astropedia.gr

Η νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 9/10 & το ζώδιό σου

Η νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 9/10 & το ζώδιό σου
Νέα Σελήνη στον Ζυγό από τον Athan

Στις 9 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 06:46 το πρωί στην 16η μοίρα του Ζυγού (15ο48’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται είναι ο παρακάτω.Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 5-8/1, από 4-7/4, από 6-10/7 και από 7-10/10, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 14η έως την 17η μοίρα του παρορμητικού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 5/3 και στις 7/9 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 14η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύος. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 7 Νοεμβρίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 9 του μήνα και μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

  • ανάγκη χαλάρωσης και εύρεσης ισορροπίας
  • προσπάθεια εξισορρόπησης του φαίνεσθαι με το γίγνεσθαι ή της εσωτερικής μας κατάστασης με τα εξωτερικά γεγονότα
  • παραδειγματισμός από άλλους που έχουν ξεπεράσει δυσκολίες
  • επαφή με φίλους ή με πρόσωπα με τα οποία υπάρχει ένας στενός και βαθύς δεσμός
  • μας απασχολεί περισσότερο το τι συμβαίνει στην κοινωνία και αφιερωνόμαστε σε κάποιο σκοπό

H γεύση των επόμενων ημερών

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο στο οποίο βρίσκει την θέση της η Αφροδίτη και έχει την έξαρσή του ο Κρόνος Σε αυτό το ζώδιο ο Ήλιος βρίσκεται σε πτώση και ο Άρης σε αδυναμία. Κατ’ επέκταση μια νέα Σελήνη σε αυτό το ζώδιο δεν σχετίζεται τόσο με την δυναμική δράση και την πρωτοβουλία, ούτε με το εγώ και τις διαδικασίες ατομικής επιβεβαίωσης. Τα νέα ξεκινήματα που μπορούμε να κάνουμε με μια νέα Σελήνη στον Ζυγό έχουν να κάνουν πάντα με αυτή την δύναμη που μαγνητίζει και φέρνει κοντά, που ενώνει δυό πλευρές σε μία.. μέσα από λογική, όρια, μέτρο και πρακτικό στόχο.

  • Ο κυβερνήτης τόσο της νέας Σελήνης, όσο και του χάρτη είναι η Αφροδίτη που μόλις έχει αρχίσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο της αδυναμίας της, τον Σκορπιό. Ολοκληρώνει το τετράγωνό της με τον Άρη δύο μέρες μετά την νέα Σελήνη και στις σχέσεις τονίζονται θέματα που έχουν να κάνουν με λαγνεία, σεξουαλική ικανοποίηση και ανυπομονησία που χρειάζονται προσοχή βέβαια, καθώς τα παραπάνω είναι τόσο έντονα που καλύπτουν την ουσία των εντάσεων και των προβλημάτων που υπάρχουν βαθύτερα στις σχέσεις. Δεν είναι η καταλληλότερη περίοδος για να γίνουν όμως ουσιαστικές συζητήσεις…
  • Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα προσθέτει δράμα, ένταση και βάθος στα τρέχοντα γεγονότα και με αφορμή κάποιο θέμα που μας απασχολεί μπορεί να χρειαστεί να εκκινήσουμε διαδικασίες βαθύτερης μεταμόρφωσης και ριζικής αλλαγής ή να δημιουργηθούν καινούργια ζητήματα που έχουν να κάνουν με θέματα ελέγχου, εξουσίας και επιβολής δύναμης.
  • Είναι σημαντικό να ξέρουμε ποιοι είμαστε, σε τι πιστεύουμε και τι θέλουμε να πετύχουμε αυτή την περίοδο, καθώς η σχέση 150 μοιρών της νέας Σελήνης μες τον ομιχλώδη Ποσειδώνα κάνει τα πράγματα να φαίνονται θολά, να μπερδευόμαστε σε σχέση με την ταυτότητά μας και τον ρόλο που παίζουμε, οι ρόλοι να εναλλάσσονται ανάμεσα στο θύμα και τον θύτη και όλη αυτή η διαδικασία να κοστίζει στην αυτοπεποίθησή μας και να μας κουράζει σε πολλά επίπεδα.

Συνοπτικά πρόκειται για μια νέα Σελήνη που χρειάζεται προσοχή σε θέματα σχέσεων, αποφασιστικότητα αλλά και ψυχραιμία, καλή διαχείριση του άγχους που δημιουργείται αυτή την περίοδο και σωστή και υγιή έκφραση της ατομικότητάς μας

Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan


Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου.
  
ΚΡΙΟΣ

Περίοδος που χρειάζεται προσοχή πώς θα εκφράσεις τον εαυτό σου και την ατομικότητά σου, ειδικότερα μέσα στις σχέσεις  και τις συνεργασίες σου, τομέας που ενεργοποιείται από αυτή την νέα Σελήνη. Αν αφήσεις πίσω τον εγωισμό, θα δεις ότι οι σχέσεις σου θα γίνουν πολύ πιο απολαυστικές και δημιουργικές, χωρίς εντάσεις. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη δεν σε επηρεάζει ιδιαίτερα, εκτός αν βέβαια υπάρχουν άλλοι παράγοντες στον ατομικό σου χάρτη που συνηγορούν. Είναι μια περίοδος που μπορεί να νοιώσεις λίγο περισσότερο το άγχος που υπάρχει τον τελευταίο καιρό ενώ καλό είναι να προσέχεις περισσότερο αυτές τις ημέρες τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Μπορείς να κάνεις καινούργιες αρχές σε θέματα καθημερινότητας, ρουτίνας, διατροφής και να φροντίσεις την υγεία σου. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η περίοδος σε βοηθά α δεις κάποια σχέδια σου να υλοποιούνται ή να δεις όνειρά σου να αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά, καθώς και εσύ ο ίδιος έρχεσαι σε μια καλύτερη και πιο ισορροπημένη σχέση με τον εαυτό σου και τους άλλους. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη σε επηρεάζει και ζητάει την προσοχή σου σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και ουσιαστικά σε τρέπει στο να εστιάσεις ουσιαστικότερο στον βαθύτερο σου εαυτό. Καλείσαι να διαχειριστείς το άγχος που προκύπτει  και να εντοπίσεις τις θετικές αλλαγές που έρχονται γιατί σε καμία περίπτωση δεν είναι όλα δύσκολα και σκούρα. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.
 
 
ΛΕΩΝ  
Δεν είναι τόσο δύσκολη αυτή η νέα Σελήνη για σένα, με το δεδομένο φυσικά ότι συνηγορεί και ο υπόλοιπος ατομικός σου χάρτης. Είναι περίοδος έμπνευσης και επικοινωνίας που, αν γίνει με τον σωστό και γοητευτικό τρόπο, μπορεί να σου φέρει εξελίξεις και να δημιουργήσει ευκαιρίες για το μέλλον. Μπορείς να είσαι θετικός, ανοιχτός και διεκδικητικός, πάντα βέβαια με ένα μέτρο ισορροπίας. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η περίοδος ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών ζητημάτων και δημιουργεί άγχος γύρω από αυτά τα θέματα. Χρειάζεται ηρεμία και συγκεντρωμένη προσοχή στις ουσιαστικές λεπτομέρειες και όχι σε αυτό που μπορεί να περνάει από το μυαλό σου σαν φόβος ή σαν ένα έντονα καταστροφολογικό σενάριο. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα φυσικά και σε επηρεάζει, καθώς γίνεται στο ζώδιό σου, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στις ημερομηνίες που αναφέρονται στην εισαγωγή του άρθρου. Είναι μεγάλη η ανάγκη σου αυτή την περίοδο να δικαιωθείς και να επιβεβαιωθείς ερωτικά, αισθηματικά και όχι μόνο και κάθε υποψία έστω απόρριψης από τους άλλους μπορεί να σου στοιχίσει πολύ. Χρειάζεται να σκεφτείς και να αποφασίσεις με ισορροπία και ψυχραιμία. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο καινούργιος σεληνιακός κύκλος που αρχίζει τώρα φέρνει σιγά σιγά στην επιφάνεια σκέψεις και ανάγκες που έχεις θάψει βαθιά μέσα σου τον τελευταίο καιρό και σε κάνει να θέλεις να ικανοποιήσεις τα απωθημένα σου και τις πιο κρυφές σου επιθυμίες. Αυτό φυσικά μερικές φορές δεν είναι εφικτό ή δεν υπάρχει το κατάλληλο άτομο για να το πετύχεις, όποτε χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος, ήρεμος και λογικός. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τομέα των φίλων αυτή την περίοδο και γίνεσαι πιο ανοιχτός, επικοινωνιακός και κοινωνικός. Δεν είναι απίθανο με αυτόν τον καινούργιο σεληνιακό κύκλο να εμφανιστεί και άτομο που θα σε ενδιαφέρει όχι μόνο φιλικά και να δεις πιθανότητες αισθηματικής εξέλιξης, εφόσον βέβαια είσαι μόνος και δεν έχεις σχέση. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την περίοδο ενεργοποιείται ο τομέας της καριέρας, του επαγγέλματος και της κοινωνικής σου εικόνας και θέσης και σου δίνονται ευκαιρίες να αναδειχτείς, να διαπρέψεις και να προχωρήσεις ανοδικά. Είναι περίοδος που μπορείς να δείξεις στους άλλους ποιος είσαι, τι αξίζεις και από τι είσαι φτιαγμένος και για τον λόγο αυτό είναι καλό να είσαι πρώτα εσύ καλά με τον εαυτό σου, ώστε να μην βγάλεις άγχος, ασάφεια, θυμό ή νεύρα. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτός ο καινούργιος σεληνιακός κύκλος σε βοηθά να αλλάξεις σκεπτικό και να αποδεχτείς μερικά πράγματα για τον εαυτό σου ή να αλλάξεις αυτά που δεν σε ικανοποιούν σε σένα. Μπορεί να είναι το σκεπτικό σου, μπορεί να είναι κάτι που αφορά τις σχέσεις σου, μπορεί να είναι κάτι που σε ενοχλεί στην εμφάνισή σου. Η ουσία είναι ότι αυτή την περίοδο συνειδητοποιείς βαθύτερα κάποια πράγματα και εφόσον το επιθυμείς, μπορείς να δράσεις θετικά γύρω από αυτά. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.


ΙΧΘΥΕΣ
Ενώ δεν σε επηρεάζει άμεσα, εκτός βέβαια αν υπάρχουν άλλοι παράγοντες στον ατομικό σου χάρτη που συνηγορούν σε αυτό, αυτή η νέα Σελήνη λειτουργεί ιδιαίτερα για σένα και σε βάζει σε μια διαδικασία να φιλτράρεις το περιβάλλον σου, πρόσωπα, καταστάσεις, γεγονότα και συμπεριφορές, με σκοπό να καταλάβεις σε ποια θέματα μπορείς να δώσεις περισσότερες ευκαιρίες και ενέργεια και ποια ή ποιοι είναι αυτοί που πρέπει τώρα να αφήσεις πίσω σου. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: