astropedia.gr

Γενική εικόνα
Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τα μέσα Μαΐου γεμίζοντάς σε ενέργεια, ορμή, αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό, αλλά θα γυρίσει ανάδρομος από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τα μέσα του Αυγούστου και θα σε κάνει πιο νευρικό και ευέξαπτο. Θα απογοητεύεσαι εύκολα και θα είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να εκραγείς. Καλό είναι αυτή την περίοδο να βρεις δημιουργικούς τρόπους να εκτονώσεις την ενέργειά σου χωρίς να δημιουργείς προβλήματα στους άλλους και κυρίως στον ίδιο σου τον εαυτό. Ο Άρης θα σε επηρεάσει και πάλι θετικά από τα μέσα Σεπτέμβρη μέχρι τα μέσα Νοέμβρη και θα δεις επιτέλους τα σχέδιά σου να προχωράνε κανονικά και θα υλοποιήσεις τις ιδέες σου που είχαν μείνει πίσω ή που είχαν συναντήσει προβλήματα και εμπόδια.

Ο Δίας από τις αρχές του Νοέμβρη θα αρχίσει να επηρεάζει τον τομέα που έχει να κάνει με τις ιδέες και τα όνειρά σου και θα σε προετοιμάσει ήδη από το τέλος του έτους για μια επόμενη χρονιά γεμάτη από ευκαιρίες να εξερευνήσεις άγνωστες περιοχές και να δώσεις σάρκα και οστά στα όνειρά σου. Θα αρχίζεις να αποκτάς επίσης μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Η επίδραση του ανάδρομου Ερμή στον ίδιο τομέα κατά το δεύτερο μισό του Νοέμβρη μπορεί για λίγο βέβαια να σου κόψει την ορμή και την αισιοδοξία, καθώς θα χρειαστεί να ασχοληθείς με παλιότερα όνειρα και ιδέες προτού ξεκινήσεις με τα καινούργια.

Καριέρα και επαγγελματικά
Ο Ποσειδώνας παραμένει και φέτος στον τομέα των χρημάτων και θα είσαι γενναιόδωρος και δοτικός, σε βαθμό ίσως που θα σου είναι δύσκολο να κρατάς λογαριασμό και να ξέρεις πόσα έχεις ξοδέψει από δω και από εκεί. Ο Άρης θα επηρεάσει τον ίδιο τομέα από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι το τέλος της χρονιάς και θα σου δώσει την ενέργεια και την δύναμη να κυνηγήσεις ευκαιρίες που σου προσφέρουν οικονομικό κέρδος ή να δημιουργήσεις εσύ τις ευκαιρίες για οικονομική άνοδο, πιθανώς μέσα από ένα χόμπι που το κάνεις επάγγελμα ή μέσα από μια δεύτερη δουλειά.

Η έκλειψη στις 13/7 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας σου και μπορείς να εστιάσεις σε νέες εργασιακές ευκαιρίες, σε καινούργια σχέδια και επαγγελματικά εγχειρήματα, ενώ θα θέλεις να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν, σου μιλάνε και σε ενθουσιάζουν. Αν λοιπόν ασχολείσαι με κάτι που δεν σε παθιάζει και δεν σε ενδιαφέρει ουσιαστικά και σε βάθος, η έκλειψη αυτή θα σε βοηθήσει να το αλλάξεις αυτό και να κάνεις κάτι που θα σου αρέσει περισσότερο.

Ο Δίας θα επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και της καριέρας από την αρχή του έτους μέχρι και τις αρχές του Νοέμβρη με θετικές ευκαιρίες και εξελίξεις και τον Γενάρη αυτό γίνεται πιο έντονο και πιο ξεκάθαρο μέσα από τον Άρη που θα επιδρά στον ίδιο τομέα. Η χρονιά λοιπόν αρχίζει με το καλό πόδι στα επαγγελματικά και ο πρώτος μήνας είναι πολύ δυναμικός, καθώς μπορείς να πετύχεις στόχους, να έχεις επιτυχίες και να κάνεις σημαντική πρόοδο. Θα αισθάνεσαι ενθουσιασμό και σιγουριά για ό,τι κάνεις και θα έχεις και την αναγνώριση για την δουλειά που κάνεις ή θα δημιουργήσεις τις σωστές εντυπώσεις στα σωστά άτομα. Η ανάδρομη Αφροδίτη κατά το πρώτο μισό του Νοέμβρη μπορεί να μην ευνοεί τόσο τα πράγματα και να χρειαστεί να κάνεις μεγάλη προσπάθεια για να συγκεντρωθείς στον στόχο σου και να διατηρήσεις την πειθαρχία που σε χαρακτηρίζει, καθώς το μόνο που θα θέλεις εκείνο το διάστημα είναι απλά να χαλαρώσεις, ενώ ο ανάδρομος Ερμής κατά την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη θα σε βάλει να ασχοληθείς αναδρομικά, με παλιές υποθέσεις, θέματα του παρελθόντος ή με σχέδια που είχαν μείνει στο συρτάρι από την αρχή της χρονιάς.

Σπίτι και οικογένεια
Ο Ουρανός από φέτος κάνει τα πρώτα του βήματα στον τομέα του σπιτιού και τις οικογένειας και επηρεάζει από τα μέσα Μαΐου μέχρι κα τις αρχές Νοεμβρίου. Αρχίζει μια περίοδος που θα κρατήσει αρκετά χρόνια και τώρα παίρνεις μια πρώτη γεύση για τις αλλαγές που θα ακολουθήσουν στην οικογενειακή σου ζωή και σε θέματα σπιτιού. Μπορεί να αλλάξουν οι σχέσεις σου με την οικογένειά σου, να ανακαινίσεις το σπίτι σου ή ακόμη και να μετακομίσεις σε μια καινούργια περιοχή, ενώ παράλληλα αλλάζει και ο ορισμός που δίνεις στην έννοια του σπιτιού και της οικογένειας.

Εσωτερική κατάσταση και ψυχολογία
Ο Ουρανός τελειώνει το ταξίδι του μέσα από τον τομέα που σχετίζεται με το μυαλό σου, την σκέψη σου και τις ιδέες σου και τα τελευταία χρόνια σου χάρισε πιο ανοιχτό μυαλό και πάμπολλες ιδέες και εκλάμψεις. Συνεχίζει όμως και ενεργοποιεί αυτόν τον τομέα μέχρι τα μέσα Μαΐου και έπειτα πάλι από τις αρχές Νοεμβρίου και μέχρι τα τέλη του έτους, δίνοντάς σου ακόμη ξαφνική φώτιση και διαίσθηση.

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τον τομέα από τα μέσα Μαρτίου μέχρι και τα μέσα Απριλίου και ίσως αυτό το διάστημα το μυαλό σου βρεθεί να παλεύει να παραμείνει εστιασμένο και συγκεντρωμένο. Είναι όμως ένα θετικό διάστημα για να ασχοληθείς με παλιές ιδέες. Η αναδρομή της Αφροδίτης θα σε επηρεάσει τον Οκτώβρη και θα πασχίζεις να βρεις την θετική πλευρά στα πράγματα και στις καταστάσεις. Δεν είναι το καλύτερο διάστημα για να δώσεις υποσχέσεις και να δεσμευτείς, γιατί με δυσκολία θα τηρήσεις αυτό που υποσχέθηκες.

Ο Κρόνος μαζί με τον Πλούτωνα επηρεάζουν καθ’όλη την διάρκεια του έτους τον τομέα που έχει να κάνει με το υποσυνείδητό σου και θα έχεις την τάση να ασχοληθείς πολύ σοβαρά με θέματα του παρελθόντος, ειδικά μάλιστα με απωθημένες επιθυμίες, κρυμμένους φόβους και βαθύτερα κίνητρα. Είναι μια κατάλληλη περίοδος για να αποδεχτείς αυτό που έχει συμβεί, να το συγχωρέσεις και να το αφήσεις πίσω σου. Θα είσαι πιο ελαφρύς μετά, με λιγότερες αποσκευές στην ψυχή σου και θα μπορείς να βαδίσεις τον δρόμο σου πιο άνετα. Ο Άρης από τον ίδιο τομέα κατά το διάστημα από μέσα Μάρτη μέχρι τα μέσα Μάη θα σου δώσει την δύναμη, την ενέργεια και την αποφασιστικότητα να πετύχεις τα παραπάνω και να ξεπεράσεις τραύματα και φόβους, αν και θα σου το κάνει λίγο πιο δύσκολο όταν θα είναι ανάδρομος, δηλαδή κατά το δεύτερο μισό του Αυγούστου. Θα παραμείνει όμως στον τομέα μέχρι και τα μέσα του Σεπτέμβρη οπότε υπάρχει χρόνος για να ξεπεράσεις σχεδόν τα πάντα.

Δες τις τάσεις για τα αισθηματικά της νέας χρονιάς