astropedia.gr

Ταρώ Αυγούστου: Δες την αλήθεια κατάματα και μάθε από τα λάθη σου

Ταρώ Αυγούστου: Δες την αλήθεια κατάματα και μάθε από τα λάθη σου
Η κάρτα του μήνα
Πέντε των κυπέλλων

Αυτόν το μήνα θα ασχοληθείς με κάποια ζητήματα στις σχέσεις σου που θα σε  αναγκάσουν να αντιμετωπίσεις μια δύσκολη πραγματικότητα. Μπορεί να νιώσεις ένα αίσθημα δυσαρέσκειας και απογοήτευσης καθώς κάτι που κάποτε φαινόταν «μαγικό» και ονειρικό, τώρα σου φαίνεται ότι έχει χάσει την αίγλη του. Παρανοήσεις και παρεξηγήσεις δημιουργούν εμπόδια στην επικοινωνία και σου στέλνουν το καρμικό μάθημα να προσγειωθείς και να γυρίσεις πίσω στην πραγματικότητα της ζωής.

Αυτή η κάρτα μπορεί να αναφέρεται σε μια στενοχώρια, μια απογοήτευση ή μια χαμένη αγάπη. Νιώθεις να έχεις κολλήσει στην αποτελμάτωση, παραπαίεις από μια συναισθηματική απόρριψη ή συμβιβάζεσαι σε μια σχέση που ποτέ δεν πρόκειται να σε ικανοποιήσει. Μπορεί επίσης να αρνείσαι να δεις την αλήθεια και δεν έχεις μάθει από τα λάθη σου, καθώς εστιάζεσαι μόνο σε αυτό που φαντάζεσαι. 

Αλλά υπάρχουν και θετικές πτυχές σε αυτήν την κάρτα, διδάγματα που πρέπει να αντληθούν. Αυτή η στενοχώρια που νιώθεις, σου δίνει τη δύναμη να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και μπορεί να σε ωθήσει στη συμπόνια, την κατανόηση, τη συγχώρεση και την άνευ όρων αγάπη. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

Κριός
Ο Κρεμασμένος

Αυτός δεν είναι ο μήνας για να κάνεις αιφνίδια και τολμηρά βήματα στη ζωή σου, αλλά να σκεφτείς και να περιμένεις, αυτό θα είναι ωφέλιμο για σένα σε μακροπρόθεσμη βάση από ότι να κάνεις ένα άλμα προς το άγνωστο ή σε μη δοκιμασμένες καταστάσεις. Επαγγελματικά, ακόμα και αν θέλεις να κάνεις μεγάλες αλλαγές, προσπάθησε να μην ενδώσεις σε αυτές τις παρορμήσεις σου και πάρεις  οποιεσδήποτε βεβιασμένες αποφάσεις.

Θα πρέπει να διερευνήσεις τα πάντα σε βάθος και να αναλύσεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων στη ζωή σου. Έλεγξε όλα τα γεγονότα και κάνε ενδελεχή έρευνα πριν δεσμευτείς σε οτιδήποτε. Αν στην εργασία σου είσαι δεν αντλείς αρκετή ευχαρίστηση και ανταμοιβές από αυτό που κάνεις, τότε ίσως θα πρέπει να εξετάσεις σε βάθος να κάνεις μια αλλαγή.  Στη συναισθηματική σου ζωή, ίσως αναζητήσεις τη μοναξιά προκειμένου να επικεντρωθείς στις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες. Ενώ δεν θα υπάρχει καμία έλλειψη αγάπης γύρω σου, αυτόν το μήνα θα έχεις κάποιες φορές περισσότερο την ανάγκη να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου.

Αν είσαι σε σχέση, η συναισθηματική σου ανάγκη είναι να χαλαρώσεις και όχι να νιώσεις ενθουσιασμό. Αν είσαι εκτός σχέσης, η αγάπη κτυπά την πόρτα της καρδιάς σου καθώς νιώθεις χαρά και άνεση με τον εαυτό σου και τον τρόπο με τον οποίο ζεις τη ζωή σου, πράγμα το οποίο είναι ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό για τα πρόσωπα τα οποία θα σε προσεγγίσουν. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ταύρος
Οχτώ πεντάκτινο

Μπορεί να έχεις πρόσφατα περάσει από δύσκολες στιγμές και δοκιμασίες και τώρα κάνεις απολογισμό του τι έχεις χάσει και τι έχεις κερδίσει. Αποδεικνύεις στους γύρω σου ότι διακατέχεσαι από έντονο δυναμισμό και ότι κανείς δεν μπορεί να σε υποτιμήσει. Στην επαγγελματική σου ζωή, κάνεις πολύ λεπτομερή και πρακτικά σχέδια,  προκειμένου να φέρεις εις πέρας ακόμα και την πιο σκληρή δουλειά, οι φιλοδοξίες σου γίνονται πραγματικότητα.

Ωστόσο, δεν θα δείξεις ανοχή σε όσους σε εκμεταλλεύονται ή έχουν ιδιοτελή κίνητρα. Έχεις μια δυναμική και τολμηρή ενέργεια που σε βοηθά να ξεγελάσεις τους ανταγωνιστές σου και να επικρατήσεις. Στη συναισθηματική σου ζωή, περνάς περισσότερο χρόνο με τον αγαπημένο σου και θα έχεις μερικές θαυμάσιες ευκαιρίες για να επεκτείνετε μαζί το κοινωνικό σας δίκτυο. Νιώθεις ικανοποίηση από τη σταθερότητα και τη δύναμη που περιβάλλει τη σχέση σου αυτόν το μήνα.

Αν δεν έχεις κάποια σχέση, προτεραιότητα έχουν το φλερτ και η διασκέδαση. Αυτόν το μήνα κάνεις τα πράγματα που αγαπάς περισσότερο, έτσι μπορεί να συναντήσεις κάποιο άτομο ενώ ασχολείσαι με την αγαπημένη σου δραστηριότητα. Ακόμα καιαν αναλωθείς περισσότερο με τα επαγγελματικά σου, φρόντισε να υπάρχει αρκετός χρόνος για φλερτ και ψυχαγωγία. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Δίδυμοι
Ο Κόσμος

Προχωράς σε μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σου, οι προσπάθειες που έχεις καταβάλει για την ισορροπία και την αρμονία στέφονται με επιτυχία. Στον επαγγελματικό σου τομέα, δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα εσύ. Θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα αν συνεργαστείς με τους άλλους, όποτε έχε περισσότερη εμπιστοσύνη στη δύναμη της ομαδικής εργασίας. Αυτόν το μήνα θα δείξεις σε όλον τον κόσμο τι έχεις καταφέρει και τι στόχους έχεις βάλει για το μέλλον σου.

Οι συμπαντικές δυνάμεις αυτού του μήνα σου δίνουν την ευκαιρία να λάμψεις ή ακόμα και να προβληθείς δημόσια καθώς όλος ο κόσμος θα εντυπωσιαστεί με τα ταλέντα σου. Ένα όμως από τα πιο βαθιά καρμικά μαθήματα αυτού του μήνα, είναι ότι μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή και να αρχίσεις να αποκτάς πολύ μεγαλύτερη ευχαρίστηση από τα απλά πράγματα της ζωής.

Συναισθηματικά, τα ταξίδια μπορούν να σου προσφέρουν  συναρπαστικές ερωτικές ευκαιρίες αυτόν το μήνα, γνωριμίες με ανθρώπους από άλλες περιοχές ή χώρες θα σε κάνουν να νιώσεις ικανοποίηση και ευτυχία. Αν είσαι σε σχέση, οποιαδήποτε δυσκολία ή συγκρούσεις του παρελθόντος απομακρύνονται και αντικαθίστανται από μια πολύ πιο αισιόδοξη και ελαφρύτερη ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Καρκίνος
Ο Ιππότης των Ράβδων

Πρόκειται για ένα μήνα όπου θα επιδείξεις δυναμισμό και τόλμη προκειμένου να πετύχεις τους μεγάλους στόχους σου. Ξέρεις το τι πραγματικά θέλεις στη ζωή σου και αισθάνεσαι σιγουριά ότι θα πετύχεις. Επαγγελματικά, έχεις την ενέργεια και τη φιλοδοξία για να πετύχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Οι άνθρωποι στην εργασία σου θα εντυπωσιαστούν από την ενέργεια και τη θετικότητα που εκπέμπεις, σε βαθμό που σε βοηθούν στα σχέδιά σου.

Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση ή αν είσαι ήδη επιχειρηματίας, τότε αυτός είναι ένας πολύ ευνοϊκός μήνας για σένα καθώς προσελκύεις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Πρόκειται για ένα μήνα, όπου ακόμη και οι πιο τρελές φιλοδοξίες σου γίνονται πραγματικότητα! Το ίδιο ισχύει και με τις συναισθηματικές επιθυμίες σου αυτόν το μήνα καθώς στη σχέση σου θα νιώσεις μια παθιασμένη ατμόσφαιρα και βαθύτερη συναισθηματική δέσμευση, ίσως ακόμα κάνετε κοινά σχέδια για το μέλλον με το σύντροφό σου.

Είναι ένας μήνας περιπέτειας και ενθουσιασμού και ασχολείστε μαζί με κοινές δραστηριότητες, βάζεις αλατοπίπερο στη σχέση σου και ξεφεύγεις από τη ρουτίνα. Αν είσαι εκτός σχέσης, μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα σχέση ή να έχεις μια νέα γνωριμία ενώ ταξιδεύεις ή είσαι με τους φίλους σου. Κάποιο χαρισματικό και πολύ ευφυές άτομο προσθέτει ελαφρότητα και πάθος στη ζωή σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Λέων
Ο Τροχός της Τύχης

Πρόκειται για ένα μήνα που τα πάντα αλλάζουν στη ζωή σου! Αν είχες στεναχωρηθεί η απομακρυνθεί ως αποτέλεσμα πρόσφατων αρνητικών γεγονότων και της συμπεριφοράς των άλλων, τότε να θυμάσαι ότι όλα θα αλλάξουν. Βλέπεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά αντί να βυθίζεσαι στον πόνο και τη θλίψη καθώς μπορείς να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις. Κάτι αρνητικό έρχεται στο τέλος του, έχει φτάσει η ώρα για να απολαύσεις το τώρα αλλά και να νιώσεις ενθουσιασμό για το μέλλον σου και πάλι.

Στην επαγγελματική σου ζωή, μπορεί να σκεφτείς να κάνεις βαθιές αλλαγές. Αναγνωρίζονται η διάνοιά σου, η δημιουργικότητά σου και τα ταλέντα σου, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με αυτό που σε ενθουσιάζει πραγματικά και δίνει νόημα στη ζωή σου. Έτσι, αν υπάρχει κάτι που λαχταρούσες να κάνεις ή να δοκιμάσεις στην επαγγελματική σου ζωή, τότε αυτός είναι ο μήνας για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Στη συναισθηματική σου ζωή, αυτόν το μήνα ανακαλύπτεις ένα βαθύτερο επίπεδο συναισθηματικής δέσμευσης με το ταίρι σου, ίσως λάβεις ξαφνικές δηλώσεις αγάπης ή ακόμα να έχεις απρόσμενες προτάσεις. Αν είσαι εκτός σχέσης, νιώθεις πάθος και ρομαντισμό στη ζωή σου, είσαι έτοιμος να αφήσεις το αρνητικό παρελθόν και να κάνεις μια νέα αρχή. Κάποιο πρόσωπο που μπορεί στην αρχή να φαίνεται ότι είναι εντελώς διαφορετικό από το συνηθισμένο τύπο σου, σε βοηθά να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Παρθένος
Έξι των Ράβδων

Αυτόν το μήνα θα θριαμβεύσεις πάνω σε οποιεσδήποτε πρόσφατες προκλήσεις και αφήνεις πίσω σου μερικές πολύ δύσκολες καταστάσεις. Στην επαγγελματική σου ζωή, κάνεις μια κίνηση που σου φέρνει περισσότερη προβολή και αναγνώριση. επιδεικνύεις τα ταλέντα σου, εδραιώνεις τη θέση σου ή λαμβάνεις κάποια εξέλιξη. Αυτές οι αλλαγές που γίνονται στην εργασία σου, γίνονται με δική σου πρωτοβουλία καθώς κινείσαι πιο προσεκτικά και στρατηγικά.

Η σκληρή δουλειά σου αναγνωρίζεται, κάνεις κάποιες έξυπνες επενδύσεις ή οι προσπάθειές σου επιφέρουν ελπιδοφόρα αποτελέσματα. Συναισθηματικά, ανάμενε έντονες εκδηλώσεις στοργής και αγάπης από το ταίρι σου που σου δείχνουν πόσο εκτιμά την παρουσία σου στη ζωή του αλλά και το ρομαντισμό και το πάθος του για σένα.  Κάνετε πολλά πράγματα μαζί με το αγαπημένο σου πρόσωπο και αναλώνεις περισσότερο ποιοτικό  χρόνο μαζί του, παραγκωνίζοντας κάποιες υποχρεώσεις για να είστε μαζί.

Αν δεν υπάρχει σχέση στη ζωή σου, συμμετέχεις σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες και μπορεί να έχεις προσκλήσεις από μια παλιά αγάπη που είχες να δεις μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί επίσης να ανοίξουν οι πόρτες για μια μοιραία ερωτική συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή θα θεωρήσεις ξεχωριστό. Γενικά, δοκιμάζεις νέα πράγματα αυτόν το μήνα και αναθεωρείς τις απόψεις σου για την αγάπη. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ζυγός
Η Σελήνη

Θα υπάρχει μια ατμόσφαιρα αβεβαιότητας γύρω σου, κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σε αναγκάσουν να αντιδράσεις ενστικτωδώς. Μην αγνοήσεις την  εσωτερική φωνή σου, αν αισθάνεσαι ότι κάτι ή κάποιος δεν είναι απόλυτα «σωστό»,  τότε πιθανότατα δεν είναι. Με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει να ενεργήσεις παρορμητικά αυτόν το μήνα, ιδιαίτερα σε σχέση με την εργασία σου και τα χρήματα.

Επαγγελματικά, προσπάθησε να καθυστερήσεις τυχόν σημαντικές αποφάσεις ιδιαίτερα αν εμπλέκονται οικονομικές συναλλαγές με τους άλλους. Αφιέρωσε χρόνο για σκέψη προκειμένου να αποφασίσεις τη στρατηγική που θα ακολουθήσεις. Στη συναισθηματική σου ζωή, είτε σε σχέση, είτε όχι,  θα υπάρχει μια έντονα συναισθηματική ατμόσφαιρα, ζεις το όνειρο και το ρομαντισμό και αισθάνεσαι κάπως πιο ευαίσθητα στα λόγια και τις ενέργειες των άλλων.

Επίσης, οι δικές σου διαθέσεις και τα συναισθήματα μπορεί να είναι λίγο ασταθή. Ίσως νιώσεις ότι έχεις συναντήσει το «ιδανικό» πρόσωπο ή επιδιώκεις βαθύτερες συναισθηματικές συζητήσεις με το ταίρι σου. Ενώ δεν θα πρέπει να καταπνίξεις τα συναισθήματά σου, όμως φρόντισε να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι για να μην υπάρξουν παρανοήσεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Σκορπιός
Ο Ιεροφάντης

Οργάνωση και τάξη μπαίνουν και πάλι στη ζωή σου, θέτεις νέους στόχους για την μακροπρόθεσμη επιτυχία σου. Στην εργασία σου, θα εντυπωσιάσεις τους άλλους και προσελκύεις ανθρώπους που σε βοηθούν με τις σοφές συμβουλές τους. Μπορεί να σου προσφερθεί μια νέα ηγετική θέση ή σημαντική καθοδήγηση στην εργασία σου αυτόν το μήνα που θα έχουν ένα πολύ θετικό επαγγελματικό αποτέλεσμα για σένα.

Επίσης, μεγαλύτερη σημασία έχει τώρα για σένα να εξετάσεις τα πράγματα από μια πιο πνευματική πλευρά ή μπορεί να έχεις μια πνευματική αφύπνιση για το σκοπό της ζωής σου. Ένα πολύ σοφό άτομο που θα συναντήσεις μπορεί να σου προσφέρει μεγάλη διορατικότητα για εσωτερική ανάπτυξη. Υπό μια πιο ρεαλιστική χροιά, διατήρησε τη λογική σου και μην παρασύρεσαι σε ριψοκίνδυνες ενέργειες. Συναισθηματικά, θα υπάρξει σταθερότητα και αφοσίωση από το ταίρι σου προς εσένα, νιώθεις ότι μαζί χτίζετε την ασφάλειά σας.

Θέματα όπως ο γάμος, τα παιδιά και η οικογένεια, και τα κοινά οικονομικά είναι ζητήματα που θα σε απασχολήσουν αυτόν το μήνα. Αν δεν είσαι σε σχέση αυτή τη περίοδο, μπορεί να συναντήσεις κάποιο άτομο σε χώρους που συνδέονται με τα πολιτιστικά ή πνευματικά σου ενδιαφέροντα. Τυχόν νέα άτομα που θα συναντήσεις αυτόν το μήνα είναι επίσης πιθανό να αναζητούν μόνιμες σχέσεις, παρά σύντομα ειδύλλια. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Τοξότης
Τρία των κυπέλλων

Αυτός είναι ένας χαρούμενος και κοινωνικός μήνας, βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και νιώθεις πάρα πολύ όμορφα. Στην επαγγελματική σου ζωή, οι συνάδελφοί σου είναι δίπλα σου για να σε υποστηρίξουν, δεν θα νιώθεις στην απομόνωση καθώς η παρουσία των άλλων δίπλα σου σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου και σου δίνει έμπνευση. Αν είχες προσπαθήσει να κερδίσεις την προσοχή ορισμένων ανθρώπων σε θέση εξουσίας, αυτόν το μήνα δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα.

Υπάρχει μια θετική και αισιόδοξη ενέργεια γύρω σου που κάνει τους άλλους να σε αναγνωρίζουν. Εάν προσπαθούσες καιρό να πάρεις μια νέα επαγγελματική θέση, τότε αυτός ο μήνας θα σου φέρει όχι μόνο πρόοδο, αλλά και ​​επιτυχία. Σε γενικές γραμμές, η ατμόσφαιρα στη συναισθηματική σου ζωή θα είναι ευτυχισμένη και αισιόδοξη. Μπορεί να σε απασχολήσει ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα νιώσεις πόνο ή θλίψη.

Το σύμπαν προσπαθεί να σε βοηθήσει να κάνεις εκκαθάριση της παλιάς ενέργειας στη συναισθηματική σου ζωή για να υποδεχτείς το νέο. Έτσι, μπορεί να γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο με το οποίο μοιράζεστε κοινές κοινωνικές, πνευματικές ή πολιτιστικές αξίες. Αν είσαι σε σχέση, νιώθεις ιδιαίτερο ενθουσιασμό για το μέλλον με το ταίρι σου, βλέπεις ότι μπορεί να υπάρξει μεταξύ σας κοινή ζωή. Μπορεί επίσης να σκεφτείς τη δημιουργία ή την επέκταση της οικογένειάς σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Αιγόκερως
Οι Εραστές

Αυτόν το μήνα θα νιώσεις περισσότερη ευχαρίστηση όντας κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, οι οικείες προσωπικές στιγμές που θα μοιραστείς με την οικογένεια, τους φίλους σου, το ταίρι σου ή ακόμα και τους συναδέλφους σου, θα σου χαρίσουν  ευτυχία. Αφυπνίζεται μια πιεστική ανάγκη να δημιουργήσεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της συναισθηματικής σου ζωής, καθώς κατανοείς ότι οι απαιτήσεις της σταδιοδρομίας σου στέκονται εμπόδιο για τη δημιουργία πιο ουσιαστικών συναισθηματικών σχέσεων.

Αυτόν το μήνα θα είσαι σε θέση να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου και πραγματικά να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες. Επαγγελματικά, ορισμένες εξελίξεις μπορεί να συνεπάγονται μια ηγετική νέα θέση ή μια προώθηση που σου δίνει ικανοποίηση. Είσαι ένα αξιόλογο άτομο στην επαγγελματική σου ζωή όπου ο καθένας αναζητά τις συμβουλές σου. Συναισθηματικά, τυχόν διαφωνίες που μπορεί να εξακολουθούν να πλανώνται στη σχέση σου, φθάνουν σε ευτυχή κατάληξη, βλέπεις τα πράγματα από την άποψη του συντρόφου σου.

Από αυτόν το μήνα, ξεκινάς να νιώθεις περισσότερη αρμονία και ισορροπία με το σύντροφό σου. Αν είσαι εκτός σχέσης, κοινωνικές και ομαδικές συναντήσεις σου παρέχουν μια θαυμάσια ευκαιρία να συναντήσεις μια πραγματικά συμβατή ψυχή. Ανέμενε να συναντήσεις κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο με το οποίο θα μοιραστείτε τον ίδιο τρόπο σκέψης και αντίληψης για την αγάπη και τη ζωή. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Υδροχόος
Ο Ιππότης των κυπέλλων

Μια θετική ενέργεια σε περιβάλει και νιώθεις μεγάλη ανακούφιση από τα προβλήματά σου, δεν νιώθεις την ανάγκη να μετρήσεις τα λόγια και τις πράξεις σου αλλά αποκτάς περισσότερο αυθορμητισμό και ενθουσιασμό. Αν η επαγγελματική σου ζωή ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, τώρα χαλαρώνεις και αφήνεις πίσω σου τις απογοητεύσεις και τις πιέσεις. Μπορεί στο χώρο της εργασίας σου να υπάρξουν κάποιες αλλαγές, κάποια άτομα να φύγουν καιάλλα να εισέλθουν.

Το σίγουρο είναι ότι οι διαρθρωτικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα θα είναι προς όφελός σου. Στη συναισθηματική ζώνη, η αγάπη και η συμπόνια κυβερνούν την ερωτική σου ζωή. Φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου και παρά το γεγονός ότι σου αρέσει να δίνεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο, θέτεις και τα όριά σου. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι είναι υπέροχη η συναισθηματική γενναιοδωρία, αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να αποστραγγιστείς συναισθηματικά .

Εάν είσαι εκτός σχέσης, κάποιο ανέμελο, χαρούμενο και επικοινωνιακό άτομο σε προσεγγίζει και σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Δεν θα χρειαστεί να καταβάλεις τεράστιες προσπάθειες για να προσελκύσεις το πρόσωπο που επιθυμείς. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ιχθύες
Ο Ιππότης πεντάκτινο

Αυτός ο μήνας σου ζητά να επικεντρωθείς στις μικρές λεπτομέρειες, να δώσεις προσοχή στα πιο πρακτικά ζητήματα στην καθημερινή σου ζωή προκειμένου να νιώσεις ασφάλεια. Στην επαγγελματική  ζώνη, θα επιτύχεις πολλά περισσότερα με τη βοήθεια των άλλων, βελτιώνεις τις υφιστάμενες αρνητικές καταστάσεις καθώς κινείσαι με στρατηγική και εδραιώνεις τη φήμη σου και την αξιοπιστία σου στην εργασία σου.

Ενισχύονται οι πιθανότητες να λάβεις επαίνους και αναγνώριση. Άτομα σε θέση εξουσίας θα μπορούσαν επίσης να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο να  αποκτήσεις ένα καλύτερο κοινωνικό προφίλ ή να αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο στην εργασία σου. Μπορεί επίσης ένα συγκεκριμένο άτομο να σου προσφέρει πολύτιμες συμβουλές, υποστήριξη ή ακόμη και καθοδήγηση σε ένα έργο σου. Συναισθηματικά, επικεντρώνεσαι περισσότερο στις ευθύνες και τα καθήκοντα και λιγότερο στα συναισθήματα, συνειδητοποιείς αυτόν το μήνα ότι η αγάπη δεν είναι μόνο ενθουσιασμός και πάθος.

Περνάς ήσυχες στιγμές με το ταίρι σου, είναι τα «μικρά πράγματα» που σας κάνουν να νιώθετε πιο αγαπημένοι. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, ασχολείσαι με νέες δραστηριότητες που σε ενθουσιάζουν και σε φέρνουν σε επαφή με κάποιο πρόσωπο με τον οποίο έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: