astropedia.gr

Κριός και κρύσταλλοι

Κριός και κρύσταλλοι
Ο εναρκτήριος κρίκος του ζωδιακού κύκλου. Δραστήριο ζώδυο, ανυπόμονο να κατακτήσει αυτά που θέλει και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση χωρίς να ενδιαφέρεται και τόσο για τις εντυπώσεις που θα αφήσει. Η ανάγκη της αίσθησης πλήρους ανεξαρτησίας που υποβόσκει αρκετά συχνά οδηγεί σε λανθασμένες αποφάσεις. Τα συναισθήματα του Κριού είναι μονίμως σε αναταραχή, σαν ενα ηφαίστειο που δεν ξέρεις πότε θα εκραγεί και τι εμβέλεια θα έχει, και ειδικότερα τα συναισθήματα που βιώνει πιο έντονα είναι αυτά του πάθους, του έρωτα, της αγάπης και της ζήλειας στα οποία συνήθως τείνει να παραδίνεται.

Επιλέξτε έναν Μαλαχίτη για να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας χωρίς συνέπειες.
Έχει τη δυνατότητα να προάγει χαρακτηριστικά ιδιαίτερα χρήσιμα προκειμένου να αποφευχθούν οι όποιες παράπλευρες απώλειες. Χωρίς να αποπροσανατολίζει από τον στόχο βοηθάει στο να βλέπουμε τα πράγματα αντικειμενικά και με οξεία αντίληψη, ενώ παράλληλα επικεντρώνεται στην διατήρηση της παρατηρητικότητας. Έτσι το άτομο μπορεί να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες και με την βοήθεια του μαλαχίτη πραγματοποιεί την καλύτερη ανάλυση αυτών και οδηγείται σε πιο ξεκάθαρες και «αναίμακτες» αποφάσεις. Ο μαλαχίτης θα σας ωθήσει συντομότερα στην επίτευξη των στόχων σας και επιπλέον θα σας επιτρέψει να αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αμέθυστος για να απαλλαγείτε απο κακές συνήθειες.

Η ανάγκη του να αισθανόμαστε μονίμως πλήρη ανεξαρτησία είναι ένα συναίσθημα που διεγείρει ενδεχομένως την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή μας και φαίνεται πως οι ρίζες του συναντιούνται με άλλη μια βαθυά ανάγκη, αυτή της αυτοεπιβεβαίωσης. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό τέτοιου είδους συναισθήματα να τεθούν υπό έλεγχο νωρίς, διαφορετικά πολλές φορές κάνουν το άτομο να διαιωνίζει τις ίδιες ανασφάλειες και να καταλήγει έρμαιο αυτών. Ο αμέθυστος θα σας επιτρέψει να αποτοξινωθείτε από τα συναισθήματα εκείνα που έχουν γίνει συνήθεια στη καθημερινότητά σας και από τα οποία επηρεάζεται σημαντικά η ορθή κρίση. Θα σας επιτρέψει να ισορροπήσετε και να εναρμονιστείτε άμεσα με τα νέα δεδομένα.

Κιτρίνης για την αποφυγή των συναισθηματικών εξάρσεων.

Κύριο χαρακτηριστικό του κιτρίνη είναι η αναζωογόνηση της ενέργειας (που επηρεάζεται από το κάθε συναίσθημα), το ξεμπλοκάρισμα των ενεργειακών κέντρων (τσάκρα), καθώς και η άμεση τόνωση της νέας ενέργειας σε όλα τα επίπεδα. Με αυτό τον τρόπο ακόμα και αν υπάρχουν στιγμές φορτισμένες συναισθηματικά, δεν προλαβαίνουν να συσσωρευτούν και να δημιουργήσουν όλη αυτή την πίεση που καταλήγει συνήθως σε κάποιο ξέσπασμα με απρόβλεπτες συνέπειες. Η ανα τακτά διαστήματα ανανέωση του ενεργειακού πεδίου και η γρήγορη εναρμόνιση σε όλα τα επίπεδα επιτρέπει ο έλεγχος να είναι πλέον στα χέρια σας και να αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση με καθαρή σκέψη, πλήρη διαύγεια και αισιοδοξία, γεγονός που θα σας επιτρέψει, ακόμα και σε μια άρκετα άβολη μέχρι τώρα για εσάς στιγμή, να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: