astropedia.gr

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 9/9 & το ζώδιό σου

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 9/9 & το ζώδιό σου
Νέα Σελήνη στην Παρθένο από τον Athan

Στις 9 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 21:01 το βράδυ στην 17η μοίρα της Παρθένου και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται είναι ο παρακάτω.Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 6-10/3, από 6-10/6, από 7-11/9 και από 8-12/12, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 15η έως την 19η μοίρα του μεταβλητού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 7/4 και στις 10/10 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 13η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 7 Νοεμβρίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 9 του μήνα και μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

  • ανάγκη να κατανοήσουμε μέσω διδασκαλίας
  • αναζήτηση συμβουλής
  • παράδειγμα προς μίμηση ή προς αποφυγή από το παρελθόν
  • δυνατότητα να δούμε πέρα από το παρόν (μια νέα οπτική)
  • ξεπερνάμε προκαταλήψεις
  • μειώνουμε την ανάγκη για ανταγωνισμό
  • επιθυμία για ομορφιά και αρμονία στην φύση για το καλό της κοινωνίας

H γεύση των επόμενων ημερών

Η νέα Σελήνη του μήνα σηματοδοτεί έναν θετικό και δημιουργικό κύκλο και η βασική επιρροή όπως μπορούμε να δούμε και στον χάρτη είναι το εξάγωνο του Δία μ τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 12 του μήνα και το οποίο ενεργοποιείται από την νέα Σελήνη, καθώς τα φώτα δημιουργούν ένα δευτερεύον μεγάλο τρίγωνο. Ο σχηματισμός αυτός δίνει ευκαιρίες και επιτυχία μιας και στο εύκολο και χαλαρό τρίγωνο της νέας Σελήνης με τον Πλούτωνα προστίθενται ενέργειες δράσης και ενεργοποίησης που ενθαρρύνουν την ανάπτυξη μέσω των εξαγώνων με τον Δία.

Προσοχή χρειάζεται η αντίθεση με τον Ποσειδώνα που μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση, μπερδέματα και σύγχυση ή ακόμη εξαπάτηση και φόβο. Είναι σημαντικό να είμαστε λογικοί και να εξετάζουμε τα δεδομένα που μας δίνονται αυτή την περίοδο και να τα εξακριβώνουμε, έτσι ώστε να αποφύγουμε εξαπατήσεις και να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε σωστά αυτό το διάστημα και να επιτύχουμε τος στόχους μας  ή να υλοποιήσουμε επιθυμίες μας. Αυτή η νέα Σελήνη ευτυχώς, παρέχει περισσότερες λύσεις από ό,τι προβλήματα και με λίγη προσωπική προσπάθεια (τίποτε δεν γίνεται μόνο του..) μπορούμε να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να ανακαλύψουμε μυστικά ή κρυφές προεκτάσεις των θεμάτων που μας απασχολούν.

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου.
Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan

 
ΚΡΙΟΣ

Με αυτή την νέα Σελήνη ενεργοποιείσαι και παρέχεις βοήθεια και υποστήριξη στους άλλους μέσα από το φίλτρο όμως της πραγματικής τους ανάγκης. Η περίοδος που παρείχες την βοήθεια και τον χρόνο σου σε όλους ανεξαιρέτως έχει περάσει και τώρα εστιάζεσαι μόνο σε αυτούς που το αξίζουν και μπορούν να την δεχτούν γιατί όντως θέλουν να προχωρήσουν και να λύσουν τα θέματά τους και όχι απλά να τα αναμοχλεύουν. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη του μήνα δίνει μια καινούργια διάσταση στην ερωτική σου ζωή και τα πράγματα γίνονται πιο συγκεκριμένα και πιο ξεκάθαρα. Θέλεις και εσύ ο ίδιος εξάλλου να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις εδώ και κάποιο διάστημα και τώρα έρχεται η στιγμή που μπορείς να το κάνεις. Αποφασίζεις να δώσεις την καρδιά σου, τον χρόνο σου και την ενέργειά σου εκεί που αξίζει και όχι εκεί που απλά σου αρέσει και είναι όμορφα. Βλέπεις την πρακτική πλευρά του έρωτα και δεν δίνεις παρά μόνο εκεί που παίρνεις. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα σε φέρνει αντιμέτωπο με το παρελθόν σου και είναι η στιγμή που κάνεις μια μεγάλη και σε βάθος επισκόπηση του τι έχει συμβεί μέχρι τώρα, κρίνοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι η στιγμή που συνειδητοποιείς την ανάγκη σου να έχεις ξεκάθαρα δεδομένα και να ξέρεις που πατάς και σε ποιους μπορείς να βασιστείς. Ανοίγεσαι περισσότερο σε αυτούς που αξίζουν και απομακρύνεσαι από αυτούς που ξέρεις πλέον ότι είναι μόνο λόγια και που δεν μπορούν να σε καταλάβουν ουσιαστικά. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα σε φέρνει αντιμέτωπο με αποφάσεις που πρέπει να παρθούν από σένα για σένα. Είναι περίοδος που καταλαβαίνεις ότι τα συναισθήματα είναι καλά, αλλά τώρα χρειάζεται να υπερισχύσει η λογική και να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα έτσι όπως είναι και όχι έτσι όπως την φαντάζεσαι ή όπως θα την επιθυμούσες. Οι σχέσεις είναι δούναι και λαβείν και τώρα πρέπει να πάρεις, αλλά και να δώσεις πρακτικά εκεί που χρειάζεται. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΛΕΩΝ  
Η νέα Σελήνη του μήνα σε φέρνει αντιμέτωπο με  θέματα οικονομικά και ο καινούργιος κύκλος του φεγγαριού σε βάζει σε διαδικασία ξεκαθαρισμάτων, αντιμετώπισης της οικονομικής σου κατάστασης έτσι ακριβώς όπως είναι και αντιλαμβάνεσαι την ανάγκη να πληρώνεσαι και να κερδίζεις για τις υπηρεσίες που παρέχεις. Βαθύτερα αυτή η νέα Σελήνη σε βοηθά να δεις την αξία σου και να δουλέψεις περισσότερο πάνω στην αυτοπεποίθηση σου και στην ισορροπία που πρέπει να φέρεις ανάμεσα στην άκρατη γενναιοδωρία σου και στις ατομικές σου ανάγκες. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα, καθώς συμβαίνει στο ζώδιό σου, είναι σημαντική και σε επηρεάζει έντονα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις μοίρες που πραγματοποιείται. Είναι μια νέα Σελήνη που σε επαναφέρει στην πραγματικότητα, σε καλεί να δεις τα πράγματα έτσι όπως ακριβώς είναι και να αντιμετωπίσεις πρώτα από όλα τις δικές σου ατέλειες και να αναγνωρίσεις τα δικά σου μειονεκτήματά Χρειάζεται αυτή την περίοδο να είσαι ανοιχτός στους άλλους και δεκτικός σε παρατηρήσεις, συμβουλές ή νουθεσίες, χωρίς να απορρίπτεις αυτά που ακούς επειδή κάτι μέσα σου ακόμη κλωτσάει.. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς βαθύτερα και να νοιώσεις τις ανάγκες σου σε μεγάλο βαθμό. Αντιλαμβάνεσαι ότι η ζωή μπορεί, όπως λένε, να μην είναι δίκαιη και ότι μερικές φορές δίνεις περισσότερα από αυτά που παίρνεις και τώρα έρχεται η στιγμή που χρειάζεται να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν. Μπορεί σε αυτή την  σεληνιακή φάση να μην το πετύχεις έτσι όπως το θες, αλλά τουλάχιστον βγαίνεις από μια εσωτερική κατάσταση που σε φορτίζει και εκφράζεις τον εαυτό σου καθιστώντας σαφείς τις σκέψεις και τις απόψεις σου. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα σε φέρνει στην θέση να δεις ξεκάθαρα και κυρίως να αποδεχτείς ότι το πάθος οδηγεί στο λάθος και πως τώρα χρειάζεται να εφαρμόσεις περισσότερο την λογική τόσο στις σχέσεις σου με φίλους ή με άτομα που ανήκουν στην ίδια ομάδα με εσένα, όσο και σε σχέση με τα σχέδια, τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις. Οι καλές προθέσεις μετράνε πάντα, αλλά την συγκεκριμένη περίοδο χρειάζεται να είσαι πρακτικός και να εστιάσεις στο ότι εφόσον δίνεις χρειάζεται και να πάρεις, ώστε τα σχέδια σου και οι επιθυμίες σου να μπορέσουν να αποκτήσουν σάρκα και οστά. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η νέα Σελήνη σε ενεργοποιεί επαγγελματικά και σε βάζει σε διαδικασία να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στον εργασιακό σου χώρο, είτε αυτό σημαίνει το οτιδήποτε δεν λειτουργεί κανονικά και λειτουργικά εξαιτίας των άλλων, είτε σε σχέση με την δική σου προσέγγιση στο επαγγελματικό σου αντικείμενο και στον τρόπο που ο ίδιος λειτουργείς. Καταλαβαίνεις τώρα ότι οι πειραματισμοί και ο δικός σου τρόπος (που μερικές φορές μπορεί και να μην είναι τόσο λογικός και να αφήνεσαι στις διαθέσεις σου) χρειάζεται να μπουν σε ένα καλούπι και σε ένα δομημένο πρόγραμμα, όσο και αν αυτό πηγαίνει κόντρα στην φύση σου.. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα σε βάζει σε διαδικασία να κινηθείς πρακτικά και να φέρεις την ισορροπία στα σχέδια που έχεις και στα όνειρα που θέλεις να υλοποιήσεις. Το φιλοσοφικό σου σύστημα και ο τρόπος που προσεγγίζεις πρακτικά τα θέματά σου για να δώσεις λύσεις ή για να καταλάβει βαθύτερα την φύση τους τώρα αλλάζει και γίνεσαι πιο ελαστικός σε μεθόδους και τρόπους που μέχρι τώρα μπορεί και να απέρριπτες. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη συνειδητοποιείς το γεγονός ότι οι άλλοι παίζουν έναν σημαντικό και μερικές φορές καθοριστικό ρόλο στην ζωή σου και ότι δεν είσαι πλήρως και ιδανικά ανεξάρτητος. Δεν μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και όποτε το θέλεις και αυτό ουσιαστικά δεν εί αι κακό, ούτε εγκλωβιστικό, αρκεί βέβαια να κάνεις τώρα ένα καλό ξεκαθάρισμα και να ξεδιαλέξεις αυτούς που θα αφήσεις να σε επηρεάζουν και να ακούσεις αυτά που έχουν να σου πουν ή να σε συμβουλέψουν. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


ΙΧΘΥΕΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα τονίζει το κομμάτι που έχει να κάνει με τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου και είναι ακριβώς η περίοδος που μπορείς να κάνεις μια καλή νέα αρχή σε αυτόν τον τομέα και να δημιουργήσεις καλές βάσεις. Το μυστικό είναι η ισορροπία στο συναίσθημα και στην λογική και πολλές φορές, λόγω της ιδιοσυγκρασίας σου, υπερτερεί το πρώτο! Τώρα χρειάζεται να κινηθείς και να αντιμετωπίσεις τα θέματα και μέσα από την λογική και να ζυγίζεις τις καταστάσεις. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: