέλος σε μια κατάσταση που δεν προχωράει άλλο.  

Χωρίς σχέση
Στο διάστημα αυτών των ημερών θα μπεις σε μια εσωτερική διαδικασία και θα κάνεις μια αυτοαξιολόγηση στις επιθυμίες σου όσον αφορά τον έρωτα. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα βρεις πράγματα που ως τώρα εμπόδιζαν τη χαρά και την ευτυχία σου. Σε πρακτικό επίπεδο θα νοιώσεις πως όποιο άτομο σε φλερτάρει δεν ταιριάζει με τα κριτήριά σου ή μπορεί να είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.


Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να οργανώσεις μία εκδρομή με το ταίρι σου που θα σας ανανεώσει εσωτερικά και τους δυο και θα μπορέσετε να χαλαρώσετε παρέα. Περάστε λίγο χρόνο μαζί μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητα ώστε να αλλάξετε λίγο την ρουτίνα σας και να θυμηθείτε τα ωραία του πρώτου καιρού της σχέσης σας και αυτό είναι κάτι που θα αναθερμάνει τη μεταξύ σας κατάσταση.   

Χωρίς σχέση
Ξεκινάς την εβδομάδα σου με μια αισιόδοξη, χαρούμενη και ανάλαφρη διάθεση. Η επιθυμία για έρωτα και περιπέτεια θα είναι ισχυρή και θα αποφασίσεις να ανοίξεις τα φτερά σου προς νέες άγνωστες κατευθύνσεις, αφήνοντας πίσω το παρελθόν σου. Ίσως τώρα είναι η στιγμή που ξεπερνάς μια παλαιότερη σχέση που σε πλήγωσε και νιώθεις έντονα την ανάγκη για κάτι καινούργιο. Μια γνωριμία πάνω σε ταξίδι ή με κάποιο πρόσωπο από μακρινό μέρος είναι εξαιρετικά πιθανή.