astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 26/12/2016 έως 1/1/2017

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 26/12/2016 έως 1/1/2017


Κάθε εβδομάδα η Σία Γαλάτη ανοίγει για σένα την περίφημη τράπουλα της Madame. Lenormand. Τα χαρτιά τα σχεδίασε η ίδια η Madame Lenormand και έχει μείνει γνωστή στην ιστορία καθώς την συμβουλεύονταν πρωτεργάτες της Γαλλικής Επανάστασης, όπως ο Ροβεσπιέρος και ο Μαρά, αλλά και η ίδια η Αυτοκράτειρα Ιωσηφίνα. Δες τα αισθηματικά σου μέσα από το αστρολογικό κλίμα της εβδομάδας και την Αθηνά Δούκα.


 • Κριός: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι
Σε σχέση:
Θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις όμορφες και τρυφερές στιγμές την τελευταία εβδομάδα του έτους παρέα με το ταίρι σου εντός σπιτιού και να περάσετε οικογενειακά την αλλαγή του χρόνου καλώντας φιλικά πρόσωπα στο σπίτι. Γενικά καλό θα είναι να αποφύγεις να θίξεις θέματα του παρελθόντος αν δε θες να διαταράξεις το καλό κλίμα και εστίασε στα θετικά σημεία του δεσμού σου. Αν θες να νιώσεις ασφάλεια, πρέπει και εσύ να την προσφέρεις και να σταματήσεις να αμφιταλαντεύεσαι συνεχώς.

Χωρίς σχέση: Προτού κάνεις νέα ξεκινήματα στον έρωτα, απαιτείται να ξεκαθαρίσεις με το αισθηματικό παρελθόν σου. Πρέπει να δεχτείς ένα τέλος και να σταματήσεις να περιμένεις να συμβεί κάτι σε μια κατάσταση που έχει τελειώσει, γιατί βάζεις την ερωτική σου ζωή σε αναμονή ουσιαστικά περιμένοντας κάτι ανέφικτο. Φιλικά και οικογενειακά πρόσωπα μπορεί να συμβάλλουν στην σύναψη μιας νέας γνωριμίας με πολύ θετικές προοπτικές. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. • Ταύρος: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σπαθιά
Σε σχέση:
Αυτές τις γιορτές τις περνάς ευχάριστα, χωρίς δράματα, παρέα με το άλλο σου μισό κάνοντας πράγματα που φέρνουν ευτυχία. Δεν θα λείψουν οι διασκεδάσεις και οι παθιασμένες ερωτικές νύχτες που θα ενισχύουν την αισιοδοξία και την καλή διάθεση. Η αυγή του νέου έτους φέρνει μηνύματα ελπίδας και χαράς. Δωράκια, εκπλήξεις και εξομολογήσεις θα σε κάνουν να νιώθεις πως βρίσκεσαι στα σύννεφα. 

Χωρίς σχέση:
Το σύμπαν ευνοεί την αρχή ενός νέου ερωτικού ειδυλλίου που θα φέρει μπόλικη χαρά, διασκέδαση, περιπέτεια και ανανέωση στη ζωή σου.Η καλή τύχη στα ερωτικά σου είναι με το μέρος σου. Η τροπή που θα πάρουν τα αισθηματικά σου θα σου δώσει έντονη ικανοποίηση. Αυτές οι γιορτές δεν θα είναι σε καμία περίπτωση μοναχικές, καθώς θα περιτριγυρίζεσαι από αγαπητά πρόσωπα και πολλά άτομα θα σε προσεγγίσουνκάνοντας τα πάντα για να κερδίσουν τη σημασία σου. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. • Δίδυμος: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι
Σε σχέση:
Αυτή την εβδομάδα θα κριθεί η πορεία της σχέσης σου και θα γίνουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα. Θα διεκδικήσεις όσα θέλεις και πιθανόν αυτό να σε φέρει σε ρήξη με το άλλο σου μισό, αλλά δε θα κάνεις πίσω. Θα προσπαθήσεις να αναμορφώσεις ριζικά την κατάσταση και να κάνεις μια νέα αρχή με το άλλο σου μισό, αφού πρώτα κλείσετε κάποια καυτά θέματα που προκαλούν τριγμούς μεταξύ σας. Το παρελθόν πρέπει να σβήσει προκειμένου να μπορέσει η σχέση να λειτουργήσει στα νέα δεδομένα.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα σε διακρίνει τόλμη και αποφασιστικότητα στα ερωτικά σου ζητήματα. Θα αγωνιστείς για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου ακόμη και αν αυτό σε αποκόψει από κάποια πρόσωπα. Οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν δε θα είναι εύκολες. Πάθη, έντονα ξεσπάσματα και απρόβλεπτες καταστάσεις θα σε οδηγήσουν σε ένα καθοριστικό ξεκαθάρισμα που έπρεπε να είχε συμβεί εδώ και καιρό. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 • Καρκίνος: 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός
Σε σχέση:
Μέσα από εξόδους και κοινωνικές δραστηριότητες δένεσαι περισσότερο με το ταίρι σου και αναθερμαίνεται το πάθος στη σχέση σου.Προμηνύονται ευχάριστες αλλαγές, κίνηση των καταστάσεων και σημαντικές αποφάσεις που θα δώσουν νέα ώθηση στη σχέση σου. Αν κάποια σχέδια που κάνατε με τον άλλο σου μισό αναβλήθηκαν, θα μπορέσετε να τα βάλετε μπρος και να προχωρήσετε. Ένα κοντινό ταξιδάκι για να περάσετε την αλλαγή του χρόνου κάπου μαγευτικά θα σε ενθουσιάσει.

Χωρίς σχέση:
Η περίοδος αναμονής φτάνει στο τέλος της και αρχίζεις και βλέπεις σιγά σιγά τα πράγματα να κινούνται προς την κατεύθυνση που θέλεις. Είτε σε απασχολεί μια πρόσφατη γνωριμία, είτε ψάχνεις για ένα νέο ειδύλλιο που θα φέρει δράση στην ζωή σου, η εβδομάδα αυτή σου δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις για να δεις τις επιθυμίες σου να πραγματοποιούνται. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Λέων: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι
Σε σχέση:
Αυτή την εβδομάδα έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε σωματικό επίπεδο και μάλιστα σε μια περίοδο που το έχεις πραγματικά ανάγκη. Θα εκφράσεις χωρίς αναστολές τα πιο βαθιά σου συναισθήματα και τις ερωτικές διαθέσεις σου με θετικό αντίκτυπο στη σχέση σου. Ετοιμάσου να ζήσεις τις πιο μαγικές και αισθησιακές γιορτές της ζωής σου.

Χωρίς σχέση:
Αυτή την εβδομάδα αποπνέεις έντονη γοητεία και αισθησιασμό που μαγνητίζει τους γύρω σου, οπότε είναι φύσει αδύνατο να μην έχεις ερωτικές ευκαιρίες. Είτε θελήσεις να περάσεις καλά για τώρα είτε να ξεκινήσεις μια καινούργια σχέση με σοβαρές προοπτικές, θα απολαύσεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο και θα αφήσεις το πάθος να γεμίσει την ψυχή σου και να σε οδηγήσει στην απόλυτη ικανοποίηση. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Παρθένος: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα
Σε σχέση:
Έπειτα από μια μεγάλη περίοδο αβεβαιότητας και ανασφάλειας, μπορείς αυτή την εβδομάδα να χαλαρώσεις τις άμυνες σου και να απολαύσεις την ασφάλεια, την ηρεμία και την γαλήνη στην σχέση σου. Πολλά θέματα ξεκαθαρίζονται πριν μπει το νέο έτος, ώστε εσύ και το ταίρι σου να προχωρήσετε σε νέες βάσεις και να βάλετε νέους στόχους. Παρά τις δυσκολίες, συνειδητοποιείς πως δίπλα σου έχεις έναν άνθρωπο στον οποίο μπορείς να βασιστείς.

Χωρίς σχέση: Αναζητάς μια ουσιαστική δέσμευση που θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου, κάτι γερό και αληθινό. Το σύμπαν συμπράττει για να υλοποιηθεί αυτή σου η επιθυμία και σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που θα υπερκαλύπτει τις προσδοκίες σου. Το νέο ειδύλλιο μπορεί να ξεκινήσει σε χώρο εργασίας ή σε κάποιο χώρο που εσύ επισκέπτεσαι συχνά στην καθημερινότητά σου. Οι εξελίξεις θα είναι αργές αλλά σταθερές και δε θα σε απογοητεύσουν. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο
Σε σχέση:
Αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να κάνεις κάποιο ταξίδι για να περάσεις με το ταίρι σου αυτές τις γιορτές μακριά από τους περίεργους ρυθμούς της καθημερινότητας το οποίο θααναθερμάνει τον έρωτα σας και θα σας φέρνει πιο κοντά. Θα διώξεις τις μολυσμένες σκέψεις σου και θαεστιάσεις στα θέλω σου και στην εξέλιξη που επιθυμείς. Ο έρωτας αποκτά μια μαγική διάσταση και σε φέρνει σε επαφή με τα πιο βαθιά συναισθήματα σου, που πλέον ούτε θέλεις ούτε μπορείς να κρύψεις.

Χωρίς σχέση: Βόλτες, έξοδοι, ίσως και κάποιο ταξίδι θα είναι γεγονότα που θα δώσουν μια νέα τροπή στην ζωή σου και θα σε φέρουν σε επαφή με νέα άτομα. Ένα καινούργιο και έντονοφλερτ μπορεί να προκύψει κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή με ένα πρόσωπο που προέρχεται από ξένο μέρος. Θα είναι πολύ διαφορετικό απ τα δεδομένα σου, αλλά ακριβώς για αυτό το λόγο θα σε μαγέψει και θα σε κάνει να θες να βουτήξεις στα άδυτα του έρωτα και να ζήσεις εμπειρίες που θα σε ζωντανέψουν. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος
Σε σχέση:
Φιλικά πρόσωπα θα συμβάλλουν στο να έρθεις πιο κοντά με το άλλο σου μισό και να λυθούν παρεξηγήσεις που ταρακούνησαν τη σχέση σου. Από την άλλη, αν η σχέση σου δεν σε ικανοποιεί, δεν αποκλείεται να καταφύγεις στην αγκαλιά ενός φιλικού προσώπου που οι διαθέσεις του θα αποδειχθούν κατά πολύ παραπάνω από φιλικές. Σκέψου καλά τις κινήσεις σου, θα χρειαστεί να εξετάσεις με προσοχή αν η σχέση σου είναι διαλυμένη ή αν υπάρχουν περιθώρια να μπει σε τροχιά ανανέωσης.

Χωρίς σχέση:
Το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά και να σου χτυπήσει την πόρτα. Εσύ θα διστάσεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, καθώς σε έχεις πληγωθεί αρκετά και δεν έχεις καμία διάθεση να περάσεις ξανά τα ίδια. Φιλικά πρόσωπα θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο σε μια νέα ερωτική γνωριμία, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο να βρεις τον έρωτα μέσω μιας φιλικής παρέας ή στο πρόσωπο ενός παλιού γνωστού σου προσώπου. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Τοξότης: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος
Σε σχέση:
Ευχάριστα γεγονότα και καταστάσεις θα ενισχύσουν το ερωτικό κλίμα και θα ενδυναμώσουν το συναισθηματικό δέσιμο με το ταίρι σου. Θα διανύσεις αυτές τις γιορτές μέσα σε ένα διασκεδαστικό, αισιόδοξο και θετικό κλίμα που θα σε βοηθήσει να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου, να προσεγγίσεις θέματα που απέφευγες γιατί φοβόσουν και να τα λύσεις και να επικοινωνήσεις καλύτερα τα θέλω και τις ανάγκες σου στο άλλο σου μισό.

Χωρίς σχέση:
Ο έρωτας έρχεται αυτή την εβδομάδα να ρίξει τα βέλη του και να κάνει την καρδιά σου να φτερουγίσει. Συναντάς ένα νέο έρωτα σε κάποιο χώρο που σχετίζεται με γνώση, άθληση ή νυχτερινό κέντρο. Θα αισθανθείς πως βρήκες επιτέλους το πρόσωπο που έψαχνες. Το άτομο αυτό θα σε διεγείρει όχι μόνο σεξουαλικά, αλλά ψυχικά και εγκεφαλικά. Τα αισθηματικά σου μπαίνουν σε μια ξεκάθαρη πορεία. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας
Σε σχέση:
Μέσα από καινούργια σχέδια και δραστηριότητεςθα μπορέσεις να διατηρήσεις το ενδιαφέρον του αγαπημένου σου προσώπου και να αναθερμάνεις τον έρωτά σας. Υποδέχεσαι τη νέα χρονιά μέσα σε κλίμα ευτυχίας και διασκέδασης που αναπτερώνει την ελπίδα σου για ένα καλύτερο αύριο. Θα δεις κάποια από τα προβλήματα που μπλοκάρουν το δεσμό σου να απομακρύνονται και να βλέπεις πιο ξεκάθαρα τις λύσεις και προς τα πού πρέπει να κινηθείς.

Χωρίς σχέση: Η κοινωνική σου ζωή θα ενισχυθεί και αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες, να φλερτάρεις, να περάσεις καλά και να ξεκινήσεις ένα νέο ειδύλλιο που θα φέρει δράση, περιπέτεια και ενθουσιασμό στη ζωή σου. Μια νέα αισθηματική γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσω κάποιου φιλικού προσώπου ή κατά την διάρκεια κάποιας μετακίνησης, που θα σου δώσει πολύ χαρά και θα φέρει αλλαγές στη ζωή σου. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη
Σε σχέση:
Το ερωτικό πάθος απογειώνεται και καταφέρνεις όλα όσα θες καθώς ασκείς ακαταμάχητη γοητεία στο ταίρι σου, το οποίο δε μπορεί να σου χαλάσει κανένα χατίρι. Μια σημαντική συζήτηση που θα αφορά είτε απόκτηση απογόνου, επισημοποίηση σχέσης ή αποκάλυψη βαθύτερων αισθημάτων, θα σε κάνει να νιώσεις την απόλυτη ερωτική ευτυχία και να υποδεχτείς το νέο έτος με το χαμόγελο στα χείλη και την καρδιά σου ανακουφισμένη.

Χωρίς σχέση: Ασκείς επιρροή και μαγνητισμό που προσελκύει εκφράσεις θαυμασμού, φλερτ και ρομαντικά ειδύλλια που θα σημαδέψουν αυτή την εβδομάδα. Η σαγήνη και το μυστήριο σφραγίζουν την πορεία των ερωτικών σου και σε οδηγούν στην εκπλήρωση των πιο έντονων επιθυμιών σου. Η καρδιά σου θα αρχίσει να χτυπά ξανά δυνατά και με πάθος για ένα πρόσωπο που είτε σε ενδιαφέρει εδώ και καιρό ή είναι από το παρελθόν σου. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 • Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος
Σε σχέση:
Οι φετινές γιορτές θα σου δώσουν μια βαθιά αίσθηση ικανοποίησης, αφού θα βγαίνεις έξω συνεχώς με το άλλο σου μισό, θα διασκεδάζετε, θα ανακατεύστε με ευχάριστες δραστηριότητες και παρέες φίλων, ανανεώνοντας την εικόνα που έχετε ως ζευγάρι. Θα ζήσεις συναρπαστικές ερωτικές στιγμές που θα απογειώσουν τα συναισθήματα σου και θα σε κάνουν να αισθανθείς ασφάλεια, σιγουριά και πληρότητα.

Χωρίς σχέση: Είσαι πιο εξωστρεφής αυτή την περίοδο, βγαίνεις έξω συχνότερα και δε χάνεις ευκαιρία για να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις νέα άτομα και να φλερτάρεις. Ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να ξεκινήσει στους κόλπους μιας παρέας ή κατά την διάρκεια κάποιας νυχτερινής σου εξόδου, που θα σε μαγέψει και θα σε κάνει την καρδιά σου να σκιρτήσει. Οι εξελίξεις δικαιώνουν την υπομονή σου, αποχαιρετάς την μοναξιά και ξεκινάς μια νέα σχέση που θα υπερκαλύπτει τις προσδοκίες σου. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: