astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 19/12 έως 25/12/2016

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 19/12 έως 25/12/2016


Κάθε εβδομάδα η Σία Γαλάτη ανοίγει για σένα την περίφημη τράπουλα της Madame. Lenormand. Τα χαρτιά τα σχεδίασε η ίδια η Madame Lenormand και έχει μείνει γνωστή στην ιστορία καθώς την συμβουλεύονταν πρωτεργάτες της Γαλλικής Επανάστασης, όπως ο Ροβεσπιέρος και ο Μαρά, αλλά και η ίδια η Αυτοκράτειρα Ιωσηφίνα. Δες τα αισθηματικά σου μέσα από το αστρολογικό κλίμα της εβδομάδας και την Αθηνά Δούκα.


 • Κριός: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι Το Φέρετρο
Σε σχέση:
Ωθείσαι αυτή την εβδομάδα να γκρεμίσεις όσα δε σου αρέσουν στη σχέση σου ή ακόμη και στην συμπεριφορά σου και με έντονο συναίσθημα να τα ξαναχτίσεις από την αρχή σε πιο γερά θεμέλια. Θα προσπαθήσεις να διαγράψεις το παρελθόν σου και συγχρόνως θα υποβάλεις τη σχέση σου σε δοκιμασίες για να δεις αν αντέχει και αξίζει, για να ξέρεις αν θα πρέπει να προχωρήσεις μπροστά ή να συνεχίσεις να παλεύεις για καλύτερες μέρες.

Χωρίς σχέση:
Συνειδητοποιείς πως η δράση σου εμποδίζεται γιατί εσύ προσπαθείς να προφυλάξεις τα συναισθήματα σου για να μην πληγωθείς, κι αυτό σε κάνει να λειτουργείς πολύ αμυντικά και κόντρα στις επιθυμίες σου. Θα θελήσεις να διαγράψεις οτιδήποτε σε έχει πονέσει και να ξαναγεννηθείς από τις στάχτες σου. Να πας πίσω το παρελθόν σου για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά. Αν υπάρχει μια εκκρεμότητα, φροντίζεις αυτές τις μέρες να την κλείσεις και να πεις όλα όσα κρατάς μέσα σου. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Ταύρος: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα
Σε σχέση:
 Αυτή την εβδομάδα ίσως η ζήλια να σου θολώσει το μυαλό και να παρασυρθείς σε κινήσεις που θα έχουν άσχημο αντίκτυπο στον δεσμό σου. Αν προσπαθήσεις να ασκήσεις ασφυκτικό έλεγχο στο ταίρι σου, πολύ πιθανό να προσπαθήσει να αντισταθεί με αποτέλεσμα να έρθετε σε ρήξη. Απόφυγε τις ανακρίσεις και τις κτητικές συμπεριφορές, δώσε του χρόνο και χώρο για να εκφραστεί.

Χωρίς σχέση:
Αυτή η εβδομάδα σου φέρνει μια νέα γνωριμία που θα καλύπτει αυτές τις ανάγκες σου. Αν θέλεις να προχωρήσει ομαλά δε θα πρέπει να χάσεις τον έλεγχο και να αφήσεις σκοτεινά συναισθήματα να σε οδηγήσουν σε απόλυτες συμπεριφορές. Ο νέος σου σύντροφος θα είναι πολύ δυναμικός και ένα άτομο στο οποίο θα μπορείς να βασιστείς. Με λίγο αυτοέλεγχο και υπομονή, όλα θα εξελιχθούν. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. • Δίδυμος: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά
Σε σχέση:
Εκδηλώνεις προς το ταίρι  σου την ερωτική σου διάθεση με πιο χαριτωμένο, θετικό, ρομαντικό και γεμάτο χιούμορ τρόπο. Διασκεδάσεις, ατελείωτες συζητήσεις και ανέμελες στιγμές θα ανανεώσουν τον έρωτα σου και θα σε φέρουν πιο κοντά με το άλλο σου μισό. Η καρδιά σου χτυπά σε δυνατούς ερωτικούς ρυθμούς και νιώθεις πιο ερωτευμένη από ποτέ. Πρόσεξε μόνο την επιπολαιότητα σου ,γιατί τότε υπάρχει κίνδυνος να αμφισβητηθεί η αξιοπιστία σου.

Χωρίς σχέση: Καλό θα ήταν να αρχίσεις να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα για κάτι καινούργιο στην προσωπική σου ζωή. Υπάρχουν άτομα γύρω σου που δεν μπορούσαν για αρκετό καιρό να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους προς εσένα, αυτή την εβδομάδα όμως βλέποντας πως η αυτοπεποίθηση σου βρίσκεται στα ύψη, θα προσπαθήσουν να κάνουν κάποια διακριτική κίνηση περιμένοντας από εσένα το πράσινο φως για να προχωρήσουν περαιτέρω. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Καρκίνος: 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί
Σε σχέση:
Η ερωτική σου ζωή απογειώνεται ακόμα περισσότερο αυτή την εβδομάδα. Το κλίμα γίνεται πιο παιχνιδιάρικο, ξέγνοιαστο και ευχάριστο, ενώ δεν χορταίνεις να περνάς ρομαντικό χρόνο με το άλλο σου μισό και να βρίσκετε νέες συζητήσεις και δραστηριότητες που να κρατάνε το ενδιαφέρον ζωντανό. Αυτές οι γιορτές σε θέλουν να χαίρεσαι τον έρωτα αυθόρμητα και σαν μικρό παιδί να χάνεσαι στον έρωτα με το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Χωρίς σχέση: Αν έχεις βαρεθεί να είσαι ελεύθερο πουλί, το σύμπαν είναι με το μέρος σου αυτή την εβδομάδα και σου δίνει ευκαιρίες για να δημιουργήσεις μια νέα σχέση και να τερματίσεις την μοναξιά. Οι πιθανότητες να ερωτευθείς και μάλιστα κεραυνοβόλα, είναι μεγάλες. Ο νέος έρωτας που θα μπει στη ζωή σου θα σου βγάλει το παιδί από μέσα σου και θα νιώσεις άνετα να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς στρατηγικές και μεθοδευμένες συμπεριφορές. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Λέων: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Δρόμος
Σε σχέση:
Αυτή την εβδομάδα η σχέση σου μπαίνει στο μικροσκόπιο. Θα εξετάσεις τι πάει καλά και τι όχι, και θα προσπαθήσεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και να αλλάξεις αρρωστημένους τρόπους συμπεριφοράς που σε φέρνουν σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου. Θα κάνεις σημαντικές συζητήσεις μαζί του που θα σε ωθήσουν πάρεις αποφάσεις που θα θέσουν υγιέστερες βάσεις για το κοινό σας μέλλον.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα αντιμετωπίσεις βαθύτερα διλήμματα που αφορούν τα ερωτικά σου. Να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, να το ξαναπροσπαθήσεις ή να δώσεις ευκαιρία σε μια νέα γνωριμία; Ένα φιλικό σου πρόσωπο θα σου δώσει χρήσιμες συμβουλές που θα σε βάλουν να βάλεις μια τάξη στις σκέψεις σου και να εστιάσεις στις πρακτικές επιθυμίες σου.Οι αποφάσεις που θα πάρεις σε καμία περίπτωση δε θα σε απογοητεύσουν. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Παρθένος: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια
Σε σχέση:
Οι φετινές γιορτές προμηνύονται άκρως ευχάριστες και ξέγνοιαστες καθώς θα περάσεις πιο πολύ χρόνο με το άλλο σου μισό και θα κάνετε πράγματα που θα ενδυναμώσουν τον έρωτα σας και θα σας φέρουν πιο κοντά. Διασκεδάσεις, έξοδοι, βόλτες και καυτές ερωτικές συνευρέσεις θα κάνουν τις καρδιές σας να χτυπούν σαν μία. Αφήνεις τον έρωτα να σε συνεπάρει και να σε οδηγήσει στις πιο μαγικές στιγμές που θα γράψουν την δική τους ιστορία.

Χωρίς σχέση:
Αυτή η εβδομάδα μπορεί να σου φέρει ένα ξαφνικό και δυνατό έρωτα που θα σε μαγέψει απ την πρώτη στιγμή που θα τον συναντήσεις. Ο εκλεπτυσμένος και ρομαντικός τρόπος που θα σε προσεγγίσει θα ξεκλειδώσει την καρδιά σου ενώ χάλια και όμορφα λόγια θα σε κάνουν να πετάξεις στα ουράνια έπειτα από μια αβέβαιη περίοδο.
Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος
Σε σχέση:
Εστιάζεις στην σχέση σου και προσεγγίζεις ευαίσθητα θέματα που προκάλεσαν τριγμούς, με όλη την καλή διάθεση να τα λύσεις με το σύντροφο σου. Λαμβάνεις υπόψη τα μαθήματα που πήρες στο παρελθόν, δείχνεις σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του συντρόφου σου και προσπαθείς με συνετούς χειρισμούς να ξεκαθαρίσεις μελανά σημεία και να κάνεις μια φρέσκια αρχή.

Χωρίς σχέση: Δε σε χαλάει η εργένικη ζωή, καθώς δεν σου λείπουν οι ερωτικές καταστάσεις, φανερές ή κρυφές, πάντα όλο και κάτι παίζει. Εντούτοις λαμβάνεις υπόψη σου πως ήρθε ο καιρός να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και να απομακρύνεις καταστάσεις που δε έχουν κάτι ιδιαίτερο, βαθύ και ουσιώδες να σου προσφέρουν. Σε αυτό πιθανόν να συντελέσει μια νέα γνωριμία έξω από τα δεδομένα σου που θα σε διεγείρει σωματικά, ψυχικά και εγκεφαλικά με ένα σχεδόν ακατανόητο τρόπο. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος
Σε σχέση:
Έξοδοι παρέα με φίλους, ομαδικές δραστηριότητες και βόλτες θα φέρουν ανανέωση στη σχέση σου. Θα αφήσεις στην άκρη τα σοβαρά θέματα που πρέπει να λύσεις με το άλλο σου μισό και θα δώσεις σημασία στην μεταξύ σας διασκέδαση και στο πώς περνάτε το χρόνο σας. Αν νιώθεις πως έχετε βαλτώσει στην ρουτίνα, θα κάνεις κινήσεις για να αναζωπυρώσεις τον ενθουσιασμό και να νιώσετε και οι δύο πως περνάτε πιο ευχάριστα. Θα φροντίσεις αυτές οι γιορτές να μείνουν αξέχαστες και για τους δύο.

Χωρίς σχέση: Θα βρίσκεσαι συνεχώς έξω με φιλικά πρόσωπα να διασκεδάζεις, να γνωρίζεις νέα άτομα και να φλερτάρεις. Θα απολαύσεις τον θαυμασμό των άλλων και θα δεχτείς πολλές προτάσεις για να βγεις ρομαντικά ραντεβού και να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική κατάσταση. Δεν κοιτάς να δεσμευτείς πάση θυσία αν δεν βρεις το κατάλληλο άτομο, αλλά κοιτάς να ευχαριστηθείς την ελευθερία σου και ίσως αυτό σε οδηγήσει να παίξεις σε διπλό ταμπλό δίχως τύψεις. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Τοξότης: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά
Σε σχέση:
Δημιουργείται αυτή την εβδομάδα ένα θετικό κλίμα στη σχέση σου και ενισχύονταιη επικοινωνία και οικοινές σας δραστηριότητες. Δε θα λείψουν οι ευχάριστες στιγμές και μέσα από κουβέντες και συζητήσεις θα μπορέσεις να δεις τη σχέση σου μέσα από ένα νέο πρίσμα που θα σου ανοίξει νέους δρόμους για το μέλλον. Όσα σε βασανίζουν, τώρα μπορείς να τα εκφράσεις στο ταίρι σου και να βρεις επιτέλους γαλήνη νου και ψυχής.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα ευνοηθούν επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις και διαπραγματεύσεις στα ερωτικά σου. Αν πέρασες μια μεγάλη περίοδο που επικρατούσε η  απόλυτη σιωπή, το κινητό σου αυτή την εβδομάδα δε θα σταματά να χτυπά, ενώ κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν από κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα σου λύσουν απορίες και θα ξέρεις τι να περιμένεις από δω και πέρα. Τέλος, ένα νέο ειδύλλιο που θα διεγείρει πρώτα το μυαλό σου είναι πιθανό. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. • Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη
Σε σχέση:
Θα σε κυριεύει καθ´ όλη την διάρκεια της εβδομάδας ένας έντονος ρομαντισμός που θα βρει ανταπόκριση και με το παραπάνω. Υπό το φως των κεριών έρχεσαι πιο κοντά με το άλλο σου μισό, τόσο συναισθηματικά όσο και σεξουαλικά. Η επικοινωνία γίνεται πιο τρυφερή, ερωτόλογα και τρυφερές εκδηλώσεις σε θέλουν να ζεις μια μαγική εβδομάδα, που σου υπενθυμίζει πως όταν αφήνεις ελεύθερη την καρδιά όλα είναι πιο φωτεινά.

Χωρίς σχέση: Οι αναμνήσεις του παρελθόντος και η ανάγκη σου για ασφάλεια θα σημαδέψουν τις εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Μπορεί να αναπολείς έναν έρωτα από το παρελθόν, που ίσως έληξε ξαφνικά ή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ή να φαντασιώνεσαι μια πολύ όμορφη ρομαντική ιστορία που θα ήθελες να συμβεί στη ζωή σου. Άφησε την διαίσθηση σου να καθοδηγήσει τις κινήσεις σου, ο έρωτας είναι κοντά, ζήσε την μαγεία του χωρίς να αφήνεις τη λογική να έχει τον πρώτο λόγο. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος
Σε σχέση:
Η επαφή με το άλλο σου μισό θα γίνει αυτές τις μέρες πηγή χαράς και ευτυχίας. Θα νιώθεις πως καταλαβαινόσαστε και λειτουργείτε από κοινού, κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς υπέροχα. Ερωτικές συζητήσεις και πειράγματα θα σας ανανεώσουν και θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν μικρά παιδιά. Η εβδομάδα αυτή συμβάλλει στο να έρθετε πιο κοντά και να απολαύσετε ξέγνοιαστα χρόνο παρέα, να κάνετε σχέδια για τις γιορτές, να βάλετε στόχους, να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

Χωρίς σχέση: Οι πιθανότητες να έρθει στη ζωή σου ένας συναρπαστικός έρωτας ή μια περιπετειώδης σχέση είναι μεγάλες. Ξέρεις τι θέλεις, έχεις θέσει τους στόχους σου και εστιάζεις στην ευτυχία σου, τίποτα δε μπορεί να χαλάσει τη διάθεση σου. Ενεργώντας σύμφωνα με όσα λέει η καρδιά σου, θα κάνεις την σωστή επιλογή και θα δεις τα πάντα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι
Σε σχέση:
Θα αντιμετωπίσεις εντάσεις και διαφωνίες με το ταίρι σου σου εξαιτίας κάποιων δυσάρεστων καταστάσεων που θα δημιουργηθούν. Θα σου είναι δύσκολο να λύσεις τις διαφορές τώρα, καθώς δε θα βρίσκεσαι και στην καλύτερη συναισθηματική κατάσταση. Ζήλια και καχύποπτες σκέψεις θα σε κυριαρχήσουν με αποτέλεσμα να κρατήσεις αποστασιοποιημένη στάση και να αμφισβητήσεις τα συναισθήματά του. Η εμπιστοσύνη τίθεται σε κρίση, απαιτείται ψυχραιμία και σύνεση.

Χωρίς σχέση: Τα ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα καλύπτονται από ένα πέπλο μυστηρίου. Θα νοιώσεις ακαταμάχητη έλξη για ένα πρόσωπο που όμως η διεκδίκηση του θα συνοδεύεται από πολλές εντάσεις. Ίσως το πρόσωπο αυτό είναι δεσμευμένο και δεν πρέπει το φλερτ σας να μαθευτεί προς τα έξω. Η σεξουαλική σου ζωή θα πάρει φωτιά και θα εκδηλώσεις έντονο πάθος που θα σε κάνει να αισθανθείς ζωντανή. Όμως μην περιμένεις κάτι παραπάνω από όλη αυτή την ιστορία, κράτα μικρό καλάθι. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: