astropedia.gr

Ταρώ Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια

Ταρώ Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια
Η κάρτα του μήνα
Ο Αυτοκράτορας
Η συναισθηματική και νοητική σου ενέργεια θα είναι έντονη αυτό το μήνα, γενικά θα απορροφηθείς πολύ με την επαγγελματική σου ζωή. Αν δεν έχεις δουλειά αυτήν την περίοδο, ανέμενε μια νέα επαγγελματική προσφορά. Αν αναζητάς κάτι νέο στην  εργασία σου, θα υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις αυτό το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός. Λαμβάνεις εκτίμηση και σεβασμό για τις δυνατότητες σου, πράγμα το οποίο φέρνει ανταμοιβές αλλά και κάποια ζήλια από τους άλλους.

Μην επιτρέπεις στους αντιπάλους σου να σου ασκούν αρνητική κριτική και συνειδητοποίησε ότι οι επικρίσεις τους οφείλονται περισσότερο στη δική τους ανασφάλεια και προσπάθησε να τους αντιμετωπίσεις με ευγένεια και διπλωματία. Η πειθαρχία και η λογική θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις την ψυχική ισορροπία σου. Στην ερωτική σου ζωή, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσεις ότι ο εγωισμός και η ματαιοδοξία δεν θα σου  φέρουν την αγάπη που θέλεις.

Η θέσπιση νέων κανόνων και ορίων στη σχέση σου είναι ζωτικής σημασίας αυτό το μήνα. Είναι υπέροχο το συναίσθημα να μπορείς να δώσεις στον άλλον, αλλά όχι εις βάρος της δικής σου συναισθηματικής ισορροπίας και χάνοντας την ενέργειά σου. Αν δεν έχεις σχέση, θέτεις από την αρχή της γνωριμίας που θα σου προκύψει κανόνες και όρια καθώς σέβεσαι τον εαυτό σου. Μπορεί να μην έχεις τη διάθεση να βιαστείς για μια σταθερή σχέση, απλά διασκεδάζεις και χαλαρώνεις με αυτό το πρόσωπο.

Κριός
Η Κρίση
Κάνεις αυτοκριτική σε σχέση με τα επιτεύγματά σου και κατανοείς τα λάθη σου. Αυτό το μήνα είσαι δείχνεις μεγάλη προσοχή στη λήψη αποφάσεων και επιλογών σε σχέση με νέες ευκαιρίες στη ζωή σου. Το μήνυμα όμως που σου στέλνει το σύμπαν είναι να μην κρίνεις αυστηρά τον εαυτό σου ή αφήνεις τους φόβους σου να κυβερνήσουν τις αποφάσεις σου. Θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στην επαγγελματική σου ζωή και σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να σου ζητηθεί να αλλάξεις τις τρέχουσες συνθήκες της ζωής σου. Αν αδυνατείς να ενεργήσεις κάτω από αυτές τις συνθήκες, επιστράτευσε την έμφυτη πρακτικότητα και τη λογική σου.

Στη συναισθηματικά σου, νιώθεις ότι έχεις μάθει από τα διδάγματα του παρελθόντος, οι συναισθηματικές προκλήσεις που πέρασες, σε έχουν κάνει πιο αποφασισμένο να μην επαναλάβεις ορισμένα λάθη σου. Αν έχεις αντιμετωπίσει μια δυσάρεστη κατάσταση στη σχέση σου, αναλύεις τη συμπεριφορά του αγαπημένου σου προσώπουκαι εξετάζεις ποια συναισθήματα το έκαναν να ενεργήσει με αυτόν τον τρόπο. 

Μπορεί κάλλιστα τα κίνητρα να μην αφορούν εσένα και τη σχέση σας. Τα καλά νέα είναι ότι το ταίρι σου θα σου δείξει πόσο σε αγαπάει, ειδικά αν έχει υπάρξει μια μικρή απόσταση πρόσφατα. Εάν είσαι εκτός σχέσης, θα κάνεις κάποιες αλλαγές στη συνήθη ρουτίνα σου και το περιβάλλον σου, πράγμα το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ταύρος
Τέσσερα των Ξιφών
Αυτός ο μήνας σου ζητά να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω προκειμένου να επαναξιολογήσεις τόσο την επαγγελματική όσο και τη συναισθηματική σου ζωή. Ορισμένα άτομα στη ζωή σου μπορεί να μονοπωλούν το χρόνο σου και την ενέργειά σου, έτσι είναι σημαντικό να θέσεις όρια και να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Έχεις την τάση να επηρεάζεσαι από τη ζωή και τα προβλήματα των άλλων και λόγω της συμπονετικής φύσης σου, προσπαθείς για την επίλυση των προβλημάτων των άλλων ανθρώπων.

Επαγγελματικά, αν η καριέρα σου δεν παίρνει την κατεύθυνση που θέλεις, ψάχνεις για άμεσες λύσεις. Εάν ήδη αισθάνεται ότι πρέπει να κοιτάξεις αλλού, μην αποφασίσεις αυτό το μήνα, ίσως αργότερα διαπιστώσεις ότι έχεις κάνει λάθος επιλογή. Στην συναισθηματική σου ζωή, μην πανικοβληθείς και μη βγάλεις επιθετική συμπεριφορά αν το ταίρι σου σε κάνει να νιώσεις στο περιθώριο. Μπορεί πραγματικά να χρειάζεται προσωπικό χρόνο ή να διεκπεραιώσει κάποιες υποχρεώσεις του.

Από τη θετική πλευρά, μια μικρή απόσταση μπορεί να είναι ακριβώς ό, τι χρειάζεται για να φέρει πίσω την εγγύτητα και τα συναισθήματα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, φλέρταρε και διασκέδασε αλλά προσπάθησε να μη δημιουργείς  σχέσεις εξάρτησης, ούτε και να κάνεις μελλοντικά σχέδια με όποιο πρόσωπο βρεθεί στο δρόμο σου. Μπορεί να σου πάρει κάποιο χρόνο για να το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σε βάθος. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Δίδυμοι
Ο Τρελός
Τα γεγονότα που θα συμβούν αυτό το μήνα θα σου επιτρέψουν να δεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου κάτω από μια διαφορετική προοπτική. Η ανάγκη σου να ξαναβρείς τον εαυτό σου είναι πολύ ισχυρή, θέλεις να αλλάξεις κάποιες πτυχές της ζωής σου και να βρεις ό, τι πραγματικά συνηχεί με τις αξίες και τα ιδανικά σου. Μπορεί να βρεις μια νέα εργασία ή να βελτιώσεις την ήδη υπάρχουσα. Μπορεί ακόμη να νιώσεις έμπνευση και ενθουσιασμό για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση.

Επεκτείνεις τις επαγγελματικές επαφές σου αλλά μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι κάποιοι από τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου προσπαθούν να παρεμποδίσουν τις φιλόδοξες ιδέες και ενέργειές σου. Μην αμφισβητείς τη δύναμή σου, γιατί η δικαίωση σου ανήκει. Στην ερωτική σου ζωή, περίμενε πολλές εκπλήξεις από το άλλο σου μισό κι αυτό σε κάνει να εκδηλωθείς περισσότερο. Κάνεις περιπετειώδη σχέδια με το ταίρι σου, αλλάζεις τη μονότονη ρουτίνα της σχέσης σου.

Αν είσαι χωρίς σχέση, μπορεί να μην είσαι σε θέση να κάνεις τεράστιες συναισθηματικές δεσμεύσεις και αρκείσαι διασκεδάζοντας και φλερτάροντας, θέλεις να επικοινωνήσεις με πολλά διαφορετικά άτομα. Έτσι, αυτός ο μήνας δεν σου υπόσχεται ότι θα βρεις το ιδανικό πρόσωπο, αλλά σίγουρα θα διασκεδάσεις και δε θα βαρεθείς καθόλου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Καρκίνος
Πέντε των Ράβδων
Ένα αίσθημα σύγχυσης και ασάφειας σε διακατέχει αυτό το μήνα, ίσως έρθεις σε σύγκρουση με ανθρώπους που σου δημιουργούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Η υπομονή σου θα σε βοηθήσει να περιηγηθείς επιδέξια μέσα από τις δυσκολίες αλλά και να ξεφύγεις από το χάος που έχει δημιουργηθεί από τους άλλους. Στην επαγγελματική σου ζωή, μπορεί υπάρξουν συγκρούσεις λόγω της σύγχυσης συγκεκριμένων ευθυνών ή ίσως προσπαθήσει κάποιος να σου βάλει πάρα πολλή δουλειά και δυσανασχετήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι θα έχεις θάρρος και δύναμη για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα και τις δυσκολίες, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Αν μπορείς να το κάνεις αυτό, τότε θα έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι εκτός σχέσης, θα υπάρχουν περισσότερες από μία επιλογές. Ωστόσο, θα πρέπει να έχεις μια ξεκάθαρη στάση απέναντι στους άλλους ανθρώπους, αποσαφηνίζοντας το τι θέλεις και ψάχνεις σε μια σχέση. Αν θέλεις μια μακροχρόνια και σοβαρή σχέση, να είσαι ειλικρινής. Αν πάλι προτιμάς κάτι εφήμερο, τότε οι άλλοι θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτό, πριν προκαλέσεις οποιαδήποτε σύγχυση ή πρόβλημα.

Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες εντάσεις με το ταίρι σου, έτσι θα πρέπει να προσέξεις τις ενέργειές σου και τις αποφάσεις που λαμβάνονται εν βρασμώ ψυχής. Έλεγξε προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες και να είσαι σαφής για το τι ακριβώς περιμένεις από τη σχέση σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγεις να προκαλέσεις σοβαρό πρόβλημα στη σχέση σου που θα μπορούσε πραγματικά να ξεσπάσει από ένα δευτερεύον ζήτημα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Λέων
Τέσσερα των κυπέλλων
Θα έχεις την ευκαιρία αυτή τη περίοδο να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον σου αλλά το σύμπαν συνιστά να κάνεις καλή χρήση της ενέργειάς σου και να ελέγξεις τις παράτολμες παρορμήσεις σου και κάθε είδους συναισθηματικά ξεσπάσματα. Στην πραγματικότητα, μια μυστική πλευρά του εαυτού σου βγαίνει στην επιφάνεια, δεν είσαι διατεθειμένος να μοιραστείς τα σχέδιά σου με τους άλλους, θέλεις να κάνεις το δικό σου.

Στην επαγγελματική σου ζωή, ίσως υπάρξουν ανταγωνιστικές συνθήκες στην εργασία σου, δεν εμπιστεύεσαι κανέναν παρά μόνο τον εαυτό σου και τη διαίσθησή σου. Πρόσεξε τις τολμηρές σου ενέργειες, μην μιλάς αλλά άνοιξε τα μάτια σου αποσαφηνίζοντας ποιοι είναι οι σύμμαχοι στην εργασία σου και ποιοι οι εχθροί σου και μάθε από τις καρμικές εμπειρίες του παρελθόντος και τα λάθη σου. Στη σχέση σου, θα μάθεις πόσο κοντά σου είναι ο σύντροφός σου, αλλά ίσως να νιώσεις πνιγμένος από τις απαιτήσεις του.

Όμως εκείνο που επιδιώκεις εσύ αυτό το μήνα, είναι η ικανοποίηση των δικών σου αναγκών, απλά νιώθεις πιο ευχαριστημένος με τον εαυτό σου. Αυτό ισχύει είτε είσαι μόνος, είτε δεσμευμένος. Απλά να είσαι προσεκτικός να μην το παρακάνεις με την ανεξαρτησία σου και κάνεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Παρθένος
Δέκα των κυπέλλων
Η ευτυχία σου βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα αυτό το μήνα. Συναντήσεις με τους στενούς φίλους σου, την οικογένεια σου η με άτομα από τη δουλειά σου, θα σου φέρουν την αληθινή ικανοποίηση. Αναζητάς μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής σου ζωής και θα καταφέρεις στο τέλος να τα συνδυάσεις.

Στα επαγγελματικά σου θα προκύψουν νέες ευκαιρίες ή μπορεί να γίνεις ο ηγέτης σε μια ομάδα ή να αναλάβεις καινούργια ίσως και περισσότερα καθήκοντα που θα ενισχύσουν τον επαγγελματικό σου ρόλο. Δεν θα πρέπει να επαναπαυθείς και θα πρέπει να προσπαθείς συνεχώς προκειμένου να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου.

Στη συναισθηματική ζωή σου, τυχόν διαφωνίες που υπήρχαν σχέση σου θα έχουν μια ευτυχή κατάληξη για σας καθώς το άλλο σου μισό θα λάβει υπόψη του την άποψή σου. Αν είσαι εκτός σχέσης, θα έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία να συναντήσεις κάποιο πρόσωπο που θα μοιραστείς μαζί του τον τρόπο σκέψης για τη ζωή και τα συναισθήματά σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ζυγός
Άσσος Πεντάκτινο
Ήρθε η ώρα να αρχίσεις να σκέφτεσαι πως θα θέσεις τα σχέδιά σου σε δράση και να προσπαθήσεις να αγωνιστείς για την υλοποίηση των στόχων σου. Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει ένα νέο ξεκίνημα, και σε αυτή την περίπτωση νέων οικονομικών ευκαιριών και εγχειρημάτων. Σε ενθαρρύνει να φυτέψεις τους σπόρους της οικονομικής ευημερίας και αφθονίας και να αγωνιστείς για να αναπτυχθούν. Αυτό μπορεί να αφορά μια αύξηση ή μια προαγωγή ή ακόμα και νέες ευκαιρίες απασχόλησης που περιλαμβάνουν μεγαλύτερο μισθό. Ίσως επίσης δεις ότι λαμβάνεις ανταμοιβές από τη δική σου γενναιοδωρία στο παρελθόν ή ευεργετείς κάποιους άλλους.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερους οικονομικούς πόρους στη διάθεσή σου για να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια. Θα πρέπει όμως να είσαι προσγειωμένος, λογικός και συγκεντρωμένος στους στόχους σου για να έχεις τύχη και οικονομική αφθονία. Στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι θα ανοίξει ένας νέος κύκλος στη σχέση σου πολύ πιο ουσιαστικός και θα αφήσεις πίσω σου μια αρκετά άσχημη περίοδο.

Εάν είσαι ένας ελεύθερος Ζυγός, πολύ πιθανόν να έχεις την επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν σου, το οποίο θα επιδιώξει να ξαναμπεί στη ζωή σου και να επανορθώσει για τα λάθη του. Βλέπεις μια θετική αλλαγή στην τύχη σου, ευοδώνονται τα όνειρά σου, το σύμπαν έχει να σου προσφέρει πολλά. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Σκορπιός
Η Ιέρεια
Έρχεται το κλείσιμο ενός ασταθούς και περίεργου κύκλου στη ζωή σου και ξεκινά κάτι καινούργιο, βλέπεις τη ζωή σου να βελτιώνεται. Αυτό επισημαίνεται ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, όπου μια χρονική περίοδος σχετικής αδράνειας αντικαθίσταται από τη δημιουργικότητα. Δεν μπορείς να ανεχτείτε τη στασιμότητα, θέλεις τώρα να δράσεις. Εμπιστέψου το ένστικτο σου, θα σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο αυτό το μήνα.

Αποδεικνύεις στους άλλους στην εργασία σου αλλά και στον εαυτό σου το έχεις πάρει απόφαση να πετύχεις και ότι έχεις την ικανότητα να σκεφτείς νέα σχέδια και να τα υλοποιήσεις. Αυτή η αυξημένη εμπιστοσύνη που έχεις στον εαυτό σου και η διαύγεια της σκέψης σου θα ωφελήσουν επίσης τη συναισθηματική ζωή σου.

Πολλές φορές αγχώνεσαι στην προσπάθειά σου να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το τι είναι ή όχι επιθυμητό και αποδεκτό στη σχέση σου. Αυτό το μήνα όμως νέες γνωριμίες και εμπειρίες φέρνουν τον ενθουσιασμό και νέες προοπτικές στη ζωή σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Τοξότης
Έξι Πεντάκτινο
Ο μήνας αυτός σου δίνει την ευκαιρία να εξισορροπήσεις κάπως τη ζωή σου. Αυτή η κάρτα μπορεί να εκδηλωθεί ως μια ευκαιρία για να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια στα οικονομικά σου. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα σου δοθεί η δυνατότητα για να επιτευχθεί η ισορροπία στις σχέσεις σου, επαγγελματικές ή προσωπικές.

Οι θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου ίσως δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα με ορισμένους ανθρώπους, οι οποίοι δυσανασχετούν με την επιτυχία σου. Πρόσεξε εκείνους που θα προσπαθήσουν να σου κάνουν πόλεμο νεύρων. Η εσωστρεφής ενέργεια αυτής της κάρτας σε βοηθά να εμβαθύνεις στον εαυτό σου και να δεις αναλυτικά κάποιες καταστάσεις, που θα σε κάνουν να πιστέψεις και πάλι στους ανθρώπους. Ίσως προβληματίζεσαι για μια πρόσφατη μικρή θυσία που έκανες για κάποιο πρόσωπο που αγαπάς.

Εάν είσαι σε σχέση αυτό το μήνα θα έχεις την ευκαιρία μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου να επέλθει η πολυπόθητη ισορροπία στη σχέση σου και αυτό το κλίμα θα εδραιωθεί ακόμα περισσότερο. Εάν δεν είσαι σε σχέση πρόκειται να γνωρίσεις ένα αρκετά ενδιαφέρον πρόσωπο το οποίο θα σε γοητεύσει, αλλά για να εξελιχθεί η κατάσταση χρειάζονται αργές και σταθερές κινήσεις από τη πλευρά σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Αιγόκερως
Άσσος των Ξιφών
Αν είχες αμφιβολίες και αρνητικές σκέψεις που σε εμπόδιζαν να αναλάβεις δράση, τώρα κάνεις νέα ξεκινήματα, τόσο στα αισθηματικά σου όσο και στα επαγγελματικά σου. Απομακρύνεις ό, τι δεν είναι γόνιμο στη ζωή σου, προκειμένου να ανθίσουν νέα πράγματα.

Στη σταδιοδρομία σου, ήρθε η ώρα να πάρεις μια απόφαση για το αν θα μείνεις ή θα φύγεις ή θα αποδεχτείς την τρέχουσα κατάσταση. Εάν τελικά μείνεις, βεβαιώσου ότι θα έχεις στο μέλλον την αναγνώριση για τις ιδέες σου και τη δημιουργικότητά σου. Νέα ξεκινήματα προβλέπονται και στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να υπάρχει κάτι που πρέπει να εξαλειφθεί για να προχωρήσει η σχέση σου και γι’ αυτό επιδιώκεις ειλικρινείς συζητήσεις με το ταίρι σου.

Αν είσαι εκτός σχέσης, θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι νέο, συναντάς ανθρώπους που είναι ειλικρινείς αλλά μπορεί όμως να σου κρύβουν κάτι. Πρόσεξε τις επιλογές σου για να μην πληγωθείς. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Υδροχόος
Ο Ερημίτης
Αυτό το μήνα θέλεις να βρεθείς μακριά από πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις περίεργα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει μια αρνητική ενέργεια γύρω σου ή θα αισθανθείς μοναχικά. Στην πραγματικότητα, θέλεις να λειτουργήσεις πιο  ανεξάρτητα και να σκεφτείς κάποια πράγματα.

Μπορεί να σκεφτείς να απέχεις από ορισμένες συνήθειες και πρότυπα συμπεριφοράς που σου στερούν τον πολύτιμο χρόνο σου και έχουν επηρεάσει την ευημερία σου. Αφήνεις πίσω σου ότι δεν σε εξυπηρετεί πλέον κι αυτό μπορεί να επεκταθεί επίσης και σε ορισμένα άτομα.

Τόσο στην καριέρα όσο και στην ερωτική σου ζωή , αναζητάς τη μοναξιά προκειμένου να προβληματιστείς και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Μην επηρεάζεσαι από τις απόψεις και τις καλοπροαίρετες συμβουλές των άλλων σχετικά με τις επιλογές σου, μπορεί να σου προκαλέσουν σύγχυση και συναισθηματική σύγκρουση. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ιχθύες
Επτά των Ράβδων
Αυτός είναι ένας μήνας κατά τον οποίο αισθάνεσαι πραγματικά τη δική σου δύναμη, κάνεις ενέργειες συμβιβασμού και συμφιλίωσης, αφήνεις πίσω σου τα εμπόδια. Θα έχεις μια σημαντική ευκαιρία για να προωθήσεις την καριέρα σου, να αναλάβεις ένα ηγετικό νέο ρόλο ή ακόμα να έχεις αυξημένες αρμοδιότητες στην εργασία σου. Μην αφήνεις το φόβο και τους δισταγμούς να σε εμποδίζουν να κάνεις ένα βήμα μπροστά προς τα όνειρά σου.

Στη συναισθηματική σου ζωή, μπορεί να θελήσεις να μείνεις λίγο στη μοναξιά σου προκειμένου να αποσαφηνίσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Μπορείς να σταθείς στα πόδια σου, επιδεικνύοντας την ανεξαρτησία και την αποφασιστικότητα σου. Ακόμα κι αν έχεις πολλές ερωτικές γνωριμίες, εκπέμπεις γύρω σου μια θετική ενέργεια, νιώθεις δύναμη και χαρά και δεν βιάζεσαι να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, είσαι καλά με τον εαυτό σου.

Αν είσαι σε σχέση, νιώθεις πιο οικεία και συμπονετικά με το ταίρι σου, αισθάνεσαι ότι μαζί μπορείτε να κατακτήσετε πολλά ακόμα. Η σχέση σας γίνεται ισχυρότερη ακόμα κι αν αντιμετωπίσετε εξωτερικά εμπόδια. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: