astropedia.gr

Στους δύο τρίτος …δεν χωρεί;

Στους δύο τρίτος …δεν χωρεί;
Στους δύο τρίτος …δεν χωρεί;

«Δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία», λέει το τραγούδι και συνεχίζει «στην περίπτωσή μας όμως, δεν υπάρχει άλλος δρόμος». Για κάποια ζώδια αυτό το τραγούδι είναι αντιπροσωπευτικό αφού το να μείνουν σταθερά και πιστά σε έναν και μόνο σύντροφο τη φορά, είναι κάπως δύσκολο.  Ποια ζώδια μπορούν να βάλουν και τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους;

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία;
Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια…      

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός, καθώς βαριέται γρήγορα και παράλληλα δεν μπορεί να ελέγξει την παρορμητική του φύση, μπορεί άνετα να συνδυάσει δύο σχέσεις ταυτόχρονα. Δεν θεωρείται πιστός και οι παράλληλες σχέσεις τον απογειώνουν. Ξεμυαλίζεται εύκολα αναζητώντας το πάθος, εμπλέκεται σε κάθε τι που του ανεβάζει την αδρεναλίνη και βάζει το σεξ πάνω απ’ όλα. Ανήκει στα ζώδια που εύκολα θα μπορούσε να διατηρεί ένα τρίτο πρόσωπο μέσα στη σχέση του.


ΤΑΥΡΟΣ 

Κατά βάση είναι σταθερός και τρομάζει αν βρεθεί σε άγνωστα νερά. Οι παράλληλες σχέσεις απαιτούν έξοδα και δεν είναι διατεθειμένος γι’ αυτό.  Αν όμως η σχέση του δεν πάει καλά και ταυτόχρονα του καρφωθεί ένα άλλο πρόσωπο στο μυαλό, θα φροντίσει να ελέγξει τις πιθανότητες που έχει να μην χάσει τη βολή του και να ζήσει κάτι ωραίο, εξασφαλίζοντας τόσο σταθερότητα όσο κι ασφάλεια. Θυμίζει λίγο το «κι ο σκύλος χορτάτος κι η πίτα ολόκληρη».


ΔΙΔΥΜΟΣ

Για έναν Δίδυμο το δίπορτο, το τρίπορτο ή και το πεντάπορτο δεν είναι ξένο. Οι μόνιμες σχέσεις κι η μονοτονία τον κουράζουν αφάνταστα με αποτέλεσμα να βαριέται, οπότε γίνεται συλλέκτης εμπειριών ακόμα κι αν αφήνει πίσω του καμένη γη. Πρωταθλητής στο εις διπλούν! Λέει ναι στο να υπάρχει στη ζωή του το τρίτο ή και τέταρτο πρόσωπο, γιατί όχι; καθώς έχει άγνοια του κινδύνου και φέρεται αρκετά επιπόλαια. Φεύγει κι εύκολα από γάμο για ένα άλλο πρόσωπο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο  Καρκίνος που βρίσκεται σε σχέση και ξαφνικά ένα άλλο πρόσωπο του έλξει το ενδιαφέρον, θα προτιμήσει αφού σταθμίσει τα πράγματα και δει πως το νέο πρόσωπο του εμπνέει εμπιστοσύνη, σιγουριά και συναισθηματικό έρωτα ενώ το ήδη υπάρχων έχει ξεφτίσει κάπως, να χωρίσει με τη σχέση του και ύστερα να βάλει πλώρη για το καινούριο. Δεν χαλάει το σπίτι του που λέμε για μια περιπέτεια που του γνέφει προκλητικά. Δεν του αρέσουν οι παραλληλότητες.


ΛΕΩΝ

Αν και πρόκειται για ένα ζώδιο που αγαπάει την προβολή και θέλει να θαυμάζεται από τους άλλους, αρέσκεται στην αποκλειστικότητα. Είναι πιστός στο ταίρι του. Δεν αναζητά τρίτο πρόσωπο, ωστόσο επειδή του αρέσει να προβάλει την προσωπικότητά του με στόχο να εντυπωσιάσει, δημιουργεί κάποιες φορές άνοιγμα προκλήσεων και περιπετειών. Μόνο αν καταφέρει να κερδίσει τον απόλυτο θαυμασμό μπορεί να υποκύψει και να παγιδευτεί σε έναν διπλό έρωτα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ως ορθολογιστής και ρεαλιστής, πιστεύει πως ο έρωτας είναι κάτι ιδανικό, η σχέση κάτι πραγματικό κι η σύγχυση του ιδανικού με το πραγματικό δεν μένει ατιμώρητη. Πράγμα που σημαίνει πως για να καταλήξει να βάλει τρίτο πρόσωπο στη ζωή του έχει υπολογίσει όλα τα πιθανά σενάρια και τον παίρνει να το κάνει. Ειδάλλως, θα καταφύγει στη μέθοδο «φασίνα» κι αφού κάνει την αυτοκριτική του, ένα ζεστό μπάνιο και θα έχει διαβάσει κάτι από Γκαίτε (κι αυτός Παρθένος), είτε θα λήξει τη σχέση που έχει, είτε θα απομακρύνει τον «ιό» από αυτήν.


ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να δηλώνει ότι επιθυμεί διακαώς τη μονιμότητα και τον ένα σύντροφο, αλλά επειδή είναι συναισθηματικά ευαίσθητος, εγωκεντρικός, επιρρεπής στις εξιδανικεύσεις και στους ενθουσιασμούς και συχνά νιώθει παραμελημένος, ο δοτικός Ζυγός μπορεί τελικά να υποπέσει στη δημιουργία παράλληλης σχέσης. Και μπορεί μεν ο διχασμός να τον προβληματίζει αλλά δεν έχει τη δύναμη να αντισταθεί όταν κάτι τον κολακεύει και τον αναπτερώνει συναισθηματικά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν σταθεροποιηθεί συναισθηματικά σε ένα πρόσωπο θα μείνει πιστός. Η μεγάλη αντίφαση θα προκύψει αν γίνει υποχείριο του πάθους και της έλξης. Αν συμβεί να ξεμυαλιστεί τότε θα δοθεί στο συναίσθημά του. Είναι ικανός να διατηρήσει μακροχρόνια παράλληλη σχέση και να ζει μέσα στα κρυμμένα μυστικά του. Είναι πιστός αλλά και άκρως ερωτικός και δεν αντέχει να ζει χωρίς πάθος και μυστήριο. Αν εμπλακεί σε παράνομες καταστάσεις συνήθως καταλήγει πληγωμένος και είτε εκδικείται είτε αυτοκαταστρέφεται.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπώντας την ανεξαρτησία, ο Τοξότης γίνεται συχνά επιρρεπής στις διπλές σχέσεις. Ωστόσο, επειδή γενικά δεν στοχεύει στην απόλυτη δέσμευση και στην μονιμότητα, αν αποκτήσει τελικά μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση θα τη διατηρήσει με τον κατάλληλο τρόπο και δεν θα έχει σκοπό ή λόγο να τη διαλύσει. Αν ερωτευτεί ένα άλλο πρόσωπο, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δώσει μεγάλη σημασία και θα μείνει συναισθηματικά στο δεσμό που έχει, αλλά σαρκικά μπορεί να παίξει σε επιφανειακό βαθμό και με μικρή διάρκεια χρόνου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν βάζει σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα, δεν αντέχει την αρνητική κριτική, σκέφτεται πάντα την κοινωνική του εικόνα και δεν θα εκτεθεί κοινωνικά παίρνοντας το ρίσκο ενός τρίτου προσώπου στην προσωπική του ζωή. Αν όμως έχει οφέλη από την παρουσία ενός τρίτου ατόμου στη ζωή του και μπορούν να γίνουν τα πράγματα χωρίς να φαίνονται, τότε ναι, είναι πιθανόν να κάνει «διπλή ζωή» και μάλιστα να καυτηριάζει τους άλλους που απιστούν!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προτιμά την ησυχία του, τη σταθερότητα και την μονιμότητα στην αισθηματική του ζωή. Δεν του αρέσουν οι περιορισμοί και ήδη με την σταθερή του σχέση περιορίζεται σε έναν βαθμό. Το να διατηρεί «διπλή ζωή» σημαίνει και διπλούς περιορισμούς και αυτό ο Υδροχόος δεν το έχει στο μενού του. Παρόλα αυτά, μπορεί να βάλει ένα τρίτο πρόσωπο στη ζωή του φροντίζοντας να είναι κάτι εφήμερο και συναισθηματικά απρόσωπο και περαστικό.


ΙΧΘΥΣ

Οι παράλληλες σχέσεις για τον Ιχθύ είναι συνήθως νοητές. Κατά καιρούς ερωτεύεται, ενθουσιάζεται και ταξιδεύει ερωτικά με ένα τρίτο πρόσωπο μέσα από ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις γιατί κατά βάση δεν προτιμά τις καταστάσεις που ελλοχεύουν κίνδυνο. Θα απιστήσει πρακτικά αν νιώσει πως το ταίρι του τον παραμελεί ή δεν παίρνει πίσω όσα εκείνος προσφέρει. Θα ενδώσει σε τρίτο πρόσωπο όταν ήδη θα έχει αποφασίσει να τερματίσει το δεσμό που έχει.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.