astropedia.gr

Ο Ιούλιος αριθμολογικά

Ο Ιούλιος αριθμολογικά

Οι αριθμολογικές τάσεις του μήνα από τον Athan.

  
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ο οποίος αριθμολογικά σφραγίζεται από τον καρμικό αριθμό 14/5. Πρόκειται για ένα διάστημα 31 ημερών που χρειάζεται να δώσουμε προσοχή σε λεπτομέρειες και σε ηθικούς και κοινωνικούς κανόνες  και χρειάζεται να προσπαθήσουμε να μην ξεφύγουμε από τα όρια. Ζώντας υπερβολικά ελεύθερα αυτόν τον μήνα δε θα μας βγει σε καλο! Αυτόν τον μήνα χρειάζεται να προσέξουμε τη διαχείριση του χρήματος και του επαγγέλματός μας και να μην ενδώσουμε τόσο στους πειρασμούς του καλοκαιριού για χαλάρωση και αναβλητικότητα. Χρειάζεται να ζήσουμε περισσότερο εποικοδομητικά και παραγωγικά την καθημερινότητά μας.

Στα αισθηματικά θα υπάρξουν  σκαμπανεβάσματα και ανακατατάξεις που χρειαζονται προσεκτικούς χειρισμούς, αν προκειται για σταθερή σχέση, ενω για τους αδέσμευτους ο μήνας μπορεί να είναι πολύ ευχάριστος όσον αφορά γνωριμίες που παρέχουν ενδιαφέρον και σωματική ικανοποίηση. Στα επαγγελματικά, αυτόν τον μήνα γίνονται ανακατατάξεις και είναι καλός μήνας για να εστιαστούμε και να φροντίσουμε λεπτομέρειες στην εργασία μας, οργανώνοντας καλύτερα την καθημερινότητα και την αποδοτικότητά μας.

Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του Ιουλίου αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας. Η ''πέτρα'' της ημερομηνίας σας βρίσκεται αφού προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους, τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.
 
Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.

Θεμέλιος λίθος 1
Για τον Ιούλιο, ο προσωπικός σας αριθμός του μηνα είναι το 6 που προέρχεται από το 15. Διανύετε μια χρονιά που σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα και θέματα ελέγχου και εξουσίας. Σύμφωνα με την τάση του μήνα για εσάς, αυτό που μπορείτε να περιμένετε είναι να κινηθούν έντονα οικονομικά σας θέματα καθώς επίσης και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις συγγενικές και στενές σας φιλικές σχέσεις. Αυτόν τον μήνα δώστε έμφαση στην ισορροπίακ ια τη διπλωματικότητα και βάλτε πρόγραμμα στα έσοδα και τα έξοδά σας. 
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 2
Για τον Ιούλιο, ο προσωπικός σας αριθμός του μηνα είναι το 7 που προέρχεται από το 16. Ο αριθμός 16 είναι ένας αριθμός καρμικού χρέους και καλό είναι να διαβάσετε την ειδική του ερμηνεία εδώ
Διανύετε μια χρονιά που σχετίζεται με κύκλους που ολοκληρώνονται και κλείνουν και καινούργιους που καλείστε να ανοιξετε. Η λάμψη και η δημοσιότητα προβλέπονται φέτος. Σύμφωνα με την τάση του μήνα για εσάς, αυτό που μπορείτε να περιμένετε είναι μια μικρή τάση για απομόνωση και περίσκεψη, θέλετε να δείτε βαθύτερα τον εαυτό σας και τα θέματα στα οποία πρέπει να βρείτε λύσεις. Πάρτε τον χρόνο σας, αλλά μη βυθιστειτε σε αρνητικές σκέψεις. Αυτόν τον μήνα προβλέπονται αλλαγές και συνειδητοποιήσεις σε θεματα σχεσεων και συνεργασιών καθώς επίσης και αλαγές σε θέματα σπιτιού, ίσως μια μετακόμιση.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 3 
Για τον Ιούλιο, ο προσωπικός σας αριθμός του μηνα είναι το 8. Διανύετε μια χρονιά που σχετίζεται με καινούργια ξεκινήματα και πολλή δράση σε όλους τους τομείς. Σύμφωνα με την τάση του μήνα για εσάς, αυτό που μπορείτε να περιμένετε είναι επιτυχίες τόσο σε επαγγελματικά όσο κι σε αισθηματικά θέματα, αρκεί να κινηθείτε σώστα και οργανωμένα. Υπάρχουν πηγές και πόροι που μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε, βρείτε τα και αξιοποιήστε τα όπως αξιοποιήστε επίσης και τις επαφές που έχετε σε υψηλά πόστα ή σε θέσεις κλειδιά.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 4
Για τον Ιούλιο, ο προσωπικός σας αριθμός του μηνα είναι το 9 που προέρχεται από το 18.  Διανύετε μια χρονιά που σχετίζεται με ευμετάβλητη ψυχολογια και αλλαγές στις σχέσεις σας και στο σπίτι σας. Μια αρκετά διαισθητική περίοδος. Σύμφωνα με την τάση του μήνα για εσάς, αυτό που μπορείτε να περιμένετε είναι να ολοκληρωθούν με απαντησεις κάποια από τα σημαντικά θέματα που σας καίνε το τελευταίο διάστημα και να ετοιμάζεστε σιγά σιγά να βάλετε τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες που δε σας πάνε παρακάτω και να προσανατολιστείτε σε καινούργια πρόσωπα. 
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 5
Για τον Ιούλιο, ο προσωπικός σας αριθμός του μηνα είναι το 1 που προέρχεται από το 10. Διανύετε μια χρονιά που σχετίζεται με δημιουργία και εκδήλωση, εκφραστικότητα και επικοινωνίες. Σύμφωνα με την τάση του μήνα για εσάς, αυτό που μπορείτε να περιμένετε είναι καινούργια και θετικά ξεκινήματα που θα σας γεμίσουν χαρά και ελπίδα για το μέλλον. Γενικότερα, είναι πολύ ευνοϊκος ο μήνας για εσάς και αρκετά ερωτικός. Εκμεταλλευτείτε τις δονήσεις και τις ευκαιρίες τώρα και περάστε όμορφα και δημιουργικά, χωρίς όμως να ξεχνάτε ότι πρέπει να σκέφτεστε και για το μέλλον και ότι η ζωή δεν είναι μόνο τώρα που περνατε καλα.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
 
Θεμέλιος λίθος 6
Για τον Ιούλιο, ο προσωπικός σας αριθμός του μηνα είναι το 2 που προέρχεται από το 11. Ο αριθμός 11 είναι ένας κύριος αριθμός, διαβάστε για τους κύριους αριθμούς εδώ. Διανύετε μια χρονιά που σχετίζεται με εργασία, περιορισμό, δημιουργία σταθερής βάσης στη ζωή σας και αρκετή κούραση. Σύμφωνα με την τάση του μήνα για εσάς, αυτό που μπορείτε να περιμένετε είναι ακόμη περισσότερη δουλειά και περιορισμό σε χρόνο και ελευθερία, αλλά αυτό, αν και δύσκολο, είναι  μια ευκαιρία να χτίσετε πολύ πιο στέρεες βάσεις στα θεματά σας και να οργανώσετε πρακτικά το μέλλον σας. Στα συναισθηματικά θέματα φροντίστε να περιορίσετε τις εντάσεις που υπάρχουν μέσα σας και να μην χάσετε το δίκιο σας, κάνοντας παράλογες εκρήξεις.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 7
Για τον Ιούλιο, ο προσωπικός σας αριθμός του μηνα είναι το 3 που προέρχεται από το 12. Διανύετε μια χρονιά που σχετίζεται με απελευθέρωση από δεσμευτικούς παράγοντες, αρκετά προσανατολισμένη στα επαγγελματικά θέματα και μια χρονιά με πολλές αλλαγές και ανατροπές. Σύμφωνα με την τάση του μήνα για εσάς, αυτό που μπορείτε να περιμένετε είναι έντονη δημιουργία και ενέργεια σε όλους τους τομείς. Είναι μήνας χαρούμενος και με πολλές εκπλήξεις. Αρκετά ερωτική περίοδος επίσης, φροντίστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή αν ειστε αδέσμευτοι και αν ειστε σε σχέση θα ενεργοποιηθείτε πολύ και οι δύο! Καποια επαγγελματική ευκαιρία εμφανίζεται μπροστά σας αυτόν τον μήνα.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 8
Για τον Ιούλιο, ο προσωπικός σας αριθμός του μηνα είναι το 4 που προέρχεται από το 13. Ο αριθμός 13 είναι ένας αριθμός καρμικού χρέους και καλό είναι να διαβάσετε την ειδική του ερμηνεία εδώΔιανύετε μια χρονιά που σχετίζεται με την οικογένεια, την φροντίδα και τις υποχρεώσεις, με την αγάπη και την εξισορρόπηση των αντιθέτων. Σύμφωνα με την τάση του μήνα για εσάς, αυτό που μπορείτε να περιμένετε είναι μια σταθεροποίηση στα οικονομικά σας και ενα ξεκαθαρισμα αρμοδιοτήτων στην εργασία σας. Στα προσωπικά σας, ίσως είναι μήνας που δε δίνετε τόση σημασία το ταίρι σας, όσο θα ήθελε αυτό και θα χρειαστεί να το κάνετε. Αν είστε ελεύθεροι, δεν είναι ο μήνας με τις περισσότερες πιθανότητες για καινούργιες γνωριμίες, αλλά δεν αποκλείεται ενα μεγαλύτερο από εσάς προσωπο να εμφανιστεί στο προσκήνιο.  
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 9
Για τον Ιούλιο, ο προσωπικός σας αριθμός του μηνα είναι το 5 που προέρχεται από 14. Ο αριθμός 14 είναι ένας αριθμός καρμικού χρέους και καλό είναι να διαβάσετε την ειδική του ερμηνεία εδώΔιανύετε μια χρονιά που σχετίζεται με μοναξιά, αποστασιοποίηση και εξειδίκευση ή βαθειά έρευνα πάνω σε ένα αντικείμενο. Σύμφωνα με την τάση του μήνα για εσάς, αυτό που μπορείτε να περιμένετε είναι να διαπρέψετε σε εργασιακά θέματα και ίσως να αναγνωριστεί η αξία  σας στη δουλειά ή η προσφορά σας. Στα αισθηματικά θέμτα η κατάσταση είναι λίγο περίπλοκη μιας και υπάρχουν αντικρουόμενες ανάγκες που δε σας βοηθάνε να ισορροπήσετε σα ζευγάρι, τουλάχιστον όχι μέχρι να τις φέρετε σε ισορροπία. Αν είστε αδέσμευτοι, η κατάσταση είναι καλύτερη μιας και πολλές νε΄΄ες γνωριμίες και ευκαιρίες για μαι συναρπαστικές σχέσεις είναι στο προσκήνιο αυτόν τον μήνα.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

 
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: