astropedia.gr

Αριθμολογία Ιανουαρίου: Μήνας κάθαρσης των σχέσεων!

Αριθμολογία Ιανουαρίου: Μήνας κάθαρσης των σχέσεων!
Καλό μήνα σε όλους!
Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που αριθμολογικά σφραγίζεται παγκοσμίως από τον αριθμό 9. Τα θέματα λοιπόν που περιμένουμε να αναπτυχθούν και να κινηθούν κατά την διάρκεια του μήνα έχουν να κάνουν με εξελίξεις που αφορούν σε όλοκληρο τον πλανήτη ίσως και όχι απλά σε μια μικρή μερίδα του κόσμου. Αυτόν τον μήνα αρχίζει να εφαρμόζεται αυτό που έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια. Σε πιο ατομικό επίπεδο, όλοι μας κινούμαστε με τρόπο τέτοιο ώστε να ολοκληρώσουμε τις υποθέσεις μας και να προετοιμαστούμε για καινούργιες αρχές και ξεκινήματα κυρίως στα επαγγελματικά και οικονομικα μας θέματα.

Στα αισθηματικά μας, ο μήνας μπορεί να φέρει σε αυτούς που είναι μόνοι τους καινούργιες γνωριμίες που δε θα εξελιχθούν δραστικά μέσα στον μήνα, αλλά θα είναι καλές, ωφέλιμες και με δυνατότητα καλής εξέλιξης μέσα στη πορεία του χρόνου. Η μοναξιά είναι κάτι πολύ βαρύ κάποιες φορές, αλλά αυτόν τον μήνα η απουσία κάποιου να μοιραστούμε μαζί του ιδέες και συναισθήματα είναι ακόμη πιο έντονη. Ίσως αυτός να είναι και ο παράγοντας που θα κάνει κάποιους που μέχρι τώρα είχαν επιλέξει τον μοναχικό δρόμο, να πάρουν την απόφαση να δώσουν στον εαυτό τους την ευκαιρία της συνύπαρξης. Για τους δεσμευμένους, από την άλλη πλευρά, ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο εξελίξεις που ολοκληρώνουν την σχέση, είτε αυτό μπορεί να σημαίνει σκέψεις για απόκτηση παιδιού είτε την επεξεργασία και επίλυση σκοτεινών θεμάτων που προβλημάτιζαν μέχρι τώρα την σχέση. Μήνας κάθαρσης των σχέσων λοιπόν ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς.

Κόκκινες ημέρες-Stop!
Οι ημέρες του μήνα που χρειάζονται προσοχή γιατί η ενέργεια κινείται έντονα και μπορεί να δώσει εντάσεις, παρεξηγήσεις, αναστάτωση και παρανοήσεις που δε θέλουμε είναι στις 2, στις 4 και στις 5 του μήνα, στις 7, στις 10 και 11, στις 13 και 14, στις 16, στις 19 και 20, 22, 24 και 29.

Πράσινες ημέρες-Just Do It!
Ιδιαίτερα θετικές και ενεργειακά δυνατές είναι στις 3 του μήνα και στις 12, από τις 14 μέχρι και τις 19, από τις 22 μέχρι τις 28 και οι δύο τελευταίες μέρες του μήνα. Οι παραπάνω ημέρες δεν είναι απαραίτητα ευχαριστές και χαλαρές, είναι όμως πολύ επικοδομητικές, εκμεταλλευτείτε τες!

Ερωτικές ημέρες-Feel the Love!
Κάθε ημέρα είναι ημέρα για να νοιώσουμε την αγάπη, αλλά αριθμολογικά μέσα στον μήνα υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες που ευνοούν τα αισθηματικά μας, είτε για να συζητήσουμε θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν και τα οποία εμποδίζουν την σχέση μας είτε για να τονίσουμε περισσότερο το ερωτικό στοιχείο με τον σύντροφό μας και να ανανεώσουμε την σχέση μας. Η έμφαση στις σχέσεις λοιπόν πέφτει για τον Ιανουάριο στις 3, 6 και 9 του μήνα, στις 12, 15 και 18 και πάλι στις 21, στις 24, στις 27 και στις 30 του μήνα.

Επαγγελματικές ημέρες- Shut up and Work!
Κάποιες μέρες είναι κατάλληλες για σκληρή εργασία χωρίς ανάσα, κάτι που μπορεί να είναι από κουραστικό έως και εξαντλητικο, αλλά η δουλεια εκείνες τις μέρες βγαίνει με το παραπάνω! Κάποιες άλλες μέρες πάλι μπορούν να είναι κατάλληλες για επαγγελματικές κινήσεις, ευνοϊκές για ραντεβού ή για να κινηθούμε έτσι ώστε να ωφεληθούμε. Η ενέργεια του μήνα μας συνδέει με τα επαγγελματικά μας περισσότερο στις 2, στις 4 και στις 8 του μήνα, στις 11, στις 13 και 14, στις 17, στις 20, στις 22 και 23, στις 26, στις 29 και στις 31 του μήνα.

Ανάλογα βέβαια με την προσωπική σας ημερομηνία γέννησης και το πώς αυτή αναλύεται, μπορεί οι παραπάνω ημερομηνίες να μην λειτουργήσουν τόσο άσχημα ή δύσκολα για εσάς ή όχι και τόσο ευχάριστα και δημιουργικά.. Οι ημερομηνίες που δίνονται έχουν γενική ισχύη και περιγράφουν το κλίμα της ημέρας. Στην ανάλυση του μήνα για τον προσωπικό θεμέλιο λίθο σας παρακάτω, θα δείτε τις θετικές και αρνητικές ημέρες για εσάς προσωπικά.

Ας δούμε πώς θα λειτουργήσουν οι δονήσεις για τον καθένα μας ξεχωριστά. Η ''πέτρα'' της ημερομηνίας σας βρίσκεται αφού προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.

Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.
 

Θεμέλιος λίθος 1
Για εσάς αρχίζει μια περίοδος αρκετά σημαντική, αφού πρόκειται να υπάρξουν ενέργειες που θα δυναμώσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα σας κάνουν να δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι, το δικό σας συγκεκριμένα! Καλό διάστημα για δράση και για να επιτύχετε πράγματα σημαντικά για εσάς. Ενας καλός και έντονος μήνας και για τα ερωτικά σας και την ικανοποίηση που παίρνετε από αυτόν τον τομέα. Οι πρώτες μέρες μέχρι τις 9 του μήνα είναι διάστημα αρκετά δυναμικό όπου μπορείτε να επιδιώξετε πιο συγκεκριμένα και ίσως πιο έντονα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν, κυρίως αν πρόκειται για θέματα ατομικής βελτίωσης, προσωπικής ανάδειξης και έναρξης οποιουδήποτε εγχειρήματος. Είναι αρκετά πιεσμένο πάντως διάστημα και όλα θα γίνονται πολύ γρήγορα. Αν δείτε ότι δεν έχετε άμεσα αποτελέσματα σε αυτό που ξεκινάτε, μην βιάζεστε. Κάντε ό,τι κάνετε σωστά αυτές τις μέρες και το αποτέλεσμα είναι σίγουρο ότι θα το δείτε μέσα στην πορεία του μήνα. Από τις 10 μέχρι τις 19 του μήνα το κλίμα αλλάζει και έρχεστε ανιμέτωποι με τον εαυτό σας και τις εσωτερικές σας ανασφάλειες ή τους κρυμμένους σας φόβους. Αυτές τις μέρες κάποιοι θα δείτε ότι μπορείτε να βασίζεστε στο ταίρι σας που με τον δικό του τρόπο σας καταλαβαίνει και σας υποστηρίζει ενώ κάποιοι άλλοι θα δείτε ότι τελικά δεν είστε μόνοι σε αυτόν τον πλανήτη και πώς οι δράσεις σας επηρεάζουν τους άλλους. Αυτό, ανάλογα με τις δράσεις σας, μπορεί και να έχει μια πικρή γεύση για εσάς.. Διάστημα καλό για να ασχοληθείτε με αλλαγές και βελτίωση θεμάτων του χώρου σας, αλλά και με τις σχέσεις σας, επαγγελματικές ή διαπροσωπικές. Από τις 20 μέχρι και τις 29 του μήνα, το διάστημα είναι πιο ευνοϊκό για να μιλήσετε, να εκδηλώσετε τις βαθύτερες σκέψεις σας, αλλά και για να ερωτευτείτε, να δείξετε την αγάπη σας και να δημιουργήσετε. Χαρείτε αυτές τις μέρες γιατί οι τελευταίες δύο μέρες του μήνα είναι δύσκολες, με πολλή κούραση και θέματα στην εργασία σας.
Κόκκινες ημέρες: 1, 3, 4, 6, 9, 12, 19, 23, 28
Πρασινες ημέρες: 2, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 29
Ερωτικές ημέρες: 2, 5, 8, 11, 14, 17, 20, 23, 26, 29
Επαγγελματικές ημέρες: 1, 3, 4, 7, 10, 12, 13, 16, 19, 21, 25, 28, 30, 31
 Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 2
Ένας μήνας σημαντικός και ανατρεπτικός αρχίζει για εσάς. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα έχετε αρκετές εσωτερικές συνειδητοποιήσεις κυρίως όσον αφορά στις ανάγκες συναισθηματικής και ψυχολογικής κάλυψης που έχετε μέχρι τώρα κρυσταλλοποιήσει για τον εαυτό σας και πώς αυτές τώρα παρουσιάζονται διαφορετικές μέσα από το νέο πρίσμα αντίληψης. Σε εξωτερικό επίπεδο προκειται να έχετε γεγονότα που αλλάζουν την καθημερινότητά σας. Μήνας που ευνοούνται αλλαγές σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια αλλά και σε σχέση με συνεργάτες και τον τρόπο που διεξάγεται η συνεργασία σας μέχρι τώρα. Μέχρι τις 8 του μήνα είναι διάστημα που ευνοεί κινήσεις και πρωτοβουλίες που μπορείτε να πάρετε σε θέματα που αφορούν και επηρεάζουν αποκλειστικά εσάς τυος ίδιους, τον εαυτό σας, την εμφάνισή σας και την αυτοδιάθεση του χρόνου και του χώρου σας. Είναι καλό διάστημα για να κάνετε και κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σας για να ξεκαθαριστούν κάποια θέματα, κυρίως όμως από την δική σας πλευρά και όχι τόσο από την δική του. Από τις 20 του μήνα και μέχρι τις18, είναι διάστημα σημαντικό για εσάς γιατί τότε χρονικά μπορούμε να μιλάμε για την αποκρυστάλλωση των καινούργιων ιδεών και αποφάσεων που θα πάρετε αργότερα. Μπορεί νκατά το διάστημα αυτό να νοιώθετε λίγο χαμένοι ή να έχετε πολλά δεδομένα να επεξεργαστείτε με αποτέλεσμα να διστάσετε να πάρετε αποφάσεις. Αυτό δεν είναι κακό, αντιθέτως, επειδή ακριβώς είναι διάστημα έντονων αλλαγών στην ψυχοσυναισθηματική σας σφαίρα, καλό είναι να μην προβείτε ακόμη σε κινήσεις και αποφάσεις, μέχρι να κατασταλλάξουν οι καταστάσεις εσωτερικά και εξωτερικά. Από 12 μέχρι 17 συγκεκριμένα, μπορείτε να πετύχετε πολλά, ακόμη και αν νομίζετε ότι δεν έχετε την δύναμη ή μπορεί να μην βλέπετε το αποτέλεσμα ακόμη, αλλά εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για να ασχοληθείτε με τα σημαντικά πράγματα στη ζωή σας. Από 19 και μέχρι 28 του μήνα είναι περίοδος που γίνεστε περισσότερο δημιουργικοί και επικοινωνιακοί όσον αφορά συναισθήματα, αποφάσεις και οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε τότε θα φέρνουν πιο εύκολα και ανεμπόδιστα αποτελέσματα. Αρκετά ερωτική περίοδος επίσης. Οι τελευταίες τρείς μέρες του μήνα είναι δύσκολες, με θέματα εργασίας που σας απασχολούν, αλλά και με θέματα που σχετίζονται με κάποιον γονέα. Κούραση και προβληματισμός. Φροντίστε την υγεία σας.
Κόκκινες ημέρες: 2, 3, 5, 8, 11, 18, 22, 27
Πρασινες ημέρες: 1, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 20, 28
Ερωτικές ημέρες:  1, 4, 7, 10, 13, 16, 19, 22, 25, 28, 31
Επαγγελματικές ημέρες: 2, 3, 6, 9, 11, 12, 15, 18, 20, 21, 24, 27, 29, 30
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 3
Με πολλές εξελίξεις, ζωντανός και δραστήριος θα είναι ο μήνας για εσάς. Ερωτικά και επαγγελματικά, λίγο πολύ όλοι οι τομείς της ζωής σας θα κινηθούν και όταν τελειώσει ο Ιανουάριος θα καταλάβετε πόσα πολλά πράγματα πετύχατε, διεκπεραιώσατε ή απολαύσατε και μάθατε κατά την διάρκεια αυτών των 31 ημερών. Μέχρι και τις 7 του μήνα εκμεταλλευτείτε τις ημέρες για να πάρετε αποφάσεις που θα υλοποιήσετε άμεσα και να εφαρμόσετε σχέδιά σας που τα έχετε καιρό στο συρτάρι σας και που τώρα έρχεται η ώρα για να τους δώσετε σάρκα και οστά. Αυτές τις μέρες επίσης θα κινηθούν θέματα που μέχρι τώρα εξαρτούντο από άλλους και θα ξεμπλοκάρουν αρκετες καταστάσεις. Από τις 8 μέχρι και τις 17 του μήνα, γίνεστε πιο συναισθηματικοί, ευάλωτοι και εσωτερικοί και θα σας απασχολήσουν ανασφάλειες που έχετε σε θέματα σχέσεων και τα επαγγελματικά σας μπορεί να μπερδευτούν λόγω κινήσεων και πρωτοβουλιών που θα πάρουν συνεργάτες σας χωρίς να σας ενημερώσουν άμεσα ή η γραμμή της εταιρείας σην οποία εργάζεστε μπορεί να διαφοροποιηθεί, κάτι που θα σας απασχολήσει προσωπικά. Από 18 μέχρι 27 του μήνα είναι περίοδος που θα καταφέρετε να φέρετε σε ισορροπία τα θέματα που αναστατώθηκαν το προηγούμενο δεκαήμερο και πρόκειται για μια σειρά ημερών που θα σας ανταμείψουν και θα σας κανουν να αισθανθείτε ο εαυτός σας, ακρως δημιουργικοί και με καλή ψυχολογία. Προσοχή μην το παρακάνετε με υπερβολές στην επικοινωνία σας, στις μετακινήσεις σας και στις εκδηλώσεις σας γενικότερα, γιατί μπορεί κάποιοι να μη σας αντιλαμβάννται και να σας βρούν από φορτικούς μέχρι και βαρετούς...  Οι τελευταίες τέσσερις μέρες του μήνα σας κάνουν όμως να σοβαρευτείτε, να προσγειωθείτε στην καθημερινότητα και στην δουλειά σας και να δουλέψετε σκληρά για κάτι που θέλετε να πετύχετε, βάζοντας τις βάσεις για το μέλλον.
Κόκκινες ημέρες: 1, 2, 4, 7, 10, 17, 21, 26
Πρασινες ημέρες: 11, 12, 13, 14, 15, 16, 19, 27
Ερωτικές ημέρες:  3, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30
Επαγγελματικές ημέρες: 1, 2, 5, 8, 10, 11, 14, 17, 19, 20, 23, 26, 28, 29
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 4
Δύσκολος και σοβαρός είναι ο πρώτος μήνας του έτους για εσάς, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως έτσι θα είναι όλη η χρονιά σας. Αυτόν τον μήνα βάζετε πολύ γερές βάσεις στην ζωή σας, επαγγελματικά και σχεσιακά και αυτό προϋποθέτει κούραση, τρέξιμο, ενασχόληση με κάθε είδους λεπτομέρεια και φροντίζετε τίποτα να μην πάει στραβά και όλα να είναι ελεγχόμενα και μετρημένα. Θα σας απασχολήσουν θέματα κυρίως στην εργασία σας και σε δεύτερο πλάνο θέματα καθημερινότητας στο σπίτι σας. Οι πρώτες μέρες του μήνα, μέχρι και τις 6, είναι αρκετά κινητικές και θα απαιτήσουν από εσάς να είστε δημιουργικοί, αποφασιστικοί και εκτελεστικοί. Μην περιορίσετε πολύ τον εαυτό σας και μην χαθείτε στην μετάφραση και στην ανάλυση των δεδομένων, το σημαντικό είναι να δράσετε αποτελεσματικά και έγκαιρα. Μην αφήσετε ευκαιρίες να χαθούν αυτό το διάστημα και αν διστάζετε, ακολουθείστε την κατεύθυνση που σας προτείνει ή που σας ''επιβάλλει'' κάποιο άλλο πρόσωπο, πιο δυναμικό ίσως από εσάς. Από τις 7 μέχρι και τις 16 τουμήνα, το κλίμα προσαρμόζεται λίγο περισσότερο στους ρυθμούς σας και στην λογική σας και τα επαγγελματικά σας θέματα ευνοούνται, καθώς λύνονται προβλήματα ή ξεπερνιούνται καθυστερήσεις μέσα από την καλή συνεργασία που έχετε με τους υπόλοιπους. Είναι διάστημα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα αισθηματικά σας και οι ανάγκες του συντρόφου σας. Ενδέχεται να προκύψουν κάποιες εντάσεις στη σχέση σας, ίσως γιατί κάποια σημεία δεν είναι ξεκάθαρα στο μυαλό σας σε σχέση με τον σκοπό ή τις προθέσεις του συντρόφου, με αποτέλεσμα να μπείτε σε περισυλλογή. Αυτή η διαδικασία καλό θα είναι να συζητηθεί και να εξωτερικευτεί λογικά και όχι με κλείσιμο στον εαυτό σας ή με πείσμα γιατι υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του μήνα γενικότερα χτίζετε βάσεις για το μέλλον σας, δε θα θέλατε λοιπόν να αφήσετε τα αισθηματικά σας έξω από αυτές τις βάσεις. Από τις 17 μέχρι τις 26 του μήνα, το διάστημα σας ευνοεί στο να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα στη σχέση σας, να απολαύσετε τον έρωτα και την πηγαία εκδήλωση συναισθημάτων από τους άλλους και να κινηθείτε περισσότερο πάνω σε θέματα δημιουργίας και παιδιών ή αδελφών. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις θα έχετε αυτό το διάστημα και σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, καθώς καινούργιοι παράγοντες αρχίζουν να επηρεάζουν το αντικείμενό σας ή ενδιαφέρουσες προτάσεις έρχονται για να σας λύσουν τα χέρια. Οι τελευταίες 6 μέρες του μήνα έχουν έντονα τη γεύση του αποτελέσματος και της επιτυχίας των προσπαθειών σας, κάτι που θα σας δώσει δύναμη να συνεχίσετε, παρότι προκειται για μέρες εξαντλησης και πολυπραγμοσύνης. Θέματα σπιτιού και εργασίας θα σας απασχολήσουν και πάλι.
Κόκκινες ημέρες: 1, 3, 6, 9, 16, 20, 25, 31
Πρασινες ημέρες: 10, 11, 12, 13, 14, 15, 18, 26
Ερωτικές ημέρες:  2, 5, 8, 11, 14, 17, 20, 23, 26, 29
Επαγγελματικές ημέρες: 1, 4, 7, 9, 10, 13, 16, 18, 19, 22, 25, 27, 28, 31
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 5
Ανατρεπτικός και αψυχολόγητος είναι ο πρώτος μήνας του έτους για εσας και θα έχετε ραγδαίες εξελίξεις σε πολλά θέματα.  Είναι διάστημα που μπορείτε να αλλάξετε αρκετά στην ζωή σας, προσέξτε όμως μην φέρετε τα πάνω κάτω στη ζωή σας χωρίς να το θέλετε.  Ηδη τον προηγούμενο μήνα κάποιες ανισορροπίες εμφανίστηκαν και βρεθήκατε προ ευθυνών, συναισθηματικά και οικονομικα. Αυτόν τον μήνα έχετε την τάση να προσπαθήσετε, αλλάζοντας κάποια δεδομένα, να αποφύγετε τις ευ΄θυνες του προηγούμενου μήνα και αυτό φυσικά δε θα βγει σε καλό. Οι αλλαγές είναι κάτι καλό, αλλά όχι εις βάρος της δομής που υπάρχει και στην οποία βασίζεται η ζωή σας. Οι πρώτες πέντε μέρες του μήνα μπορεί να μ σας φανερώσουν αυτό που έρχεται, θα είναι όμως καλές για εσάς και ευχάριστες με κάτι καινούργιο που ξεκινάτε και που σας ανανεώνει. Από τις 6 όμως του μήνα και μέχρι τις 15 η ενέργεια κινείται διαφορετικά και αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονταν αρχικά. Διαφοροποιείται αισθητα το κομμάτι των σχέσεών σας και βρίσκεστε μπροστά από συμπεριφορές του συντρόφου ή των συνεργατών σας που δεν ξέρετε πώς να τις διαχειριστείτε.  Το παραπάνω διάστημα θα σας βάλει σε σκέψεις και καλό είναι να περιμένετε πριν κινηθείτε και πριν αποφασίσετε. Από τις 16 μέχρι και τις 25 του μήνα, οι ενέργειες σας βοηθούν να πετύχετε πολλά πράγματα σε εργασιακα και οικονομικά θέματα καθώς επίσης να μπορέσετε να κοντρολάρετε και να βάλετε σε τάξη τα συναισθηματικά σας θέματα και τις ορέξεις ή τα καπρίτσια του συντρόφου. Είστε περισσότερο επικοινωνιακοί και έχετε πολύ πιο καθαρή και διαυγή σκέψη. Οι τελευταίες 6 μέρες του μήνα σας δίνουν την δυνατότητα να δείτε πού κάνατε λάθος χειρισμόυς μέχρι τώρα και να προσπαθήσετε να επανορθώσετε, αλλάζοντας όσον είναι δυνατό αυτό βέβαια, την πορεία και την ρότα των καταστάσεων. Είναι διάστημα που σας στρέφει προς μεγαλύτερα κοινωνικά σύνολα, μπορεί να κάνετε γνωριμίες με άτομα κύρους από τα οποία θα έχετε βοήθεια και παίρνετε μαθήματα που διευρύνουν την αντίληψή σας κυρίως με πρακτικό τρόπο και ίσως λίγο αυστηρό για τα δεδομένα σας.
Κόκκινες ημέρες: 2, 5, 8, 15, 19, 24, 30
Πρασινες ημέρες: 9, 10, 11, 12, 13, 14, 17, 25
Ερωτικές ημέρες:  1, 4, 7, 10, 13, 16, 19, 22, 25, 28, 31
Επαγγελματικές ημέρες: 3, 6, 8, 9, 12, 15, 17, 18, 21, 24, 26, 27, 30
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 6
Αρκετές ευθύνες και έγνοιες έχει για εσάς ο Γενάρης. Θα χρειαστεί αυτόν τον μήνα να φέρετε σε ισορροπία από τη μία την ανάγκη σας να τους έχετε όλους καλά και να εισπράττετε το χαμόγελο και την αγάπη και από την άλλη την ανάγκη που αυτόν τον μήνα μεγαλώνει μέσα σας και δεν είναι άλλη από αυτή της απελευθέρωσης από τους κανόνες και τις κοινωνικές ισορροπίες. Διαβάζετε Σαιξπηρ αντίστροφα αυτόν τον μήνα και θέλετε να γίνετε το αρνάκι που θέλει να γίνει στρίγγλα.. Η ανάγκη σας για ανατροπή βέβαια θα πρέπει να έρθει και αυτή σε ισορροπία γιατί έτσι είστε φτιαγμένοι από την φύση και θα τα καταφέρετε, αν προσέξετε λίγο περισσότερο τις στιγμές που αισθάνεστε ότι φτάνετε στα άκρα και αν διερευνήσετε λίγο βαθύτερα τους λόγους για τους οπίους θέλετε σώνει και κακά όλα να είναι αρμονικά κα αγαθα. Οι πρώτες 4 μέρες του μήνα πάντως, είναι οι κατάλληλες, αν θέλετε να δείξετε στον κόσμο ποιος είστε και να κάνετε την επανάστασή σας. Από τις 5 του μήνα και μέχρι τις 14 το διάστημα προσφέρεται για ενδοσκόπηση, κυρίως με αφορμή συναισθηματικά ζητήματα και θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στον κρυμμένο, μυστικό πυρήνα της ύπαρξής σας και να δείτε πράγματα που κρύβετε εσείς από τον ίδιο σας τον εαυτό.  Από τις 15 και μέχρι τις 24 του μήνα μπορείτε να απολαύσετε λίγο περίσσοτερο την καθημερινή ροή της ζωής σας, μιας και οι καταστάσεις ελαφραίνουν κάπως κα βγαίνετε από την ενδοσκόπηση που αναφέραμε και τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε μέχρι  τωρα. Διαστημα ερωτικό, μπορείτε να περιμένετε μια επανασύνδεση αν αυτό είναι η περίπτωσή σας και γενικότερα υπάρχει επικοινωνία, επαφές, συζητήσεις και δημιουργικότητα που επουλώνει τις πληγές σας. Οι τελευταίες 7 ημέρες του μήνα είναι δύσκολες από την άποψη της έντονης καθημερινής δραστηριότητας με θέματα εργασία ή σπιτιού, αλλά πολύ αποδοτικές και μπορείτε να θέσετε καλή βάση για το μέλλον σας αλλά και να κανετε ξεκινήματα που θα έχουν επιτυχία. Δεν κερδίζετε το τζόκερ, αλλά όλο και κάτι σας χαμογελά.
Κόκκινες ημέρες: 1, 4, 7, 14, 18, 23, 29
Πρασινες ημέρες: 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16, 24
Ερωτικές ημέρες:  3, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30
Επαγγελματικές ημέρες: 2, 5, 7, 8, 11, 14, 16, 17, 20, 23, 25, 26, 29
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 7
Καρμικό και περίεργος αυτός ο μήνας για εσάς. Πολλά θα μάθετε και ακόμη περισσότερα θα σας αποκαλύπτονται καθώς οι μέρες του Ιανουαρίου θα κυλάνε και θα διαδέχονται η μια την άλλη. Πρόκειται για έναν μήνα που η αντίληψή σας διευρύνεται με αποτέλεσμα από τη μια να εξελίσσεστε καθώς οι συνειδητοποιήσεις σας γίνονται βαθύτερες και πιο ουσιαστικές, από την άλλη όμως κάποιοι από εσάς θα έχετε πρόβλημα καθώς δε θα μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα την καθημερινότητά σας. Προσπαθείστε να μην αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας, να μην αποκοπείτε από συγγενείς και φίλους και δώστε προσοχή στα οικονομικά σας αυτόν τον μήνα καθώς επίσης και στο ταίρι σας.  Οι πρώτες τρεις μέρες του μήνα είναι δυνατές όσον αφορά επιτυχία που μπορείτε να περιμένετε, αλλά από τις 4 του μήνα και μέχρι τις 13 προβλέπεται δύσκολη περίοδος όσον αφορά γεγονότα αισθηματικής ή συναισθηματικής φύσης. Ενώ στα εργασιακά σας τα πράγματα πάνε περίφημα, στη σχέση σας θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα ταίρι που δε σας καταλαβαίνει και δεν το καταλαβαίνετε. Τα ''Μαύρα Φεγγάρια του Έρωτα'' είναι ο τίτλος μιας ταινίας που θα περιέγραφε κάλλιστα αυτή την περίοδο στα ερωτικά σας. Το διάστημα βέβαια, αν βρείτε το κουμπί μπορεί να μετατραπεί σε μια εμπειρία κατάδυσης στον βαθύτερο κόσμο του συντρόφου σας, με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα στην σεξουαλική σας ζωή. Από 14 του μήνα μέχρι 23 το κλίμα αλλάζει και η ενέργεια μετατοπίζει την επίδρασή της σε πιο ευ΄χαριστα και λιγοτερο κουραστικά πράγματα για εσάς, όπως ταξιδια, μετακινήσεις και επικοινωνίες ευχάριστες και χαρούμενες. Είναι περίοδος που μπορείτε να τολμήσετε και να πετύχετε ή να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Δυναμικό διάστημα και καλό είναι να το εκμεταλλευτείτε με κινήσεις και πρωτοβουλίες. Οι τελευταίες 8 μέρες του μήνα είναι κουραστικές αλλά εποικοδομητικές σε θέματα εργασίας, μπορείτε να βάλετε σε τάξη θέματα και εκκρεμότητες που αφορούν στο σπίτι σας και στην οικογένειά σας, θα χρειαστεί να προσέξετε λίγο περισσότερο το νευτικό σας σύστημα και την υγεία σας, μην εξανλείτε το σώμα και το πνεύμα σας και θα έχετε βοήθεια από αόρατους οδηγούς για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.
Κόκκινες ημέρες: 3, 6, 13, 17, 22, 28, 31
Πρασινες ημέρες: 7, 8, 9, 10, 11, 12, 15, 23
Ερωτικές ημέρες:  2, 5, 8, 11, 14, 17, 20, 23, 26, 29
Επαγγελματικές ημέρες: 1, 4, 6, 7, 10, 13, 15, 16, 19, 22, 24, 25, 28, 31
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 8
Η ενέργεια του μήνα εστιάζεται σε θέματα κυρίως οικονομικά. Οι συνθήκες είναι τέτοιες που θα έχετε την ευκαιρία να φέρετε σε ισορροπία τον προύπολογισμό σας και να καλύψετε τα πιθανα απρόβλεπτα έξοδα τον εορτών. Ουσιαστικά όμως αυτός ο μήνας έχει να κάνει με την διαχείριση της ενέργειας, του χρόνου, των συναισθημάτων που θα κάνετε ή θα χρειαστεί να κάνετε μέσα από τις πράξεις σας και τις αποφάσεις σας στο υλικό, φυσικό επίπεδο. Μια συνειδητοποίηση ή μια ιδέα που έχετε αυτόν τον μήνα αξίζει να προσπαθήσετε να την υλοποιήσετε και να την εφαρμόσετε, ακόμη και αν αρχικά φαίνεται ότι θα σας κοστίσει. Από τις 3 μέχρι και τις 12 του μήνα έχουμε μια περίοδο για εσάς που είναι αρκετά ιακνοποιητική όσον αφορά συνεργασίες και σχέσεις, για τα μάτια των άλλων έχετε το κοκκαλάκι της νυχτερίδας και όλοι θέλουν να σας έχουν κοντά τους για να τους δώσετε τις συμβουλές σας, τις οδηγίες σας, το ενδιαφέρον σας, τν χρόνο σας, την αγάπη σας και πολλά ακόμη περισσότερα.. Διαχειριστείτε σοφά την ενέργειά σας και μην το πάρετε πάνω σας γιατί από τις 13 του μήνα και μέχρι τις 22 το κλίμα θα αλλάξει. Δε θα σταματήσει βέβαια αυτό το ενδιαφέρον των άλλων και η δύναμη που ασκείτε πάνω τους, αλλά πλέον θα χρειαστεί να κινηθείτε σε θέματα που ίσως είναι πέρα από τις ικανότητές σας ή το γνωσιακό σας πεδίο και αυτό θα σας δημιουργήσει άγχος. Πέρα από αυτό, το διάστημα ειναι θετικό, επικοινωνιακό και ερωτικό, ακόμη περισσότερο αν έχετε σταθερό σύντροφο. Καλές ημέρες για επιχειρηματική δραστηριότητα επίσης. Από τις 23 και μέχρι το τέλος του μήνα αρχίζει ένα διάστημα με αρκετή εργασία, έχετε επιτυχίες και μην παραβλέψετε ούτε την αξία σας, ούτε την ανθεκτικότητα στον χρόνο και εξαργυρώστε και τα δύο. Το ενδιαφέρον σας εκείνες τις μέρες κινείται σε πρακτικά ζητήματα, τακτοποιείτε και οριοθετείτε καταστάσεις και ικανοποιείτε τη λίμπιντό σας.
Κόκκινες ημέρες: 2, 5, 12, 16, 21, 27, 30
Πρασινες ημέρες: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 14, 22, 31
Ερωτικές ημέρες:  1, 4, 7, 10, 13, 16, 19, 22, 25, 28, 31
Επαγγελματικές ημέρες: 3, 5, 6, 9, 12, 14, 15, 18, 21, 23, 24, 27, 30
Μάθετε περισσότερα 
μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 9
Ένας μήνας που κορυφώνονται πολλές καταστάσεις στην ζωή σας και ίσως σας βγαίνει η κούραση του προηγούμενου μήνα, με όλα τα τρεξίματα που κάνατε για να ικανοποιήσετε τους άλλους και το σφιξιμο των δοντιών πίσω από το χαμόγελό σας. Αυτός ο μήνας σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε ο εαυτός σας, αν βέβαια το επιτρέψετε και να απολαύσετε το θέαμα πίσω από τις κουρτίνες. Είναι περίοδος κύησης του μέλλοντός σας και συλλαμβάνετε ιδέες από άυλες διαστάσεις. Τα οικονομικά σας είναι θέμα που θα σας απασχολήσει, αλλά λύσεις βρίσκονται μέσα από την ''καλοσύνη των ξενων''. Από τις αρχές του μήνα και μέχρι τις 11 το διάστημα σας ευνοεί για περισυλλογή και για να έρθετε σεωεπαφή με κομμάτια του εαυτού σας που έχετε απωθήσει ή ξεχάσει μέσα από την τριβή σας με την καθημερινότητα και τις ασχολίες σας. Ημέρες που θα δώσετε προβάδισμα στα συναισθήματά σας και στην ανάγκη σας να βρεθείτε πιο κοντά στον σύντροφό σας, Αυτές οι πρώτες 11 μέρες του μήνα μπορεί να σας φέρουν δυσκολίες συνεννόησης με συνεργάτες ή με τα παιδιά σας και θα υπάρξει η αίσθηση ότι πρέπει να υποχωρήσετε γιατί κανείς δε σας καταλαβαίνει. Μην το κάνετε και πείτε αυτό που νοιώθετε ή αυτό που πιστεύετε. Από τις 12 του μήνα μέχρι και τις 21 τα πράγματα καλυτερεύουν και η ενέργεια κυλάει περισσότερο απρόσκοπτα. Πιο ερωτικό διάστημα, χαλαρώνετε, ικανοποιείστε και επικοινωνείτε περισσότερο και καλύτερα με όλους. Διάστημα που ασχολείστε με μια πληθώρα πραγμάτων και ίσως δέχεστε προσκλήσεις για χαρούμενα γεγονότα ή προσκαλείτε εσείς φίλους σε χαρούμενο δικό σας γεγονός. Από τις 22 και μέχρι το τέλος του μήνα ανοίγει ένα διάστημα έντονης ενασχόλησής σας με τα εργασιακά σας και θα χρειαστεί να έχετε τις μπαταρίες σας φορτισμένες ώστε να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Πέρα από τα εργασιακά σας, τομέας που θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στο τελευταίο αυτό διάστημα του μήνα, η ερωτική σας ζωή θα παραμείνει σταθερή, πράγμα που είναι ικανοποιητικό αν είστε σε σχέση, αλλά αν είστε μόνοι τότε δεν ευνοούνται τόσο οι καινούργιες γνωριμίες και θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο ακόμη. 
Κόκκινες ημέρες: 1, 4, 15, 20, 26, 29, 31
Πρασινες ημέρες: 5, 6, 7, 8, 9, 10, 13, 21, 30
Ερωτικές ημέρες:  3, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30
Επαγγελματικές ημέρες: 2, 4, 5, 8, 11, 13, 14, 17, 20, 22, 23, 26, 29, 31
Μάθετε περισσότερα 
μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: