astropedia.gr

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13/6 & το ζώδιό σου

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13/6 & το ζώδιό σου
Νέα Σελήνη στους Διδύμους από τον Athan

Στις 13 Ιουνίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 22:44 το βράδυ στην 23η μοίρα των Διδύμων (22ο44’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται είναι ο παρακάτω.


Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 11-15/3, από 11-15/6, από 13-17/9 και από 13-17/12, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 20η έως την 24η μοίρα του μεταβλητού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 28/6 και στις 30/12 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 7η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη και ταυτόχρονα ηλιακή έκλειψη στις 13 Ιουλίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 13 του μήνα και μέχρι τις 28 Ιουνίου, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

  • σχέση σώματος και πνεύματος
  • προσέχουμε το σώμα μας και φροντίζουμε θέματα υγείας
  • συμπαθητική στάση απέναντι σε όσους δεν κατανοούν
  • βοηθητική στάση σε όσους περνάνε δύσκολα
  • φτάνουμε στο τέλος ενός κύκλου, ολοκληρώνουμε πράγματα και προετοιμαζόμαστε για έναν νέο κύκλο
  • χρειάζεται να κοπιάσουμε περισσότερο για την σταθερότητα
  • έντονη ανάγκη τελειότητας

H γεύση των επόμενων ημερών

Μια επικοινωνιακή νέα Σελήνη που εγκαινιάζει έναν δραστήριο και γρήγορο κύκλο εξελίξεων. Ο κυβερνήτης της νέας Σελήνης είναι ο Ερμής ο οποίος έχει περάσει στον Καρκίνο ήδη από την προηγούμενη ημέρα και βρίσκεται ακόμη εκτός ορίων της εκλειπτικής και σε εξάγωνο με τον Ουρανό. Το επόμενο διάστημα κυριαρχεί η ανάγκη να μιλήσουμε, να εκφραστούμε και να συζητήσουμε τις σκέψεις μας, τις απόψεις μας και τα σχέδια μας. Παράλληλα όμως έχουμε και την ανάγκη να μοιραστούμε αυτό που νοιώθουμε και να έρθουμε σε συμφωνία, αλληλοκατανόηση και σε αμοιβαία αποδοχή με τα άτομα που αγαπάμε και νοιαζόμαστε.

Η αμοιβαία υποδοχή της Σελήνης με τον Ερμή (Σελήνη στο ζώδιο του Ερμή και Ερμής στο ζώδιο της Σελήνης) δίνει την δυνατότητα να μπορέσουμε να καταφέρουμε τα παραπάνω, αν και το γεγονός ότι η νέα Σελήνη δεν κάνει κύριες όψεις με άλλους πλανήτες σημαίνει ότι δεν θα μπορέσουμε να το πετύχουμε αυτό με την βοήθεια κάποιου συγκεκριμένου τρόπου, χρησιμοποιώντας γνωστές και δοκιμασμένες τεχνικές ή με επειδή θα μας βοηθήσουν οι περιστάσεις και οι συνθήκες.

Η αμοιβαία αποδοχή και η αληθινή επαφή και σχέση θα δημιουργηθούν μέσα από την αληθινή και ατόφια έκφραση του εαυτού μας και την κατανόησης που θα προσφέρουμε και που ταυτόχρονα θα απαιτήσουμε για τον εαυτό μας. Το να αφήσουμε το αυθεντικό κομμάτι του εαυτού μας να προβάλει στις επικοινωνίες μας και στην διάδρασή μας με τους άλλους είναι βοηθητικό, ακόμη και αν θεωρούμε ότι είμαστε υπερβολικοί, αντισυμβατικοί ή αντικανονικοί…  

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου.

Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan

 
ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον τρίτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα αντίληψης, σκέψης και επικοινωνίας και δείχνει τον τρόπο που επικοινωνείς και έρχεσαι σε επαφή και διάλογο με το άμεσο περιβάλλον σου. Είναι ακριβώς νια επικοινωνιακή νέα Σελήνη και σου δίνει πολλές ευκαιρίες να εκφράσεις άμεσα και απλά τις απόψεις και τις επιθυμίες σου. Οι σκέψεις σου θα πρέπει να φιλτράρονται όμως από την λογική προτού τις μοιραστείς και να μην είσαι πάρα πολύ παρορμητικός. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον δεύτερο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο, με τις αξίες, την αυτοεκτίμηση του, τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Η περίοδος σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες και να μπορέσεις να επωφεληθείς από καταστάσεις που εξελίσσονται μπροστά στα μάτια σου. Μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή σχέδια και πλάνα που θα σου αποφέρουν οικονομικά. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον πρώτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα προσωπικότητας, εμφάνισης και σώματος. Η περίοδος σου δίνει την δυνατότητα να ανοιχτείς πιο ουσιαστικά στους άλλους και να είσαι η βερσιόν του εαυτού σου που είναι πιο κοντά στην αλήθεια σου. Σημαντική περίοδος για αποφάσεις και για σχέδια που θα προχωρήσουν και θα έχουν εξέλιξη. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον δωδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα φαντασίας, με τις ψυχικές σου ικανότητες, την πνευματικότητά σου και το υποσυνείδητο. Έχει στενή σύνδεση με οτιδήποτε είναι κρυφό, τα μυστικά, το παρασκήνιο και τους κρυφούς σου εχθρούς. Η περίοδος σου δίνει δυνατότητες να χαλαρώσεις και να αποδράσεις για λίγο από την ωμή πραγματικότητα. Μπορείς να μιλήσεις για τα πιο βαθιές σου σκέψεις ή για τις κρυμμένες επιθυμίες σου και να περάσεις ονειρικά. Παράλληλα έρχεσαι σε καλύτερη επαφή με τον υποσυνείδητό σου και καταλαβαίνεις καλύτερα τον εαυτό σου. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


 
ΛΕΩΝ  
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συλλογικής δραστηριότητας στο ευρύτερο πλαίσιο της κοινωνίας και την ένταξη σου σε ομάδες με ανθρώπους, που φέρουν παρόμοιες ιδέες και αντιλήψεις. Επίσης, ο οίκος αυτός μιλάει για τους φίλους σου και τις σχέσεις που έχεις με αυτούς. Είναι περίοδος που τα θέματα των φίλων ευνοούνται και εμφανίζονται καινούργια πρόσωπα που σου τραβούν το ενδιαφέρον ή πρόσωπα από το παρελθόν επανεμφανίζονται για να συνεχίσουν την φίλια. Δίνονται επίσης ευκαιρίες να συζητήσεις γύρω από ιδέες και στόχους που έχεις και να βρεθούν τα άτομα που θα σε ακούσουν και θα σε υποστηρίξουν στα σχέδιά σου. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον δέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα φιλοδοξίας, με τις προσδοκίες και την επιτυχία σου, τα επιτεύγματα, την αναγνώριση, τη φήμη και το κύρος. Είναι δείκτης της καριέρας σου και φανερώνει την ταυτότητα σου μέσα στην κοινωνία και την δημόσια εικόνα σου. Η περίοδος σε ανανεώνει επαγγελματικά και σε γεμίζει ιδέες και σχέδια για το πού θέλεις να στρέψεις την καριέρα σου. Είναι πιθανόν καινούργια πρόσωπα να εμφανιστούν σε θέσεις κλειδιά στην καριέρα σου ή να χρειαστεί να παλέψεις για κάτι που θεωρείς αυτονόητο εσύ, αλλά οι άλλοι όχι. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


 
ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον ένατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, με τα μακρινά ταξίδια ή τις διαδρομές μεγάλης διάρκειας, με την φιλοσοφία της ζωής, την θρησκεία, τα ήθη, και το κοινωνικό δίκαιο. Η περίοδος σου δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψεις, να απομακρυνθείς από την καθημερινότητα και τα τετριμμένα και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου σε νέες ιδέες και πρόσωπα. Ένας νέος δάσκαλος εμφανίζεται ή η φιλοσοφία ενός προσώπου γίνεται τρόπος ζωής και σε επηρεάζει βαθύτερα. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον όγδοο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα μετασχηματισμού, αναγέννησης, των κοινών πόρων με τον σύντροφο και με το σεξ. Η περίοδος σου δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και να μπορέσεις να κάνεις καλύτερους διακανονισμούς ή οικονομικές συμφωνίες. Μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή το δικό σου πλάνο οικονομικής διάσωσης. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον έβδομο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συνεργασιών και συνεταιρισμών, με τις επιχειρήσεις και τους φανερούς εχθρούς, με τις γραπτές ή προφορικές δεσμεύσεις, τις νομικές υποθέσεις, τις μηνύσεις και τους αντιπάλους. Η περίοδος σου δίνει ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο και να συζητήσεις μαζί του ή να κάνεις από κοινού σχέδια για το μέλλον. Καλύτερη επαφή και με τους συνεργάτες σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αποκαλύπτονται και πράγματα που δεν είναι πολύ θετικά.. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον έκτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα καθημερινότητας, με τις συνθήκες, την προσέγγιση και την συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο και τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους και τους εργοδότες σου. Επίσης, ο οίκος σχετίζεται με τα θέματα της υγείας σου. Η περίοδος φέρνει νέα δεδομένα στον χώρο της εργασίας σου και σου δίνει την δυνατότητα να μιλήσεις πιο εύκολα ή πιο ξεκάθαρα σε σχέση με πράγματα που θεωρείς ότι χρειάζεται να αλλάξουν στην καθημερινότητα της εργασίας σου. Είναι μια καλή περίοδος για να ξεκαθαρίσεις και να αρχίσεις να βάζεις σε τάξη γενικότερα την καθημερινότητα της ζωής σου. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον πέμπτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα δημιουργικότητας, ψυχαγωγίας, με τις ερωτικές σχέσεις, την διασκέδαση, το ρίσκο και την χαρούμενη πλευρά της ζωής. Η περίοδος σε γεμίζει δημιουργικότητα και θέληση για ζωή, ανταλλαγή απόψεων, σοβαρές και χαλαρές συζητήσεις, αλλά και για φλερτ, είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.ΙΧΘΥΕΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον τέταρτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συναισθηματικής ασφάλειας, προσκόλλησης, ενστίκτου και ιδιωτικής ζωής. Η περίοδος φέρνει καινούργια δεδομένα στην οικογένειά σου και στο σπίτι σου, ενώ οι σχέσεις σου με τους δικούς σου γίνονται περισσότερο ανοιχτές και επικοινωνείς καλύτερα και πιο αυθεντικά. Ένα καινούργιο πρόσωπο εντάσσεται στους κόλπους του σπιτιού σου ή κάποιος απομακρύνεται οριστικά. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: