astropedia.gr

Ο Αυγουστος αριθμολογικά

Ο Αυγουστος αριθμολογικά
Καλό μήνα!
Ο φετινός Αύγουστος αριθμολογικά ειναι ένας μήνας που σφραγίζεται απο τον αριθμό 6. Κατα τη διάρκεια λοιπόν του μήνα ειναι ενεργοποιημένα θεματα που σχετίζονται με την ισορροπία και την αρμονία τόσο μεσα στις σχέσεις όσο και στα εργασιακά μας θεματα. Εξάλλου, ακόμη και στο επάγγελμα αναπτύσουμε σχέσεις ανθρώπινες πανω στις οποίες πολλές φορές βασίζεται η εύρυθμη και η αρμονική εκτέλεση του επαγγελματικού καθήκοντος. 
Ενα άλλο θέμα που θα κινηθεί σημαντικά αυτόν τον μήνα για όλους ειναι το οικονομικό. Ο αριθμός 6 (2014+8=2022=6), αλλά και ο αριθμός 8 έχουν κοινό παρονομαστή την έννοια του χρήματος και της οικονομικής διαχείρισης. Δείτε παρακάτω ποιοι ειναι οι αριθμοί που επηρεάζονται περισσότερο στον οικονομικό τομέα.

Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του Αυγούστου αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας. Η ''πέτρα'' της ημερομηνίας σας βρίσκεται αφού προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.  
Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.
 
Αυτόν τον μήνα λοιπόν μπορούμε να βρούμε λύσεις σε θεματα οικονομικα, να φροντίσουμε για την αρμονική συμβιωσή μας με τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν και με τους οποίους έχουμε δεσμούς φιλίας, συγγένειας ή να ενισχύσουμε βαθύτερα και ουσιαστικά τη σχέση μας με τους γονεις μας και τον γάμο μας. Ειδικά, οι παντρεμένοι ή όσοι βρίσκονται σε σοβαρή σχέση θα πρέπει κατα τον Αύγουστο να προσέξουν να ενισχύσουν την αγάπη και την κατανόηση στο ζευγάρι γιατι οι δονήσεις του μήνα θα κλονίσουν τις σχέσεις, πράγμα που μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε χωρισμούς.

Θεμέλιος λίθος 1
Για εσάς ο Αύγουστος ειναι προσωπικός μήνας 7 απο 16. Το 16 συγκαταλέγεται στους καρμικούς αριθμούς, οπότε καλό θα ηταν να ρίξετε μια ματιά και εδω. Θα φροντίσετε να προσέξετε τα οικονομικα σας και πολύ πιθανόν να προκύψουν αναπάντεχα έξοδα, ίσως απο εκκρεμότητες του παρελθόντος που δεν είχατε διευθετήσει. Το σημαντικό ειναι αυτόν τον μήνα να αναλάβετε δράση στα θεματα που θα προκύψουν και να μην διαιωνίσετε καταστάσεις. Μήνας άμεσης επίλυσης λοιπόν. Στα αισθηματικά σας συζητήστε περισσότερο με το ταίρι σας και μην κλείνεστε πολύ στον εαυτό σας. Φροντίστε να το κάνετε ομως με τροπο που δεν ειναι απόλυτος και χωρίς να στερείτε την ελευθερία να μιλήσει και το ταίρι σας.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 2 
Για εσάς ο Αύγουστος ειναι προσωπικός μήνας 8 απο 17. Για τα οικονομικα σας ειναι ένας καυτός και σημαντικός μήνας. Ψυχολογικά παίρνετε τα πανω σας, σε αντίθεση με τον προηγούμενο μήνα που ήσασταν αρκετά πεσμένοι και βλέπατε μονο το αρνητικό σενάριο να υλοποιείται. Εχετε κάνει τη δική σας έρευνα και τώρα νοιωθετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε αποφασιστικά και αποτελεσματικά τα θέματά σας. Στα αισθηματικά οι προϋποθέσεις να περάσετε καλά με το ταίρι σας υπάρχουν και μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε!
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 3 
Για εσάς ο Αύγουστος ειναι προσωπικός μήνας 9 απο 18. Μια καλη περίοδος που σας απελευθερώνει απο πολλά βάρη, ακόμη και αν σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να σας φανεί δύσκολο να αποχωριστείτε κατι που ομως δε λειτουργεί θετικά για εσάς πλέον. Μήνας ανανέωσης τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Το σύστημά σας καθαρίζει και προετοιμάζεστε να φιλοξενήσετε νέες, πιο ευχάριστες ενέργειες. Καινούργιες γνωριμίες για τους αδέσμευτους ειναι στο προσκήνιο και για τους δεσμευμένους ειναι περίοδος που η σχέση ωριμάζει και αρχίζει να φαίνεται το πού σας οδηγεί. Μήνας γονιμότητας.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 4
Για εσάς ο Αύγουστος ειναι προσωπικός μήνας 1 απο 19. Το 19 συγκαταλέγεται στους καρμικούς αριθμούς, οπότε καλό θα ηταν να ρίξετε μια ματιά και εδω. Μήνας που μπορείτε να αρχίσετε καινούργια πραγματα και να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή κάποια απο τα σχέδιά σας. Όλα θα τα κάνετε με προσοχή ομως και χωρίς βιασύνες! Ειναι σημαντικό να εχετε εκτιμήσει αντικειμενικά τις καταστάσεις και να περιορίσετε λίγο όποιο υποκειμενικό/εγωιστικό στοιχείο. Στα αισθηματικά, σας ο μήνας προβλέπεται καλός αφού για τους ελεύθερους εμφανιζεται προσωπο με ξεκάθαρες προθέσεις και για τους δεσμευμένους η σχέση διασαφηνίζεται και ακόμη και μεσα απο δύσκολες καταστάσεις, αποκτά μια ξεκάθαρη βάση.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 5
Για εσάς ο Αύγουστος ειναι προσωπικός μήνας 2 απο 11. Το 11 συγκαταλέγεται στους κύριους αριθμούς, οπότε καλό θα ηταν να ρίξετε μια ματιά και εδω. Ειναι μήνας που κατι σημαντικό αλλάζει. Αυτο μπορεί να εχει να κάνει με τα προσωπικά σας κυρίως αλλά δεν αποκλείεται οι δονήσεις να επηρεάσουν και επαγγελματικά θεματα, αυτο εξαρτάται απο την προσωπική ημερομηνια της γέννησης σας. Όπως και να εχει, αυτη τη φορά προσπαθείτε να συγκρατήσουμε τον εαυτό σας και να μην πείσετε εσείς την αλλαγή να συμβεί αλλά κινηθείτε περισσότερο διερευνώντας και παρατηρώντας την κατάσταση και ταυτόχρονα εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να καταλάβετε βαθύτερα τις αληθινές ανάγκες του εαυτού σας αυτη την περίοδο. Ειναι σημαντικός μήνας για την αισθηματική σας ζωή η οποία θα εχει θετικές εξελίξεις προς τα τέλη του μήνα ομως και όχι στην αρχή! Προσπαθείστε να μην σκέφτεστε παρά πολύ αυτόν τον μήνα και να αξιοποιησετε αυτόν τον καλοκαιρινό μήνα.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 6
Για εσάς ο Αύγουστος ειναι προσωπικός μήνας 3 απο 12. Ειναι ένας πολύ καλός και εκφραστικός μήνας με πολλές ευκαιρίες που θα αξιοποιησετε για να μιλήσετε, να δημιουργήσετε καινούργια δεδομένα και για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του πρόσφατου παρελθόντος. Ενα θέμα που εχει αρχίσει να σας απασχολεί απο τον Ιούνιο ενδέχεται να σας απασχολήσει και πάλι τώρα, πιο έντονα. Τα αισθηματικά σας ειναι σε καλό δρόμο, οι δεσμευμένοι μπορείτε να κάνετε καλυτερα τις συζητήσεις που θέλετε και να βάλετε ίσως πλώρη για ενα παιδί και οι αδέσμευτοι αυτόν τον μήνα θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και ανάμεσα σε αυτούς θα υπάρχει και κάποιος που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον σας πιο ερωτικά. Απολαύστε το καλοκαίρι!
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 7
Για εσάς ο Αύγουστος ειναι προσωπικός μήνας 4 απο 13. Το 13 συγκαταλέγεται στους καρμικούς αριθμούς, οπότε καλό θα ηταν να ρίξετε μια ματιά και εδω. Ειναι λίγο βαρύς ο μήνας για εσάς αν σκεφτούμε οτι ειναι καλοκαίρι και θέλετε να ξεκουραστείτε όπως όλοι εξάλλου! Ο μήνας εχει κούραση και ο χρόνος σας αναγκαστικά θα προσαρμοστεί σε απαιτήσεις άλλων και σε διαδικασίες που θα ειναι χρονοβόρες μεχρι να ολοκληρωθούν. Ειναι πολύ σημαντικό κατα τη διάρκεια του μήνα να βρίσκετε σε τακτά χρονικά διαστήματα χρόνο για να ξεκουράζετε μυαλό και σώμα. Στα αισθηματικά σας υπάρχει ίσως επιστροφή προσώπου απο το παρελθόν, κατι που αυτη τη φορά θα σας προβληματίσει αρκετά και σοβαρά. Οι αδέσμευτοι θα βρείτε κατι να ασχοληθείτε αλλά μην επενδύσετε ακόμη, όχι τουλάχιστον μεχρι να γνωρίσετε το πρόσωπο καλυτερα.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 8
Για εσάς ο Αύγουστος ειναι προσωπικός μήνας 5 απο 14. Το 14 συγκαταλέγεται στους καρμικούς αριθμούς, οπότε καλό θα ηταν να ρίξετε μια ματιά και εδω. Τα οικονομικα σας ειναι ευνοημενα αυτόν τον μήνα και για αυτο προσέξτε να μην το παρακάνετε με σπατάλες! Ειναι πολύ σημαντικό αυτόν τον μήνα να εχετε την αίσθηση του μέτρου και να επενδύσετε σε αυτο που ειναι απαραίτητο και όχι περιττό. Στα αισθηματικά σας έρχονται αλλαγές στην συμπεριφορά του προσώπου με το οποίο βρίσκεστε σε σχέση, κατι που ενώ ειναι θετικό, ίσως δε θα μπορέσετε να το διαχειριστείτε ψύχραιμα άμεσα.ο ερωτισμός ομως θα κερδίσει και όλες οι διαφωνίες θα λυθούν στο κρεβάτι. Για τους αδέσμευτους, ο μήνας εχει παρά πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες και για ερωτικες απολαύσεις.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 9
Για εσάς ο Αύγουστος ειναι προσωπικός μήνας 6 απο 15. Είστε απο αυτούς που θα σας απασχολήσουν τα οικονομικα θεματα λίγο περισσότερο απο τους υπόλοιπους. Προσοχή και σημασία επίσης θα πρέπει να δώσετε σε οτιδήποτε αφορά την αρμονία και την ισορροπία τόσο της προσωπικής σας σχέσης όσο και των στενών σχέσεων που εχετε με συγγενείς και φίλους. Ο μήνας για τα αισθηματικά σας ειναι καλός, εφόσον θα μπορέσετε να υπερπηδησετε εμπόδια που θα εμφανιστούν μεσα απο διαφωνίες με τον σύντροφο σας. Αν κινηθείτε ψύχραιμα και λογικά αλλά με αγάπη και υποχώρηση όπου χρειαζεται, θα νιώσετε το βαθύτερο νόημα της αγάπης. Οι αδέσμευτοι θα εχετε την τάση να επιστρέψετε σε προσωπο του παρελθόντος, κάντε το αν όντως είστε σίγουροι μεσα σας, διαφορετικά αναμείνατε για νέες γνωριμίες απο τα μεσα του μήνα και μετά.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: