astropedia.gr

Ταρώ 2018

Ταρώ 2018
Ετήσια Ταρώ 2018 από τον Άγγελο ΠαππάΗ χρονιά σηματοδοτείται από πολλές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Οι αλλαγές που θα γίνουν είναι σίγουρα για καλό και αυτό είναι μια απόδειξη ότι οι αρνητικές καταστάσεις σίγουρα δεν διαρκούν για πάντα. Οι ευκαιρίες που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και ειδικά προς τα μέσα της άνοιξης, θα σε βοηθήσουν στο να θέσεις καινούργια θεμέλια σε βασικά ζητήματα που σε απασχολούν.

Καλό θα ήταν να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, καθώς οι ευκαιρίες που θα προκύψουν στα επαγγελματικά σου για να μπορέσεις να εξελιχθείς, πρέπει να αξιοποιηθούν τάχιστα. Επίσης το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς είναι μια εξαιρετικά ευνοϊκή περίοδος για να μπουν σε εφαρμογή νέα ξεκινήματα. Η αύξηση εσόδων από κέρδη είναι κάτι που αν το κυνηγήσεις με σύνεση, θα έχεις και την ανάλογη ανταμοιβή. Η σωστή διαχείριση των οικονομικών με σκοπό την βελτίωση τους είναι κάτι που επιβάλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Η χρόνια καθοριστική για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Εάν υπάρχει σχέση στη ζωή σου θα μπεις στη διαδικασία να προχωρήσεις σε ανάλογα ξεκαθαρίσματα θετικά ή αρνητικά. Όπως και να ‘χει το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα σε δικαιώσει. Αν δεν υπάρχει κάποια δέσμευση στη ζωή σου, τότε η χρόνια αυτή κρύβει πολλές εκπλήξεις. που έχουν να κάνουν με επιστροφές από το παρελθόν ή με καινούργιες γνωριμίες που θα σου προκύψουν. Για να κάνεις την σωστή επιλογή θα πρέπει όμως να ξεκαθαρίσεις τα κριτήρια και τις ανάγκες σου ως προς το τι θέλεις.   


Γενικά
Θα καταλάβεις αυτό το μήνα ότι το μέλλον σου βρίσκεται στα χέρια σου και στο τρόπο που θα το διαμορφώσεις. Η  ενέργεια αυτού του μήνα σου δίνει να καταλάβεις ότι πριν αντιδράσεις ενάντια σε άτομα που σε κρίνουν με το παραμικρό, να συνειδητοποιήσεις ότι η γνώμη που έχουν κάποιοι για σένα, δεν σε αφορά πλέον, στο κάτω κάτω, δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους.

Επαγγελματικά - Οικονομικά 
Αυτό το μήνα θα νιώσεις την ανάγκη  να προχωρήσεις με τις φιλοδοξίες σου και μια έντονη αποφασιστικότητα που δεν θα επηρεαστεί από τα λόγια και τις πράξεις των άλλων. Διατηρώντας την ψυχραιμία σου σε οποιαδήποτε αρνητικά γεγονότα συμβαίνουν στη ζωή σου, θα αποκομίσεις θετικές εμπειρίες και θα κερδίσεις κάποιους ανθρώπους με το μέρος σου. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ενισχύσεις την επαγγελματική σου υπόσταση επιδεικνύοντας τις ικανότητες σου. Στα οικονομικά ανακτάς τον έλεγχό σε πολύ μεγάλο βαθμό και σε αυτό το κομμάτι θα παίξει ρόλο ένας σωστός προγραμματισμός που αφορά τις ανάγκες σου.

Αισθηματικά 
Όσον αφορά τη σχέση σου θα καταλάβεις ότι θα πρέπει να προχωρήσεις σε κάποιους συμβιβασμούς με σκοπό να υπάρξει μια ομαλή πορεία για σένα και το ταίρι σου. Στη περίπτωση που είσαι εκτός σχέσης θα γίνεις πόλος έλξης για πολλά άτομα που θα σε πλησιάσουν με πολλαπλούς σκοπούς. Είτε για κάτι σταθερό, είτε για κάτι παροδικό. Φρόντισε όμως να καθορίσεις τις ανάγκες σου και να ενδώσεις σε περιπτώσεις που θα σε γεμίσουν με θετική ενέργεια. Εμπιστέψου τα Ταρώ και κατάκτησε το μέλλον που πάντα επιθυμούσες. Μίλησε με τους ειδικούς Αναλυτές Ταρώ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ στο 14780 ή στείλε sms με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760


Γενικά
Τα κύρια χαρακτηριστικά του Φεβρουάριου είναι η δημιουργικότητα και τα νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς. Οι συμπαντικές ενέργειες του μήνα θα σου ενισχύσουν την ικανότητα να πετύχεις τους στόχους σου. Η έκβαση των επιδιώξεων σου προϋποθέτει διπλωματία και ευελιξία σε πολλές περιπτώσεις μιας και οι δυσκολίες θα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Επαγγελματικά - Οικονομικά 
Νέα ξεκινήματα και αλλαγές καθοριστικές έρχονται στα επαγγελματικά σου. Η προοπτική της επιτυχίας είναι μπροστά σου με μια αλλαγή η οποία θα σου αλλάξει τα δεδομένα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιπλέον αρμοδιότητες ή να σου προκύψει μια νέα εργασία που σε κάθε περίπτωση θα δώσει μια διαφορετική πνοή στα οικονομικά σου. Η μεταβολή στα οικονομικά σου θα έχει θετικά πρόσημα, όχι μόνο εξαιτίας των αλλαγών στα εργασιακά σου, αλλά και μέσα από άλλες πηγές. Φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό των εξελίξεων για να μην αντιμετωπίσεις καταστάσεις που θα σε ζημιώσουν.

Αισθηματικά 
Θα σου δοθεί η δυνατότητα να κατευθύνεις τις εξελίξεις στα ερωτικά σου είτε είσαι σε σχέση ,είτε όχι. Εάν βρίσκεσαι σε προβληματικό στάδιο στη σχέση σου, μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του μηνά θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις το δεσμό σου μέσω συζητήσεων που θα κάνεις με το ταίρι σου. Εάν είσαι σε αναζήτηση σχέσης θα καταφέρεις με σχετική ευκολία να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να εξασφαλίσεις μια αρκετά θετική εξέλιξη. Εμπιστέψου τα Ταρώ και κατάκτησε το μέλλον που πάντα επιθυμούσες. Μίλησε με τους ειδικούς Αναλυτές Ταρώ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ στο 14780 ή στείλε sms με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760Γενικά
Στη διάρκεια αυτού του μήνα θα νιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς λιγάκι και να προσπαθήσεις να τα βρεις με τον εαυτό σου χωρίς να επηρεαστείς από τριτογενείς παράγοντες. Η εσωστρέφεια ίσως είναι αναγκαία στη παρούσα περίοδο για να βρεις σωστές και ουσιαστικές λύσεις πάνω σε φλέγοντα ζητήματα που σε απασχολούν.

Επαγγελματικά - Οικονομικά
Για να μπορέσεις να διατηρήσεις την σταθερότητα στην εργασία σου, θα επικεντρωθείς σε τεράστιο βαθμό στη λεπτομέρεια. Ίσως υπάρξει κάποια καθυστέρηση σε κάποιες απαντήσεις που περιμένεις, αλλά να θυμάσαι ότι κατά βάθος όλα λειτουργούν προς όφελος σου. Στα οικονομικά σου θέματα θα καταφέρεις μια πολύ αξιόλογη διαχείριση και αυτό οφείλεται σε μια συγκρατημένη στάση σε περιττά έξοδα.

Αισθηματικά 

Ο μήνας αυτός για τα αισθηματικά σου ,ειδικά εάν είσαι σε δέσμευση θα είναι λίγο περίεργος. Η εσωστρέφεια από εσένα η από το ταίρι σου μπορεί να πυροδοτήσει συγκρούσεις και αυτό για να αποφευχθεί θα πρέπει να μην χαθεί η ψυχραιμία και η αυτοσυγκράτηση και από τις δυο μεριές. Εάν είσαι εκτός σχέσης πρέπει να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να αποφορτιστείς από γεγονότα και βιώματα του παρελθόντος. Αυτό θα γίνει σταδιακά και όχι με βιαστικές κινήσεις. Εμπιστέψου τα Ταρώ και κατάκτησε το μέλλον που πάντα επιθυμούσες. Μίλησε με τους ειδικούς Αναλυτές Ταρώ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ στο 14780 ή στείλε sms με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760Γενικά
Η ενέργειες αυτού του μήνα δεν φέρνουν απλά και μόνο μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, αλλά σου δίνεται η δυνατότητα να έχεις τον έλεγχό εσύ και να κατευθύνεις τα πράγματα εκεί που είναι το όφελος σου.

Επαγγελματικά - Οικονομικά 
Στα επαγγελματικά σου, θα ενδυναμωθεί η επιθυμία σου για δράση, με αποτέλεσμα να κάνεις ένα μεγάλο άλματα προόδου. Εάν εργάζεσαι μαζί με άλλα άτομα, θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις με την αποδοτικότητα σου, χωρίς αυτό να είναι αθέμιτα ανταγωνιστικό προς τα άτομα που συνεργάζεσαι. Στα οικονομικά σου, θα καταβάλεις μεγάλες προσπάθειες για να περιορίσεις τις σπατάλες. Μπορεί όμως προς το τέλος του μήνα να έχεις κάποιο αναπάντεχο κέρδος μέσα από κάποιο τυχερό παιχνίδι.

Αισθηματικά 
Εάν είσαι σε δέσμευση, θα διαπιστώσεις ότι η σχέση σου έχει αρχίσει να βυθίζεται στη ρουτίνα, αλλά θα αναλάβεις δράση με αστραπιαίο τρόπο που θα έχει και επιτυχές αποτέλεσμα βάζοντας μπροστά την ευρηματικότητα σου στο να δώσεις μια διαφορετική διάσταση στην εξέλιξη του δεσμού σου. Εάν δεν υπάρχει σχέση στη ζωή σου, τότε το σύμπαν θα σε επιβραβεύσει φέρνοντας στον δρόμο σου εάν πρόσωπο που με τη προσωπικότητα του θα σε συνεπάρει ιδιαίτερα. Εμπιστέψου τα Ταρώ και κατάκτησε το μέλλον που πάντα επιθυμούσες. Μίλησε με τους ειδικούς Αναλυτές Ταρώ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ στο 14780 ή στείλε sms με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760Γενικά
Ο Μάιος και οι ενέργειες του σε ωθούν στο να κάνεις μια νέα αρχή σε βασικούς τομείς της ζωής σου και να πάρεις τις πρωτοβουλίες που θα σου αποδώσουν καρπούς αργότερα, αφήνοντας πίσω ανθρώπους, γεγονότα και καταστάσεις που σε κάθε περίπτωση δοκίμασαν σκληρά τις αντοχές σου.

Επαγγελματικά - Οικονομικά 
Στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας του μήνα ευνοούνται τα επαγγελματικά ανοίγματα, η σύναψη κάποια συνεργασίας και η ανανέωση του κύκλου των επαγγελματικών γνωριμιών σου που θα συμβάλλουν σημαντικά στη επίτευξη των στόχων σου.  Στα οικονομικά σου θα σου γίνει μια πολύ αξιόλογη πρόταση που θα αυξήσει τα έσοδα σου βοηθώντας στο να καλύψεις ένα μεγάλο μέρος των εκκρεμοτήτων σου.

Αισθηματικά 
Οι προσπάθειες που έχεις κάνει στο παρελθόν, φαίνεται πως θα αποδώσουν καρπούς από τα μέσα του μήνα και μετά. Αν είσαι σε σχέση, θα ζήσεις πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Επίσης το όμορφο κλίμα που θα διαμορφωθεί θα αναπτερώσει σημαντικά το ηθικό και την ψυχολογία σου. Αν είσαι εκτός σχέσης, θα ευνοηθεί ένα ερωτικό μεν, αλλά εφήμερο ξεκίνημα που θα σε κάνει να ζήσεις έντονες ερωτικές στιγμές. Εμπιστέψου τα Ταρώ και κατάκτησε το μέλλον που πάντα επιθυμούσες. Μίλησε με τους ειδικούς Αναλυτές Ταρώ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ στο 14780 ή στείλε sms με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760Γενικά
Το καλοκαίρι αρχίζει και πλέον αφήνεις πίσω σου το παρελθόν και δίνεις βάση στο παρόν. Αν κάποια παλιά γεγονότα είχαν στοιχειώσει τη ζωή σου, θα βαδίσεις σε ένα νέο, αλλά πιο ασφαλές μονοπάτι . Οι πληγές του παρελθόντος θα επουλωθούν σταδιακά και θα εκδηλώνεις προς τα έξω μια πιο θετική συμπεριφορά.

Επαγγελματικά - Οικονομικά 
Το αίσθημα της ανταμοιβής αναμένεται να γίνει έντονο. Στα επαγγελματικά σου αναμένονται εξελίξεις που στην ουσία επιβραβεύουν τις προσπάθειες σου και σου δίνουν την αίσθηση της δικαίωσης. Στα οικονομικά σου, το περίεργο κλίμα που επικρατούσε πρόκειται να αναστραφεί, όπου πρόκειται να έχεις μια ανταμοιβή από κάποια παρελθοντική συναλλαγή.

Αισθηματικά 
Ο ρομαντισμός και οι έντονες στιγμές θα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία αυτού του μήνα. Πέρα από αυτό κάποιες υποσχέσεις θα γίνουν πράξεις και αυτό θα σταθεροποιήσει ακόμα περισσότερο τη σχέση σου. Αν βρίσκεσαι σε μοναχικό επίπεδο θα πρέπει να καταλάβεις ότι αξίζεις πολύ περισσότερα από αυτά που σε πλήγωσαν στο παρελθόν και θα πρέπει να επικεντρωθείς σε νέες καταστάσεις που βγαίνουν στο δρόμο σου.  Εμπιστέψου τα Ταρώ και κατάκτησε το μέλλον που πάντα επιθυμούσες. Μίλησε με τους ειδικούς Αναλυτές Ταρώ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ στο 14780 ή στείλε sms με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760Γενικά
Ίσως είναι η κατάλληλη περίοδος να προσπαθήσεις να πάρεις αποφάσεις που σε ταλανίζουν εδώ και καιρό. Το να καταλήξεις σε σωστές αποφάσεις προϋποθέτει το να υπάρχει η λογική ως βασικός γνώμονας. Οι βιαστικές κινήσεις και ο παρορμητισμός ενδέχεται να φέρουν τα αντίθετα αποτέλεσμα από αυτά που περιμένεις.

Επαγγελματικά - Οικονομικά 
Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε άτομα τα οποία μέχρι τώρα πίστευες ότι σε στηρίζουν πάνω στα επαγγελματικά σου. Η συμπεριφορά τους μπορεί να κρύβει έναν αθέμιτο ανταγωνισμό που αν δεν τον αντιληφθείς έγκαιρα θα έχεις ζημιογόνα αποτέλεσμα. Η εγρήγορση και η διπλωματία είναι τα εφόδια που θα σε προφυλάξουν από μπελάδες. Στα οικονομικά σου κάποιοι λάθος χειρισμοί από τη πλευρά σου, μπορεί να σε αγχώσουν και εκεί υπάρχει κίνδυνος να χάσεις κάθε έλεγχό. Να ξέρεις όμως ότι προς το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα υπάρξει η πολυπόθητη σπίθα που θα αρχίσει να βελτιώνει σταδιακά τα οικονομικά σου.

Αισθηματικά 
Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις στη σχέση σου, που θα προέρχονται από τρίτα πρόσωπα και που θα έχουν ως στόχο να πλήξουν την ευτυχία σου. Δεν θα πρέπει όμως να πέσεις στη παγίδα αυτή και καλό θα ήταν να συζητήσεις ήρεμα με το ταίρι σου προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Αν δεν έχεις σχέση, επιβάλλεται να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, γιατί πολλά από τα άτομα που θα σε πλησιάσουν να φοράνε το προσωπείο του ιδανικού και στην ουσία να κρύβουν εφήμερους σκοπούς που θα σε πληγώσουν. Εμπιστέψου τα Ταρώ και κατάκτησε το μέλλον που πάντα επιθυμούσες. Μίλησε με τους ειδικούς Αναλυτές Ταρώ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ στο 14780 ή στείλε sms με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760


Γενικά
Οι ανταμοιβές των προσπαθειών σου πρόκειται να σου δώσουν χαρά , έντονη ενεργητικότητα και ηθική ικανοποίηση. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις δυνατότητες σου πρόκειται να αποκτήσει ισχυρά θεμέλια προκειμένου να καταφέρεις ακόμα περισσότερα.

Επαγγελματικά - Οικονομικά 
Οι συνθήκες πάνω στα επαγγελματικά σου δείχνουν να βελτιώνονται και αυτό δεν είναι κάτι που θα σου έχει χαριστεί, αλλά θα είναι αποτέλεσμα των δικών σου προσπαθειών που θα πιάσουν επιτέλους τόπο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυθείς, γιατί αυτό είναι μόνο η αρχή που είναι στο χέρι σου να φέρει επιπλέον θετικές αλλαγές. Στον οικονομικό σου τομέα ,η σωστή διαχείριση των προηγούμενων μηνών δείχνει να φέρνει τα απαιτούμενα αποτελέσματα, δίνοντας σου την ελευθερία να κάνεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου.

Αισθηματικά 
Ένας μήνας ανανέωσης και αναζωογόνησης πρόκειται να είναι ο Αύγουστος για τα αισθηματικά σου. Στο κλίμα στη σχέση σου γίνεται αρκετά διασκεδαστικό αφού οι από κοινού δραστηριότητες με το ταίρι σου και ο χρόνος που θα περάσετε μαζί πρόκειται να σας πάει σε μια διάσταση ανανέωσης. Εάν δεν υπάρχει σχέση στη ζωή σου, θα βάλεις ως προτεραιότητα την καλοπέραση σου μιας και η ανάγκη μιας σχέσης δεν θα είναι τόσο έντονη αυτή τη περίοδο. Εμπιστέψου τα Ταρώ και κατάκτησε το μέλλον που πάντα επιθυμούσες. Μίλησε με τους ειδικούς Αναλυτές Ταρώ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ στο 14780 ή στείλε sms με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760
Γενικά
Η ηρεμία και η ανακούφιση επανέρχονται στη ζωή σου και τα εμπόδια που δημιουργήθηκαν από ανθρώπους γύρω θα υποχωρήσουν και θα έχεις την ευκαιρία να βρεις τις λύσεις που ζητάς με πιο καθαρό μυαλό και η προσέγγιση σου απέναντι στα προβλήματα γίνεται πιο συγκροτημένη.

Επαγγελματικά - Οικονομικά 
Στα επαγγελματικά σου θα μπεις στη διαδικασία να εξισορροπήσεις τα πράγματα και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση των δεξιοτήτων και της παραγωγικότητας σου και θα ανοίξει ο δρόμος για περαιτέρω ευκαιρίες εξέλιξης. Στο οικονομικό σου κομμάτι θα έχεις βελτίωση η οποία θα βασίζεται σε μια βοηθητική ενέργεια ενός κοντινού σου προσώπου.

Αισθηματικά 
Στα ερωτικά σου θέματα είτε είσαι σε δέσμευση , είτε όχι, θα αποκτήσεις έντονη ενέργεια και υπομονή για να χτίσεις γερά θεμέλια. Εάν είσαι σε σχέση θα μπεις στη διαδικασία θετικών ξεκαθαρισμάτων με το ταίρι σου, που θα αφήσουν πίσω τα προβλήματα που έφθειραν το δεσμό σας. Αν υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, θα συναντήσεις κάποιο πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει από την πρώτη στιγμή την ανάγκη της συντροφικότητας. Εμπιστέψου τα Ταρώ και κατάκτησε το μέλλον που πάντα επιθυμούσες. Μίλησε με τους ειδικούς Αναλυτές Ταρώ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ στο 14780 ή στείλε sms με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760
Γενικά
Η πίστη στον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου πρόκειται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Το συμπάν σου δίνει την ώθηση να απομακρύνεις όσους λειτουργούν πιεστικά ή προσπαθούν να σου βάλουν όρια και να σε χειραγωγήσουν.

Επαγγελματικά - Οικονομικά 
Σου προσφέρονται αρκετές ευκαιρίες και κίνητρα για να μπορέσεις να δείξεις την αξία και να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την παγίωση της ανοδικής τάσης στα επαγγελματικά σου είναι ο δυναμισμός και η αυτοκυριαρχία. Στα οικονομικά σου υπάρχει ο κίνδυνος απώλειας εξαιτίας κάποιων λανθασμένων χειρισμών ή αστάθμητων παραγόντων. Θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να δείξεις μεγάλη προσοχή για να μπορέσεις να διαχειριστείς την όποια δυσκολία.

Αισθηματικά 
Εάν υπάρχει σχέση στη ζωή σου, θα υπάρξουν περίεργα γεγονότα που θα κλονίσουν την ηρεμία της σχέσης σου και θα σκεφτείς πάρα πολύ το μέλλον και την εξέλιξη του δεσμού σου. Εάν δεν υπάρχει δέσμευση, θα πρέπει να κατανοήσεις ότι με το να αναλώνεσαι πρακτικά ή νοητικά σε παρελθοντικές καταστάσεις, το μόνο που καταφέρνεις είναι να διατηρήσεις μια στασιμότητα. Επομένως, θα πρέπει να επικεντρωθείς στο παρόν και το μέλλον που σου επιφυλάσσει νέες και πιο συναρπαστικές εμπειρίες. Εμπιστέψου τα Ταρώ και κατάκτησε το μέλλον που πάντα επιθυμούσες. Μίλησε με τους ειδικούς Αναλυτές Ταρώ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ στο 14780 ή στείλε sms με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760
Γενικά
Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ρυθμίσεις τις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις, καθώς και να ανανεώσεις τον κύκλο γνωριμιών σου στους παραπάνω τομείς και αυτό θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο. Το να ζητήσεις μια δεύτερη γνώμη από κοντινά σου πρόσωπα που σε νοιάζονται θα σε βοηθήσει να βρεις πιο εύκολα τις λύσεις σε ότι σε απασχολεί.

Επαγγελματικά - Οικονομικά 

Το κλίμα στα επαγγελματικά σου, ειδικά μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα έχει μια ασταθή τάση, που ενδεχομένως να δοκιμάσει αρκετά τις αντοχές σου και τη σχέση σου με άτομα που συνεργάζεσαι. Το όπλο σου για την αποκλιμάκωση θα είναι η αυτοσυγκράτηση για να μπορέσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Στα οικονομικά σου , ο μήνας αυτός είναι ευνοϊκός, γιατί δίνεται μια μικρή ώθηση , αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε επιπόλαια οικονομικά ανοίγματα.

Αισθηματικά 
Δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες με το αγαπημένο σου πρόσωπο, που θα έχουν βέβαια αίσιο τέλος, με αποτέλεσμα να έρθετε πιο κοντά και να σεβαστείτε ο ένας τη γνώμη του άλλου. Αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση σχέσης, το κλειδί της ευτυχίας σου βρίσκεται μέσα στον φιλικό σου κύκλο και σε μέρη τα οποία δραστηριοποιείσαι και δεν πάει το μυαλό σου. Εμπιστέψου τα Ταρώ και κατάκτησε το μέλλον που πάντα επιθυμούσες. Μίλησε με τους ειδικούς Αναλυτές Ταρώ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ στο 14780 ή στείλε sms με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760Γενικά
Η χρόνια κλείνει με τους καλύτερους οιωνούς και με ανακούφιση από διάφορα προβλήματα και περίεργες σκέψεις. Επιπλέον ευνοείται η υλοποίηση νέων ξεκινημάτων που είχες στο μυαλό σου και πλέον ήρθε η ώρα να γίνουν πράξη.

Επαγγελματικά - Οικονομικά 
Εάν πίστεψες πως οι κόποι σου μπορεί να πήγαν χαμένοι η παλεύεις για το ανέφικτο, οι ξαφνικές εξελίξεις αυτού του μήνα θα σου δείξουν ότι τίποτα τελικά δεν είναι ακατόρθωτο. Δεν αποκλείεται να κάνεις και κάποια ταξίδια που θα ενισχύσουν το επαγγελματικό σου προφίλ ή να διευρύνουν τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες. Τα οικονομικά σου αποκτούν μια ανοδική τάση, όπου θα έχεις την ευκαιρία μίας μικρής αποταμίευσης ή ακόμα να κάνεις κάποιο ωραίο δώρο στον εαυτό σου ή σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αισθηματικά 
Αν είσαι σε σχέση και έχεις την εντύπωση ότι υπάρχει ρουτίνα ή έλλειψη ενδιαφέροντος, γρήγορα θα καταλάβεις πως ο Δεκέμβρης θα φέρει μια πολύ πιο χαρούμενη ενέργεια ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, καθώς γίνετε και οι δύο πιο εκδηλωτικοί στα συναισθήματά σας. Εάν υπάρχει μοναξιά στα ερωτικά σου , να ξέρεις ότι αυτό δεν θα είναι για πολύ. Η θετική σου ενέργεια θα γίνει πόλος έλξης για πρόσωπα που θα θελήσουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Σε κάποιο από αυτά τα άτομα θα βρίσκεται και αυτό που ψάχνεις. Εμπιστέψου τα Ταρώ και κατάκτησε το μέλλον που πάντα επιθυμούσες. Μίλησε με τους ειδικούς Αναλυτές Ταρώ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ στο 14780 ή στείλε sms με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: