astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 27/2/2017 έως 3/5/2017

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 27/2/2017 έως 3/5/2017


Κάθε εβδομάδα η Σία Γαλάτη ανοίγει για σένα την περίφημη τράπουλα της Madame Lenormand. Τα χαρτιά τα σχεδίασε η ίδια η Madame Lenormand και έχει μείνει γνωστή στην ιστορία καθώς την συμβουλεύονταν πρωτεργάτες της Γαλλικής Επανάστασης, όπως ο Ροβεσπιέρος και ο Μαρά, αλλά και η ίδια η Αυτοκράτειρα Ιωσηφίνα. Δες τα αισθηματικά σου μέσα από το αστρολογικό κλίμα της εβδομάδας και την Αθηνά Δούκα.


  • Κριός: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα
Σε σχέση:
Το κλίμα στη σχέση σου πιθανόν να είναι ταραχώδες και αβέβαιο. Θα ξεσπάσουν εκνευρισμοί ανάμεσα σε σένα και το άλλο σου μισό, κατά πάσα πιθανότητα διότι εσύ θα ψάχνεις την αφορμή για να βγάλεις αυτά που σε ενοχλούν από μέσα σου. Αν θες πραγματικά κάποια θέματα να βρουν την λύση τους, χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση. Πρώτα ηρέμησε και ξεκαθάρισε τις σκέψεις σου και έπειτα μέσα από ήρεμο διάλογο μίλησε στο ταίρι σου για όσα σε ενοχλούν.

Χωρίς σχέση: Πιθανόν να μην εξελίσσονται οι ερωτικές σου υποθέσεις όπως θες και αυτό να σου προκαλεί αμφιβολίες. Σιχαίνεσαι την αβεβαιότητα και την αναμονή, όμως προτού πάρεις δραστικές αποφάσεις, καλό θα ήταν να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να σκεφτείς τι πραγματικά επιδιώκεις κι αν τελικά μπορείς να δώσεις τη μάχη σου για να το κερδίσεις. Μην βιαστείς να δράσεις, διότι οι σκέψεις σου δεν είναι καθαρές με αποτέλεσμα να οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα που αργότερα θα μετανιώσεις. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


  • Ταύρος: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος
Σε σχέση:
Αυτή την εβδομάδα είναι καλό να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου όσα αισθάνεσαι. Να είσαι απόλυτα ειλικρινής μαζί του και απόφυγε να αφήσεις τον εγωισμό σου να σε κατευθύνει. Το ζητούμενο δεν είναι να δείξεις μια σωστή εικόνα, αλλά να μοιραστείς όσα πραγματικά αισθάνεσαι μαζί με το άλλο σου μισό. Ένα φιλικό σου πρόσωπο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη ενός ζητήματος. Μην αγνοήσεις τις συμβουλές του, θέλει πραγματικά να σε βοηθήσει. 

Χωρίς σχέση: Ένα φιλικό σου πρόσωπο ή κάποιο γνωστό άτομο από το κοινωνικό σου περιβάλλον πιθανότατα να σου εξομολογηθεί τον έρωτα του και να σε εκπλήξει, διότι ναι μεν κάτι είχες καταλάβει ,αλλά δεν υπήρχε κάποιο ξεκάθαρο σημάδι ώστε να σιγουρευτείς. Αν αισθάνεσαι και εσύ το ίδιο, είναι μια καλή ευκαιρία για να εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου. Να είσαι ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό σου για να είσαι με τους άλλους. Η καταπίεση των επιθυμιών σου σε καμία περίπτωση δε θα ωφελήσει. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.



  • Δίδυμος: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Όρος
Σε σχέση:
Η εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση με το έτερο ήμισυ, αγγίζοντας κάποιο ευαίσθητο θέμα που έχει ταλαιπωρήσει αρκετά την σχέση σας. Μπλοκαρισμένα συναισθήματα και περιοριστικοί τρόποι σκέψης θα έρθουν στην επιφάνεια και θα απαιτήσουν να βρεθεί ένας τρόπος διευθέτησης τους. Μπορεί να αντιμετωπίζεις δυσκολίες, όμως να ξέρεις κάθε πρόβλημα έχει και τη λύση του. Επιστράτευσε την υπομονή σου και ψάξε τα βαθύτερα αίτια.   

Χωρίς σχέση: Θα αισθανθείς μεγάλη δυσκολία αυτή την εβδομάδα, να εκφραστείς συναισθήματα. Η ανάγκη να βγάλεις από μέσα σου όλα όσα σε βαραίνουν θα είναι έντονη αλλά δεν θα ξέρεις πως να το κάνεις αυτό. Ένα φιλικό σου πρόσωπο θα είναι πρόθυμο να σε ακούσει για ένα ερωτικό σου θέμα, χωρίς να σε κρίνει και θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε εσωτερικά και εξωτερικά εμπόδια που αντιμετωπίζεις. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.
 

  • Καρκίνος: 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο
Σε σχέση:
Η στάση που κρατάς απέναντι στο ταίρι σου μερικές στιγμές, προκαλεί θέματα στη σχέση σου. Αυτή την εβδομάδα θα αντιμετωπίσεις τις συνέπειες αυτής της στάσης. Αντί να συζητάς αυτά που σε προβληματίζουν, τα κρατάς μέσα σου για να μην δείξεις αδυναμία, όμως αυτό που καταφέρνεις είναι πρώτον να γίνεσαι εσύ χειρότερο και δεύτερον να δημιουργείς συναισθηματική απόσταση με το άλλο σου μισό. Προσπάθησε αυτή την εβδομάδα να μιλήσεις για όλα αυτά, η διαδικασία θα αποβεί άκρως ανακουφιστική. 

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα μάθεις πληροφορίες για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις αυτές τις πληροφορίες υπέρ σου και με την πρώτη ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, να παίξεις καταλλήλως τα χαρτιά σου. Βέβαια καλού κακού, διασταύρωσε τις πληροφορίες μιας και ενδέχεται να υπάρχει αρνητικό παρασκήνιο εις βάρος σου και όσα μάθεις να μην είναι όλα αλήθειες. Επίσης να προσέχεις σε ποιους εμπιστεύεσαι τα μυστικά σου, δεν είναι όλοι άξιοι εμπιστοσύνης. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


  • Λέων: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος
Σε σχέση:
Η εβδομάδα αυτή θα είναι αφιερωμένη στη σχέση σου. Η ανεβασμένη ερωτική σου διάθεση θα βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με το άλλο σου μισό και να περάσετε όμορφες και τρυφερές στιγμές. Θα νιώσεις πιο άνετα να εκφράσεις όλα όσα αισθάνεσαι, χωρίς να προσπαθείς να τα επεξεργαστείς λογικά. Φυσικά ο σεξουαλικός τομέας δε θα μείνει ανέπαφος, αλλά θα δεχτεί τονωτική ένεση που θα αναζωογονήσει το πάθος μεταξύ σας. 

Χωρίς σχέση: Η διάθεση σου θα είναι θερμή και ανεβασμένη και αυτό θα σε βοηθήσει να αντικρίσεις τα ερωτικά σου θέματα πιο χαλαρά και ανάλαφρα, από όσο τα έβλεπες το προηγούμενο διάστημα. Θα αρχίσεις σιγά σιγά να κοινωνικοποιείσαι περισσότερο για να ανοίξεις νέες ευκαιρίες που θα σε οδηγήσουν σε ένα νέο λαμπρό ξεκίνημα. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα λάβεις την ανάλογη ανταπόκριση, γεγονός που θα σου δώσει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


  • Παρθένος: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος
Σε σχέση:
Θα μπορέσεις να απολαύσεις περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου, μιας και θα έχεις ξεμπερδέψει με κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δε σου επέτρεψαν το προηγούμενο διάστημα να ασχοληθείς με τη σχέση σου. Θα κοιτάξεις να χαρείς όσο μπορείς αυτή την εβδομάδα, να βγεις περισσότερο με το άλλο σου μισό και να ανακατευτείτε παρέα με αγαπημένα πρόσωπα, διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας τον ελεύθερο χρόνο σας. 

Χωρίς σχέση:  Αυτή την εβδομάδα θα έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο, θα γελάσεις, θα διασκεδάσεις και θα κοινωνικοποιηθείς. Φυσικά οι ευκαιρίες για να ξεκινήσεις ένα νέο φλερτ δε θα λείψουν, καθώς θα αποτελέσεις πόλο έλξης πολλών νέων προσώπων, που με τον τρόπο που θα σε προσεγγίσουν θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου και θα σου υπενθυμίσουν πως στη ζωή εξακολουθούν να υπάρχουν όμορφα πράγματα. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


  • Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα
Σε σχέση:
Αυτή την εβδομάδα θα βρεις νέους τρόπους για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, ενώ η συμπεριφορά σου απέναντι του θα γίνει περισσότερο ερωτική. Αυτές τις μέρες θα τονωθεί ο δυναμισμός σου και θα πάρεις δραστικές πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις το δεσμό σου. Αυτή την εβδομάδα μαθαίνεις όμως πόσο σημαντικό είναι να κάνεις και εσύ κάποια μικρά βήματα. Μην τα περιμένεις όλα από το ταίρι σου. 

Χωρίς σχέση: Η σεξουαλικότητα και η αποφασιστικότητά σου θα ενισχυθούν, κάτι που θα σε βοηθήσει να προσελκύσεις νέα άτομα στη ζωή σου και πιθανόν ένα νέο έρωτα. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρεις τα ηνία στα ερωτικά σου και να τα οδηγήσεις εκεί που θέλεις εσύ. Όμως ένα πρόσωπο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση των ερωτικών σου και θα σου αλλάξει τα δεδομένα εκεί που δεν το περιμένεις. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


  • Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη
Σε σχέση:
Θα κάνεις κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση σου αυτή την εβδομάδα, όχι μόνο για να ανανεωθείς εξωτερικά και να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου αλλά και για να τονώσεις το ερωτικό ενδιαφέρον του αγαπημένου σου προσώπου. Το φλερτ, τα δωράκια και οι ρομαντικές εξομολογήσεις θα ανάψουν ξανά την σπίθα μεταξύ σας, αν είχατε ψυχραθεί και θα επαναφέρουν ένα ωραίο κλίμα μεταξύ σας. Αν είχες σφάλει στο παρελθόν, θα επανορθώσεις με τον καλύτερο τρόπο.  

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα ο ερωτισμός σου και η αυτοπεποίθηση σου τονίζονται αρκετά. Η έλξη που ασκείς στο αντίθετο φύλο αυξάνεται και η διάθεση σου για καινούργια φλερτ και ερωτικές περιπέτειες θα διαμορφώσουν ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα. Θα ακούσεις όμορφα λόγια και θα δεχτείς κομπλιμέντα από πρόσωπα που ενδιαφέρονται να σε προσεγγίσουν. Την προσοχή σου θα κερδίσει το άτομο που θα σε κάνει να αισθανθείς ξεχωριστά συναισθήματα. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


  • Τοξότης: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος
Σε σχέση:
Το να αφήνεις τον εγωισμό σου να σε κατευθύνει, δε βοηθά να ξεπεραστούν οι εντάσεις στη σχέση σου. Αυτή την εβδομάδα πιθανόν να λογομαχήσεις με το ταίρι σου και να γίνετε μαλλιά κουβάρια. Τα υπονοούμενα και η απόδοση κατηγοριών χωρίς να λαμβάνεις υπόψη σου την άλλη πλευρά, θα οδηγήσουν σε ένα άσχημο κλίμα. Προσπάθησε να εκτονώσεις όλη αυτή την ένταση στο σεξουαλικό κομμάτι, θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα που θα αποφορτίσουν γρήγορα τη κατάσταση.  

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα σε πιάνει μια ανυπομονησία και θέλεις να τρέξεις τις εξελίξεις στα ερωτικά σου η αναμονή σε έχει κουράσει. Θα έχεις μια πιο αποφασιστική και δυναμική αντιμετώπιση και δεν πρόκειται να υποχωρήσεις αν δεν περάσει το δικό σου. Εάν σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο αλλά δεν ξέρεις αν υπάρχει ανταπόκριση τότε βάζεις τέλος στην αβεβαιότητα, παίρνοντας το ρίσκο να κάνεις την πρώτη κίνηση. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.



  • Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια
Σε σχέση:
Οι αυξημένες απαιτήσεις της δουλειάς σου ή ένα θέμα που θα προκύψει, θα βάλουν σε αναμονή κάποια σχέδια που έκανες με το ταίρι σου και αυτό θα σε δυσαρεστήσει. Ενδεχομένως να μην έχεις στην διάθεση σου όσο χρόνο θα ήθελες για να προσφέρεις στη σχέση σου και αυτό να ευθύνεται για την παραπονιάρικη και γκρινιάρικη συμπεριφορά του αγαπημένου σου προσώπου. Προσπάθησε να εξηγήσεις πως έχουν τα πράγματα και να μην εκτονώνεις το άγχος σου στο ταίρι σου. 

Χωρίς σχέση: Εγείρονται άγχη, ανασφάλειες και προβληματισμοί για τα ερωτικά σου ζητήματα που σου ρίχνουν την διάθεση αυτή την εβδομάδα. Αυτό ίσως που χαλάει πολλές φορές την έκβαση των ερωτικών σου, είναι ο υπερβολικός ρεαλισμός σου και το να θες συνέχεια να ελέγξεις το μέλλον. Συνειδητοποιείς πως πρέπει να ζεις το τώρα και να μην αγχώνεσαι τόσο για το μέλλον, διότι το μέλλον φτιάχνεται στο παρόν. Πως θα φτιάξεις το μέλλον που θες όταν αγχώνεσαι και προβληματίζεσαι συνεχώς; Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


  • Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά
Σε σχέση:
Λόγια τρίτων ή κουτσομπολιά ίσως προσκαλέσουν περίεργες καταστάσεις στο δεσμό σου που καλείσαι να επιλύσεις μέσα στην εβδομάδα. Χρειάζεται να μιλήσεις με ειλικρίνεια στο ταίρι σου και να μην υιοθετήσεις μια αποστασιοποιημένη στάση για να του αποδείξεις πως τίποτα δεν ισχύει, διότι ενδεχομένως η στάση αυτή να λειτουργήσει ακόμη πιο αρνητικά. Από την άλλη, ίσως είσαι εσύ που αφήνεις τη γνώμη φιλικών προσώπων να σε επηρεάζουν και πρέπει να το αλλάξεις αυτό.   

Χωρίς σχέση: 
Η εβδομάδα προβλέπεται αρκετά ενδιαφέρουσα για σένα, καθώς δε θα σταματήσεις να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που φέρνουν ανανέωση στην καθημερινότητά σου. Ενδέχεται μια πρόσφατη γνωριμία που έκανες να δείξει περισσότερα σημάδια ενδιαφέροντος και να συναντηθείτε από κοντά ή να κάνετε σημαντικές συζητήσεις μέσω τηλεφώνου ή μηνυμάτων που θα σε διεγείρουν πνευματικά. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


  • Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι
Σε σχέση:
Ίντριγκες, πάθη, εξάρσεις ζήλειας και έντονες καταστάσεις προβλέπονται αυτή την εβδομάδα στην σχέση σου. Δεν αποκλείονται κάποια σκηνικά ζήλειας προς το ταίρι σου γιατί θα υποπέσει στην αντίληψη σου πως είναι αντικείμενο διεκδίκησης κάποιου άλλου ατόμου, ακόμη χειρότερα, πως το απολαμβάνει όλο αυτό. Μην παρασυρθείς όμως σε απόλυτες συμπεριφορές, βάλε μπρος την εξυπνάδα σου για να διώξεις τον κίνδυνο χωρίς να δημιουργήσεις χάσμα που δύσκολα θα γεφυρωθεί αργότερα.   

Χωρίς σχέση: Έντονα πάθη και επιθυμίες έρχεται αυτή η εβδομάδα να σου ξυπνήσει. Θα έχεις διάθεση για ερωτικές περιπέτειες και για έντονες συναισθηματικές καταστάσεις που ίσως σε οδηγήσουν σε απαγορευμένες αγκαλιές με αβέβαιο μέλλον ή μικρή διάρκεια. Χρειάζεται λίγο προσοχή να μην παρασυρθείς από ωραία λόγια γιατί ίσως τα άτομα που σε πλησιάζουν δεν έχουν αγνά κίνητρα. Αν σε νοιάζει να περάσεις καλά μόνο σεξουαλικά, τότε να ενδώσεις. Αν όμως επιζητάς κάτι παραπάνω, τότε  φύλα τα νώτα σου. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.