astropedia.gr

Ταρώ μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2020

Ταρώ μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2020
Μηνιαίες τάσεις Ταρώ από τον Παναγιώτη Γαληνό
 
ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
 


Η κάρτα του μήνα είναι το 2 Κύπελλο
Καλός μήνας για τις αισθηματικές μας υποθέσεις και οι σχέσεις μπορούν να προχωρήσουν μέσα από ειλικρίνεια και πάθος ξεπερνώντας προβλήματα που αντιμετώπισαν ή ακόμη και να προκύψουν συναντήσεις και γνωριμίες που υπόσχονται πολλά. Είναι βασικό στις σχέσεις να υπάρχει ειλικρίνεια όμως, γιατί η υποκρισία και η έλλειψη πραγματικής αγάπης αυτόν τον μήνα θα φανεί και θα κοστίσει πολύ…

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  


ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Βασίλισσα Ξίφος

Αυτόν τον μήνα η ικανότητά σου να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα και τις καταστάσεις αυξάνεται και μπορείς με οξύνοια να δεις πίσω από τις κουρτίνες. Εξαιτίας αυτού ο μήνας φέρνει εντάσεις και έριδες με πρόσωπα που δεν μπορούν να αντέξουν την αλήθεια. Μην αντιδράς γρήγορα και συμβουλέψου τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο, πριν οι καταστάσεις και οι σχέσεις σου γίνουν μη αναστρέψιμες.


ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Κύπελο

Ο μήνας σε θέλει κάπως κουρασμένο ή ακόμη και απαθή προς αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και τον βαθύτερο λόγο μπορεί να τον βρει ο προσωπικός σου ταρωμάντης στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο, ώστε να μπορέσεις να αποφύγεις την κακή διάθεση και να καταφέρεις να δεις ξεκάθαρα μπροστά σου, χωρίς φανταστικές ανησυχίες…


ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Πεντάκτινο

Ο μήνας απαιτεί υπομονή και αυτοσυγκράτηση γιατί λίγο ακόμη θες και οι κόποι σου θα αποδώσουν. Μην κινείσαι παρορμητικά χωρίς να έχεις πρώτα συμβουλευτεί κάποιον που γνωρίζει στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο και προσπάθησε να μην κάνεις αλλαγές σε αυτό που έχεις ήδη ξεκινήσει από ανασφάλεια ή από περιέργεια ή από ανυπομονησία ώστε να μην χαθεί ο κόπος σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιεροφάντης

Ένας μήνας για να δώσεις αλλά και για να πάρεις συμβουλές από άτομα που γνωρίζουν και να τις ακολουθήσεις με πίστη και ένα από αυτά τα άτομα μπορεί να είναι ο προσωπικός σου ταρωμάντης στο 14780 ή στο 900 90980, αν είσαι από Κύπρο. Αυτή την περίοδο χρειάζεται να συμμορφωθείς και να κινηθείς τυπικά και παραδοσιακά, χωρίς να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα, αλλά και χωρίς να δείξεις το πόσο ευάλωτος είσαι.


ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ακόλουθος Ράβδος

Ο μήνας δίνει την ευκαιρία για κάτι καινούργιο και ευχάριστο που θα σε συναρπάσει και μια πρόταση που θα σου γίνει θα σου φανεί πολύ καλή για να την απορρίψεις, ωστόσο πρέπει να εξετάσεις το θέμα μαζί με τον χαρτομάντη που συμβουλεύεσαι στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο, γιατί τα πράγματα μπορεί αρχικά να φαίνονται όμορφα, αλλά ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε παγίδες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 10 Κύπελο

Ένα πολύ καλό χαρτί σηματοδοτεί τον μήνα σου και έχεις να περιμένεις μια ευτυχισμένη γενικότερα περίοδο κατά την οποία θα δεις αρκετά από τα σχέδιά σου ή τις επιθυμίες σου να ολοκληρώνονται. Αν παρολαυτά κάτι συνεχίζει να πηγαίνει στραβά ή να είναι μπλοκαρισμένο, μπορείς να επικοινωνήσεις με τον ταρωμάντη της αρεσκείας σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο. 


ΖΥΓΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Θάνατος

Ο μήνας έχει απρόσμενες αλλαγές που αλλάζουν την κατάσταση των πράγματων  στην ζωή σου, αλλά και εσένα τον ίδιο σαν άνθρωπο. Ο προσωπικός σου ταρωμάντης στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο, μπορεί να σε βοηθήσει να κινηθείς με ασφάλεια και ψυχραιμία αυτή την περίοδο και να αποφύγεις την ακινησία ή την ψυχολογική αποτελμάτωση.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Αυτοκράτειρα

Ο μήνας φέρνει ανάπτυξη στα σχέδιά σου, εξέλιξη και επιτυχία μέσα από σωστή δράση και προσεγμένες κινήσεις για τις οποίες μπορεί να σε συμβουλέψει ένας γνώστης στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 3 Ξίφος

Είναι κάπως δύσκολος και απαιτητικός ο μήνας για σένα και υπάρχουν κάποιες αναπόφευκτες απογοητεύσεις και δυσκολίες. Ο ταρωμάντης σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο μπορεί να σε βοηθήσει στις δύσκολες αποφάσεις που χρειάζεται να πάρεις οι οποίες όμως θα σε απελευθερώσουν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ήλιος

Ο μήνας έχει ευκαιρίες να αισθανθείς την αγάπη και την ευτυχία στην προσωπική σου ζωή ή την επιτυχία στις άλλες σου υποθέσεις, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει η περίπτωση η κάρτα αυτή να φέρει μοναξιά ή αβεβαιότητα, εξαιτίας λανθασμένων κινήσεων ή υπερβολικής άμυνας και πείσματος. Το τι θα γίνει το ξέρει μόνο αυτός με τον οποίον θα μιλήσεις καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν είσαι από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Ξίφος

Η κάρτα του μήνα δεν είναι εύκολη και μιλά για πόνο μέσα από κάποια απώλεια. Αυτό όμως σε βοηθά να δεις την πραγματικότητα με άλλα μάτια και να αντιμετωπίσεις πιο αντικειμενικά τις κατατάσσεις που βιώνεις. Αν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου, ο ταρωμάντης σου στο 14780 μπορεί να σε βοηθήσει ή να σε προετοιμάσει. Αν είσαι από Κύπρο, κάλεσε στο 900 90980.


ΙΧΘΥΕΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι 8 Ράβδος

Ο μήνας κινείται ταχύτατα και οι εξελίξεις είναι πολλές και γρήγορες. Μπορείς να κινηθείς με τις συμβουλές του προσωπικού σου ταρωμάντη στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο, άμεσα και κυρίως σωστά και να μην χάσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρει ο μήνας ή να μην έχεις απώλειες μέσα από βιασύνη και υπερβολές.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
 Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: