astropedia.gr

ΓΕΝΙΚΑ
Στις 6/11 το πέρασμα του ανάδρομου Ουρανού (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στον 3ο ηλιακό σου οίκο σου προκαλεί απροσδόκητα προβλήματα τα οποία σχετίζονται με γείτονες, αδέλφια (αν υπάρχουν) ή άλλους μακρινούς συγγενείς. Επίσης, δεν αποκλείεται να ακυρωθεί εντελώς ξαφνικά ένα κοντινό ταξίδι που προγραμμάτιζες εδώ και καιρό. Συν τοις άλλοις, σου γεννιέται η επιθυμία να μελετήσεις ασυνήθιστα γνωστικά αντικείμενα, όπως η αστρολογία, η μεταφυσική κτλ. Στις 8 του μήνα η είσοδος του Δία στον Τοξότη και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη αυξάνει τις κοινωνικές επαφές σου και έχει ως αποτέλεσμα τη διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου. Επιπλέον, το ομαδικό σου πνεύμα και η ανθρωπιστική σου διάθεση έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Με τον Άρη να διελαύνει από το ζώδιό σου μέχρι τις 16, εμφανίζεσαι παρορμητικός και βιαστικός και έχεις ροπή σε πονοκεφάλους, καθώς και σε ατυχήματα άνευ σημασίας, όπως κοψίματα, καψίματα κτλ. Με το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύς και την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης από τις 16/11, γίνεσαι σταδιακά σπάταλος καθώς σου δημιουργείται η ανάγκη να ξοδέψεις χρήματα για τον εαυτό σου. Ταυτόχρονα, κατορθώνεις να βάλεις σε μια τάξη ζητήματα σπουδών και σου δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο για κάποιο λόγο είχε αναβληθεί στο παρελθόν. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 17 του μήνα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι ορισμένα φιλικά σου πρόσωπα δεν σε καταλαβαίνουν όσο θα ήθελες. Από τις 25 και ύστερα αρχίζεις να ξεπερνάς κάποιες φοβίες σου που σχετίζονται με το πορτοφόλι σου και, ως εκ τούτου, προσεγγίζεις με περισσότερο ρεαλισμό τα οικονομικά σου ζητήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 7 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς με το ευρύτερο προφίλ σου στην κοινωνία, προκειμένου να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου. Στις 23 η Πανσέληνος στους Διδύμους και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δε διασκεδάζεις όσο θα ήθελες καθώς και ότι η δημιουργική σου διάθεση δεν αξιοποιείται. Δεν αποκλείεται να βιώσεις απροσδόκητα προβλήματα τα οποία θα σχετίζονται με παιδιά και, ταυτόχρονα, μπορεί να αισθανθείς «διχοτομημένος» μεταξύ 2 σημαντικών τομέων της ζωής: του έρωτα και της φιλίας. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Δίας στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 8 του μήνα σου φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες και σε βοηθάει να ανελιχθείς. Ειδικότερα, γύρω στις 7 μπορεί να βιώσεις μια ευχάριστη αλλαγή στον τομέα της καριέρας σου. Για παράδειγμα, μπορεί να πάρεις προαγωγή στην τωρινή σου δουλειά ή να βρεις μια καινούρια, ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη απασχόληση. Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 16 η ενεργητικότητα και η αποφασιστικότητά σου βρίσκονται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα και τις διοχετεύεις στον εργασιακό σου χώρο. Γύρω στις 23 βιώνεις προβλήματα και δυσκολίες στην προσπάθειά σου να συνεργαστείς αρμονικά με ομάδες συναδέλφων για την υλοποίηση κάποιου πρότζεκτ.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 16/11 προσπαθείς να επαναπροσδιορίσεις την ευρύτερη φιλοσοφία σου σε σχέση με τον έρωτα και τη συντροφικότητα…Δες περισσότερα