astropedia.gr

Η δύναμη της κρυσταλλοθεραπείας

Η δύναμη της κρυσταλλοθεραπείας
Η δύναμη της κρυσταλλοθεραπείας
Οι κρύσταλλοι και η αύρα σας

Οι κρύσταλλοι έχουν χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια για να θεραπεύσουν και να φέρουν ισορροπία στη ζωή κάποιου. Δουλεύουν μέσω κραδασμών (ενέργειας που εκπέμπεται από μέσα) και συντονισμού. Ο συντονισμός εμφανίζεται όταν ο κρύσταλλος δονείται και οδηγεί την ενέργεια σας να ταλαντεύεται με μεγαλύτερο εύρος.

Κάθε ζωντανός άνθρωπος έχει αύρα, που είναι ένα ενεργειακό πεδίο που περιβάλλει τον εαυτό του. Ο τύπος ενέργειας που εκπέμπεται από την αύρα σας είναι αυτό που λαμβάνετε πίσω από το σύμπαν. Οι κρύσταλλοι μπορούν να βοηθήσουν, να θεραπεύσουν και να αφαιρέσουν την αρνητική ενέργεια που μπορεί να αισθάνεστε ή να εκπέμπετε.

Υπάρχουν επίσης και άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορούν να θεραπεύσουν οι κρύσταλλοι. Υπάρχουν πολλά ορυκτά γνωστά για θεραπευτικές ιδιότητες. Για παράδειγμα, ο μαλαχίτης είναι μια πέτρα που περιέχει μεγάλη ποσότητα χαλκού. Ο χαλκός μειώνει το πρήξιμο και την φλεγμονή, αλλά μπορεί να είναι τοξικός για κάποιους. Επομένως, δεν προτείνεται να φοράτε ακατέργαστο μαλαχίτη με χαλκό.

Ορισμένοι κρύσταλλοι χρησιμοποιούνται επίσης σε σύγχρονες ιατρικές μηχανές, όπως μηχανές υπερήχων που χρησιμοποιούν κρυστάλλους για να παράγουν ένα ηχητικό κύμα. Ορισμένοι κρύσταλλοι έχουν πιεζοηλεκτρικές ιδιότητες και μπορούν να δημιουργήσουν ηλεκτρικό φορτίο όταν εφαρμόζεται μεγάλη πίεση. Αυτός είναι ο λόγος που οι κρύσταλλοι χαλαζία χρησιμοποιούνται σε αντικείμενα όπως ρολόγια χαλαζία. Πολλοί άνθρωποι μπορούν να "αισθάνονται" τις δονήσεις των κρυστάλλων όταν τους κρατάνε σφιχτά στα χέρια. Η αίσθηση της κρυσταλλικής ενέργειας μπορεί να γίνει πολύ απλά πιέζοντας τον κρύσταλλο ελαφρά στο σώμα μας.

Αρχαία θεραπεία

Οι αρχαίοι θεραπευτές βασιζόταν σε μεγάλο βαθμό στην εστίαση της ενέργειας σε ακτίνες και στην εστίαση αυτών των ακτίνων σε συγκεκριμένα μέρη του σώματος ή της αύρας. Οι κρύσταλλοι μπορούν να βοηθήσουν ενεργώντας για να ενισχύσουν την προέκταση της δικής σας ενέργειας και των προθέσεων. Οι αρχαίοι θεραπευτές γνώριζαν επίσης ορισμένους κρυστάλλους που μπορούν είτε να τονώσουν είτε να ηρεμήσουν ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος έχοντας σαν αποτέλεσμα  να βοηθήσουν στην ενεργοποίηση μιας περιοχής με χαμηλές ενεργειακές επιδόσεις.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

Χρησιμοποιώντας κρυστάλλους για θεραπεία


Όταν  αισθάνεστε έντονο αρνητισμό ή όταν αισθάνεστε ότι η αύρα σας έχει εξασθενήσει, οι κρύσταλλοι μπορούν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της ενέργειας σας. Με την αποκατάσταση της ενέργειάς σας και την αίσθηση θετικής ενέργειας να σας περιβάλλει  ανοίγετε τον εαυτό σας κάνοντας την απελευθέρωση της αρνητικής ενέργειας πιο εύκολη. Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι είμαστε όλοι πηγές ενέργειας. Τις περισσότερες φορές η αρνητική ενέργεια που μας περιβάλλει μπορεί να αλλάξει τα συναισθήματά μας και τις διαθέσεις μας. Γι 'αυτό είναι σημαντικό ο περίγυρος μας να αποτελείται από θετικούς ανθρώπους. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε λεπτομέρειες για τους κρυστάλλους και πώς μπορούν να θεραπεύσουν τα ενεργειακά μας πεδία. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα.

Ο αζουρίτης αποτελείται από ανθρακικό χαλκό και εκπέμπει δονήσεις που ενισχύουν το "τρίτο σας μάτι." Αυτό αυξάνει την διαίσθηση και τη σύνδεσή σας με τον πνευματικό κόσμο και σας βοηθά να αισθανθείτε γειωμένοι και προστατευμένοι. Η καρνεόλη ενισχύει την εμπιστοσύνη στην διαίσθησή σας και την πρόσβαση στην πνευματική σφαίρα, μειώνοντας έτσι το άγχος και αυξάνει τον αυτοσεβασμό. Είναι επίσης μια εξαιρετική πέτρα για την ενεργοποίηση του ιερού (δεύτερου) τσάκρα σας, που βρίσκεται κοντά στο κάτω μέρος της κοιλιάς / αναπαραγωγικά όργανα.

Τα διαμάντια Herkimer, ο καθαρός χαλαζίας και ο σεληνίτης ενισχύουν τη δύναμη άλλων κρυστάλλων και αυξάνουν τους θεραπευτικούς παράγοντες για να βοηθήσουν στην ανακούφιση των προβλημάτων και μπορούν να λειτουργήσουν σε όλα τα τσάκρα, ειδικά στο 7ο που βρίσκεται στην περιοχή του κεφαλιού.

Κρύσταλλοι και ιδιότητες ==>  http://astropedia.gr/krustaloi-idiotites-krustalon 

Ο κυανίτης βοηθά να θεραπευθούν τα τσάκρα σας και να ισορροπήσει η αύρα σας, επιτρέποντάς σας να ανοίξετε τον εαυτό σας στην θετικότητα που θα βοηθήσει στην επίτευξη της ψυχικής, σωματικής και πνευματικής ισορροπίας. Είναι επίσης ένας εξαιρετικός κρύσταλλος για την ενεργοποίηση  του τρίτου ματιού. Ανοίγοντας το τρίτο μάτι σας διευρύνετε και τη συνείδησή σας.

Οι πέτρες ανακούφισης του στρες είναι ο λεπιδολίτης, ο αμέθυστος, το κεχριμπάρι, το τυρκουάζ και η μπλε δαντέλα αχάτη. Ο αμέθυστος μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανακούφιση του σωματικού, συναισθηματικού και ψυχολογικού στρες. Καθαρίζει και αποβάλλει την αρνητική ενέργεια, βοηθώντας στην επίτευξη της βέλτιστης υγείας. Το κεχριμπάρι είναι στην πραγματικότητα χυμός δέντρων που έχει ηλικία εκατομμυρίων ετών. Το τυρκουάζ έχει χρησιμοποιηθεί από την αρχαιότητα για την ηρεμία και την εξουδετέρωση της κακής ενέργειας.  Αμέθυστος, κεχριμπάρι και τυρκουάζ χρησιμοποιούνται συνήθως ως κόσμημα, οπότε η ευεργετική τους ιδιότητα είναι εξασφαλισμένη.

Διάβασε περισσότερα για το κεχριμπάρι  ==> http://astropedia.gr/politimoi-lithoi-kexrimpari-krustaloi-energeia-krustalon

Αυτά είναι μόνο μερικά από πολλά διαφορετικά είδη θεραπευτικών κρυστάλλων που τονίζονται σε αυτό το άρθρο. Τοποθετώντας τις πέτρες σε συγκεκριμένα τσάκρα, έχοντας τες κοντά σας ή πάνω στο δέρμα σας ή ακόμη τοποθετώντας τες σε σημεία του σπιτιού σας είναι πολύ καλοί τρόποι να ενισχύσετε τις ειδικές τους ιδιότητες.

Καθαρισμός  των κρυστάλλων σας

Πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τους κρυστάλλους και τις πέτρες σας, φροντίστε πρώτα να τα καθαρίσετε, να αφαιρέσετε οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια μπορεί να έχουν απορροφήσει από τους άλλους που μπορεί να τα έχουν χρησιμοποιήσει.

Προκειμένου οι κρύσταλλοι και οι πέτρες σας να δουλεύουν όπως τα χρειάζεστε, πρέπει πρώτα να τα φορτίσετε με τις σκέψεις και τις προθέσεις σας. Με αυτόν τον τρόπο θα σας βοηθήσουν εύκολα στην επίτευξη των πνευματικών και φυσικών στόχων σας.

Επίσης μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε ένα μπολ με νερό και αλάτι και να τα κρατήσετε εκεί περίπου για μια ημέρα. Στη συνέχεια τα ξεπλένετε με καθαρό νερό και μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε ένα εξωτερικό μέρος κάτω από το φως του ήλιου για να στεγνώσουν κατά προτίμηση σε μεσημεριανή ώρα που ο ήλιος μεσουρανεί.

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το κείμενο δεν υποκαθιστούν την προσωπική διαβούλευση με έναν πάροχο υγειονομικής περίθαλψης και δεν πρέπει να θεωρούνται ως μεμονωμένες ιατρικές συμβουλές. Οι μέθοδοι θεραπείας με κρυστάλλους και άλλες μορφές εναλλακτικής θεραπείας πρέπει να χρησιμοποιούνται ως συμπλήρωμα και όχι ως αντικατάσταση της τακτικής ιατρικής ή ψυχολογικής φροντίδας.


 
Δες Επίσης:
 


ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: