astropedia.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ- ΓΕΝΙΚΑ  
Ο Ερμής κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κινείται απέναντί σου και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας κινητικότητα, ειδήσεις και επαφές με συνεργάτες και τονίζει την επικοινωνία με τον σταθερό σου σύντροφο. Στις 10 του μήνα ο πλανήτης είναι στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος και τώρα αρχίζει μια περίοδος που συμβαίνουν απρόοπτα και ανατροπές που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις αρκετά στον τομέα των σχέσεων, προσωπικών και επαγγελματικών. Στις 23 του μήνα και παραμένοντας σε ανάδρομη τροχιά, ο πλανήτης της επικοινωνίας περνάει στον Ταύρο, φέρνοντας καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις στην εργασία σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου σου και η καθημερινότητά σου παρουσιάζει συνεχώς απρόοπτα.

Η Αφροδίτη αφήνει τους Ιχθύς και εισέρχεται στον Κριό στις 2 του μήνα και πλέον ο πλανήτης της έλξης και της υλικής ικανοποίησης αρχίζει να ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με την προσωπική σου έκφραση, το φλερτ και τα δημιουργικά σου σχέδια και είναι μια διέλευση που μπορεί να φέρει μια όμορφη καινούργια γνωριμία στην ζωή σου! Από τις 28 του μήνα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο, ζώδιο στο οποίο έχει την κυριαρχία της και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζει τους γεννημένους κατά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου σε θέματα ρουτίνας, εργασίας και υγείας. 

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας αυτόν τον μήνα τους γεννημένους κατά το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας σημαντικές αλλαγές στην προσωπική και οικογενειακή σου ζωή. Τώρα αγωνίζεσαι για να αποβάλεις τραύματα το παρελθόντος ή διενέξεις με ένα μέλος της οικογένειάς σου, ένα συγγενή ή ένα οικείο προς σε σένα πρόσωπο. Από τις 25 του μήνα, ο πλανήτης της δράσης εισέρχεται στον Κριό, ζώδιο στο οποίο έχει και την κυριαρχία του και η μυστηριώδης γοητεία σου και ο κρυφός μαγνητισμός σου τονίζονται τώρα.
Ο Δίας βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι και τις 11 του μήνα, επηρεάζοντας τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του ζωδίου σου και δημιουργεί την ανάγκη να βελτιώσεις την οικογενειακή σου ζωή και να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με την πατρική σου οικογένεια. Δεν αποκλείεται να ανακαινίσεις ή να διευρύνεις το σπίτι σου, να αλλάξεις τη διακόσμηση του χώρου στον οποίο διαμένεις ή ακόμη και να μετακομίσεις σε ένα μεγαλύτερο σπίτι. Από τις 11 του μήνα, ο μεγάλος ευεργέτης αφήνει το ζώδιο της παραδοσιακής του διακυβέρνησης και εισέρχεται στον Κριό, επηρεάζοντας τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να ερωτευτείς κεραυνοβόλα. Σε γενικές γραμμές, θα υπάρξουν αρκετές ερωτικές περιπέτειες οι οποίες θα σε ανανεώσουν και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή και την αυτοεκτίμησή σου. Αν είσαι παντρεμένος και έχεις παιδιά, μπορεί κάποιος από τους απογόνους σου να σημειώσει μία μεγάλη επιτυχία σε κάποιον τομέα της ζωής του.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα διανύει την 24η και την 25η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Επενδύεις πιο πολύ στην γνώση και πιθανώς να ασχοληθείς με επιμορφωτικά σεμινάρια, ενώ γενικότερα θέλεις να εμβαθύνεις πιο πολύ στις γνώσεις σου, κάτι που μπορεί να σου επιφέρει και κέρδη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Στις 16 του μήνα, η σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό φέρνει σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις που επηρεάζουν ψυχολογία και πραγματικότητα και το φαινόμενο σε καλεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις γύρω από τις φοβίες σου που πρέπει πλέον να τις δεις κατάματα και να τις αντιμετωπίσεις, όπως επίσης και τους κρυφούς σου εχθρούς που τώρα μπορείς ν τους ξετρυπώσεις πιο εύκολα, ενώ στις 30 του μήνα, η νέα Σελήνη απέναντί σου σε σπρώχνει να κάνεις μια νέα αρχή σε σχέσεις και συνεργασίες. 
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας. ⇨  εδώ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα φωτίζει τα επαγγελματικά σου και μπορείς να κάνεις την καθημερινότητα στην εργασία σου αρκετά πιο αποδοτική και να αισθανθείς ότι καταφέρνεις περισσότερα τώρα από ό,τι το προηγούμενο διάστημα, πράγμα που φέρνει και καλύτερες αποδοχές τις οποίες θα εκμεταλλευτείς καταλλήλως φυσικά.  Φρόντισε όμως να είσαι προετοιμασμένος για κάθε πιθανή ανατροπή και αλλαγή, όσο είναι δυνατόν αυτό, και φρόντισε την υγεία σου, γιατί μια αδιαθεσία μπορεί τελικά να σου κοστίσει περισσότερο από αυτό που νομίζεις και η υπερκόπωση δεν είναι η λύση για μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Το ερωτικό πάθος σιγοκαίει αυτόν τον μήνα και σε κάνει να θέλεις να τολμήσεις αυτό που δεν θα τολμούσες ποτέ, αν είχες σώας τας φρένας. Επιστροφές από το παρελθόν, μια καινούργια γνωριμία που είναι μοιραία αλλα και απαγορευμένη για κάποιο λόγο, η ανάγκη σου να βιώσεις χαρά και απόλαυση στον ερωτικό τομέα, όλα μαζί κάνουν αυτόν τον μήνα εκρηκτικό και όλα μπορούν να συμβούν. Καλό είναι να κινηθείς ψύχραιμα όμως γιατί δεν θέλεις να τινάξεις στον αέρα αυτό που σου παρέχει ασφάλεια και σιγουριά. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.