astropedia.gr

Πανσέληνος στον Κριό στις 9/10/2022

Πανσέληνος στον Κριό στις 9/10/2022
Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 9 Οκτωβρίου και στις 23:54 ώρα Ελλάδος. Ολοκληρώνεται στην 17η μοίρα (16ο32΄) του άξονα Κριού-Ζυγού (Σελήνη στον Κριό-Ήλιος στον Ζυγό) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στον Καρκίνο, μεσουράνημα στους Ιχθύς και τοποθετεί το φαινόμενο στον δέκατο οίκο του χάρτη.

Σε επηρεάζει;

Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός (Κριός-Καρκίνος-Ζυγός-Αιγόκερως) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 5-9/1, από 4-8/4, από 6-11/7, από 7-11/10, και όσοι έχουν πλανήτες από την 14η μέχρι την 18η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 5/3 και 7/9 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 14η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες. 

Στα μισά του κύκλου

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 26 Σεπτεμβρίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 25 του μήνα, η οποία είναι ταυτόχρονα και ηλιακή έκλειψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Πανσελήνου και δράσε...  
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 
 
Φράσεις - κλειδιά για την Πανσέληνο

 • προσωρινή επιστροφή στην κοινή λογική για να αποφύγουμε τον βαθιά ριζωμένο θυμό
 • σύγχυση που προκαλείται από την αφύπνιση νέων ιδεών
 • επίγνωση, αλλά αδυναμία ελέγχου των ενεργειακών κέντρων μας
 • επιθυμία να κάνουμε πράξη τις σκέψεις μας
 • διέγερση ενεργειών υπερσυνείδητης προέλευσης
 • ο νους καλεί το σώμα για βοήθεια
 • τα προβλήματα υγείας χρειάζονται παρακολούθηση
 • φυσική υποστήριξη της ζωής, ο νους μπορεί να σκεφτεί
 • χαιρόμαστε τις μικρές απολαύσεις
 • επιθυμία να ενδυναμώσουμε τους αποδυναμωμένους
 • προσωπική ανάπτυξη μέσω της συμμετοχής
 • το τέλος της ασάφειας
 • αναζήτηση για το βαθύτερο νόημα του χαρακτήρα μας
 • αύξηση της θέλησης
 • εξέγερση ενάντια στο δόγμα
 • μια νέα προσέγγιση της δημιουργικής διάνοιας
 • απαραίτητος ο έλεγχος των αισθήσεων

Καλή και δημιουργική Πανσέληνο σε όλους και όλες, Athan

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;


 
ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πρώτου-εβδόμου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα με θέματα που έχουν να κάνουν   με εσένα τον ίδιο και τις αποφάσεις σου και με θέματα που σχετίζονται με την σχέση σου με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον πρώτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στην δική σου ψυχολογία και την δική σου σκέψη που θα σε οδηγήσει σε κινήσεις και αποφάσεις. Είναι περίοδος με πολλή δράση στην καθημερινότητά σου, πράγμα που φυσικά σε κάνει να αισθάνεσαι ζωντανός και δραστήριος, αλλά οι εντάσεις που μπορεί να προέρχονται από αλλού, διοχετεύονται στην σχέση σου με τον σύντροφο ή με τους συνεργάτες. Καλό είναι αυτή την περίοδο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 , αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα έκτου-δωδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου (σωματική ή ψυχολογική), το παρασκήνιο και τους κρυφούς εχθρούς. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στην δύναμη που έχει μέσα σου να υπερβείς και να ξεπεράσεις τα εμπόδια που παρουσιάζονται και τις ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές που υπάρχουν στο πρόγραμμα που έχεις καταστρώσει αυτές τις ημέρες και στην καθημερινότητα και τους ρυθμούς στην εργασία σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 , αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πέμπτου-ενδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τις συναισθηματικές σου υποθέσεις, το φλερτ και την απόλαυση της ζωής, με τους φίλους σου και με   άτομα που μοιράζεσαι κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε κάποια ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν αυτές τις μέρες σε σχέση με συμφωνίες που έχεις κάνει ή που περιμένεις να γίνουν. Έρχονται λοιπόν απαντήσεις, έχεις εξελίξεις και πλέον θα είσαι έτοιμος να κάνεις τις απαραίτητες προσαρμογές που χρειάζονται για να προχωρήσουν τα σχέδιά σου. Η Πανσέληνος ευνοεί το πάθος και στον ερωτικό σου τομέα, πρόσεχε όμως να μην μπερδέψεις τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τετάρτου-δεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα που έχει να κάνει με την οικογένεια, το παρελθόν σου, τις ρίζες σου, με ακίνητα (σπίτι ή οικόπεδο), αλλά και με την εργασία σου και την καριέρα σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δέκατο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου φωτίζει περισσότερο τα επαγγελματικά σου θέματα, φέρνοντας στο προσκήνιο εξελίξεις που περίμενες καιρό και που τώρα έχει έρθει η ώρα τους να ωριμάσουν και να φέρουν αποτελέσματα. Μια σημαντική περίοδος και για θέματα οικογένειας και σπιτιού με εξελίξεις θετικές. Εσύ χρειάζεται να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου όπως και να έχει όμως, γιατί το κλίμα γενικότερα είναι ευμετάβλητό και δεν πρέπει να κινηθείς γρήγορα και παρορμητικά, είτε λόγω χαράς είτε εξαιτίας εκνευρισμού. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 , αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τρίτου-ενάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, συγγενείς, γνώση, σπουδές και μετακινήσεις ή ειδήσεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον ένατο ηλιακό σου οίκο και η περίοδος φωτίζει τον ανώτερο εαυτό σου και σου ανοίγει καινούργιους ορίζοντες σκέψης, φιλοσοφίας της ζωής και σε βοηθά να τολμήσεις να κάνεις πραγματικότητα ένα όνειρο που μέχρι τώρα το θεωρούσες ανέφικτο ή απλά εντελώς τρελό. Οι ημέρες αυτές χρειάζονται όμως προσοχή σε κινήσεις και επενδύσεις οικονομικές και δεν είναι φρόνιμο να συμφωνήσεις σε κάτι χωρίς να το έχεις διασταυρώσει με κάθε λεπτομέρεια. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα δευτέρου-ογδόου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο και με θέματα κοινών πόρων με σύντροφο ή συνεργάτη. Είναι ένας σημαντικός άξονας μετασχηματισμού και σταθεροποίησης. Η Σελήνη εντοπίζεται στον όγδοο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε θέματα διαχείρισης της ενέργειάς σου, του χρόνου σου, της ψυχολογίας σου και φυσικά των χρημάτων σου. Είναι μια Πανσέληνος που τονίζει την επιθυμία να έρθεις πιο κοντά με το αγαπημένο πρόσωπο, αλλά πρώτα χρειάζεται να έχουν ξεκαθαρίσει κάποια μελανά σημεία ώστε να μπορέσεις να νοιώσεις ασφάλεια και να αφεθείς. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 , αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πρώτου-εβδόμου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα με θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και τις αποφάσεις σου και με θέματα που σχετίζονται με την σχέση σου με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον έβδομο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στις σχέσεις που έχεις και τις συνεργασίες σου. Φόβοι και βαθιά διλήμματα έρχονται στο φως αυτές τις μέρες και ίσως να μην ξέρεις πώς μπορείς να κινηθείς καλύτερα και πιο σωστά. Κάνε διορθωτικές κινήσεις στην καθημερινότητά σου και προσαρμογές, αύξησε το στοιχείο της διπλωματίας που ούτως ή άλλως έχεις και απόφυγε να κάνεις σημαντικές αλλαγές ή κινήσεις σε θέματα εργασίας. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 , αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα έκτου-δωδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου (σωματική ή ψυχολογική), το παρασκήνιο και τους κρυφούς εχθρούς. Η Σελήνη εντοπίζεται στον έκτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο πώς θα διαχειριστείς τις εξελίξεις στην εργασία σου και στο αν θα καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου στο επίπεδο που χρειάζεται, ώστε να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα και να γίνει η δουλειά σου. Αυτές οι ημέρες έχουν λόγια που προέρχονται από συσσωρευμένη ένταση και πολλά μπορεί να ειπωθούν, από σένα και από τους άλλους. Χρησιμοποίησε την ενέργεια διοχετεύοντας την στο ερωτικό σου κομμάτι και φλέρταρε όσο μπορείς, χωρίς να έχεις όμως και τίποτε δεδομένο. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πέμπτου-ενδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τις συναισθηματικές σου υποθέσεις, το φλερτ και την απόλαυση της ζωής, με τους φίλους σου και με άτομα που μοιράζεσαι κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στα αισθηματικά σου θέματα. Είναι η στιγμή που οι ενέργειες της Σελήνης κορυφώνονται και θέλεις να βιώσεις έντονα το συναίσθημα, το ενδιαφέρον και να ξυπνήσεις το μυαλό, το πνεύμα και το σώμα σου. Φρόντισε αυτές τις μέρες να μην ξεπεράσεις τα όρια της λογικής και της διπλωματίας και να κρατήσεις τις ισορροπίες κάνοντας απαραίτητες προσαρμογές στο πρόγραμμα και στις επιθυμίες τόσο τις δικές σου όσο και του συντρόφου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τετάρτου-δεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα που έχει να κάνει με την οικογένεια, το παρελθόν σου, τις ρίζες σου, με ακίνητα (σπίτι ή οικόπεδο), αλλά και με την εργασία σου και την καριέρα σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στην ανάγκη σου να ηρεμήσεις και να εστιάσεις στο εσωτερικό σου κομμάτι. Θες να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς στο σπίτι ή μόνος σου, αλλά οι ρυθμοί στην ζωή σου και οι καταστάσεις στην εργασία σου δεν σε αφήνουν να το πετύχεις αυτό. Αυτές τις μέρες χρειάζεται να είσαι αρκετά διπλωματικός και να προσέχεις τα λόγια που λες να τα εννοείς και τα λόγια που ακούς να τα εξακριβώνεις. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τρίτου-ενάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, συγγενείς, γνώση, σπουδές και μετακινήσεις ή ειδήσεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον τρίτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στον τρόπο που επικοινωνείς και στις λέξεις που επιλέγεις για να εκφράσεις τις απόψεις σου ή τις επιθυμίες σου. Μπορεί αυτές τις ημέρες να αγχώνεσαι καθώς περιμένεις απαντήσεις και εξελίξεις σε κάποιο θέμα σου. Δεν χρειάζεται να υποβάλεις τον εαυτό σου σε διαδικασίες στρεσογόνες για σένα και την υγεία σου και μην ξεχνάς ότι ένταση δεν έχεις μόνο εσύ, αλλά και οι άλλοι. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα δευτέρου-ογδόου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο και με θέματα κοινών πόρων με σύντροφο ή συνεργάτη. Είναι ένας σημαντικός άξονας μετασχηματισμού και σταθεροποίησης. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα. Οι ημέρες μπορεί να σε φέρουν μπροστά στο κλείσιμο μιας ενδιαφέρουσας συμφωνίας ή να έχεις νέα και εξελίξεις σε σχέση με οικονομικό σου ζήτημα που ήταν σε εκκρεμότητα μέχρι τώρα. Φρόντισε να έχεις ξεκάθαρο μυαλό και να έχεις ελέγξει κάθε πιθανή λεπτομέρεια σε αυτά που συμφωνείς ή υπόσχεσαι. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
 Newsletter