astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 8/10 έως 14/10/2018

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 8/10 έως 14/10/2018


Κριός: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σταυρός
Σε σχέση
Θέματα εντελώς άσχετα με το δεσμό σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και θα σπαταλήσεις αρκετό χρόνο για να τα τακτοποιήσεις. Στα αισθηματικά σου το κλίμα που έχει διαμορφωθεί δεν είναι και το καλύτερο, αλλά προς το παρόν δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για να πάρεις αποφάσεις ή να θέσεις επί τάπητος θέματα που ταλαιπωρούν την σχέση σου. Κάνε λίγο υπομονή, σκέψου πιο προσεκτικά την κατάσταση και το δικό σου μερίδιο ευθύνης και αργότερα θα μπορέσεις να πεις αυτά που θες.  

Χωρίς σχέση
Ψυχολογικά δεν είσαι και στα καλύτερα σου. Για την ακρίβεια έχεις μια μελαγχολική και απαισιόδοξη διάθεση. Αρχίζεις και αναρωτιέσαι αν έχεις ευθύνες για την κατάσταση που βιώνεις στην ερωτική σου ζωή. Θα ψάξεις να βρεις τις αληθινές αιτίες πίσω από κάποια γεγονότα που συνέβησαν και θα ανακαλύψεις κάποια λάθη που καλό είναι να αποφύγεις την επανάληψή τους στο μέλλον. Όσο και αν στεναχωριέσαι στο παρόν, δεν σημαίνει πως θα μείνει η κατάσταση για πάντα έτσι.


Ταύρος: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια
Σε σχέση
Πέρα από κάποιες πρακτικές ανάγκες και υποχρεώσεις που πρέπει να καλύπτονται, οφείλεις να συμβάλλεις και εσύ σε κάποια πράγματα, για να παραμείνει σταθερή και ισότιμη η σχέση σου, αλλά και να μην υπάρξει δυσφορία. Το ταίρι σου μπορεί να σου γκρινιάζει πως δεν αναλαμβάνεις κάποιες υποχρεώσεις και πιθανόν να σου κάνει παρατηρήσεις για ένα οικονομικό θέμα. Σε κάθε περίπτωση εσύ πρέπει να τηρήσεις τις αρχικές σου υποσχέσεις.    

Χωρίς σχέση
Θα διαπιστώσεις πως με το να απολαμβάνεις ό,τι προκύψει στα ερωτικά σου, ναι μεν σε γλυτώνει από έντονες απογοητεύσεις και περιττές δεσμεύσεις, όμως συναισθηματικά δεν σε γεμίζει, αφού δεν αφήνεις ούτε εσύ τα περιθώρια για κάτι βαθύτερο. Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να βρεις έναν άνθρωπο ο οποίος θα μπορέσει να σου γεμίσει αυτό το συναισθηματικό κενό και δεν είναι καθόλου απίθανο το σύμπαν να στον φέρει στο δρόμο σου.
 

Δίδυμος: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος
Σε σχέση
Αποφασίζετε με το ταίρι σου να σπάσετε την μονοτονία της ρουτίνας και να προσθέσετε στο πρόγραμμα σας μια νέα δραστηριότητα που αποτελέσει πηγή χαράς και ενθουσιασμού. Θα βγαίνετε περισσότερο έξω, είτε μόνοι σας είτε με παρέα φίλων και θα περνάτε πάρα πολύ όμορφα μαζί. Μπορείτε και φέρνετε σε ισορροπία τις απαιτήσεις της δουλειάς με τις επιθυμίες σας, βρίσκοντας χρόνο ώστε να έρθετε πιο κοντά και να καλλιεργήσετε τα δυνατά σημεία του δεσμού σας.    

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα έχεις περισσότερη εξωστρέφεια και καλύτερη διάθεση. Η ανεβασμένη ψυχολογία σου και το γεγονός πως δε θα αρνηθείς καμία πρόταση για να βγεις έξω και να περάσεις καλά, θα σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που θα σε πολιορκήσει ανοιχτά. Θα σε κολακεύσει η ευθύτητα του και το πιο πιθανό είναι να αποδεχτείς την πρότασή του. Έτσι ξεκινά ένα πολύ όμορφο ειδύλλιο που υπόσχεται πολλές στιγμές διασκέδασης.


Καρκίνος: 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας
Σε σχέση
Ανοίγει ένας καινούργιος κύκλος στα ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα, καθώς θα έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές σου ανάγκες και θα αναρωτηθείς αν η σχέση που έχεις στις καλύπτει ή όχι. Αν συνειδητοποιήσεις πως δεν συμβαίνει αυτό, θα πάρεις τις κατάλληλες πρωτοβουλίες ώστε να κατευθύνεις τα πράγματα εκεί που θες. Ναι μεν η καλοπέραση και η φυσική έλξη είναι σημαντικά για εσένα, ωστόσο δεν αρκείσαι μόνο σε αυτά αλλά ζητάς πολύ περισσότερα.     

Χωρίς σχέση
Μια νέα κατάσταση ανοίγει στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα και εσύ διεκδικείς με πιο αποφασιστικό τρόπο. Θα αποφασίσεις να τρέξεις τα πράγματα ανάμεσα σε σένα και ένα άτομο που υπάρχει φλερτ μεταξύ σας και δεν αποκλείεται να κάνεις κάποια πράγματα ώστε να αντιδράσει πιο γρήγορα και προς την κατεύθυνση που θες. Από την άλλη, δεν αποκλείεται και μια νέα γνωριμία που θα σου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον και θα φέρει πολύ πάθος και ενθουσιασμό στη ζωή σου.      


Λέων: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι  το Γράμμα
Σε σχέση
Δεν αποκλείεται να μάθεις από τρίτο πρόσωπο ένα νέο για το ταίρι σου που θα σε πειράξει, ή πάνω σε συζήτηση που θα έχετε, από το τηλέφωνο ή από κοντά, να σου πει κάτι που θα σου δημιουργήσει προβληματισμό και σύγχυση. Εσύ βέβαια πρέπει να αποφύγεις να δραματοποιήσεις την κατάσταση και να βγάλεις οριστικά συμπεράσματα. Τα πράγματα δεν είναι τόσο περίεργα όσο τα βλέπεις. Προσπάθησε να αναλύσεις την κατάσταση με το να είσαι συναισθηματική αποστασιοποίηση, και τότε θα μπορέσεις να κινηθείς σωστά. 


Χωρίς σχέση
Θα υπάρχει έντονη επιθυμία να επικοινωνήσεις με το πρόσωπο που σου αρέσει. Για τον οποιοδήποτε λόγο, αν ακόμη εσύ δε μπορείς να πάρεις την πρωτοβουλία, θα φροντίσεις με έμμεσο τρόπο τουλάχιστον, να μάθεις κάποια νέα που το αφορούν από κοινά σας πρόσωπα. Βέβαια από την άλλη, δεν αποκλείεται τελικά να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα για να μιλήσετε έπειτα από πολύ καιρό που το σκεφτόσουν. Σίγουρα πάντως, οι συζητήσεις που θα ανοίξουν, θα σε βοηθήσουν να δεις τι συμβαίνει πιο καθαρά.


Παρθένος: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη
Σε σχέση
Τα συναισθήματα για το ταίρι σου θα είναι έντονα, για αυτό και θα κάνεις στην άκρη τις διαφορές σας ή θα αγνοήσεις κάτι που σε ενόχλησε στο πρόσφατο παρελθόν, για να μπορέσετε να περάσετε μαζί ήρεμο και όμορφο χρόνο. Εντούτοις, καλό είναι να μην καταπιέζεις κάτι που σε έχει πειράξει αλλά να το συζητήσεις με το άλλο σου μισό. Συζητώντας το δεν σημαίνει πως χαλάς το καλό κλίμα. Καλές οι υποχωρήσεις, αλλά όχι να θάβεις μέσα σου όσα σε ενοχλούν.    

Χωρίς σχέση
Αυξημένη γοητεία θα εκπέμπεις αυτή την εβδομάδα που θα σε βοηθήσει να μαγνητίσεις το πρόσωπο που σου αρέσει ή ένα νέο πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Ωστόσο, αν αποσκοπείς σε κάτι βαθύτερο, καλό θα ήταν να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε συνεπάρει και να είσαι πιο εγκρατής. Αν όμως είσαι σε ετοιμότητα να το ζήσεις χωρίς να σε νοιάζει που θα καταλήξει, τότε ναι, κάνε αυτό που θέλει η καρδιά σου και αφέσου στο συναίσθημα δίχως περιορισμό.


Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι  ο Δρόμος
Σε σχέση
Ένα θέμα που έχει απασχολήσει αρκετό καιρό τη σχέση σου, ξαναεμφανίζεται στο προσκήνιο και θα πρέπει να πάρεις με το ταίρι σου κάποιες αποφάσεις. Μπορεί να υπάρξει μια διαφωνία και να μην μπορείτε να καταλήξετε σε μια απόφαση που να ικανοποιεί και τους δύο και αυτό να σε προβληματίζει πολύ. Μην ανακατέψεις οικογενειακά ή φιλικά πρόσωπα. Συζήτησέ το μόνο με το ταίρι σου για να βγάλετε άκρη και κάνε υπομονή, η λύση υπάρχει αρκεί να μπορέσεις να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά. 

Χωρίς σχέση
Ενδέχεται να βρεθείς σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο και να πρέπει να πάρεις αποφάσεις που για κάποιο λόγο σου φαίνονται δύσκολες. Για αυτό θα προσπαθήσεις να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Δεν πρέπει ούτε να κλείνεις προς τη λογική ούτε προς την καρδιά, γιατί δε θα καταλήξεις κάπου. Ένα φιλικό σου πρόσωπο λίγο μεγαλύτερο σε ηλικία θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμο και θα σε βοηθήσει να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα.


Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι
Σε σχέση
Ενώ θα υπάρχει έντονη ερωτική διάθεση και σεξουαλικότητα, που θα αξιοποιήσετε αναλόγως και θα απολαύσετε,  κάτι που θα πεις ή θα κάνεις χωρίς να αποσκοπείς σε κάτι αρνητικό, θα ενοχλήσει το ταίρι σου και θα δημιουργήσει κάποιες εντάσεις μεταξύ σας. Για αυτό φρόντισε λίγο να προσέχεις τι λες και πως το λες και να μην απότομη συμπεριφορά , γιατί θα κάνεις το ταίρι σου να πιστεύει πως φταίει για κάτι και έχεις αυτή την αντίδραση.

Χωρίς σχέση
Επειδή μερικές φορές είσαι ειλικρινής και με το παραπάνω, καλό θα ήταν να κρατήσεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου και να προσέξεις με ποιον τρόπο θα τα διατυπώσεις για να μην δημιουργήσεις αντίθετες εντυπώσεις από αυτές που επιδιώκεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ξανά ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν και να μπορέσεις να το λήξεις οριστικά, λέγοντας πρώτα όσα ήθελες εδώ και καιρό.


Τοξότης: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά
Σε σχέση
Μπορεί να έχεις αγχωθεί για διάφορα επαγγελματικά θέματα, θα καταφέρεις όμως μέσα στην εβδομάδα να βρεις χρόνο για να περάσεις με το ταίρι σου ώστε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τρυφερές στιγμές . Θα υπάρξουν συζητήσεις που θα φέρουν ανακούφιση και θα ξεκαθαριστούν κάποια θέματα που υπήρξαν αιτία γκρίνιας και ανισορροπίας στο δεσμό σας. Όλα σιγά σιγά αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σταθερή τροχιά. 

Χωρίς σχέση
Μπορεί να ανοίξεις επικοινωνία με το πρόσωπο που σου αρέσει από μια αφορμή που θα σου παρουσιαστεί και θα την αρπάξεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα ανακαλύψεις ότι μπορείτε να συζητήσετε για διάφορα θέματα και πως ταιριάζετε αρκετά στον τρόπο που σκέφτεσαι. Έτσι, μέσα από κάποιες συζητήσεις καταφέρνεις να αποκτήσετε μια μεγαλύτερη άνεση μεταξύ σας που θα σου επιτρέψει μελλοντικά να βάλεις μπρος πιο άμεσα σχέδια για να το κατακτήσεις.   


Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι  τα Σύννεφα
Σε σχέση
Το ταίρι σου ίσως σου κάνει παράπονα για την απόμακρη συμπεριφορά σου το τελευταίο διάστημα απέναντι του. Για αυτό ευθύνεται ένα θέματα που αντιμετωπίζεις αλλά δεν έχεις θελήσει ή δεν δόθηκε η ευκαιρία ακόμη να το συζητήσετε. Ωστόσο καλό θα ήταν, να δώσεις μια εξήγηση ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και νομίζει πως ευθύνεται για αυτή σου τη στάση. Ίσως αν το συζητούσες να σε βοηθούσε αρκετά, για αυτό μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και προσπάθησε να μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν μαζί του.   

Χωρίς σχέση
Μπερδεμένες σκέψεις και αμφιβολίες προκαλούν συναισθηματική αναστάτωση. Ο λόγος πιθανόν να είναι η συμπεριφορά ενός ατόμου που σου αρέσει πολύ αλλά δεν μπορείς να ψυχολογήσεις. Ψάχνεις τρόπους για να μπορέσεις να το πλησιάσεις και να μάθεις περισσότερες πληροφορίες που το αφορούν και μπορούν να σου αιτιολογήσουν την συμπεριφορά του. Είναι πιθανό βέβαια αυτό το πρόσωπο να μην είναι εντελώς μόνο του, για αυτό πριν πάρεις κάποια πρωτοβουλία, να το ψάξεις λίγο περισσότερο.


Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια
Σε σχέση
Αν η στάση του αγαπημένου σου προσώπου, σε έχει ενοχλήσει και  έχει δημιουργήσει διάφορους προβληματισμούς, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, αν δε θες να βασανίζεσαι κάνοντας υποθετικά σενάρια, είναι να μιλήσεις ευθέως για αυτά και αναζητήσεις εξηγήσεις. Σίγουρα οι σκηνές ζήλιας, η γκρίνια και τα παράπονα δε θα λείψουν και από πλευράς του/της, ωστόσο είναι καλύτερα να αντιμετωπίζεις όσα σε πειράζουν, παρά να τα θάβεις μέσα σου γιατί τότε υπάρχει ο κίνδυνος να βγουν προς τα έξω σε ακατάλληλη στιγμή.  

Χωρίς σχέση
Ένα πρόσωπο μπορεί να σε έχει μπερδέψει με την συμπεριφορά του, γιατί από τη μία είναι ομιλητικό και θερμό και από την άλλη κρατάει μια ευγενική μεν, αλλά αποστασιοποιημένη και κάποιες φορές παγωμένη στάση. Εσύ δεν ξέρεις τι να υποθέσεις για το πώς σε βλέπει και αν όντως ενδιαφέρεται για εσένα. Η λύση είναι να ανοίξεις μια κουβέντα μαζί του/της για να καταλάβεις τι επιδιώκει. Αν ακόμη δε θέλεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου, κινήσου τουλάχιστον πιο έμμεσα.


Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο
Σε σχέση
Ενδέχεται να υπάρξει ένταση στη σχέση σου εξαιτίας κάποιων αποκαλύψεων που θα γίνουν. Μπορεί να μάθεις ένα μυστικό που έκρυβε ο σύντροφος σου που θα σε συγχύσει και θα πρέπει να χειριστείς με ψυχραιμία. Μην αφήσεις το θυμό σου να σε οδηγήσει σε συναισθηματική απομάκρυνση. Είναι προτιμότερο να το συζητήσεις και να το λύσεις, γιατί αν το παραβλέψεις τότε τα πράγματα θα εξελιχτούν πολύ χειρότερα στο μέλλον.    

Χωρίς σχέση
Αν σε ενδιαφέρει κάποιο άτομο, είναι πολύ πιθανό να διακόψεις τις επαφές σου και να αλλάξεις στάση, εξαιτίας κάποιων πληροφοριών που θα λάβεις με μυστικό τρόπο ή από κάτι που θα πέσει στην αντίληψη σου και δε θα σου αρέσει καθόλου. Σε νέες γνωριμίες θα έχεις κάπως επιφυλακτική στάση, αλλά αυτό σε καλό θα σου βγει, αφού το ζητούμενο για εσένα είναι πρώτα να βεβαιωθείς αν με το άλλο πρόσωπο εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος  ώστε να γλιτώσεις το χαμένο χρόνο.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: