astropedia.gr

Καθαρισμός Κρυστάλλων!

Καθαρισμός Κρυστάλλων!
Πώς να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας
Γιατί πρέπει να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας; Πότε; Ποιες είναι μερικές από τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για να επαναφέρετε τους κρυστάλλους σας πίσω στις φυσικές τους συχνότητες δόνησης;

Να καθαρίζετε τους κρυστάλλους σας αμέσως μόλις τους πάρετε. Αν αγοράσετε έναν κρύσταλλο από ένα κατάστημα, από το διαδίκτυο ή αν σας τον έδωσε κάποιος, σίγουρα πρέπει να καθαριστεί πριν από οποιαδήποτε χρήση! Οι μέθοδοι καθαρισμού αφαιρούν την αρνητική ενέργεια που απορροφάται από τους άλλους που τους έχουν χειριστεί στο παρελθόν. Όλοι οι κρύσταλλοι θα πρέπει να καθαρίζονται, εκτός αν τους βρείτε στο έδαφος. Είναι επίσης σημαντικό να καθαρίζετε τους κρυστάλλους και τις πέτρες σας μετά από μια κρυσταλλική θεραπεία.

Ο καθαρισμός των κρυστάλλων είναι εύκολος! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια από τις παρακάτω μεθόδους, ανάλογα με την διαίσθησή σας. Γνωρίζετε ενστικτωδώς την καλύτερη μέθοδο για κάθε κρύσταλλο και πέτρα με την οποία σχεδιάζετε να εργαστείτε.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980


 • Χώμα
  Το θάψιμο των κρυστάλλων και των πετρών σας στην γη είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τους καθαρίσετε από την αρνητική τους ενέργεια, ειδικά αν πρόκειται για τον αρχικό καθαρισμό. Για να τους θάψετε, τοποθετήστε τους σε μια σακούλα ή τσάντα. Θάψτε την τσάντα στην αυλή σας ή ακόμα και μέσα σε κάποια γλάστρα, και αφήστε τους θαμμένους για τουλάχιστον 24 ώρες. Αν λερωθούν, μπορείτε να τους ξεπλύνετε και είναι έτοιμοι για χρήση.
 • Καπνός από φασκόμηλο
  Το φασκόμηλο αφαιρεί και μετατρέπει την αρνητική ενέργεια σε θετική σε οποιοδήποτε χώρο. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε και τους κρυστάλλους σας. Βράστε το φασκόμηλο και τοποθετήστε τους κρυστάλλους πάνω από το νερό για παράδειγμα, αλλά αυτή η μέθοδος δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο το θάψιμο στην γη. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί για επιπλέον καθαρισμό.
 • Νερό
  Οι γηγενείς της Αμερικής χρησιμοποιούσαν καθαρισμό επτά ημερών για τους κρυστάλλους και τις πέτρες τους, χρησιμοποιώντας αποσταγμένο νερό και θαλασσινό αλάτι. Για να χρησιμοποιήσετε την μέθοδο του νερού, συνδυάστε αποσταγμένο νερό και θαλασσινό αλάτι σε ένα μπολ. Αφήστε το να καθίσει για επτά ημέρες και επτά νύχτες. Μπορείτε επίσης να μαζέψετε νερό από την θάλασσα ή ακόμα και να συλλέγετε νερό βροχής για να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας.

  Είναι πολύ σημαντικό να είστε σίγουροι ότι ο κρύσταλλος σας μπορεί να διατηρηθεί  βυθισμένος στο νερό. Ορισμένοι μπορεί να διαλύονται, όπως ο σεληνίτης. Μερικοί μπορεί να γίνουν τοξικοί, όπως ο μαλαχίτης. Άλλοι μπορεί να σκουριάσουν, όπως πέτρες με σίδηρο μέσα τους. Οι κρύσταλλοι χαλαζία είναι οι καλύτεροι για την χρήση αυτής της μεθόδου, καθώς έχουν σκληρότητα και είναι απίθανο να βλάπτονται από το νερό.
 • Ήχος
  Κάποιοι μπορεί να διαφωνούν ότι οι κρύσταλλοι και οι πέτρες μπορούν να καθαριστούν με ήχο και πρέπει να καθαριστούν από τα στοιχεία - την γη, τον αέρα, την φωτιά ή το νερό. Ωστόσο, τα δυνατά ηχητικά κύματα μπορούν επίσης να μετατρέψουν την αρνητική ενέργεια, επαναφέροντας την ενέργεια των κρυστάλλων σας στον κανονικό ταλαντωτικό ρυθμό. Τοποθετήστε τους κρυστάλλους σας κοντά σε κάτι δυνατό π.χ. έναν δυνατό ενισχυτή ή ηχείο ή γύρω από ένα δοχείο φτιαγμένο από χαλαζία. Στο κρυστάλλινο κύπελο χαλαζία τοποθετούνται τα κρύσταλλά εξωτερικά και περιμετρικά από αυτό και αμέσως μετά χτυπάμε το κύπελο με κάτι μεταλλικό. Αυτό θα προκαλέσει δυνατό ήχο λόγω του χαλαζία.
 • Ενέργεια
  Πολλοί θεωρούν ότι αυτή η μέθοδος είναι ταχύτερη και αποτελεσματική. Για να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας χρησιμοποιώντας τη δική σας ενέργεια, εστιάστε στο λευκό φως που εκπέμπεται από το σώμα σας, κάτω από το χέρι σας προς τον κρύσταλλο και οραματιστείτε την θετική ενέργεια που απορροφά ο κρύσταλλος. Κρατήστε το για τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα. Αυτή η μέθοδος είναι πιο αποτελεσματική όταν η δική σας δόνηση είναι υψηλή - εάν είναι χαμηλή, μπορεί να μεταδοθεί αρνητική ενέργεια.
 • Ήλιος
  Τοποθετήστε τα κρύσταλλα έτσι ώστε να μπορεί να τα βλέπει ο ήλιος τουλάχιστον για 24 ώρες. Με αυτό το τρόπο το φως του ήλιου διυσδύει μεσα στα κρύσταλλα και ετσι επιτυγχάνουμε την   φόρτιση των κρυστάλλων με θετική ενέργεια.
 • Σελήνη
  Κάτω από το φώς της σελήνης για 3 νύχτες μέσα σε νερό, τα κρύσταλλα καθαρίζονται από τυχόν αρνητικές ενέργειες ενώ παράλληλα τα φορτίζει με θετικη ενέργεια για μια επιτυχημένη χρήση.
 • Καταιγίδες
  Τα κρύσταλλα τοποθετημένα στο χώμα σε συνδιασμό με την ηλεκτρική ενέργεια των κεραυνών είναι ένας τρόπος θετικής φόρτισης αλλα και εκκαθάρισης των κρυστάλλων.
AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
Newsletter