astropedia.gr

Ήλιος σε εξάγωνο με Άρη στις 25/2

Ήλιος σε εξάγωνο με Άρη στις 25/2
Από τις 19 Φεβρουαρίου ως τις 2 Μαρτίου, ο Ήλιος στο ονειροπόλο και ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Άρη στο αυστηρό και πειθαρχημένο ζώδιο του Αιγόκερω, μια ευνοϊκή όψη για τους Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 0η ως την 12η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα που σε απασχολούν.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

Αυτό το διάστημα, καταφέρνεις να επικεντρωθείς στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου και πετυχαίνεις να εξισορροπήσεις την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου με το να είσαι ρεαλιστής και λογικός σε όσα θέλεις να επιτύχεις. Δεν φοβάσαι τη σκληρή δουλειά, έχεις πειθαρχία και υπομονή για την εκπλήρωση των στόχων σου αλλά και βάζεις πρόγραμμα για να αποπερατώσεις τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου. Όλα αυτά τα στοιχεία άλλωστε είναι συμβατά απόλυτα με τη φύση του εργατικού Αιγόκερω και μολονότι μπορεί να μην ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, αυτή την σύντομη περίοδο θα παρατηρήσεις στον εαυτό σου ότι είσαι πιο πειθαρχημένος.

Μπορεί αυτό το διάστημα να χρειαστεί να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες ή να αναδιοργανώσεις την καθημερινή σου ρουτίνα. Αυτό μπορεί να σου προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση από τα επιτεύγματα στην εργασία σου, αναγνώριση και προώθηση από τους ανωτέρους σου. Πολλά θα εξαρτηθούν όμως από το πόσο επιμελής και υπεύθυνος είσαι και αν είσαι διατεθειμένος να αλλάξεις πορεία και να θέσεις νέους στόχους, καθώς ο Ήλιος από τους Ιχθύς έχει μια ροπή στο ..χάος Ο Άρης στον Αιγόκερω είναι σε μια εξαιρετική για εκείνον θέση και αφαιρεί κάτι από τη ζωντάνια και την ανεμελιά του Ήλιου, έτσι και εσύ θα μειώσεις αισθητά τον χρόνο που «ξοδεύεις» σε εύθυμες συναντήσεις και διασκεδάσεις, προκειμένου να πετύχεις όσα θέλεις.

ASTRACARD

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.

Γίνεσαι επίσης πιο εσωστρεφής και αναζητάς την απομόνωση και την ηρεμία σου, αλλά τα πράγματα μπορούν να λειτουργήσουν καλά αν δώσεις στους άλλους να καταλάβουν πόσο αξιόπιστος και σταθερός είσαι. Τέλος, αυτή η σύντομη περίοδος επιβραβεύει όσους έχουν εργαστεί σκληρά, με επιμονή και πάθος, ειδικά μέσα από σημαντικά αντρικά πρόσωπα στη ζωή σου, τα οποία σχετίζονται άμεσα με τα δυο ουράνια αυτά σώματα.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: