astropedia.gr

ΛΕΩΝ - ΓΕΝΙΚΑ  
Ο Δίας έχει φρεσκοπεράσει πλέον στους Ιχθύς και κάνει την διέλευσή του από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτόν τον μήνα η ευνοϊκή του επίδραση αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Διάβασε περισσότερα για το τι φέρνει η νέα θέση του Δία στο ζώδιό σου εδώ. Ο Κρόνος από την άλλη, ασκεί την περιοριστική του ενέργεια αυτόν τον μήνα κυρίως στους γεννημένους στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου. Δες περισσότερα για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σου εδώ.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Άρης θα παραμείνει στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντας το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα δημιουργικών σχεδίων και έχεις ακόμη την ώθηση να δράσεις άμεσα και αποτελεσματικά πάνω στα σχέδιά σου, να φλερτάρεις διεκδικητικά και με ευθύ τρόπο και να διεκδικήσεις αυτό που μπορεί να σου προσφέρει η ζωή. Από τις 24 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου λειτουργεί έντονα και απαιτητικά λόγω της έξαρσής του σε αυτό το ζώδιο και η διέλευσή του ενεργοποιεί θέματα καθημερινότητας και εργασίας, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου. Τώρα μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά, να ολοκληρώσεις υποθέσεις σου που ήταν σε αναμονή για μια καλύτερη στιγμή και να δράσεις με επιτυχία στα επαγγελματικά σου, όπου όμως μπορεί να συναντήσεις εντάσεις και αντιπαλότητες, κάτι που δεν πρέπει φυσικά να σε πτοήσει!

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και διλήμματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία σου και τα οικονομικά σου και χρειάζεται να κάνεις υπομονή ή να χρησιμοποιήσεις δοκιμασμένες τακτικές που έχουν λειτουργήσει και στο παρελθόν για να δώσεις λύσεις στα τρέχοντα θέματα. Από τα τέλη του μήνα και με την ευθυδρόμηση του πλανήτη αρχίζουν σταδιακά να λύνονται τα θέματα που σε απασχόλησαν κατά την πορεία του μήνα και να ανοίγει ο δρόμος, κάτι που επιτέλους σε μειώνει το άγχος σου!

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και αρχίζει την διέλευσή του από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα σταθερών σχέσεων και συνεργασιών και τώρα μπορείς να βρεις λύσεις μέσα από την επαφή και την ανταλλαγή απόψεων με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη και να φτάσετε σε συμφωνία και ομόνοια καθώς τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα και από τις δυο πλευρές.  Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14, γεγονός που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανάγκη για αναπροσαρμογή στα παραπάνω θέματα και θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πήρες κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Δες πώς σε επηρεάζει και τι χρειάζεται να προσέξεις στο ειδικό άρθρο εδώ. Από τις 26 του μήνα η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη τον φέρνει στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου σου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  

Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και σε προτρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου πρακτικά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, την υγεία σου και την εργασία σου. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 Ιανουαρίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και φωτίζει υποσυνείδητες πτυχές φέρνοντας στο φως φοβίες και συναισθηματικά συμπλέγματα που καλείσαι τώρα να τα δεις κατάματα και να τα αντιμετωπίσεις. Μην κάνεις σημαντικές κινήσεις, όταν η Σελήνη είναι κενή πορείας! Δες εδώ τις ημερομηνίες που πρέπει να προσέξεις  εδώ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μια απαιτητική περίοδος είναι αυτή για τα επαγγελματικά σου θέματα, καθώς τώρα αυξάνεται ο φόρτος εργασίας σου και το άγχος σου να προλάβεις να διεκπεραιώσεις αυτά που πρέπει αλλα και να μπορέσεις παράλληλα να είσαι εντάξει και με τον χρόνο που απαιτεί η υπόλοιπη ζωή σου. Η εργασιακή σου καθημερινότητα μπορεί να έχει αυτόν τον μήνα ανατροπές, αναβολές και καθυστερήσεις που οφείλονται σε λάθος επικοινωνίες και συνεννοήσεις ή σε συσσωρευμένα προβλήματα του παρελθόντος που δεν είχαν τακτοποιηθεί όταν έπρεπε και που τώρα ζητούν την προσοχή σου και τον χρόνο σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο σύντροφος γίνεται πιο δραστήριος και επικοινωνιακός και αρχίζει να σου μιλά πιο ανοιχτά και πιο ξεκάθαρα για τις σκέψεις του, τις επιθυμίες του και τα σχέδιά του, πράγμα που αρχικά φαίνεται σαφώς καλό και θετικό, γατί δεν θέλεις να είσαι στο σκοτάδι. Όμως υπάρχουν και κάποιες ιδέες που δεν ανταποκρίνονται στην δική σου θέση και επιθυμία και αυτό μπορεί να προκαλέσει προστριβές και εντάσεις μεταξύ σας ή ακόμη και μια μικρή απομάκρυνση. Είτε είσαι σε σχέση όμως είτε όχι, ο μήνας σε βοηθά να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου και να δράσεις άμεσα και αποτελεσματικά στο φλερτ, στην διεκδίκηση και στην τελική σου συναισθηματική και ερωτική ικανοποίηση. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.