astropedia.gr

Ταρώ Νοεμβρίου

Ταρώ Νοεμβρίου
Η κάρτα του μήνα
Εννέα των Ράβδων

Αυτό το μήνα αισθάνεσαι καταβεβλημένος και αναστατωμένος, έχεις τόσες πολλές ανησυχίες που σε απασχολούν, αλλά πρέπει να βάλεις τη λογική πάνω από το συναίσθημα για να τις επιλύσεις. Αυτή η κάρτα αναφέρεται στο γεγονός ότι έχεις αφήσει τα προβλήματά σου να σε εξουσιάζουν και δεν μπορείς να καταλάβεις ότι είναι στο χέρι σου να πετύχεις τους στόχους σου.

Βλέπεις γύρω σου μόνο ανυπέρβλητα εμπόδια, νιώθεις κουρασμένος και απογοητευμένος, αλλά αν κοιτάξεις τα πράγματα σε βάθος, μπορείς να δεις ότι τα εμπόδια δεν είναι αρκετά μεγάλα για να σε στενοχωρούν. Οι φόβοι σου και οι ανησυχίες σου δεν είναι τόσο μεγάλα όσο φαίνονται.

Μπορεί να εργάζεσαι πολύ σκληρά στην εργασία σου ή να δίνεις περισσότερη σημασία στα αγαπημένα σου πρόσωπα και όχι στις δικές σου ανάγκες, κι αυτό σε καταβάλει ψυχολογικά, έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου και αναλαμβάνεις ευθύνες που δεν μπορείς να διεκπεραιώσεις. Αυτή η κάρτα σου ζητά να πάρεις μια ανάσα, να ενδιαφερθείς για τους δικούς σου στόχους και όχι των άλλων, και να δεις ότι η ζωή δεν έχει μόνο εμπόδια αλλά και χαρές.

Κριός
Πέντε των Ξιφών

Προσοχή σε όλα τα μέτωπα, είναι το μήνυμα αυτού του μήνα καθώς μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες ανταγωνιστικές ενέργειες στην καριέρα σου αλλά και συγκρούσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η έκβαση των γεγονότων θα εξαρτηθεί από τη δική σου συμπεριφορά, οπότε απέφυγε να εμπλακείς σε διαμάχες ή ακόμα και σε κουτσομπολιά. Επαγγελματικά, μπορεί να διαπιστώσεις ότι η υπάρχουσα εργασία σου δεν σε εμπνέει και δεν προβάλει τις ικανότητές σου.

Μην αποφασίσεις όμως να την εγκαταλείψεις, αλλά ούτε και να δημιουργείς αντιπαλότητα ή ανταγωνισμό με τους συναδέλφους σου. Θα πρέπει να είσαι εγκρατής και διακριτικός. Τόσο στην επαγγελματική όσο και τη συναισθηματική σου ζωή, σκέψου πολύ καλά το τι λες και δείξε αυτοσυγκράτηση ακόμα κι αν οι άλλοι σε προκαλούν. Συναισθηματικά, προσπάθησε να είσαι ευγενικός και διπλωμάτης με το σύντροφό σου και μην υποκύπτεις στις απαιτήσεις των άλλων. Μπορεί να υπάρξει κάποια σύγκρουση στη σχέση σου, αν εμμένεις στις απόψεις σου ο σύντροφός σου θα κουραστεί  να συζητάει μαζί σου.

Αν έχεις αμφιβολίες για τη σχέση σου, σκέψου ήρεμα και προσεκτικά πριν αποφασίσεις να την τελειώσεις. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, αποσαφηνίζοντας το τι πραγματικά σημαίνει για σένα αυτή η σχέση. Είναι σημαντικό να αποδεχτείς την πραγματικότητα και αν η συμπεριφορά του συντρόφου σου είναι πραγματικά απαράδεκτη, τότε ήρθε η ώρα να φύγεις οριστικά. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ταύρος
Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Αυτός ο μήνας σου φέρνει μια πολύ ισχυρή ενέργεια που δίνει έμφαση στην αλλαγή των σκέψεων και των πράξεων σου. Έχεις τη διάθεση να κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, που περιλαμβάνουν τις σχέσεις, την καριέρα και τα οικονομικά σου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό αν ήσουν σε αδράνεια ή είχες συναντήσει εμπόδια. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός να μην προσπαθείς να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Είναι επίσης σημαντικό να αποφύγεις να είσαι απότομος με τους γύρω σου για να μην κόψεις τις γέφυρες. Στην καριέρα σου, λαμβάνεις συμβουλές και καθοδήγηση από άτομα σε θέση ισχύος και προβάλεις τις ιδέες σου  με πάθος και ενθουσιασμό. Στην συναισθηματική σου ζωή, ο σύντροφός σου, η οικογένεια και οι φίλοι σου, σου δείχνουν την πιο δυναμική πλευρά τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις.

Μην τους ανταγωνίζεσαι, δεν θα αποφέρει τα αποτελέσματα που θέλεις, οπότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αναλώσεις προσωπικό χρόνο με τον εαυτό σου για να επαναξιολογήσεις τις σημαντικές σχέσεις σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσεις να έχεις ειρήνη και αρμονία τόσο μέσα σου όσο και με τους γύρω σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Δίδυμοι
Άσσος Πεντάκτινο

Η ζωή σου παίρνει μια μεγάλη στροφή προς το καλύτερο από την άποψη ότι νιώθεις  δύναμη να δημιουργήσεις αλλά και να διευθετήσεις τυχόν εκκρεμείς υποχρεώσεις. Στην επαγγελματική ζώνη, θα μπορούσες να αναλάβεις νέες ευθύνες ή ακόμα και μια νέα θέση. Κάποιες νέες και δελεαστικές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα προκύψουν θα σε ενθουσιάσουν, ενώ νέες επαγγελματικές επαφές και διασυνδέσεις θα σε βοηθήσουν να προβάλεις δημόσια την εικόνα σου.

Ένα μήνυμα ανανέωσης φέρνουν οι συμπαντικές ενέργειες και στην ερωτική σου ζωή. Προχωράς μπροστά στη σχέση σου, κάνετε νέα πράγματα μαζί, βλέπεις να δημιουργείται ακόμα βαθύτερη κατανόηση μεταξύ σας και καλύτερη επικοινωνία. Αν ψάχνεις καιρό την αγάπη, όλος ο μήνας είναι εξαιρετικά θετικός για να βγεις έξω να διασκεδάσεις, να κάνεις διαφορετικά πράγματα και να συναντήσεις νέους συναρπαστικούς ανθρώπους.

Τυχόν νέες σχέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν είναι πιθανό να μην είναι σταθερές, αλλά θα σου χαρίσουν ενθουσιασμό και περιπέτεια και θα σε απομακρύνουν από τη συνήθη ρουτίνα σου. Το σύμπαν σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις τέρμα σε συνήθειες ή συμπεριφορές που γνωρίζεις ότι αποτρέπουν την ευτυχία σου. Ξεκινάς ένα πνευματικό ταξίδι και αναζητάς άτομα που έχετε κοινή φιλοσοφία ζωής. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Καρκίνος
Τέσσερα των Ξιφών

Αυτός ο μήνας σου ζητά να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω προκειμένου να επαναξιολογήσεις τόσο την επαγγελματική όσο και τη συναισθηματική σου ζωή. Ορισμένα άτομα στη ζωή σου μπορεί να μονοπωλούν το χρόνο σου και την ενέργειά σου, έτσι είναι σημαντικό να θέσεις όρια και να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Έχεις την τάση να επηρεάζεσαι από τη ζωή και τα προβλήματα των άλλων και λόγω της συμπονετικής φύσης σου, προσπαθείς για την επίλυση των προβλημάτων των άλλων ανθρώπων.

Επαγγελματικά, αν η καριέρα σου δεν παίρνει την κατεύθυνση που θέλεις, ψάχνεις για άμεσες λύσεις. Εάν ήδη αισθάνεται ότι πρέπει να κοιτάξεις αλλού, μην αποφασίσεις αυτό το μήνα, ίσως αργότερα διαπιστώσεις ότι έχεις κάνει λάθος επιλογή. Στην συναισθηματική σου ζωή, μην πανικοβληθείς ή γίνεις επιθετικός και αδιάλλακτος αν ο σύντροφός σου σε κάνει να νιώσεις στο περιθώριο.

Μπορεί  πραγματικά να χρειάζεται προσωπικό χρόνο ή να διεκπεραιώσει κάποιες υποχρεώσεις του. Από τη θετική πλευρά, μια μικρή απόσταση μπορεί να είναι ακριβώς ό, τι χρειάζεται για να φέρει πίσω την εγγύτητα και τα συναισθήματα στη σχέση σας. Αν είσαι μόνος, φλέρταρε και διασκέδασε αλλά προσπάθησε να μη δημιουργείς σχέσεις εξάρτησης, ούτε και να κάνεις μελλοντικά σχέδια με οποιονδήποτε συναντάς. Μπορεί να σου πάρει κάποιο χρόνο για να τους γνωρίσεις σε βάθος. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Λέων
Ο Μάγος

Η δύναμή σου και η εξουσία σου δεν περνούν απαρατήρητες και δεν φοβάσαι να τις χρησιμοποιήσεις! Στην επαγγελματική σου ζωή, θα έχεις την ευκαιρία να ασκήσεις την εξουσία σου και να περάσεις στους άλλους τις ιδέες σου. Θα διαπιστώσεις ότι τραβάς την προσοχή σημαντικών ανθρώπων, έχεις την αποδοχή του κοινού σου και  προσελκύεις τη φήμη.

Βρίσκεσαι στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή, βλέπεις την τύχη να έρχεται να σε βοηθήσει. Κάποιοι του ζωδίου σου, μπορεί να σκέφτονται μια ριζική αλλαγή σταδιοδρομίας και επαγγελματικής πορείας. Πρόσεξε μόνο την επίμονη συμπεριφορά σου ή τις επικίνδυνες τακτικές, θα φέρουν δυσκολίες στις ενέργειές σου. Στις σχέσεις σου, οι άνθρωποι γύρω σου θα σου δείξουν την αγάπη τους και τις καλές προθέσεις τους.

Εάν είσαι σε σχέση, νιώθεις σιγουριά για τα συναισθήματα του συντρόφου σου και την κατεύθυνση της σχέσης σου, κάνεις προσπάθειες για την ανανέωσή της, προσβλέπεις σε ένα βαθύτερο επίπεδο συναισθηματικής δέσμευσης. Αν δεν είσαι σε δέσμευση και θέλεις στη ζωή σου μια σταθερή σχέση, συναντάς κάποιο πρόσωπο που πραγματικά αγγίζει την ψυχή σου. Στην ευρύτερη συναισθηματική σου ζωή, αν υπήρξαν διαφωνίες με τους άλλους, να ξέρεις ότι οποιαδήποτε αρνητικά συναισθήματα απομακρύνονται, καθώς προσπαθείς για τη συναισθηματική ηρεμία και ισορροπία. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Παρθένος
Οι Εραστές

Νιώθεις περισσότερη οικειότητα στο περιβάλλον σου αυτό το μήνα, μοιράζεσαι με τις στενές σου σχέσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου, νιώθεις ικανοποίηση. Φέρνεις μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και ιδιωτικής σου ζωής, ξεφεύγεις από κάθε είδους περιορισμούς που στέκονται εμπόδιο στην ευτυχία σου.

Έχεις την αποφασιστικότητα και τη θέληση να πετύχεις τους στόχους σου, μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου με τα πλησιέστερα σε σένα πρόσωπα. Στην επαγγελματική σου ζωή, νέες ευκαιρίες αναζωογονούν την καριέρα σου, ίσως κάνεις μια στενή συνεργασία με άλλα άτομα που μοιράζονται τις ίδιες απόψεις και ιδέες με τις δικές σου. Στη συναισθηματική σου ζωή, χαρίζεις την καρδιά σου σε όποιον βρεθεί κοντά σου.

Έρχεσαι πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς, συνειδητοποιείς ότι νοιάζονται για σένα και τις ανάγκες σου, αναμορφώνεις τις κοντινές σχέσεις σου. Αυτό το μήνα, βλέπεις ότι η ευτυχία και η χαρά είναι γύρω σου. Στη σχέση σου, νιώθεις αισιοδοξία καθώς τυχόν διαφωνίες έχουν ευτυχή κατάληξη. Αν ψάχνεις μια νέα σχέση, τότε η κοινωνικοποίηση και η συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις, θα σου φέρουν κάποιο πρόσωπο με το οποίο έχετε τον ίδιο τρόπο σκέψης και την ίδια φιλοσοφία για τη ζωή. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ζυγός
Δύο των Ξιφών

Η ισορροπία και η αρμονία επιστρέφουν στη ζωή σου, όλων των ειδών οι σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτό το μήνα και το πιο σημαντικό είναι ότι θα βελτιωθούν. Στις φιλίες σου, στις συνεργασίες σου και στον ερωτικό δεσμό σου, θέλεις να διασφαλίσεις ότι υπάρχει ισότητα και ότι αντιμετωπίζεσαι δίκαια. Αν όχι, τότε αναλαμβάνεις δράση για να υπάρξει ισορροπία. Είσαι ανοικτός και σαφής στην επικοινωνία σου με τους άλλους και αν διαπιστώσεις ότι ορισμένες σχέσεις είναι  μονόπλευρες, δεν θα διστάσεις να φύγεις.

Με την επαγγελματική σου ζωή, μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, σκέψου καλά και εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Αν αναζητάς μια νέα εργασία, κάνε πολύ καλά την έρευνά σου και έχε υπομονή. Συναισθηματικά, η σχέση σου γίνεται βαθύτερη συναισθηματικά, νιώθεις πιο ευτυχισμένος, απολαμβάνετε μαζί με το σύντροφό σου ο ένας την παρέα του άλλου.

Επικρατεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα, ισορροπεί το «δούναι και λαβείν» της σχέσης σας, έρχεστε πιο κοντά μεταξύ σας. Αν είσαι εκτός σχέσης, είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσεις τα κίνητρα των άλλων. Πριν εμπλακείς σε οποιαδήποτε νέα σχέση, βεβαιώσου ότι γνωρίζεις τι θέλεις και γιατί, είναι πολύ πιο πιθανό να προσελκύσεις το σωστό πρόσωπο. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Σκορπιός
Η Σελήνη

Μπορεί να υπάρχει ένα κλίμα σύγχυσης γύρω σου, ωστόσο, καθώς είσαι ιδιαίτερα διαισθητικό ζώδιο, το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να περιηγηθείς με ευκολία μέσα από δύσκολα μονοπάτια. Αν νιώθεις ότι κάποιον δεν πρέπει να τον εμπιστευθείς , τότε μάλλον δεν είναι φερέγγυος.

Αν νιώθεις ότι κάτι δεν είναι αυτό που φαίνεται, τότε μάλλον δεν είναι. Επαγγελματικά, μην κάνεις οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές αν δεν κάνεις ενδελεχή έρευνα στα πάντα και κυρίως να έχεις υπομονή. Συναισθηματικά, νιώθεις λίγο πιο ευαίσθητος και οι διαθέσεις σου αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Αν και δεν μπορούμε να ελέγξουμε πάντα τα συναισθήματά μας, μπορούμε όμως να επιλέξουμε αν θα τα εκδηλώσουμε στους άλλους γύρω μας.

Έτσι λοιπόν, ακόμη και αν νιώθεις πολύ οικεία με κάποια πρόσωπα, αυτό το μήνα λαμβάνεις μεγαλύτερη συναισθηματική ευχαρίστηση αν δεν είσαι σε σχέση. Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να είσαι υπομονετικός με το ταίρι σου και πρόσεξε τις διακυμάνσεις των συναισθημάτων σου. Είναι καλύτερο να μην προβείς σε ξαφνικές και μεγάλες συναισθηματικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις αυτό το μήνα, ιδιαίτερα αν αφορούν χωρισμό ή το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Τοξότης
Ο Κρεμασμένος

Αυτός ο μήνας δεν είναι και ο καλύτερος για την ανάληψη ρίσκων αλλά για να κάνεις λίγο πίσω και να νιώσεις πιο χαλαρά σκεπτόμενος το μέλλον σου. Αναλογίσου τα νέα σου σχέδια αλλά μην κινηθείς προς την υλοποίησή τους. Ακόμα και αν θέλεις να κάνεις αλλαγές στην καριέρα σου, προσπάθησε να μην ενδώσεις από παρόρμηση ή ανυπομονησία. Επίσης, κάνε διπλό έλεγχο σε όλα τα νέα πρόσωπα που συναντάς ή σε γεγονότα, πριν κινηθείς.

Ειδικά στην εργασία σου, είτε πρόκειται για τους συναδέλφους σου ή τους ανταγωνιστές σου, παρακολούθησέ τους και περίμενε πριν κάνεις οποιεσδήποτε ενέργειες. Εάν κινηθείς με στρατηγική, θα μπορέσεις να αποφύγεις τα λάθη ή να εμπνευστείς το πώς θα βγεις νικητής.

Στην ερωτική σου ζωή για να νιώσεις την ευτυχία, θα πρέπει να αποδείξεις έμπρακτα την αφοσίωση στη σχέση σου, αλλά χωρίς να βάζεις τις ανάγκες του συντρόφου σου πάνω από τις δικές σου ή ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις του. Αν δεν είσαι σε σχέση, μπορεί να επιθυμείς περισσότερο τη μοναξιά σου αυτό το μήνα, θα διαπιστώσεις ότι είσαι πιο ευτυχισμένος με λίγους καλούς φίλους και τον εαυτό σου. Ξέρεις πολύ καλά ότι η αγάπη θα σε βρει μόνο αν νιώθεις πρώτα καλά με τον εαυτό σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Αιγόκερως
Επτά των Ράβδων

Αυτό το μήνα ίσως χρειαστεί να κάνεις σαφές στους άλλους το πώς αισθάνεσαι και το τι περιμένεις. Τόσο στη συναισθηματική όσο και την επαγγελματική σου ζωή, θα πρέπει να εκφέρεις τις απόψεις σου σαφέστατα. Αν θέλεις να νιώθεις ήρεμος μέσα σου, δεν θα πρέπει να επηρεάζεσαι από τις αμφιβολίες σου ή τις απόψεις των άλλων.

Επαγγελματικά, μπορεί να αντιμετωπίσεις ανταγωνισμό αλλά με τη δύναμή σου νικάς όποιον προσπαθεί να σε αμφισβητήσει. Αλίμονο σε όποιον προσπαθήσει να σε εκμεταλλευτεί ή να καρπωθεί τα οφέλη της σκληρής δουλειάς σου! Εάν αναζητάς μια πλήρη επαγγελματική αλλαγή, ακόμη και μια εντελώς νέα καριέρα, τότε αυτός ο μήνας σου χαρίζει έμπνευση και επιτυχία. Είσαι στο προσκήνιο και τα ταλέντα σου γίνονται αντιληπτά από ένα ολόκληρο ακροατήριο.

Στη συναισθηματική σου ζωή, εκφράζεις ό, τι έχεις στο μυαλό σου και αυτό θα βελτιώσει τα πράγματα στις σχέσεις σου. Ωστόσο, θα πρέπει να έχεις αρκετή διπλωματία έτσι ώστε να μην κλονιστεί η  ισορροπία με τους αγαπημένους σου. Αν είσαι σε σχέση, τυχόν εξωτερικές προκλήσεις θα σας ενώσουν πραγματικά ακόμα πιο βαθιά, παρά το γεγονός ότι μπορεί να δοκιμάσεις προσωρινά απογοήτευση. Αν δεν έχεις σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις κάποιο άτομο μέσα από τις κοινωνικές σου δραστηριότητες. Αν όμως ψάχνεις για σταθερή σχέση, θα πρέπει να αλλάξεις τη συνήθη συμπεριφορά σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Υδροχόος
Η Δικαιοσύνη

Ήρθε η ώρα να αφήσεις το παρελθόν και να αγκαλιάσεις το παρόν. Κοιτάζοντας πίσω, ακόμη και σε παλιότερες, ευτυχισμένες εποχές, μπορεί να σου δημιουργήσει θλίψη και να σε κρατά αλυσοδεμένο σε παλιά συναισθήματα και συμπεριφορές. Ίσως νιώθεις ένα φόβο ότι θα κριθείς ή θα αδικηθείς. Ωστόσο, οι συμπαντικές ενέργειες αυτού του μήνα θα σε βοηθήσουν να αποτινάξεις μερικές από αυτές τις παλιές φοβίες σου και να γίνεις πιο ανοικτός σε αλλαγές.

Τα καλά πράγματα που έχεις κάνει στους άλλους τώρα θα επιστρέψουν πίσω σε σένα για να σε ανταμείψουν. Αυτό θα είναι έκδηλο όχι μόνο στη συναισθηματική σου ζωή, αλλά ακόμη περισσότερο στην καριέρα σου. Επαγγελματικά, κάνεις νέες επιχειρηματικές συνεργασίες αυτό το μήνα που θα ευδοκιμήσουν με την πάροδο του χρόνου καθώς δεν βιάζεσαι, αναλύεις και κρίνεις.

Το πνεύμα της γενναιοδωρίας εμποτίζει τη συναισθηματική σου ζωή, καθώς ό, τι έχεις προσφέρει, τώρα εκτιμάται και αναγνωρίζεται. Αν είσαι σε σχέση, το ταίρι σου σε υποστηρίζει και σου εκδηλώνει την αγάπη του με πρακτικό και ρεαλιστικό τρόπο. Αν είσαι μόνος, συνειδητοποιείς την αξία σου και αποφεύγεις άτομα που δεν θα πληρούν τις προϋποθέσεις σου ή δεν είναι ισορροπημένα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ιχθύες
Η Κρίση

Αυτό το μήνα προβαίνεις σε απολογισμό των πρόσφατων δράσεων και αποφάσεων σου, πού σε έχουν οδηγήσει. Δεν χρειάζεται όμως να τιμωρείς τον εαυτό σου για τα λάθη που έκανες, δες τα ως εμπειρίες. Το αρνητικό παρελθόν σου μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικό στην ανάληψη δράσης, ίσως να μην καταφέρεις να εκμεταλλευτείς κάποιες νέες ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σου. Ανησυχείς για το μέλλον κι αυτό αναστέλλει τον ενθουσιασμό σου και την αισιοδοξία σου για τη ζωή.

Αυτό το μήνα μπορεί να χρειαστεί να πάρεις μια μεγάλη απόφαση που συνδέεται με την προσωπική ή την επαγγελματική σου ζωή και έχεις ανησυχία αν είναι η σωστή επιλογή. Στη συναισθηματική ζώνη, είναι ένας σημαντικός μήνας καθώς νιώθεις έτοιμος ότι έχεις διδαχθεί από τα προηγούμενα καρμικά μαθήματα, ξέρεις ότι δεν πρόκειται να βρεις την αγάπη με τα επαναλαμβανόμενα αρνητικά μοτίβα συμπεριφοράς.

Εάν έχεις αντιμετωπίσει οποιεσδήποτε δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις με το ταίρι σου, προσπάθησε να δεις πέρα από την επιφάνεια, έλεγξε τη συμπεριφορά του και εξέτασε γιατί ενεργεί με αυτόν τον τρόπο. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις αν θα συνεχίσεις να προσπαθείς για τη σχέση σου ή θα πρέπει να φύγεις μακριά. Όντας ειλικρινής στην επικοινωνία σου και εκφράζοντας το πώς νιώθεις, θα σου δώσει την ευκαιρία να μάθεις την αλήθεια. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: