astropedia.gr

Τα Ταρώ του Ιουνίου για κάθε ζώδιο

Τα Ταρώ του Ιουνίου για κάθε ζώδιο
Οι τάσεις του Ιουνίου μέσα από τις κάρτες Ταρώ και τον Άγγελο Παππά

Η κάρτα του μήνα: Δύο των Ράβδων
Η κάρτα αυτή μιλά για τη δημιουργική δύναμη της ζωής που ωθεί τον καθένα μας προς τα εμπρός. Μπορεί αυτή η δύναμη να είναι αδρανής ή ασυνείδητη ή να είναι θαμμένη στο υποσυνείδητό μας, αλλά παρόλα αυτά υπάρχει. Αυτή η κάρτα έχει τόσο θετικά όσο και αρνητικά στοιχεία, σύμφωνα με τη διπλή φύση του αριθμού «δύο». Αναφέρεται στην τόλμη και τον ηρωισμό αλλά επίσης συσχετίζεται με την ατυχία και την καταστροφή. Είναι στο χέρι σας να βασιστείτε στην προσωπική σας δύναμη και με πίστη στον εαυτό σας να νικήσετε τα εμπόδια και τους φόβους σας. Μπορεί να υπάρχουν αβεβαιότητα ή καθυστερήσεις ή ανατροπές, στην προσπάθειά σας να πλοηγηθείτε σε πιο ήρεμα νερά. Αλλά τα οφέλη υπερβαίνουν κατά πολύ τους κινδύνους καθώς αυτός ο μήνας σηματοδοτεί την αρχή για κάτι καλό.

Δείτε παρακάτω ποια κάρτα αντιπροσωπεύει το ζώδιό σας για το μήνα Ιούνιο.

ΚΡΙΟΣ: Επτά των Ράβδων
Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας αυτό το μήνα ή να συγκρατήσετε τα λόγια σας για να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Αυτή η κάρτα σας μιλά για την ανάγκη να είστε περισσότερο σε εγρήγορση και προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας και να μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά. Μπορεί να αντιμετωπίσετε αντιδράσεις από τους άλλους, είτε με τη μορφή του ανταγωνισμού ή της επίθεσης. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να συμβιβάσετε τις δικές σας ανάγκες με τις ανάγκες των άλλων. Όπως με όλα τα Επτάρια στην Ταρώ, υπάρχει συνήθως ένα ηθικό δίλημμα ή μια κατάσταση που σας κάνει να αισθάνεστε ότι καταπατούνται οι αξίες σας και τα ιδανικά σας. Αυτό μπορεί να αφορά το σύντροφό σας ή έναν φίλο σας, οι οποίοι μπορεί να σας κατηγορήσουν κι εσείς καλείστε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας σε μια κατάσταση κατά την οποία αισθάνεστε αδικημένοι. Μπορεί να αισθανθείτε ότι σας αμφισβητούν ή δεν σας υποστηρίζουν κι εσείς βλέπετε ένα σωρό εμπόδια μπροστά σας. Αλλά αυτή η κάρτα σηματοδοτεί τη δύναμη. Στέκεστε ψηλά και προχωράτε προς τα εμπρός παρά τις αντιξοότητες.
Μάθετε περισσότερα στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Διάβολος
Αυτό το μήνα μπορεί να χρειαστεί να ψάξετε βαθιά μέσα στην ψυχή σας, τις παραλείψεις και τα λάθη σας που έχουν επιφέρει πόνο και θλίψη στη ζωή σας. 
Ο Διάβολος μπορεί να πάρει πολλές μορφές. Εκπροσωπεί τις πιο σκοτεινές πλευρές της ψυχής σας, όπως το θυμό, το φόβο, τη ζήλια, την χειραγώγηση, κλπ. Αυτά είναι γνωρίσματα που δεν βλέπουμε μέσα μας αλλά τα προβάλουμε στους άλλους. Στο πλαίσιο αυτό, ο Διάβολος μπορεί να πάρει τη μορφή ενός ανταγωνιστή ή εχθρού ή των δικών σας προσωπικών ελαττωμάτων. Ίσως να αναμοχλεύετε μια προδοσία ή εξαπάτηση ή ότι σας έχουν συμπεριφερθεί άδικα, με αποτέλεσμα να κυριεύεστε από κακεντρέχεια ή ματαιοδοξία. Αν κοιτάξετε την εικόνα αυτής της κάρτας, ο Διάβολος εξουσιάζει ένα ζευγάρι καθώς στέκεται από πάνω τους, έχει σαφώς το πάνω χέρι. Δεδομένου ότι αυτό είναι πιθανό να ισχύει και για σας, ο στόχος σας πρέπει να είναι να ασκήσετε δύναμη στα κακά ένστικτά σας και να απελευθερωθείτε από τους κακούς σας δαίμονες.
Μάθετε περισσότερα στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Τρελός
Πώς θα ήταν η ζωή σας αν δεν είχατε κανένα σκοπό, καμία ευθύνη και δεν ανησυχούσατε για τίποτα; Η κάρτα αυτή σας ενθαρρύνει να εξετάσετε τις δυνατότητές σας και τους στόχους σας, ανεξάρτητα του πόσο δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν. Είναι μια κάρτα περιπέτειας, ζείτε τις στιγμές και αφήνετε τη ζωή να σας πάει όπου εκείνη θέλει. Μιλάει για την αθωότητα και την έλλειψη φόβου που τροφοδοτείται από την πίστη στο Σύμπαν και στην καλή σας τύχη. Αυτή είναι η πρώτη κάρτα της Ταρώ, είναι η αρχή και αναφέρεται στις απεριόριστες δυνατότητές σας. Σηματοδοτεί τόσο την καλή τύχη (τον ήλιο και τα πολύχρωμα ρούχα του άντρα που απεικονίζονται) αλλά και την ατυχία (η γάτα και ο γκρεμός). Και μακριά στο βάθος φαίνονται τα βουνά, ποιος ξέρει τι θα βρείτε στο τέλος; Το μήνυμα αυτής της κάρτας είναι να κάνετε ένα άλμα προς το άγνωστο και να εμπιστευθείτε το Σύμπαν. Σκεφτείτε τη νέα σας ζωή και πώς οι πεποιθήσεις σας και οι ενέργειές σας μπορούν να σας οδηγήσουν στους στόχους σας. Ίσως έχετε μια νέα πορεία στη σταδιοδρομία σας ή μια ευκαιρία για σχέση ή την πραγματοποίηση ενός ονείρου σας.
Μάθετε περισσότερα στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Βασιλιάς των Ξιφών
Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε αυτό το μήνα με κάποιο άτομο που σας έχει αφήσει ένα βαρύ παρελθόν, αλλά το σύμπαν σας ζητά να έχετε μια αντικειμενική και αμερόληπτη στάση ως προς τις αποφάσεις που θα πάρετε. Ο Βασιλιάς των Ξιφών είναι ένα άτομο σοβαρό, έχει εξουσία και θα αποδώσει δικαιοσύνη. Μπορεί να είναι ένας γονιός, ένας φίλος ή ακόμα ένα άτομο με σημαίνουσα επιρροή που θα σας βοηθήσει να κάνετε έλεγχο της πραγματικότητας των καταστάσεων. Επίσης μπορεί να αναφέρεται σε σας τους ίδιους ή σε μια κατάσταση του μυαλού σας που θα πρέπει να την αναπτύξετε προκειμένου να βάλετε τάξη στη ζωή σας. Μπορεί να νιώθετε ότι έχετε γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από κάποιον και αυτή η κάρτα σας ενθαρρύνει να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, υιοθετώντας μια πιο αποφασιστική στάση. Σας καλεί να βασιστείτε στην ευφυΐα σας και τη διαίσθησή σας, αλλά να πάρετε αποφάσεις βασιζόμενοι στη λογική σας. Ξεφύγετε από το συναισθηματικό τρόπο δράσης σας και πάρτε αποφάσεις με βάση το τι είναι σωστό και δίκαιο, και το πιο σημαντικό, το τι είναι καλύτερο για σας σε μακροπρόθεσμη βάση.
Μάθετε περισσότερα στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΛΕΩΝ: Επτά Πεντάκτινο
Αυτός ο μήνας είναι καλός για να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επαναξιολογήσετε τις κινήσεις σας προς την επίτευξη ενός προκαθορισμένου στόχου. Έχετε προχωρήσει όπως είχατε προγραμματίσει; Αλλάξατε κατεύθυνση; Χρειάζεται υπομονή και πειθαρχία για να δείτε σε βάθος κάποια πράγματα και να πολεμήσετε τους φόβους σας και την απογοήτευση. Θα μπορούσατε να εμπλακείτε σε μια σχέση που δεν λειτουργεί με τον τρόπο που ελπίζατε ή συνειδητοποιείτε ότι ο αγώνας που κάνετε στη δουλειά σας είναι μάταιος. Μπορεί να αναρωτιέστε αν θα πρέπει να αλλάξετε πορεία ή όχι. Όπως όλα τα εφτάρια στην Ταρώ, αυτή η κάρτα αναφέρεται σε καθυστερήσεις, διλήμματα και αποφάσεις που δεν είναι εύκολο να αποσαφηνιστούν. Μπορεί να αντιπροσωπεύει μια παύση ή μια καθυστέρηση, τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφορετικών διαδρομών ή ακόμη και μια αλλαγή κατεύθυνσης. Σε αυτή την κάρτα, βλέπουμε σε ένα δένδρο επτά αστέρια που αντιπροσωπεύουν τους επτά πλανήτες. Σας υπενθυμίζει να προβείτε σε απολογισμό της ζωής σας, να κάνετε μια  παύση και να προβληματιστείτε, και στη συνέχεια, να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση με βάση τα συμπεράσματά σας. 
Μάθετε περισσότερα στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Ήλιος
Ένα πράγμα είναι σίγουρο αυτό το μήνα, δεν θα είναι καθόλου βαρετός. Σκορπίζετε θετική ενέργεια γύρω σας, νιώθετε συναισθηματική ισορροπία, πατάτε με τα δύο πόδια σας στη γη. Σε αυτή την κάρτα βλέπουμε ένα γυμνό παιδί πάνω σε άλογο, το σώμα του είναι εκτεθειμένο στον ήλιο, παίρνει απ’ αυτόν τις ζωογόνες ακτίνες και την θετική ενέργεια. Τα χέρια του στρέφονται προς τον ουρανό, είναι χαρούμενο και γελαστό. Μην αφήνετε την καλή τύχη να σας ξεφύγει, δείτε τι θέλετε από τη ζωή σας και κάντε το πραγματικά να συμβεί. Αποσαφηνίστε τι πρέπει να κάνετε αλλά μην απογοητεύεστε αν κάτι πάει λίγο στραβά. Τα λουλούδια που εμφανίζονται σε αυτήν την κάρτα, δείχνουν όχι μόνο τη χαρά αλλά και ότι είστε προσγειωμένοι και  πρακτικοί στην προσπάθειά σας να πετύχετε αυτό που θέλετε. Γύρω σας είναι η ενέργεια του Ήλιου με ένα λαμπρό κίτρινο χρώμα που είναι το χρώμα της ψυχικής ενέργειας.
Μάθετε περισσότερα στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 
 
ΖΥΓΟΣ: Άσσος Πεντάκτινο
Ήρθε η ώρα να νιώσετε ενθουσιασμένοι σε σχέση με το τι θέλετε να κάνετε με τη ζωή σας. Αυτή η κάρτα υποδεικνύει την έναρξη στόχων σε σχέση με το πώς μπορείτε να αυξήσετε τον πλούτο σας ή να ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίας. Αν είστε σε ένα σταυροδρόμι σε σχέση με μια σημαντική απόφαση στη ζωή σας, μπορεί να θέλετε να εξετάσετε περαιτέρω τα βήματα που θα κάνετε προκειμένου να επιτύχετε το στόχο που θέλετε να φτάσετε. Ζυγίστε τις αποτυχίες και τις επιτυχίες του παρελθόντος και ενσωματώστε τους στη νέα σας προσπάθεια. Μην μείνετε πίσω σκεφτόμενοι γιατί δεν μπορείτε να έχετε ό, τι επιθυμείτε, το παρελθόν είναι πίσω σας και σας περιμένει ένα λαμπρό μέλλον. Έχετε τη δύναμη και την ενέργεια και μόνο εσείς ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε για να φτάσετε το στόχο σας. Αν έχετε κατά νου τα μαθήματα που διδαχθήκατε από οποιαδήποτε αποτυχία αντιμετωπίσατε στο παρελθόν, τότε θα βαδίσετε προς την επιτυχία χωρίς φόβο ή οποιαδήποτε αρνητική σκέψη.
Μάθετε περισσότερα στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οκτώ Πεντάκτινο
Αυτό το μήνα θα αισθάνεστε ότι τα πράγματα κινούνται πολύ γρήγορα για σας και ότι θα πρέπει να δράσετε γρήγορα αν θέλετε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Η κάρτα αυτή αναφέρεται στην πρόοδο, την κινητικότητα και την ταχεία αλλαγή, συνήθως προς το καλύτερο. Οι στόχοι σας φαίνεται να πλησιάζουν στην ολοκλήρωσή τους. Οι κινήσεις που θα κάνετε είναι αποφασιστικής σημασίας για την πρόοδό σας. Μπορεί να υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας τα οποία σας κρατούν σε εγρήγορση. Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει επίσης τις ευκαιρίες κοινωνικής δικτύωσης. Αφορά την ανταλλαγή ιδεών και την αλληλεπίδραση με τους ομοϊδεάτες σας. Συσχετίζεται με τη διάδοση πληροφοριών καθώς και την επέκταση των κοινωνικών οριζόντων σας. Ίσως λάβετε νέα από μακριά ή να σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι που θα σας μεταφέρει μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σας. Πάρτε την πρωτοβουλία και δημιουργήστε μια νέα ζωή αντί να κάθεστε και να αφήνετε τη ζωή να σας προσπεράσει.
Μάθετε περισσότερα στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έξι των Ξιφών
Αυτή η κάρτα είναι μια κάρτα μετάβασης, του κλεισίματος ενός κεφαλαίου ζωής το οποίο απαιτεί να αφήσετε κάτι πίσω σας. Μπορεί να μετακινηθείτε, να αλλάξετε θέση εργασίας, να τελειώσετε μια σχέση ή να απελευθερώσετε κάποιες συναισθηματικές πληγές του παρελθόντος που ήδη σας κρατούν πίσω. Αν και αυτή η κάρτα αναφέρεται περισσότερο σε αλλαγές παρά σε ένα οριστικό τέλος, πρέπει να κάνετε εκκαθάριση σε κάποια πράγματα. Σε αυτή την κάρτα, βλέπουμε κάποιον που πλοηγεί ένα μικρό πλοίο σε άγνωστα εδάφη. Έχει αφήσει πίσω την προηγούμενη ζωή του και κινείται προς μια νέα ζωή. Είναι σκυμμένος και ο ίδιος κατευθύνει το πλοίο του και επομένως, αναλαμβάνει την ευθύνη της μοίρας του. Σκεφτείτε τι σας κρατά πίσω και ό, τι πρέπει να αφήσετε, προκειμένου να προχωρήσετε προς τα εμπρός. Μπορεί να αισθάνεστε αναστάτωση στην αρχή αλλά τελικά θα νιώσετε απελευθερωμένοι. Κινείστε μακριά από αυτό που σας βαραίνει συναισθηματικά και προς το άγνωστο, με γνώμονα μόνο τη διαίσθησή σας. Σίγουρα θα υπάρξουν νέες περιπέτειες στο ταξίδι σας που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα ζωή.
Μάθετε περισσότερα στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Άσσος των Ράβδων
Είστε έτοιμοι να αφήσετε στην άκρη όλα τα εμπόδια και τις απογοητεύσεις που μπορεί να έχετε βιώσει κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Αυτή η κάρτα σηματοδοτεί τις πληροφορίες ή τις ειδήσεις που έρχονται μέσω ενός e-mail, μηνύματος ή τηλεφώνου. Προαναγγέλλει μια νέα ιδέα ή μια νέα διαδρομή στη ζωή σας. Οι Ράβδοι δηλώνουν ότι αυτό που συμβαίνει γίνεται γρήγορα αλλά εσείς θα πρέπει να σκεφτείτε πιο προσεκτικά τις πληροφορίες που λαμβάνετε. Κοιτάξτε τον τρόπο με τον οποίο το χέρι που απεικονίζεται στην κάρτα κρατά τη ράβδο. Δείχνει δύναμη και θετική ενέργεια. Δεν ανησυχείτε τώρα για τίποτα, ξέρετε τι κάνετε και κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσει. Μπορεί όμως να σκέφτεστε πολύ και γρήγορα και ίσως να μη συνειδητοποιείτε τις συνέπειες των πράξεων σας. Το σίγουρο είναι ότι οι ιδέες σας θα σας οδηγήσουν σε ένα νέο δρόμο ή θα μπορούσαν να σας φέρουν ευχάριστες εκπλήξεις για να φτάσετε στο στόχο σας.
Μάθετε περισσότερα στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Δύναμη
Αυτός ο μήνας είναι καλός για να αφήσετε πίσω σας τους φόβους και τις αναστολές σας και να αγκαλιάσετε τις ευλογίες που σας προσφέρει το Σύμπαν. Έχετε πάθος ζωής και την επιθυμία να δημιουργήσετε, πρόκειται για μια κάρτα που εκφράζει τη χαρά, τον ενθουσιασμό και το πάθος. Σε αυτή την κάρτα βλέπουμε μια γυναίκα να πιάνει το κεφάλι ενός λιονταριού, δεν φοβάται, έχει δύναμη. Ο θρύλος λέει ότι η γυναίκα και το λιοντάρι είναι ενωμένοι με τα δεσμά του γάμου. Είναι μεθυσμένη από έκσταση και το λιοντάρι είναι συνεπαρμένο από το πάθος και τον ερωτισμό. Η κάρτα αυτή συνδέεται με τον Λέοντα που σαν ζώδιο της Φωτιάς έχει πάθος για ζωή. Ο εσωτερικός συμβολισμός είναι η χαρά και η πληθωρικότητα των συναισθημάτων. Πότε ήταν η τελευταία φορά που βιώσατε χαρά; Το πάθος που συμβολίζεται σε αυτή την κάρτα δεν περιορίζεται μόνο στη σεξουαλική ευχαρίστηση. Είναι να αφήσετε πίσω σας τους φόβους και τις αναστολές σας, αφήνοντας τον εαυτό σας ελεύθερο να αγκαλιάσει πλήρως τη ζωή σε όλο της το μεγαλείο και τη δόξα της.
Μάθετε περισσότερα στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΙΧΘΥΕΣ: Οι Εραστές
Αυτό το μήνα σκέφτεστε την ιδεαλιστική, ρομαντική αγάπη πράγμα το οποίο απεικονίζεται σε αυτή την κάρτα. Δύο εραστές βρίσκονται κάτω από τις φτερούγες ενός αγγέλου, φαίνεται ότι δεν νοιάζονται που είναι γυμνοί. Η κάρτα αυτή αναφέρεται σε μια απόφαση ή ένα δίλημμα που αφορά την ερωτική σας ζωή. Ίσως αναρωτιέστε πού πηγαίνει η σχέση σας ή ίσως αμφισβητείτε τα συναισθήματα του αγαπημένου σας. Επίσης, αυτή η κάρτα μερικές φορές αναφέρεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο, μια παράνομη σχέση. Ή κάποιος από τους δυο σας αποδοκιμάζεται από την οικογένεια και τους φίλους. Μπορεί να είστε διχασμένοι για το αν θα προχωρήσετε σε μια σχέση που είναι ακόμα καινούργια. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η απόφασή σας θα επηρεάσει τη μετέπειτα ζωή σας. Μπορεί να υπάρχουν μακροχρόνιες επιπτώσεις για οποιαδήποτε επιλογή κάνετε, γι’ αυτό θα πρέπει να σταθμίσετε τις συνέπειες των πράξεων σας πριν αποφασίσετε. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε θυσίες για να νιώσετε την πραγματική αγάπη.
Μάθετε περισσότερα στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: