astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 5/11 έως 11/11/2018

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 5/11 έως 11/11/2018

Κριός: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα
Σε σχέση
Θα νιώσεις μεγάλη σύγχυση, γιατί θα διαισθανθείς πως το άλλο σου μισό κάτι κρύβει ή δεν σου λέει όλη την αλήθεια μιας κατάστασης. Μπορεί να μην ισχύει τίποτα τέτοιο και να είναι όλα στο μυαλό σου, αλλά εσύ δε θα βρεις ηρεμία αν δεν ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα. Σε αυτή σου την προσπάθεια θα ήταν συνετό να αποφύγεις την ειρωνεία και τα νεύρα γιατί δεν θα βγάλεις άκρη. Βρες λίγο χρόνο για να διώξεις τις μπερδεμένες σκέψεις και κάνε την συζήτηση που θες μόνο όταν θα είσαι σε θέση να σκεφτείς καθαρά. 

Χωρίς σχέση
Όσο και αν προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία τα ερωτικά σου, δε θα μπορέσεις να καταλήξεις πουθενά. Αφενός γιατί τα μηνύματα που λαμβάνεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι ασαφή, αφετέρου γιατί και εσύ μέσα σου δεν έχεις ξεκαθαρίσει αν θες κάτι παραπάνω η μια σχέση που δε θα σε δεσμεύει. Ξεκαθάρισε πρώτα τι θέλεις πριν πάρεις πρωτοβουλίες και μιλήσεις. Μην μπερδεύεις παραπάνω την κατάσταση από όσο πρέπει.


Ταύρος: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος
Σε σχέση
Θα προκληθούν συγχύσεις στη σχέση σου εξαιτίας του ότι από τη μια έχεις πολύ ανεκτική συμπεριφορά και συγχωρείς πολύ εύκολα και από την άλλη κρίνεις πολύ αυστηρά το ταίρι σου. Αυτή η συμπεριφορά μπερδεύει το έτερο ήμισυ, καθώς δεν ξέρει τι ακριβώς σε πειράζει και τι όχι. Για αυτό είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσεις τα όρια σου αυτή την εβδομάδα και να μιλήσεις με ειλικρίνεια για όσα σε ενοχλούν ώστε να διασφαλίσεις την απαραίτητη ισορροπία μεταξύ σας.

Χωρίς σχέση
Θα σου είναι δύσκολο να διακρίνεις αν κάποιο πρόσωπο είναι κατάλληλο ή ακατάλληλο για σένα, και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονα ξεσπάσματα και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές που πρέπει να αποφευχθούν. Χρειάζεται να ψάξεις μέσα σου τις απαντήσεις που αναζητάς και να μην βρίσκεις συνεχώς αφορμές για να κατηγορείς τους άλλους πως δεν είναι ξεκάθαροι. Μπορείς να διαχειριστείς την ένταση της εβδομάδας με πιο δημιουργικούς τρόπους για να αποφύγεις τα μπερδέματα.


Δίδυμος: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά
Σε σχέση
Είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψεις αυτή την εβδομάδα πως ένα άτομο από το κοινό περιβάλλον σας, διαδίδει διάφορα ψέματα για σένα και το ταίρι σου και σας σχολιάζει. Ίσως να έχει ήδη προηγηθεί ένταση με το ταίρι σου εξαιτίας αυτού του προσώπου. Ευτυχώς όμως θα αποκτήσεις επίγνωση της κατάστασης και θα κρατήσεις τις ανάλογες αποστάσεις. Ένα σημαντικό μάθημα που παίρνεις από αυτό είναι πως δεν αξίζει να ακούς τι λένε οι άλλοι, αλλά πάντα να μιλάς πρώτα με το ταίρι σου. 

Χωρίς σχέση
Ένα αναπάντεχο μήνυμα ή τηλεφώνημα μπορεί να ξαναφουντώσει το ενδιαφέρον σου για ένα πρόσωπο που είχες γνωρίσει. Θα ξεκινήσουν πολλές συζητήσεις μεταξύ σας και θα ειπωθούν τα κατάλληλα λόγια από πλευράς σου ώστε να καταλάβει πως διατίθεσαι να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία μεταξύ σας. Αν αναζητάς κάτι εντελώς καινούργιο, θα το βρεις ίσως μέσα από κάποιο κοινωνικό δίκτυο ή παρέα φίλων.


Καρκίνος: 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί
Σε σχέση
Αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει με φορτισμένες τις μπαταρίες σου και ενισχυμένη την αισιοδοξία σου. Θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο από θέματα εργασίας που σε έχουν βαρύνει και να δώσεις την προσοχή σου στο ταίρι σου, που δικαίως, νιώθει πως το έχεις παραμελήσει. Το θετικό είναι πως μέσα από μια πολύ δημιουργική διαδικασία θα μπορέσεις να δουλέψεις θέματα που σε απασχολούν σε προσωπικό επίπεδο αλλά και θέματα της σχέσης σου που εκκρεμούν και πρέπει να ξεκαθαρίσουν. Αυτό θα συμβάλλει στο να έρθετε πιο κοντά μεταξύ σας και να αφήσετε πίσω ότι σας βαραίνει. 

Χωρίς σχέση
Ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν αυτή την εβδομάδα στον ερωτικό τομέα. Είτε θέλεις να αναθερμάνεις μια παλιά σου γνωριμία είτε να κάνεις μια καινούργια, και στις δύο περιπτώσεις θα έχεις στρωμένο το δρόμο για να το πετύχεις. Μόνο φρόντισε να έχεις κατασταλάξει από πριν για το τι θες και να μην φερθείς επιπόλαια γιατί μπορεί να μπλοκάρεις τις καλές εξελίξεις. Κατά τα άλλα θα απολαύσεις φλερτ, κομπλιμέντα και πλησιάσματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου.


Λέων: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι
Σε σχέση
Η επιστροφή ενός παλιού έρωτα που σε είχε στιγματίσει, θα ταρακουνήσει το δεσμό σου και θα σου φέρει πολλά διλήμματα. Ακόμη και αν αντιμετωπίζεις προβλήματα στη σχέση σου, δε θα πρέπει να επιτρέψεις στο παρελθόν σου να χαλάσει μια πιθανή καλή μελλοντική πορεία. Αντί να τρέξεις σε μια αγκαλιά για παρηγοριά, που είναι γνώριμη αλλά που δεν έχει πλέον κάτι καινούργιο να σου δώσει, κάνε ό,τι χρειάζεται για να διαφυλάξεις την σχέση σου. 

Χωρίς σχέση
Ένα πρόσωπο έρχεται να ανάψει φωτιές στην καρδιά και στην ζωή σου. Η έλξη που θα νιώσεις θα είναι μοιραία, αλλά οι συνθήκες ενδέχεται να μην σου επιτρέψουν να εκδηλώσεις όσα αισθανθείς στον βαθμό και με τον τρόπο που θα ήθελες. Ναι μεν θα υπάρχει αμοιβαιότητα και αυτό είναι κάτι που θα το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή, για κάποιο λόγο ότι γίνει μεταξύ σας θα πρέπει να παραμείνει μυστικό για αρκετό καιρό. Πρόσεχε όμως γιατί η φωτιά μπορεί να σε κάψει, αν μπεις σε αυτό το παιχνίδι, δεν υπάρχει γυρισμός.


Παρθένος: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι
Σε σχέση
Θα προσπαθήσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες στο δεσμό σου, όσο και αν η συμπεριφορά του αγαπημένου σου προσώπου σε εκνευρίζει και παρατηρείς κάποια πράγματα που επαναλαμβάνονται. Απέφυγε εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον που μπορεί να βλάψουν την σχέση σου και αν νιώθεις πως κάποια κοντινά σου άτομα, εναντιώνονται στη σχέση σου, προσπάθησε να την υπερασπιστείς και να θέσεις κάποια όρια. 

Χωρίς σχέση
Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλες τις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει στο παρελθόν για να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα σε σχέση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά σε ταλαιπωρεί. Οι συμβουλές τρίτων δεν είναι και τόσο ευνοϊκές αυτό το διάστημα, καλύτερα να δράσεις σύμφωνα με τα δικά σου πιστεύω. Μπορεί να φοβάσαι να ρισκάρεις, όμως αν δεν το κάνεις, δε θα μάθεις ποτέ.


Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί
Σε σχέση
Έπειτα από κάποια σκαμπανεβάσματα που θα βιώσεις αυτές τις ημέρες, στο τέλος θα μπορέσεις να βρεις τη χρυσή τομή μεταξύ δέσμευσης και ανεξαρτησίας, αλλά και να ξεδιαλύνεις ζητήματα που προκαλούν δυσπιστία και ανασφάλεια στο ταίρι σου. Θα ζυγίσεις με προσοχή τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης προκειμένου να πάρεις τις αποφάσεις που θα δώσουν μια νέα διάσταση στο δεσμό σου και θα σας φέρουν φυσικά πιο κοντά. 

Χωρίς σχέση
Αποκτάς μεγαλύτερη τόλμη στα ερωτικά θέματα και βάζεις μπρος τα σχέδια σου για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σου έχει κάνει το κλικ ή να γνωρίσεις κάτι νέο. Δεν αποκλείεται να προκύψει μια ερωτική γνωριμία μέσα από παρέα φίλων, που θα σε τονώσει από όλες τις απόψεις. Η διορατικότητα σου και η εμπειρία που έχεις αποκτήσει από προηγούμενες σχέσεις, συντελούν σε σωστά βήματα που ξεκλειδώνουν την ερωτική ευτυχία.


Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο
Σε σχέση
Καταλαβαίνεις πως χρειάζονται πιο ουσιαστικές αλλαγές για να μπορέσει η σχέση σου να εξελιχτεί και να σταθεροποιηθεί. Σίγουρα από πλευράς σου θα κάνεις τους απολογισμούς σου και θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις τη συμπεριφορά σου σε θέματα που το ταίρι σου έχει δείξει πως ενοχλείται. Θα προσπαθήσεις επίσης να φέρεις και μια ανανέωση στο κρεβάτι σας και να βρεις νέους τρόπους να ικανοποιήσεις το ταίρι σου αλλά και εσένα. 

Χωρίς σχέση
Μπορεί να ανακαλύψεις πως τα συναισθήματα σου για ένα πρόσωπο παραμένουν έντονα, άσχετα αν έχετε απομακρυνθεί και η σχέση σας έχει λήξει εδώ και πολύ καιρό. Αυτό θα σε ωθήσει να κάνεις μια κίνηση για να δεις αν συμβαίνει το ίδιο και από πλευράς του/της και υπάρχει πιθανότητα να γίνει μια νέα αρχή. Πριν το κάνεις όμως, επειδή θέλεις να έχεις μια σιγουριά, προσεγγίζεις ένα κοινό πρόσωπο που μπορεί να σου δώσει κάποιες πληροφορίες που χρειάζεσαι.


Τοξότης: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη
Σε σχέση
Δύσκολα θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις το ταίρι σου με αντικειμενικότητα, καθώς τα συναισθήματα σου θα είναι φορτισμένα. Ένα γεγονός θα ξυπνήσει έντονες ανασφάλειες και ζήλεια που μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω στο δεσμό σου.  Οι απαντήσεις βρίσκονται θαμμένες σε κάτι που συνέβη ή ειπώθηκε στο πρόσφατο παρελθόν. Μην φερθείς με επιπολαιότητα και άφησε την διαίσθηση σου να σε καθοδηγήσει.  

Χωρίς σχέση
Είναι πολύ πιθανό αυτή την εβδομάδα να εμφανιστεί στο δρόμο σου ένα πρόσωπο με το οποίο θα νιώσεις έντονα συναισθήματα και θα ζήσεις πράγματα που θα σε σημαδέψουν. Αν πάλι σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο, θα βρεθείς σε μια κατάσταση που τα μηνύματα που θα λαμβάνεις θα είναι διφορούμενα και αυτό θα σε αναστατώσει, όμως το βλέμμα πολλά προδίδει και οδηγεί σε εξελίξεις που χρωματίζονται έντονα από το ρομαντικό στοιχείο.


Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Δρόμος
Σε σχέση
Μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα αναμένεται για σένα και αυτό γιατί θα αρχίσεις να διαπιστώνεις πως η πορεία και εξέλιξη της σχέσης σου έχει πάρει διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που προσδοκούσες. Σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείς με καθαρό μυαλό όλες τις παραμέτρους για να μπορέσεις να πάρεις την απόφαση που πρέπει. 

Χωρίς σχέση
Η ανανέωση του κύκλου των γνωριμιών σου θα είναι το στοιχείο που θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτή την εβδομάδα. Πολλά από τα πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν θα θελήσουν μια παροδική κατάσταση και κάποια άλλα μια σταθερή κατάσταση. Εσύ όμως θα πρέπει να καθορίσεις τα κριτήρια της αναζήτησης σου για  να αποφύγεις μελλοντικά μπερδέματα.


Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος
Σε σχέση
Μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα αναμένεται να διανύσεις. Θα αρχίσεις να νιώθεις ότι στη σχέση σου τα πράγματα παίρνουν μια περίεργη τροπή και θα διαπιστώσεις ότι ένα τείχος αρχίζει να υψώνεται ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι λόγω διαφόρων προβλημάτων. Αυτό θα σας φέρει σε μια έντονη απομάκρυνση. Από την πλευρά σου όμως δε χρειάζονται χειρισμοί που θα φέρουν τα πράγματα στα άκρα, αλλά την κατάλληλη στιγμή να γίνει μεταξύ σας μία συζήτηση που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο. 

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα αρχίζεις να νιώθεις μια έντονη απογοήτευση για τα μέχρι τώρα αποτέλεσμα των γνωριμιών σου. Αυτό θα σε κάνει να παρατηρείς τους ανθρώπους γύρω σου πιο προσεκτικά και θα υπάρξει από την πλευρά σου έντονη επιλεκτικότητα απέναντι σε καινούργιες γνωριμίες. Αν μια γνωριμία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη θα πρέπει να αφήσεις την κατάσταση να εξελιχθεί χωρίς βιασύνες.


Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα προσπαθήσεις να ξεκολλήσεις το άλλο σου μισό σου από τα συνηθισμένα με αποτέλεσμα να ανοιχτείτε σε νέα πράγματα και να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό στον ερωτικό τομέα ή γενικά στην καθημερινότητα σας. Μπορεί ο συναγερμός για αλλαγή να χτυπά μανιωδώς, γι αυτό και εσύ δε θα κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια. Φέρνεις ανανέωση στο δεσμό σου, ευχάριστες εκπλήξεις σου φτιάχνουν την διάθεση και με το ταίρι σου καταφέρνετε να ξεπεράσετε κάποιες αναστολές. Αυτό σας φέρνει πιο κοντά και αισθάνεστε και οι δύο σαν να ξαναβρήκατε τον έρωτα σας. 

Χωρίς σχέση
Την εβδομάδα αυτή θα θελήσεις να ρισκάρεις στον έρωτα, να το ρίξεις λίγο έξω και να προσθέσεις δράση και περιπέτεια στη ζωή σου, αν το πρόσφατο διάστημα βάλτωσες στη ρουτίνα. Μια νέα γνωριμία με άτομο που θα είναι τελείως διαφορετικό από εσένα, ακόμη και ασυνήθιστο, θα σου ασκήσει έντονο μαγνητισμό και θα σε κάνει να αισθανθείς ζωντάνια. Μπορεί να μην σου προσφέρει εχέγγυα για μελλοντική εξέλιξη, εσένα όμως δε θα σε νοιάξει αυτό, αλλά θα προσπαθήσεις να απολαύσεις τις στιγμές για όσο διαρκέσουν.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: