astropedia.gr

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 27/2/2021

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 27/2/2021
Η Πανσέληνος του μήνα από τον Athan

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 27 Φεβρουαρίου, στις 10:17 το πρωί. Ολοκληρώνεται στην 9η μοίρα (08ο57΄) του άξονα Παρθένου-Ιχθύος (Σελήνη στην Παρθένο-Ήλιος στους Ιχθύς) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο Ταύρο, μεσουράνημα στον Υδροχόο και βρίσκεται παρακάτω.Σε επηρεάζει;

Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 26/2-1/3, από 28/5-1/6, από 29/8-3/9, από 29/11-3/12 και όσοι έχουν πλανήτες από την 6η μέχρι την 10η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 11/4 και 14/10 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 21η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες. 

Στα μισά του κύκλου

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 11 Φεβρουαρίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 13 Μαρτίου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο

 • Νέες προοπτικές ανοιχτές για συζήτηση
 • Αναζήτηση δυνατοτήτων
 • Επιθυμία έκφρασης του εαυτού
 • Επικρατεί αίσθημα αναγέννησης
 • Ανάγκη απελευθέρωσης από νοσταλγικές καταστάσεις
 • Ελευθερία από το παρελθόν
 • Επιθυμία να εξυπηρετήσουμε
 • Ανάγκη να συντονιστούμε συναισθηματικά
 • Η σκέψη με σαφήνεια φέρνει πνευματική ανταμοιβή
 • Ανανέωση της πίστης στις έννοιες του εαυτού και του Θεού
 • Ικανότητα να αντιμετωπίσουμε μια νέα εικόνα του εαυτού μας
 • Ενεργοποίηση κέντρων ψυχικής επίγνωσης
 • Πρόκληση της πρωτοβουλίας
 • Επινοητική χρήση των φυσικών πόρων
 • Ανάγκη απόκτησης εσωτερικής σταθερότητας για μελλοντικές κρίσεις
 • Ανάγκη προετοιμασίας για προκλήσεις από τα στοιχεία της φύσης
 • Εξοικονόμηση πόρων για μελλοντική χρήση.
 • Η γεύση των επόμενων ημερών

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
 
 
Η γεύση των επόμενων ημερών

 Η Πανσέληνος ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που δεν έχει αποσυμπιεστεί ακόμη και η περίοδος σχετίζεται και πάλι με τις αλλαγές που θέλουμε να φέρουμε αλλά είναι δύσκολο ακόμη και χρειάζεται κόπος ή με τις αλλαγές που γίνονται και οι οποίες δεν δημιουργούν σταθερότητα ή περιορίζουν ακόμη περισσότερο την ελευθερία μας.

Αυτή την περίοδο χρειάζεται να κάνουμε μια κάποια προσαρμογή σε θέματα Κρόνου, όπως για παράδειγμα οι ευθύνες που έχουμε αναλάβει, οι κανόνες ή τα σοβαρά ζητήματα που μας απασχολούν και μπορούμε τώρα πιο εύκολα να απελευθερωθούμε από ευθύνες και βάρη που ουσιαστικά δεν είναι δικά μας ή δεν είναι δική μας αρμοδιότητα πλέον.

Αυτή η προσαρμογή μπορεί να φέρει τώρα πιο εύκολα θετικά αποτελέσματα και να διευκολύνει την αλλαγή και την ανανέωση. Είναι λοιπόν μια καλή περίοδος για να προσπαθήσουμε να φέρουμε αλλαγές που έχουν μακροπρόθεσμη εμβέλεια και διάρκεια ή να κάνουμε επιτέλους τις αλλαγές που εδώ και πολύ καιρό τώρα είναι σε πάγο και έχουν καθυστερήσει υπερβολικά. 

Καλή και δημιουργική Πανσέληνο σε όλους και όλες, Athan

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου.

 
ΚΡΙΟΣ
Με αυτή την Πανσέληνο ολοκληρώνονται οι προσπάθειές σου να βελτιώσεις ή και να αλλάξεις τις συνθήκες στην καθημερινότητα και την εργασία σου και τώρα μπορείς να εστιάσεις καλύτερα σε βαθύτερα και πιο προσωπικά κομμάτια του εαυτού σου, να ασχοληθείς με την ψυχική σου ενδυνάμωση και να αντιμετωπίσεις πολύ πιο εύκολα τους φόβους σου. Μάθε περισσότερα για το πώς επηρεάζεσαι αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά μέσα από τον δικό σου χάρτη, καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η περίοδος κορυφώνει την ανάγκη σου να αλλάξεις πολλά στον τρόπο που εκφράζεις τον εαυτό σου, να κλείσεις κεφάλαια με άτομα που δεν συμμετέχουν στο όραμά σου ή που δεν μπορούν να σε καταλάβουν και να εστιάσεις περισσότερο στις σχέσεις σου, ειδικότερα στις φιλικές σχέσεις με άτομα τα οποία μοιράζονται τους στόχους και τις ιδέες σου. Μάθε περισσότερα για το πώς επηρεάζεσαι αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά μέσα από τον δικό σου χάρτη, καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Αυτή η Πανσέληνος θέλει να σου δείξει ότι ακόμη χρειάζεται προσπάθεια για να φέρεις τις αλλαγές που θέλεις στο σπίτι και την οικογένεια, γιατί ίσως ακόμη δεν έχεις κατανοήσει πλήρως τον τρόπο που χρειάζεται. Η περίοδος θα σου δώσει τα σημάδια για να καταλάβεις, είτε με το καλό είτε με το ζόρι, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή σύμφωνα με αυτό που θέλεις. Μάθε περισσότερα για το πώς επηρεάζεσαι αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά μέσα από τον δικό σου χάρτη, καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η περίοδος σε θέλει πιο κινητικό και δραστήριο γύρω από τις υποθέσεις σου και η ανάγκη σου για επαφή και επικοινωνία κορυφώνεται, ενώ παράλληλα θέλεις να αλλάξεις πολλά και μικρά πράγματα της καθημερινότητάς σου, ώστε να δημιουργήσεις τις συνθήκες που χρειάζονται για να μπορείς πλέον να απολαμβάνεις και να φιλοσοφείς την ζωή καλύτερα. Μάθε περισσότερα για το πώς επηρεάζεσαι αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά μέσα από τον δικό σου χάρτη, καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ 
Η Πανσέληνος σε διαφωτίζει και σε βοηθά να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου και στο πρακτικό κομμάτι της ζωής σου, φέρνοντας βέβαια κάποια ανησυχία για το μέλλον, αλλά τώρα είναι η στιγμή που μπορείς να πάρεις αποφάσεις με καθαρό μυαλό και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου. Μάθε περισσότερα για το πώς επηρεάζεσαι αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά μέσα από τον δικό σου χάρτη, καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, σίγουρα είναι μια σημαντική στιγμή κατά την οποία παίρνεις αποφάσεις και δρομολογείς καταστάσεις. Η διαίσθηση και η λογική συνδυάζονται θετικά αυτή την περίοδο και ένα αόρατος οδηγός οδηγεί τα βήματά σου. Μάθε περισσότερα για το πώς επηρεάζεσαι αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά μέσα από τον δικό σου χάρτη, καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ 
Η περίοδος μπορεί να φέρει ανησυχία, άγχος και βαθιά διλήμματα γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου και τώρα οι μνήμες που ξυπνάνε στα φέρνουν και πάλι στην σκέψη σου ή ακόμη και μπροστά σου! Μάθε περισσότερα για το πώς επηρεάζεσαι αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά μέσα από τον δικό σου χάρτη, καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι μια καλή περίοδος για να ασχοληθείς με τα σχέδιά σου και να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου τους στόχους που έχεις βάλει για το επόμενο διάστημα. Μπορεί τις ημέρες λίγο πριν ή λίγο μετά την Πανσέληνο να αισθάνεσαι περίεργα, μπερδεμένος ή και κουρασμένος ψυχικά, αλλά η περίοδος είναι θετική γιατί σου αποκαλύπτει κλειδιά και σε σπρώχνει να πετύχεις. Μάθε περισσότερα για το πώς επηρεάζεσαι αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά μέσα από τον δικό σου χάρτη, καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Με αυτή την Πανσέληνο θέλεις να γίνεις πιο κοινωνικός και να έρθεις σε επαφή όχι μόνο με άτομα από τον φιλικό σου κύκλο, αλλά και με πρόσωπα που μπορεί να σε βοηθήσουν στην καριέρα σου ή να ενισχύσουν τα σχέδιά σου. Μάθε περισσότερα για το πώς επηρεάζεσαι αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά μέσα από τον δικό σου χάρτη, καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με αυτή την Πανσέληνο ολοκληρώνεται κατά κάποιο τρόπο η μελέτη σου πάνω στην ανθρώπινη φύση, τις αδυναμίες και την δύναμη που μπορεί να έχει ο άνθρωπος γενικότερα ή συγκεκριμένα άτομα στην ζωή σου και τώρα είσαι έτοιμος να μιλήσεις και να φέρεις τον καθένα τους στην θέση που του πρέπει.  Μάθε περισσότερα για το πώς επηρεάζεσαι αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά μέσα από τον δικό σου χάρτη, καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η περίοδος φέρνει ανησυχίες και άγχος γύρω από οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες προς τρίτους, αλλά με αυτοκυριαρχία και ψυχραιμία μπορείς να βρεις τις λύσεις. Το ίδιο και για τις στενές, ερωτικές σου σχέσεις…δεν χρειάζεται ούτε να υπερβάλεις, ούτε να πλάθεις σενάρια με το μυαλό σου. Μάθε περισσότερα για το πώς επηρεάζεσαι αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά μέσα από τον δικό σου χάρτη, καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος γίνεται απέναντί σου και η περίοδος έχει εξελίξεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες και τώρα είναι η στιγμή να δεις καθαρά και να ακούσεις προσεκτικά αυτό που ο σύντροφος ή ο συνεργάτης σου λέει και σου δείχνει, για να αποφύγεις παρανοήσεις και μπερδέματα στο μέλλον. Μάθε περισσότερα για το πώς επηρεάζεσαι αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά μέσα από τον δικό σου χάρτη, καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
 
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: